Здравей Гост

Венера в Козирог - натал и транзит през знака на Сатурн........

• 80 Отговора
  • 13843 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Плюите я , но тка , че да я впечатлите...Тя е е по-различна...Инти каза , че била студена....Ми обиди се моята козирогата приятелка....А тук във форума има 4-ри козирожки венери...
Хайде...,да поговорим за нея...,но обективно- тя ще оцени това- уверявам Ви! ;D
« Последна редакция: Февруари 12, 2011, 05:28:43 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
Re:Венера в Козирог
« Отговор #1 -: Февруари 12, 2011, 05:18:52 am »
Няма лошо.
Ако става въпрос за транзитната,в момента ми тригонира наталната и е в съвпад с дупитер в 6ти :blink:

« Отговор #2 -: Февруари 12, 2011, 05:27:16 am »
За себе си мога да кажа -Ако поискам мога отлично да се владея,харесвам класиката във всичките й форми,особено в изкуството.Когато съм влюбена е трайно,но бих могла да изглеждам и повърхностна/зависи какво искам/.Много съм амбициозна - в любовните дела.Козирога е амбициозен,нали?Когато имам трайни отношения - предпочитам да са консервативни... в добрия смисъл.Жената -да е жена .Мъжът - мъж.
Не съм феминистка.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Февруари 12, 2011, 05:28:01 am »
http://www.youtube.com/watch?v=NJfVxoi64Z0&feature=related

Подходящо време...за Венера в козирог....Разширявам заглавието.... :wub: Мерси Милки...,ще го отпразнуваме другата седмица на едно Мохито... ;D , замръзнаха ми шушоните няколко дни У Софето.... ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4 -: Февруари 12, 2011, 05:33:58 am »

Подходящо време...за Венера в козирог....Разширявам заглавието.... :wub: Мерси Милки...,ще го отпразнуваме другата седмица на едно Мохито... ;D , замръзнаха ми шушоните няколко дни У Софето.... ;D :P

Цунки :wub: Въпреки,че не знам за какво ми благодариш ;D

*

Инти

• 2068
Венера в Козирог е тип аристократ и се стреми максимално да се доближава до този образ, дори вътрешно личността да не може да бъде такава, тя всячески се опитва да се доближи до този образ, и като такава тя приема образа на високопарна личност, недосегаема, труднодостъпна, бранеща личностното си пространство ревностно. Често това се поддържа изкуствено с цел да се повдигне самочувствието, да бъдеш уважавана в обществото персона, което е наложено като стандарт от самото общество. Това е Козирога, Венера просто следва неговата модна линия, той е дизайнера, тя е модела, облечена в строга ледена рокля, която да покаже хладнокръвие, строгост, надменност, и всички черти, които съзнателно облича с цел да се превърне в кукла на конци, избягваща неподправения натурален досег със света.

*

Марая

• 28287
Венера в Козирог е тип аристократ и се стреми максимално да се доближава до този образ, дори вътрешно личността да не може да бъде такава, тя всячески се опитва да се доближи до този образ, и като такава тя приема образа на високопарна личност, недосегаема, труднодостъпна, бранеща личностното си пространство ревностно. Често това се поддържа изкуствено с цел да се повдигне самочувствието, да бъдеш уважавана в обществото персона, което е наложено като стандарт от самото общество. Това е Козирога, Венера просто следва неговата модна линия, той е дизайнера, тя е модела, облечена в строга ледена рокля, която да покаже хладнокръвие, строгост, надменност, и всички черти, които съзнателно облича с цел да се превърне в кукла на конци, избягваща неподправения натурален досег със света.

Това е обща констатация, не е адресирано лично към теб, но в частност и ти отговаряш на този типаж ;)

Прехвърлям тук поста ти.... ;D
Никак не съм съгласна с теб! Ама никак...защото:
Венера е планета на хармонията и любовта , венера е планета на красотата , на жената.....
Козирога е знак на сатурн. Той е на принципа- стабилност , сигурност ,справедливост....,яснота , чистота в думите и делата , в мислите и намеренията , в отношенията....Той е твърд и категоричен , ясен и последователен и в качеството си на инкасатор , само той е склонен на онази любов , която не би могла да бъде вчтърничава и неискренна....,като диспозитор на венера в козирог...
Просто тази венера , разпознава фалша и лицемерието , тя не е разпиляна , тя е топлла и много искренна в чувствата , думите , делата...в действията си...,но когато е ранена , тя дава няколко шанса...,а след тях приключва...,точно както и сатурн...,той има 3 възврата в нормалния човешки живот....
Изглежда безскруполна , но обича земно , силно и страстно- ОТГОВОРНА Е В ЧУВСТВАТА- няма друга такава Венера...
А онези изпитали истинските чувства на Венера в козирог , след нея остават празни и пусти...,защото мястото и не биха могли да го запълнят останалите...

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Февруари 12, 2011, 05:53:59 am »

Цунки :wub: Въпреки,че не знам за какво ми благодариш ;D

Идея , да разширя заглавието....Сетих , се , че транзитира и тези дни ще цъфне в/у Марса ми.... :rolleyes: :wub:

А онези изпитали истинските чувства на Венера в козирог , след нея остават празни и пусти...,защото мястото и не биха могли да го запълнят останалите...

да, ако искат всичкото им пространство да е запълнено. А тези които имат нужда от собствено пространство, нямат нужда от такава Венера. :P ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287

да, ако искат всичкото им пространство да е запълнено. А тези които имат нужда от собствено пространство, нямат нужда от такава Венера. :P ;)

Зависи от исканията , както казваш....
Но не бих казала , че Венера , която не допуска лично пространство.... ;D....

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Февруари 12, 2011, 06:09:44 am »
За себе си мога да кажа -Ако поискам мога отлично да се владея,харесвам класиката във всичките й форми,особено в изкуството.Когато съм влюбена е трайно,но бих могла да изглеждам и повърхностна/зависи какво искам/.Много съм амбициозна - в любовните дела.Козирога е амбициозен,нали?Когато имам трайни отношения - предпочитам да са консервативни... в добрия смисъл.Жената -да е жена .Мъжът - мъж.
Не съм феминистка.

Това аз ли съм го писала? :rolleyes: :wub:

В козирог венера не е задушаваща партньорите си - даже да и се иска понякога,тя е достатъчно овладяна , мъдра  и земна ,за да не го прави.По-скоро една скорпионска  венера би се вкопчила и отнела лично пространство- :blink:

« Отговор #12 -: Февруари 12, 2011, 06:15:43 am »
Не съм феминистка.

Това аз ли съм го писала? :rolleyes: :wub:

:88:

*

Марая

• 28287
В козирог венера не е задушаваща партньорите си - даже да и се иска понякога,тя е достатъчно овладяна , мъдра  и земна ,за да не го прави.По-скоро една скорпионска  венера би се вкопчила и отнела лично пространство- :blink:

:72: , абсолютно...., както и Венера на трон в знака на телеца....Там тя е със силно изразено чувство за притежание....
Венера в козирог не си позволява да притежава всичко , именно защото е колекционерка... :P ;D ;)

*

Инти

• 2068
Ролята на Венера в Козирог в Любовта не съм засягала, писах по отношение на социални контакти и общество.

Не мисля, че само Венера в Козирог разбира от качество и истински чувства, а във всички останали знаци пасти да ядат. Ако беше така, екзалтацията й нямаше да е в знак Риби, ами в знак Козирог ;)

Чувствата на тази Венера, често са дълбоки прикрити, но няма гаранция дали наистина винаги са изключително дълбоки, а още по-малко колко са почтенни. Може би подсъзнателния страх , че живота е многоизмерен не й позволява да потърси проявата му в неговото разнообразие, хранейки образа на любимия в съзнанието дълги години, тя насочва съзнанието си към този образ, непозволявайки той да избледнее, защото за нея това би било предателство спрямо партньора, което всъщност я ограничава до позицията на моногамна същност, неспособна да изпита люовта на многообразни нива . Тази Венера поставя всичко на изпитание.........

« Последна редакция: Февруари 12, 2011, 06:27:50 am от Инти »

*

Марая

• 28287
Ролята на Венера в Козирог в Любовта не съм засягала, писах по отношение на социални контакти и общество.

Не мисля, че само Венера в Козирог разбира от качество и истински чувства, а във всички останали знаци пасти да ядат. Ако беше така, екзалтацията й нямаше да е в знак Риби, ами в знак Козирог ;)

Чувствата на тази Венера, често са дълбоки прикрити, но няма гаранция дали наистина винаги са изключително дълбоки, а още по-малко колко са почтенни. Може би подсъзнателния страх , че живота е многоизмерен не й позволява да потърси проявата му в неговото разнообразие, хранейки образа на любимия в съзнанието дълги години, тя насочва съзнанието си към този образ, непозволявайки той да избледнее, защото за нея това би било предателство спрямо партньора, което всъщност я ограничава до позицията на моногамна същност, неспособна да изпита люовта на многообразни нива . Тази Венера поставя всичко на изпитание.........

Сега не мога да мисля, че съм на гости ;)

Личи си от поста и разсъжденията ти в/у Венера в козирог! :P ;D
Тя е способна да изпита много любов , когато обаче е сигурна в любовта...

Мое мнение , не го натрапвам...,но по-лигава Венера от рибешката няма....
Не съм фен на старите астро афоризми....
Има още нещо...много важен е дома в който попада Венера! ;) ;D

*

Divna

• 2478

Абсолютно съм съгласна. Всяка една планета на трон по дом е много силна. В това многократно съм се уверила. Венера във 2 и 7 дом е с много по-големи достойнства отколкото Венера в Телец или Везни. Важно е също какви аспекти получава Венера и върху какви мидпойнти стои.

*

Марая

• 28287

Абсолютно съм съгласна. Всяка една планета на трон по дом е много силна. В това многократно съм се уверила. Венера във 2 и 7 дом е с много по-големи достойнства отколкото Венера в Телец или Везни. Важно е също какви аспекти получава Венера и върху какви мидпойнти стои.

Цял ден се питам къде си?
Много ти се радвам... :kissd:
Да , трон по дом е доста важен нюанс за всяка планета...

*

Divna

• 2478
Марайка, много работа имам и почти нямам време да влизам да пиша. Приключваме втория етап и имам да оценявам купища проекти, вкарвам оценки по 3 компетанса на около 300 ученика ...

В Космобиологията се гледа дома, в който е планетата и мунданния упавител на този дом се приема като основен индикатор. Знакът, в който е самата планета се приема като нюанс.
Според Космобиологията твойта Венера е изключително силна.

*

Марая

• 28287
Марайка, много работа имам и почти нямам време да влизам да пиша. Приключваме втория етап и имам да оценявам купища проекти, вкарвам оценки по 3 компетанса на около 300 ученика ...

В Космобиологията се гледа дома, в който е планетата и мунданния упавител на този дом се приема като основен индикатор. Знакът, в който е самата планета се приема като нюанс.
Според Космобиологията твойта Венера е изключително силна.

И аз съм с малко време... :( ;D Прибрах се за няколко дни и другата седмица пак съм в екшъна... ;D :P

Силна е , така е...,но и много ,ама много е важна пустата му Венера в моята карта! :P ;D
Чак ме е яд и на нея и на меркурий....
Хората реват от Плутон , а аз от Мерка и Венера... ;D ;)