Знаете ли в колко опасна сфера се опитвате да влезете?Искам да споделя собствения си опит.Медитирам от 15 г.Започнах на 20.Почетох една статия ,не помня вече къде,и ми се получи почти веднага- практикувам метода на прекъсване и изключванеы може би ако знаех колко е трудно нямаше да мога да го постигна.И така причината беше че в статията пишеше че запазваш младостта си по-дълго и това е истина но...На втората година започнах да получавам видения, да чувам от разстояние, да помирисвам,разбрах че мога да влияя на хората около мен. Развих много способности .Но ведин момент се развиха у мен и някои добродетели,с духовото дойдоха и проблемите.Развивайки се аз започнах да излъчвам топлина, която топлина се оказва енергия,така прочетох някъде,никой не може да спи до мен,защото му е горещо, която пък от своя страна е магнит за духове, да духове.Тези проблеми свалиха нивото ми доста, но това са бели кахъри в сравнение с безсънието .Тези неща,каквито и да са не ми дават мира ,точно когато се отпуснеш да заспиш и започва едно треперене на цялото ти тяло.Потърсих помощ в църквата.Взех причастие и нещата се успокоиха за около месец.Моето обяснение за всичко това е че с израстване в духовно отношение човек бива атакуван от лоши духове целящи до го върнат обратно,но аз съм лаик не мога да кажа .Мой познат инструктор по бойни изкуства, ,посещавал много Азиатски държави ми каза ,че пътя по който съм поела е много опасен.Аз просто исках да остана по-дълго време млада...Много е важно да имате учител но посветен не някой шарлатанин,а такъв в България няма.Сега посещавам една жена,която заедно с мен гадае как да ми помогне,врачка е,но именно тя ме насочи към църквата.Тя ме учи да не се страхувам от духовете,че ще започна да ги виждам, но благодаря не желая имам достатъчно главоболия в работата,че да се занимавам и с други.Мога да помогна с опит до едно ниво и натам вече е страшно.