Здравей Гост

Египет и бъдещето му

• 7 Отговора
  • 1271 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Египет и бъдещето му
« -: Февруари 05, 2011, 07:46:12 pm »
Наталната карта на Египет....
Бихме могли да я разгледаме ....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kaya

• 2893
Re:Египет и бъдещето му
« Отговор #1 -: Февруари 05, 2011, 08:09:08 pm »
 интересна работа какво дава сикстилът на уран, но за метка на това чакам проблемите и метежите покрай  ингреса му в овен и квадратирането на марс
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #2 -: Февруари 05, 2011, 08:10:39 pm »
Благодаря ти, Марая, че започна тема, която много ме вълнува.
Тук бях сложила астрокомска карта с транзити, прогресии и дирекции, за да е по-удобно.
Транзитен Сатурн (държавният глава) имаше апликираща квадратура към Уран (опозицията на управлението) - натрупваше са напрежение помежду им и когато Сатурн тръгна ретрограден, напрежението се отприщи, както става обикновено със Сатурн. Мислех, че ретроградността на Сатурн ще доведе до оттегляне на Мубарак, но Сатурн е силен - в екзалтация. В момента съвпадът Слънце-Марс вече премина от 10-тия в 11-тия дом на Египет и това засилва позициите на опозицията. Навлизането на Уран в Овен ще им даде още сили. Това, което ти писа тогава по повод на поста ми, че помощта ще дойде отвън, е добра прогноза, според мен. След навлизането на транзитен Юпитер (У9) в Овен (опозиция на Везни, знака в който е У10 в картата на Египет), държавни лидери започнаха да оттеглят подкрепата си за Мубарак.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Февруари 05, 2011, 08:11:11 pm »
Доста буквална ми изглежда картата на Египет към настоящия момент.
Кардиналните оси на картата са в кардинални знаци , като Асц/Дсц са в критичен градус...
По транзити в настоящия момент управителя на МЦ- Сатурн преминава през 6-я дом на наталната карта на Египет и образува каре към централната част на картата...
По същото време , видно от транзитите на Уран през 12-ти натален дом , Слънцето управител на 5-ти дом в картата е в точна квадратура с управителя на 11-ти дом...
Юпитер управител на 8-ми и 9-ти дом е в каре към управителя на Асц и съуправител на ДСЦ ,интерсептиран скорпион....
Юпитер е в тригон с ЮЛВ и секстил със СЛВ от картата...
Събитията до тук имат и своето астрологично обяснение....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Февруари 05, 2011, 08:22:14 pm »
Събитията ще бъдат видими за света и ще носят оттенъка на опасност не само за близките страни на Египет , а за целия свят....Няма да се размине без чужда намеса , но конфликта няма да излезе извън границите на Египет в периода до май 2011-та.
Последното пълнолуние през месец януари е тригер на събитията...

« Отговор #5 -: Февруари 16, 2011, 04:12:10 am »
Забелязахте ли, че Мубарак си подаде отставката при ингреса на Хирон в Риби? Хирон играе някаква "интересна" роля в картата на Египет - на МС е, в Т-квадрат със Сатурн (У10)-Нептун (У12) и Уран (У11).

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Февруари 19, 2011, 05:27:52 am »
Забелязахте ли, че Мубарак си подаде отставката при ингреса на Хирон в Риби? Хирон играе някаква "интересна" роля в картата на Египет - на МС е, в Т-квадрат със Сатурн (У10)-Нептун (У12) и Уран (У11).

Това беше интересно да го проследим...
Данни на Мубарак обаче :thinking:

« Отговор #7 -: Февруари 19, 2011, 05:15:05 pm »
Уви, карта с час на раждане никъде не успях да намеря (засега).
Давам първото попадание на google http://www.astrotheme.com/portraits/q42BEAP3fAnX.htm.

Edit. Специално се регистрирах в този форум http://noeltyl.com/discussion/index.php, за да изровя от там карта на Мубарак, ректифицирана от един от потребителите в тази тема http://noeltyl.com/discussion/index.php?topic=4414.0. Ето картите, които са постнати там.
« Последна редакция: Февруари 20, 2011, 08:04:48 pm от Mirabella »