Здравей Гост

Юпитер в телец

• 249 Отговора
  • 33285 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Юпитер в телец
« -: Февруари 11, 2011, 09:52:55 pm »
Знам , че му е рано....До юни има доста време...,но с нетърпение го очаквам там... ;D, навярно и телците , както и земните знаци ,дева и козирог....
Споделете Вашите очаквания , както и аспектите свързани с тях.....
За Юпитер в телец с помоща на Венера /диспозитор на знака/ , с любов , хармония и желание.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
Re:Юпитер в телец
« Отговор #1 -: Февруари 11, 2011, 09:58:05 pm »
Ще ми навлезе в 5-ти дом и ще направи съвпад със СЛВ и секстил с господарката на 5-ти и 10-ти дом - Венера. Очаквам прекрасен период за детето си и разширяване на възможностите в кариерата и любовта...Може да поема повече ангажименти, отколкото мога да изпълня - Юпитер ще квадратира светилата ми.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Февруари 11, 2011, 10:02:16 pm »
Аспектите които са на дневен ред в картата ми , са аспекти на *юпитер* , съвпад с нат. луна ,като това ще бъде акцентирано в продължение на месец....,поради ретро фазата , както и стационарния период...Много точен секстил със сатурн ще съпътства по същото време....Дали това не би отключило и двойното подчертаване на дирекционния съвпад.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3 -: Февруари 11, 2011, 10:02:29 pm »
Ще ми навлезе в 10 дом и там ще направи съвпади първо с венера,после марс,луна.
Как ви се вижда? :lol:

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Февруари 11, 2011, 10:05:13 pm »

Изключително добре... ;D Юпитер в 10-ти дом /мунданен козирог/ не си пада по илюзиите , а по-скоро носи реални възможности и успехи....Бих казала , че в дома на козирог той материализира , а не маркира....

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #5 -: Февруари 12, 2011, 01:48:38 am »
големи надежди му възлагам, че със съвпада с натално слънце се изложи.

сега пролетта докато е в овен ще направи тригон с асцедента и ще съвпадне с натална венера (и прогресивно слънце  :-[), после като влезе в телец ще направи съвпад с МЦ, ще квадратира мидпойнтата слънце/луна, ще опозира уран, управител на десц,  по-късно догодина ме чака и юпитеров възврат в 10-ти дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Февруари 12, 2011, 01:56:53 am »

сега пролетта докато е в овен ще направи тригон с асцедента и ще съвпадне с натална венера (и прогресивно слънце  :-[), после като влезе в телец ще направи съвпад с МЦ, ще квадратира мидпойнтата слънце/луна, ще опозира уран, управител на десц,  по-късно догодина ме чака и юпитеров възврат в 10-ти дом.

Рано е да го мислим възврата.... ;D
Аз правя най-големите щуротии по време на Юпитеров възврат.... ;D- узаконявам си връзките....Така , че не ми се мисли все още за възврата....,а за времето когато ще аспектира хармонично наталната ми карта...

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #7 -: Февруари 12, 2011, 02:25:48 am »
Когато влезе в Телец ще ми съвпадне с Луната и Хирон, и ще направи тригон с натален Юпитер и Сатурн.
Май ме очакват по-добри дни :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #8 -: Февруари 12, 2011, 02:43:49 am »

Бих казала нарастване на професионалните ангажименти, но понеже знам, че не работиш, вероятно ще се проектира в 4-ти дом (имайки предвид свързаността на противоположните домове). Как ще ти се отрази съвпада с Марс, Венера и Луна зависи от това, кои домове управляват.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Февруари 12, 2011, 02:44:57 am »
Когато влезе в Телец ще ми съвпадне с Луната и Хирон, и ще направи тригон с натален Юпитер и Сатурн.
Май ме очакват по-добри дни :-\

Определено!  ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #10 -: Февруари 12, 2011, 03:02:46 am »
дано, дано, защото в момента ми е толкова мрачно, че единственото, което ми остава е надеждата.
направих поредица от грешки и съсипах любовта!!!!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #11 -: Февруари 12, 2011, 03:15:38 am »

Бих казала нарастване на професионалните ангажименти, но понеже знам, че не работиш, вероятно ще се проектира в 4-ти дом (имайки предвид свързаността на противоположните домове). Как ще ти се отрази съвпада с Марс, Венера и Луна зависи от това, кои домове управляват.
Благодаря :blink:
Аз вече започнах работа.Точно след новолунието в 7ми дом.Тогава ми предложиха. Всъщност съм в обучителен период. ;)След обучителния период,ще имам нещо като изпит,а след това,ако съм се представила добре,ще ме назначат :rolleyes:
Нека с ваша помощ,да видим какво може да донесе съвпада с венера,марс и луна.

Значи,венера ми управлява 11 дом и 4ти.
Марс управлява 10 дом,а луна 12ти.
Как да го свържа?
Дълга пътека ще извървя.

*

Stella

• 7765
« Отговор #12 -: Февруари 12, 2011, 03:20:02 am »
дано, дано, защото в момента ми е толкова мрачно, че единственото, което ми остава е надеждата.

Любовта трябва да се пази и ние цял живот се учим да правим правилните избори. Гордостта и страха са двете неща, които са способни да съсипят любовта. Любовта е несъвместима с тези 2 неща.

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Февруари 12, 2011, 03:23:04 am »

Любовта трябва да се пази и ние цял живот се учим да правим правилните избори. Гордостта и страха са двете неща, които са способни да съсипят любовта. Любовта е несъвместима с тези 2 неща.

http://www.youtube.com/watch?v=CJTTKEkjZc0&feature=related

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #14 -: Февруари 12, 2011, 03:27:24 am »

Осъзнах, че в основата на любовта е даването, а не вземането.
Моята грешка е, че очаквах само да получавам, но не и давам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Февруари 12, 2011, 03:30:12 am »

Осъзнах, че в основата на любовта е даването, а не вземането.
Моята грешка е, че очаквах само да получавам, но не и давам.

Готова си за любов!
Добрата новина е , че си го осъзнала.....

*

Mia21

• 2502
« Отговор #16 -: Март 30, 2011, 04:12:39 pm »

Рано е да го мислим възврата.... ;D
Аз правя най-големите щуротии по време на Юпитеров възврат.... ;D- узаконявам си връзките....Така , че не ми се мисли все още за възврата....,а за времето когато ще аспектира хармонично наталната ми карта...

Марайче, Марайче... ;D, не знам какъв огън ще ми стовари Юпитера. Цяло съзвездие имам в Телец-Юпитер, Венера, Меркурий и после Слънце в първия градус на Близнаци и ЮЛВ ми е там- в съвпад с нат.Юпитер. Всичкото това в 11-ти. В 5-ти имам Уран и Нептун. Задала се е още от сега една вихрушка, та да видим. Да не ви показвам и  как ми изглежда новия солар. Много интересен. След месец и няколко дни имам рожден ден. Да няма само рев и сополи после... ;) ;D :wub:

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #17 -: Март 30, 2011, 04:46:11 pm »
Съвпад с натално слънце в 10. Тригон и секстил към венера и марс- натални.Би трябвало да е добре или? :-\

*

Mia21

• 2502
« Отговор #18 -: Март 30, 2011, 04:52:05 pm »
Съвпад с натално слънце в 10. Тригон и секстил към венера и марс- натални.Би трябвало да е добре или? :-\

Чувала съм, че съвпада на Юпитер със Слънце са съвпад на две мощни планетни енергии. И мен ме очаква същото. Дори не е зле малко да се внимава. Тригоните и секстилите към Венера и Марс са хубави аспекти, но е добре и нещо да ги задвижи. ;)

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #19 -: Март 30, 2011, 05:06:20 pm »

Чувала съм, че съвпада на Юпитер със Слънце са съвпад на две мощни планетни енергии. И мен ме очаква същото. Дори не е зле малко да се внимава. Тригоните и секстилите към Венера и Марс са хубави аспекти, но е добре и нещо да ги задвижи. ;)
Ще обменяме впечатления ;) нямам сега време да си разгледам подробно картата, но ще се върна на темата...Сподели и ти :blink: Какво имаш предвид под това нещо да задвижи тригоните?