Здравей Гост

Юпитер в телец

• 249 Отговора
  • 33299 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Юпитер в телец
« Отговор #200 -: Март 22, 2012, 07:47:57 am »
Италия, Италия - amore mio!!!

И аз обичам всичко италианско - мъжете , храната , музиката, езика, Рим, Милано, Венеция, Верона....винаги съм искала да живея там.
http://www.youtube.com/watch?v=c2mV78epVJU

Никога не е късно! Имаме време.  :58:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #201 -: Март 22, 2012, 07:50:55 am »
Супер стимул си е. Дъщеря ми сумата му езици научи покрай гаджетата си.  ;D

е сега разбрах как се става полиглот,а ние гледаме натала :mellow:

Стимул е и то голям, да перфексионираш чужд език, който е роден език на любимия. Става много по-бързо и се полагат много по-големи усилия, най-вече за това, че се налага да изразяваш вербално ежедневно емоциите си. А емоциите си човек изразява най-трудно на чужд език.

*

Asol

• 4140
« Отговор #202 -: Март 22, 2012, 07:59:00 am »
Вдъхновил ме е да тръгна на курсове по италиански, за да си усъвършенствам езика, че да си пишем във ФБ.

Нещо като за начало в изучаването на италианския.

*

Stella

• 7765
« Отговор #203 -: Март 22, 2012, 08:06:10 am »
Вдъхновил ме е да тръгна на курсове по италиански, за да си усъвършенствам езика, че да си пишем във ФБ.

Нещо като за начало в изучаването на италианския.

Благодаря, Асол! Много ме кефи това. ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mia21

• 2502
« Отговор #204 -: Април 01, 2012, 07:15:23 pm »
В момента имам точен възврат на Юпитер в 11-ти. Наталният ми е в съвпад с ЮЛВ и има широка опозиция с Уран в 5-ти. Защо нищо не се случва????? :(

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #205 -: Април 01, 2012, 07:18:32 pm »
В момента имам точен възврат на Юпитер в 11-ти. Наталният ми е в съвпад с ЮЛВ и има широка опозиция с Уран в 5-ти. Защо нищо не се случва????? :(

Защото това е Юпитер..

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #206 -: Април 09, 2012, 06:42:14 pm »

И аз преживях съвпад, обаче със СЛВ, само че в 5ти дом -засега единственото проявление е, че имам енергия да спортувам активно. Преди 12 години проявлението му беше същото - хванах се да играя каланетика, толкова активно, че успях да се вмъкна в дънките на детето, което тогава беше на 14 години, а аз на "30 +". Сега съм тръгнала на йога, но не ми стига и ще подновявам каланетиката у дома - сутрин и вечер.

*

Stella

• 7765
« Отговор #207 -: Април 09, 2012, 06:46:46 pm »
добре, че бързо ще се изтъркаля  :jup: от 2 декада, та ще ми се размине на тагадък квадратът със светилата. А пък  :tauruss: от 3 декада хич няма да го усетят.

« Отговор #208 -: Април 09, 2012, 07:09:02 pm »
При мен Юпитер скоро ще влезе в 5 дом, който е половината в Телец, другата половина в Близнаци  :blink: важното е, че К5 е в Телец. Там в момента е и транзитния ЮЛВ.

Прогресивните Венера и Юпитер са в Телец в 4 дом, но К4 е в Овен и домът се управлява от Марс на асц. Соларният Юпитер е на ДЦ, което в наталната карта попада в 4 дом. Нямам идея какво да очаквам - вече смених квартирата, но това ми изглежда като нещо по-значимо - например покупка на жилище или някакво наследство.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Stella

• 7765
« Отговор #209 -: Април 09, 2012, 07:27:48 pm »
При мен Юпитер скоро ще влезе в 5 дом, който е половината в Телец, другата половина в Близнаци  :blink: важното е, че К5 е в Телец. Там в момента е и транзитния ЮЛВ.

Прогресивните Венера и Юпитер са в Телец в 4 дом, но К4 е в Овен и домът се управлява от Марс на асц. Соларният Юпитер е на ДЦ, което в наталната карта попада в 4 дом. Нямам идея какво да очаквам - вече смених квартирата, но това ми изглежда като нещо по-значимо - например покупка на жилище или някакво наследство.

За наследство търси връзка с 8 дом

« Отговор #210 -: Април 09, 2012, 07:31:13 pm »
8 дом се управлява от Слънцето, което е във втори. Съвсем скоро прогресивната Луна ще мине в Риби и ще направи съвпад със Слънцето ми. А луната е У7
Ами...то като се замисля екшънът ще е покрай 7 и 4 дом. Осми като че ли твърде косвено участва - в него ми е соларния девешки ретро Марс. Много техники смесих и напълно се обръках. Колкото повече разплитам, толкова повече заплитам.

*

Stella

• 7765
« Отговор #211 -: Април 09, 2012, 07:38:14 pm »
8 дом се управлява от Слънцето, което е във втори. Съвсем скоро прогресивната Луна ще мине в Риби и ще направи съвпад със Слънцето ми. А луната е У7
Ами...то като се замисля екшънът ще е покрай 7 и 4 дом. Осми като че ли твърде косвено участва - в него ми е соларния девешки ретро Марс. Много техники смесих и напълно се обръках. Колкото повече разплитам, толкова повече заплитам.

Нищо. Така, или иначе имаш рождени предпоставки да получиш жилище - У4 в 1-ви дом. Не е задължително да е посмъртно /8 д/. Винаги дръж "под око" рождената карта и няма да се объркваш. Това, което ти е дадено по рождение, не може да ти бъде отнето.

« Отговор #212 -: Април 09, 2012, 07:42:05 pm »
Някак ми е чужда идеята да го получа ей така за подарък. Живея със схващането, че трябва да поработя, да се потрудя и да си го платя сама, за да го получа. И към това се стремя - не заради самото жилище, а заради независимостта и усещането за дом, което ще ми даде това.

Ще е голяма изненада, ако вярно от някъде го получа без собствено усилие.

П.П. Това ми хареса

Това, което ти е дадено по рождение, не може да ти бъде отнето.

замислих се върху него в по-философски смисъл. Днес ти е ден, Стела  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #213 -: Април 09, 2012, 07:53:20 pm »
Това, което ти е дадено по рождение, не може да ти бъде отнето.

Цитат
замислих се върху него в по-философски смисъл. Днес ти е ден, Стела

Основен принцип. :blink:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #214 -: Април 23, 2012, 08:24:49 am »
предстои ми съвпад на транзитен Юпитер с Хирон.
какво да очаквам?

*

Stella

• 7765
« Отговор #215 -: Април 23, 2012, 01:03:05 pm »
какво да очаквам?

Много хубав преиод ми беше, докато Юпитер транзитираше в Риби - срещнах любов, но имаше и други показатели. Поначало транзитът на Юпитер в Риби ми е щастлив период, понеже Венера - У5 и Меркурий - У7 са ми в Риби. Тука са и Сатурн - У2 и Хирон (които са в съвпад).

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #216 -: Април 23, 2012, 01:07:18 pm »
Aз мога да споделя, че откакто транзитен юпитер ми е в телец (втори дом) нещата с парите се движат изключително добре и спокойно..за сега. Дори спечелих материална награда от една игра  :blink:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Марая

• 28287
« Отговор #217 -: Април 23, 2012, 01:18:00 pm »
какво да очаквам?

Портата на пепеляшка! :blink: ;)
Но забелязвам, че ако има дирекции...транзита му носи събития..,както и , ако е през кардинални точки...Иначе за мен Юпи е балон.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #218 -: Април 24, 2012, 06:13:15 pm »
Да се отчета и аз в темата.  ;D

Юпитер в съвпад с ДС - вчера ми се роди доведено братче, ако може да се нарече така (нямаме кръвна връзка).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #219 -: Април 24, 2012, 06:35:33 pm »
Да се отчета и аз в темата.  ;D

Юпитер в съвпад с ДС - вчера ми се роди доведено братче, ако може да се нарече така (нямаме кръвна връзка).

И аз ли това да чакам.... ;D...