Здравей Гост

Желания и тяхната реализация

• 70 Отговора
  • 13117 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Желания и тяхната реализация
« Отговор #60 -: Февруари 21, 2011, 08:06:45 pm »
Аз подарявам на майка ми....И тя много се радва.... ;D
Трябва и аз да пробвам ..., ама дали ще е този живот или някой друг ...все не ми остава време за нищо, пък за вас незнам как се оправяте :blink:.

Има време за всичко.... ;D , стига да искаш...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #61 -: Март 23, 2011, 02:33:15 am »
Тази тема не е ли като новата "Желанията"  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #62 -: Март 23, 2011, 02:38:22 am »

Аз се убих да я търся! :rolleyes: :angry: и много ти благодаря! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
« Отговор #63 -: Март 23, 2011, 02:39:16 am »

може би не това е важно
важно е да потретваме, ако трябва, стига да достигнем до там, където ни е нужно

« Отговор #64 -: Март 23, 2011, 02:42:59 am »
  Колкото по-малко пари имам, толкова по-малко желания имам. Всъщност вече нямам желания - единственото е да оцелея, ако това включва инерционното течение по ръба на живота, по което съм се пуснала....Пък реализация - не мисля въобще за това, гледам тихо и кротко да си извървя пътя и тва е !

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Март 23, 2011, 02:45:49 am »
Та , как се справяте?

:'(

Лесно и с лекота ли се отказвате?

и ето го противоречието - не се отказвам, но и не ги постигам

Имате ли желания , които са в летаргия?

опитвам се там да ги въведа, но не става, само ги запращам в подсъзнанието, където обещава да стане взривоопасно :-[

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #66 -: Март 23, 2011, 03:10:32 am »
Всеки човек има желания, които се изменят с възрастта.. Едни осъществяваме, други си остават стремеж и трепет..

Аз вярвам, че ако човек желае истински нещо, цялата вселена ще му помогне за реализиране на желанието.. Но трябва да конкретизираме какво точно искаме, да сме напълно наясно с желанията си, защото много често се разочароваме когато желанията ни се сбъднат.. За това е приказката "Внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне"
Има много хора, които не си мърдат и пръстчето, даже не знаят какво точно искат, но винаги го получават, отделен е въпроса, че никога не са доволни..
Понякога си мисля, че трябва да се откажем от това, което искаме, за да го получим.. Но се колебая, дали това е правилния подход..  :-\
При всеки човек май е различно.. Може би положителен аспект на сатурн към венера и юпитер материализира желанията..

Човек без желания е жив труп!
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #67 -: Март 25, 2011, 08:30:17 pm »
Всичките ти желания ли са по 2-ри и 10-ти дом?  :thinking:

Material boy :D

и при мен желанията се сбъдват,почти всичките,но на някакъв по-късен етап.Понякога дори доста по-късен.

като едно елементарно примерче с нещо малко. В детските години много обичах киндерите (шоколадовите яйца).Но защото бяха глупаво нещо за майка,не ми взимаше никога-взимаше ми шоколади (чисти,представяте ли си,като малка бях единствената,която ги яде и ги мразех ужасно много),..книги..,съвсем други неща,които въобще не съм искала.То затова сега детето в мен е толкова живо,милото ми изтерзано човече..:)

И какво се случва в последствие (преди няколко месеца),намирам си приятелче,чиято майка е голям фен на киндерите,работи нещо с внос-износ на хранителни продукти и постоянно се зарежда с шоколадови яйца.И аз като й споделих,започна и мен да зарежда  ;D

в 11 дом е Луната,в 12-и е Слънцето,незнам кое е точно причината нещата да ми се случват със закъснение и то по леко парадоксален начин  :thinking:

И моята луна е в 11 дом и относно сбъдването на желанията имам подобни изживявания- почти винаги, но понякога късно. ;D

*

holanda

« Отговор #68 -: Март 25, 2011, 08:59:38 pm »
относно сбъдването на желанията имам подобни изживявания- почти винаги, но понякога късно. ;D

такъв е живота  ;D

« Отговор #69 -: Март 25, 2011, 10:02:41 pm »
По законите на херметизма-каквото вътре, това и навън. Работиш с положително твърдение в сегашно време за желанието и то се сбъдва по принцип. Според мен няма нещо по - велико от тези закони.
 Ако ви се чете за херметичните закони: http://www.beinsadouno.com/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/_/%D1%81%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0/%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BC%D1%82%D0%B5-%D1%85%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%86%D0%B8%D0%BF%D0%B0-r26,
а тук има и самата книга Кибалион: http://forum.tisitova.com/viewtopic.php?f=3&t=243

« Отговор #70 -: Април 16, 2011, 03:29:52 pm »
на мене всичко ми се случва със закъснение но след това съжалявам за нещата,които съм си пожелала
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent