Здравей Гост

Ингрес на Нептун в Риби

• 418 Отговора
  • 79922 Прегледи
*

AH

• 2201
Re: Ингрес на Нептун в Риби
« Отговор #380 -: Февруари 09, 2012, 07:01:44 am »
С идеята, че вероятно знаете, но 681г Византия подписва мирен договор с българите на Аспарух, това е първото свидетелство и признание за съществуването на държавА, не държавата. Ако пробвате с 632 как стоят нещата? Тогава са другите свидетелства за съществуването на Велика България, но на Кримския п-в. Дали това би се смятало?

Имаш ли нещо конкретно в предвид?

Иначе която и да е дата, в хороскопа все си има задачи и уроци.
Като в оная приказка с бащата и наследството. Когато си най-добре, отваряш раклата и вътре послание: - "и това ще мине" Когато си най-зле - същото.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #381 -: Февруари 09, 2012, 08:50:47 am »
Аз мисля, че датата 681 е доста подходяща за натален хороскоп на България, като признат играч на Европейската сцена, с "физическо тяло" - обособена територия.

Европа и до днес ползва писмени договори, за да узакони каквото и да е, иначе българска общност/народ/етнос (не нация, при нация трябва да има обща територия, правителство и последно време общ пазар - това си спомням много го дъвкахме по география в училище) е имало векове преди това, но не касаят съвременната ни територия.

Както и душата на човек е вечна, но хороскоп му правим при раждането.  :blink: 
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #382 -: Февруари 09, 2012, 09:37:11 am »
С идеята, че вероятно знаете, но 681г Византия подписва мирен договор с българите на Аспарух, това е първото свидетелство и признание за съществуването на държавА, не държавата. Ако пробвате с 632 как стоят нещата? Тогава са другите свидетелства за съществуването на Велика България, но на Кримския п-в. Дали това би се смятало?

Много по-реално е да се смята за начало 165 година на Северен Кавказ, отколкото 632 година.
http://tayni.net/?p=2146

*

Yaya

• 2265
« Отговор #383 -: Февруари 09, 2012, 11:41:36 am »
Това означава да признаем 300-годишното управление на Атила  ;) Нищо лошо няма в легендите, ама все пак...
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #384 -: Февруари 09, 2012, 11:45:58 am »
След толкова изминали столетия границите на България неколкократно са се променили.
Имаше Първо Българско царство, Второ Българско царство, византийско и турско робство, възродена България, тоталитарна България, а сега сме в посткомунистическа епоха уж. Някой замислял ли се е да разгледа и картата на България от началото на тъй наречения преход или картата на обявяването на независимостта на България?  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #385 -: Февруари 09, 2012, 03:17:54 pm »
Това означава да признаем 300-годишното управление на Атила  ;) Нищо лошо няма в легендите, ама все пак...

Не знам защо е наложително това? Единственото общо между Атила и Авитохол е, че имената им започват с буквата А
А иначе България, като трайно държавно образование, започва от 3.08.681 г.
« Последна редакция: Февруари 09, 2012, 03:29:36 pm от Nobles »

« Отговор #386 -: Февруари 09, 2012, 03:28:06 pm »
Цитат
Някой замислял ли се е да разгледа и картата на България от началото на тъй наречения преход или картата на обявяването на независимостта на България? 

Ами те много са я разглеждали, тя беше най-популярната карта от 1989 година насам - 10.11.1989 г. 15:00ч. София

*

Lillie

• 30532
« Отговор #387 -: Февруари 09, 2012, 04:37:01 pm »
Ето нещо уникално, открито благодарение на водната стихия:
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4549771
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #388 -: Февруари 09, 2012, 05:06:27 pm »
Цитат
Някой замислял ли се е да разгледа и картата на България от началото на тъй наречения преход или картата на обявяването на независимостта на България? 

Ами те много са я разглеждали, тя беше най-популярната карта от 1989 година насам - 10.11.1989 г. 15:00ч. София

Аз работя точно по тази карта... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #389 -: Февруари 10, 2012, 07:43:32 am »
Цитат

И аз използвах тази карта, но от 5-6 години работя с друга, много по-ефективна и точна.
« Последна редакция: Февруари 10, 2012, 07:48:11 am от Nobles »

*

Марая

• 28287
« Отговор #390 -: Февруари 10, 2012, 09:47:11 am »
Цитат

И аз използвах тази карта, но от 5-6 години работя с друга, много по-ефективна и точна.

Уау... ;D Сподели с коя работиш :rolleyes:...Може и на лични съобщения...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #391 -: Февруари 10, 2012, 10:50:47 am »
Цитат

Ето тук може да се види с коя карта работя от 5-6 години насам и как работи тя - http://tayni.net/?p=2146
Доскоро я държах най-вече за себе си.

*

Марая

• 28287
« Отговор #392 -: Февруари 11, 2012, 11:25:24 am »
Цитат

Ето тук може да се види с коя карта работя от 5-6 години насам и как работи тя - http://tayni.net/?p=2146
Доскоро я държах най-вече за себе си.

Много благодаря! :blink: Ще я разгледам...Интересно как ли изглежда прогресивната и дирекционната карта.... :rolleyes:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #393 -: Февруари 24, 2012, 09:44:53 am »
Хора, откакто Нептуня влезе в Риби, не стига, че ми е в знака на Слънцето, ами и тригонира прогресивната Луна. Чувствам се влюбена. А няма в кого. Летя на криле, а няма защо. Щастливо ми е, а нищо не се е променило, проблемите са същите. Имам точен съвпад до секунди на прогресивна и дирекционна Венера.  ;D Да знаете, мъглата е пълна. Мечтите са налице и не знам до къде ще ме доведат  ;D ;D ;D опозицията на Сатурн и Слънце ме кара да се чувствам виновна за това, както и да мисля, че в крайна сметка ще дойде Видов ден  ;D Не е лошо, но е притеснително...

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Stella

• 7765
« Отговор #394 -: Февруари 24, 2012, 10:05:44 am »
Хора, откакто Нептуня влезе в Риби, не стига, че ми е в знака на Слънцето, ами и тригонира прогресивната Луна. Чувствам се влюбена. А няма в кого. Летя на криле, а няма защо. Щастливо ми е, а нищо не се е променило, проблемите са същите. Имам точен съвпад до секунди на прогресивна и дирекционна Венера.  ;D Да знаете, мъглата е пълна. Мечтите са налице и не знам до къде ще ме доведат  ;D ;D ;D опозицията на Сатурн и Слънце ме кара да се чувствам виновна за това, както и да мисля, че в крайна сметка ще дойде Видов ден  ;D Не е лошо, но е притеснително...

това значи да си идеализираш живота. Преди време ви казах, че нептун действа анестезиращо на болката. Кое му е лошото? Затова и не го определят като малефик, понеже донякъде ни помага да преодолеем болката. Нищо, че след това проглеждането също понякога е разочароващо, но ако нямаше Нептун в хороскопа, нямаше да можем да се доверим изобщо, нямаше да се научим да прощаваме и да допускаме хората до себе си. Нептун размива границите.

При мене е същото. Много е близко до наталния ми Меркурий - умът ми е в пълен релакс. Никакви битовизми не са в състояние да ме разстроят, не бързам за никъде, забравям, разсейвам се лесно, но те хората забелязват това и ми напомнят, така че не е проблем. Медитацията е спонтанна, без да съм я търсила. По Меркурий са ми помощниците (6-ти дом в Близнаци), така че се надявам да ми се появяват и по-състрадателни и разбиращи помощници, които да ми прощават тези слабости и да не ми придирят много-много за разсеяността.

Между другото, трудно се ядосвам.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #395 -: Февруари 24, 2012, 10:33:06 am »
хич не го усещам нептун аз (слънце в риби). тази опозиция на тр. марс към слънцето и меркурий направо ми прецака нервната система

*

Yaya

• 2265
« Отговор #396 -: Февруари 24, 2012, 11:35:12 am »
Да, Стела, и аз трудно се ядосвам напоследък. Имах и проблеми с колата и пак не ги взех насериозно.
И при мен е близо до натален Меркурий, който пък е в опозиция на Юпитера, така че нещата са още по-мъгляви. Кога ли ще приключи? Сигурно като мине орбисата на Меркурия... докато иде до Слънцето, няма да прави аспекти. Тогава идва проглеждането по Сатурн  ;D  :lol:

А Шопенхауер

*

Stella

• 7765
« Отговор #397 -: Февруари 24, 2012, 12:42:18 pm »
Да, Стела, и аз трудно се ядосвам напоследък. Имах и проблеми с колата и пак не ги взех насериозно.
И при мен е близо до натален Меркурий, който пък е в опозиция на Юпитера, така че нещата са още по-мъгляви. Кога ли ще приключи? Сигурно като мине орбисата на Меркурия... докато иде до Слънцето, няма да прави аспекти. Тогава идва проглеждането по Сатурн  ;D  :lol:

А как са ти аспектирани Нептун и Сатурн в личния радикс? Аз имам натален тригон и съм свикнала да си приземявам мечтите до нещо градивно.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Yaya

• 2265
« Отговор #398 -: Февруари 24, 2012, 01:18:55 pm »
Сатурн е в опозиция на Слънцето и таоквадрат с Нептун.
Нептун, отделно, е в отнен тригон с Луна и Марс/СЛВ

А Шопенхауер

*

Stella

• 7765
« Отговор #399 -: Април 05, 2012, 08:00:33 pm »
Сатурн е в опозиция на Слънцето и таоквадрат с Нептун.
Нептун, отделно, е в отнен тригон с Луна и Марс/СЛВ

за квадратът на Сатурн  с Нептун съм чувала, че дава някои необосновани страхове.