Здравей Гост

Хвърчило

• 25 Отговора
  • 5667 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Хвърчило
« Отговор #20 -: Февруари 03, 2011, 11:33:30 pm »
Не зная какво бих могла да те посъветвам тогава. И от сегашната си работа се нуждаеш, харесваш я, от друга страна трябва да търпиш, че шефът те притиска, а безработният съпруг виси като воденичен камък на врата. И аз да бях, щях да се хвана за главЪтЪ.  :-\ :41:

Чакай, чакай, че измислих пъклен план сега! :97:
За шефа нали казваш, че има съпруга и любовница, която го прави луд? Онази нептунясалата. Направи така, че любовницата да изревнува, да си помисли, че парчето салам й се изплъзва от... ръцете. Сам ще се откаже, миличкият.  :93:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tanina80

« Отговор #21 -: Февруари 03, 2011, 11:52:24 pm »
Направи така, че любовницата да изревнува, да си помисли, че парчето салам й се изплъзва от... ръцете. Сам ще се откаже, миличкият.  :93:
;D ей ама и ти значи, не съм аз по пъклени планове. А и с тоя шеф  ;D няма как да я накарам да изревнува, защото физически не мога да го понасям, даже не мога да го гледам в очите. А тя така или иначе малко ревнува от мен  :rolleyes:, защото той все разправя аз какви проекти съм направила, какви сметки въртя ... и тя се дразни, щото не може да е като мен в работата, а и там въобще не искам да настъпвам, защото такава Нептунясала - човек не знае къде ще и избият чивиите.
А и не търся някакъв съвет, аз просто така си споделям  :P и търся астрологическо обяснение на нещата.
Май ще си пусна нова тема, да не разводнявам тази, защото все пак тук беше за хвърчилото.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Февруари 03, 2011, 11:59:15 pm »
Идеята ми беше пиранята да изревнува и да забие зъбки в гушката му, така и ти да се отървеш от нежелания обект.  ;D Да почне тя да му прави фасони, да се фръцка, той да й обръща повече внимание, така да се пренасочи флуидният му поток от теб към нея.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tanina80

« Отговор #23 -: Февруари 04, 2011, 12:08:18 am »
така да се пренасочи флуидният му поток от теб към нея.
Пак не съм се изразила правилно или не сте ме разбрали. Няма никакъв флуиден поток между мен и шефа ми  :blink:. Аз съм много сериозна работохоличка, кон с капаци, пълен идиот  ;D Бачкам си тихо и кротко, върша работата на половината китайски народ, не роптая и не се обаждам (освен когато изтрещя и казвам, че напускам  ;D) Съответно за да се оттърва от цялото това напрежение на работа, се забавлявам с колегата, който го гони критическата  ;D, но нищо повече.
Ей да знайте много е тъпо човек да седи сам и да се смее на компютъра  :mellow: :sagittariuss:, ама и вий ми пуснахте мухата тука с тия флуиди ...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Февруари 04, 2011, 12:14:01 am »
Помислих, че има проблем с шефа и не ти е приятно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tanina80

« Отговор #25 -: Февруари 04, 2011, 12:27:51 am »
Помислих, че има проблем с шефа и не ти е приятно.
Има проблем, но не е от сексуално естество. По скоро проблема е, че той е изпечен лъжец Слънце в съвпад с Лилит, или пък проблема е в мен, че не обичам шефове и не позволявам някой да ми казва какво да правя, това май е от Лилит Везни в осми дом ... и други неща, по които мисля да помисля утре  :rolleyes:, че днес вече го обърнах на майтап.
« Последна редакция: Февруари 04, 2011, 12:52:15 am от tanina80 »