Здравей Гост

Желания и тяхната реализация

• 70 Отговора
  • 13169 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Желания и тяхната реализация
« Отговор #20 -: Февруари 12, 2011, 06:02:25 am »
На мен леко ми се струва, че тези неща, дето ги пишете по-горе за Венерите - по им отговаря Луната като управление - желания, чувства, начини на реакции... Ама...  :wub:

Като сте тръгнали, бихте ли ми споделили и за моята близнашка Венерка как ги стъкмява тези неща?  :rolleyes:

С това започнах...и според мен става дума за луната... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Инти

• 2068
« Отговор #21 -: Февруари 12, 2011, 06:26:42 am »
Мойта има все огромни и безкрайни желания, и постоянно си акумулира нови, ама не само от Лилит, а и изобщо и въобще... Аз затова си поисках вие да ми обясните малко..? :mellow:

На такъв начетен философ като теб ще му обясняваме за неговата Венера,нямам бАтерия сега, пих и бира и сювсем ми се приспа, друг път може ли?

Лека нощ от мен дами ;)

« Отговор #22 -: Февруари 12, 2011, 06:43:35 am »
Хайде и аз да споделя  ;D

Мое голямо желание стана реалност при нат. Венера :soe: тр.Марс, :soe: тр.Уран, :sec: тр.Луна; тр. Нептун :sec: Слънце, :sec: Юпитер, :sec: СЛВ

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Февруари 12, 2011, 06:48:29 am »
Хайде и аз да споделя  ;D

Мое голямо желание стана реалност при нат. Венера :soe: тр.Марс, :soe: тр.Уран, :sec: тр.Луна; тр. Нептун :sec: Слънце, :sec: Юпитер, :sec: СЛВ

Учудва ме Уран...,аз него свързвам с късмета..,не само Юпитер! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #24 -: Февруари 12, 2011, 07:16:02 am »
Да, преди 8 г. силно желаех да се запозная с момиче от чужда държава, с която да станем приятелки. Приятелите винаги ми са били кът  :( И един ден тичайки на стадиона с баща ми я срещнах - американка, 5г. по-голяма от мен... За периода, който беше в Бг - 5г. се сприятелихме. Много ми е близка, въпреки че е на другия край на света...  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Февруари 12, 2011, 07:32:35 am »
Да, преди 8 г. силно желаех да се запозная с момиче от чужда държава, с която да станем приятелки. Приятелите винаги ми са били кът  :( И един ден тичайки на стадиона с баща ми я срещнах - американка, 5г. по-голяма от мен... За периода, който беше в Бг - 5г. се сприятелихме. Много ми е близка, въпреки че е на другия край на света...  :blink:

А тя , Уранянка ли е? :rolleyes:

« Отговор #26 -: Февруари 12, 2011, 07:40:10 am »

Близнаци е, американка  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Февруари 12, 2011, 07:43:19 am »

Близнаци е, американка  ;D

Висшата октава на меркурий е уран! ;D ;)

« Отговор #28 -: Февруари 12, 2011, 08:07:08 am »
Благодаря, Марая  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Февруари 12, 2011, 08:12:38 am »
Благодаря, Марая  :blink:

За нищо...,лека нощ!
Би било интересно да я развием тази тема....
Все пак сме в година на Венера, макар , че желанията ги свързвам с луната...,Венера е планета на красотата , а всички желания са красиви! :wub:

« Отговор #30 -: Февруари 12, 2011, 08:16:53 am »
Да, темата е интересна  :blink:
Спокойна нощ и от мен!

*

lia

• 29
« Отговор #31 -: Февруари 12, 2011, 05:23:48 pm »
Ако се дистанцираме за малко от желанията за любов и се обърнем към астрологичните традиции, ще видим, че древните астролози са определяли сигнификаторите съобразно пра-качествата: топло, студено, сухо и влажно.
ТОПЛОТО се приема като ясно изразен активен принцип, съпровожда се от страст, желания и воля; разпознава се там, където желанията са живи; характеризира се като подбуда, тласък към движение.
СУХОТО отново се свързва с решителност, страст, воля, но се различава от ТОПЛОТО по това, че е пасивно, а второто е активно.
Сега, като се обърнем към планети и елементи, ще видим, че тия пра-качества са застъпени най-силно при Слънце и огън.
И от тук- интерпретираме Слънцето в радикса според космичното състояние- в лошо състояние- обремененост на желанията, не се разграничават потребности и желания, трудно се налага волята и т.н. Е, едно Слънце, върху което е работено, ако приемем, че лошото положение в радикса е мотивация за работа, ще се прояви на високо ниво.
А при прогностика – наталното Слънце, активирано благоприятно от бавен транзит, подсказва за благоприятен период за реализиране на желанията :blink:

*

tanina80

« Отговор #32 -: Февруари 12, 2011, 05:37:46 pm »
Синьо и червено, топло и студено ... трябва да намерим баланс между двете ... Между това, което искаме и това, което то може да причини. В смисъл някое наше желание, може да е добро за самите нас, но да е лошо за друго човек ... Нещата трябва да се получат така, че да са добре и за двете страни - и за нас и за ближния ..

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Февруари 12, 2011, 10:32:58 pm »
Мисля , че за  реализацията на желанията ни има отношение Сатурн....
Бихте ли погледнали аспектите му в периодите които визирате ,като включите всички аспекти в това число минорни , творчески,кармични..... :rolleyes:

« Отговор #34 -: Февруари 14, 2011, 02:34:07 am »
Поздравявам Марая за темата, до скоро не ми беше направила впечатление, но скоро гледах един филм и се замислих, че всъщност може би желанията са най-важното нещо в този живот.

Три от най-важните ми желания са се сбъднали при Луна квадрат Сатурн, Уран опозиция Луна и Нептун опозиция Луна, Венера винаги е била в знака на асцендента ми - Скорпион, в 12 дом и винаги наталното ми слънце е аспектирано в квадрат или секстил (понеже не мога да си спомня точна дата, а период около 1-2 седмици и не мога да дам конкретно за Слънцето и бързите планети информация).

Имам обаче наблюдения, че хора с Уран на асцендента имат невероятната способност да си сбъдват много лесно мечтите.
Пример с три мои приятелки с Урна точно на асц.
С първата сме на лов за бални рокли, тя казва на майтап "искам някой да ми подари роклята за 1 седмица, така не ми се занимава" и след 2-3 магазина, във вече не си спомням кой бутик я харесаха за рекламно лице и се оговориха, ако се снима безплатно за тях, да и дадат 2 рокли за бала, 1 и 2 вечер..... тя естествено с този Уран си е фотогенична и с огромни сини очи, красавица е и до сега я спират да я снимат по улицата (последно в New York).

Втората за 1 седмица си намери приятеля, за който ще се ожени (по същия начин, просто го каза и стана, в рамките на 1 седмица)

Третата си спомням, че искаше да отиде на някакъв симпозиум в Испания и и трябваше добро финансиране и го получи като на майтап - спонсорство за цялата клиника, в която работи (лекарка е) от един от пациентите им, който е много и богат и болен и е зависим доста от тях (но не тя е поиска парите, той сам е предложил).

И на трите и до сега продължават да им се случват странни неща.

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Февруари 14, 2011, 02:47:32 am »
Всичко започва и завършва с желанията.... :blink:
Желания за израстване както в духовен , така и в материален план...под материя разбирам всичко що е свързано с нея....
КУФАРА УМИРА КОГАТО ЖЕЛАНИЯТА СА МЪРТВИ- разбирай тялото под метафората куфар...
И ДА! Сатурн и само той ги материализира... :blink:

« Отговор #36 -: Февруари 14, 2011, 03:44:24 am »
Куфатра хаххаха :P :P :P
добре казано, така си е, мъртви сме като спрем да имаме желания  ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Февруари 14, 2011, 08:11:49 am »
Куфатра хаххаха :P :P :P
добре казано, така си е, мъртви сме като спрем да имаме желания  ;D ;D

Еххх, защо не съм на 20 с този опит и акъл? :angry: ;D ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #38 -: Февруари 14, 2011, 02:36:37 pm »
Еххх, защо не съм на 20 ...

A аз винаги съм мислила, че си 20.  :kissd:

Хубава тема! Браво!

Мечтите пораждат желания. В астрологията за тях е отговорен Нептун. При положителни аспекти на Нептун с активните планети Слънце и Марс, както и с планети намиращи се в 1 и 5 дом имаме сбъдване на мечтите и желанията.

« Отговор #39 -: Февруари 15, 2011, 01:31:15 am »
Синухе и аз съм се чудила, дали просто знаят какво е бъдещето или го създават тези Уранчовци :Р. Едната девойка е Водолей, а другата има Луна във Водолей, третата 3 планети в 11 дом.

Кои домове отчиташ за домове на съзнанието ? Ако не е проблем да отговориш, защото обясненията ти са ми доста логични и ги разбирам чудя се дали 3/9 или може би и 5 - от към огнен тригон нещо, творчество. Не мога още да си го обясня това съзнание  ;D :P :-[

За Марая и на 100 да е, не се съмнявам, че ще има повече мечти и воля от много младежи на по 20....... :rolleyes: :P