Здравей Гост

Плутон КАРЕ натална , дирекционна , прогресивна, синастрична Венера

• 109 Отговора
  • 18215 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Посвещавам тази тема на моята приятелка Дивна.... :kissd:

http://www.youtube.com/watch?v=8991V0eUyYI&feature=related

За мен този аспект е най-силния аспект на любовта....
Пишете на воля впечатления , преживяното , очакваното....

За раждането и смъртта на любовта- ПЛУТОН КАРЕ ВЕНЕРА

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
МАРАЯ, БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ!  :kissd: :58: :88:

*

Марая

• 28287
МАРАЯ, БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ!  :kissd: :58: :88:

Udovolstvieto  е мое!
Ще се радвам повече потребители  да дадат своя дан по темата.... ;) :blink:
Аз утре!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
Имам го в синастрията с бащата на децата ми. Негов Плутон квадрат моя Венера. Голяма мъка е!
Прогресивната ми Венера също е в квадрат с прогресивен Плутон.
По натал Венера и Плутон са ми в тригон.
« Последна редакция: Февруари 12, 2011, 11:28:52 am от Рая »

*

Stella

• 7765
Аспектът на Дон Жуан в наталната астрология.
При транзит дава "фатална любов", а в синастрията - драматични връзки.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
Имаме една Дон Жуанка във форума, очаквам да се включи и до сподели малко опит.  :P :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Охоооо...и коя е тя :rolleyes: ;D ;)?

*

Lillie

• 30532
Венера в съвпад с Плутон също да не се скатава, да си каже всичко.  :96:  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Венера в съвпад с Плутон също да не се скатава, да си каже всичко.  :96:  ;D

Стига си хвърляла пиратки , ами ни подсети.... ;D , че ми обостри любопитството.... :rolleyes: ;D

*

Divna

• 2478
Лили, не знам дали фиксираш мен, тъй като аз имам Венера съвпад с Плутон, но е широк /почти 7*/.   :P

Вече споменах, че откакто транзитен Плутон е в квадратура с наталната ми Венера срещам все хора с натален такъв квадрат или с квадрат транзитен Плутон/дирекция Венера. Получава се невероятен афинитет между нас, но за кратко.  :-[ Липсва нещо, за да тръгнат нещата в естественния си ход.

Много ще се радвам ако споделите мнението си по въпроса. Чела съм и съм чувала какво ли не за квадратурата Плутон/Венера, като например:
1. Дава желание за силна любов.
2. Носи нещастни любови и трудни връзки.
3. Парични проблеми.
4. Влюбване в неподходяща за теб личност.
5. Започване на любовен роман, с голяма продължителност. Може да се разделиш с партньора, после пак да се събереш ... и така до безкрай. Трудно се откъсваш от тази любов, която си започнал по време на транзита Плутон/Венера.

Ще ми бъде драго ако допълните списъка.

*

holanda

Имаме една Дон Жуанка във форума, очаквам да се включи и до сподели малко опит.  :P :72:

:P

Лили, не знам дали фиксираш мен, тъй като аз имам Венера съвпад с Плутон, но е широк /почти 7*/.   :P

Вече споменах, че откакто транзитен Плутон е в квадратура с наталната ми Венера срещам все хора с натален такъв квадрат или с квадрат транзитен Плутон/дирекция Венера. Получава се невероятен афинитет между нас, но за кратко.  :-[ Липсва нещо, за да тръгнат нещата в естественния си ход.

Много ще се радвам ако споделите мнението си по въпроса. Чела съм и съм чувала какво ли не за квадратурата Плутон/Венера, като например:
1. Дава желание за силна любов.
2. Носи нещастни любови и трудни връзки.
3. Парични проблеми.
4. Влюбване в неподходяща за теб личност.
5. Започване на любовен роман, с голяма продължителност. Може да се разделиш с партньора, после пак да се събереш ... и така до безкрай. Трудно се откъсваш от тази любов, която си започнал по време на транзита Плутон/Венера.

Ще ми бъде драго ако допълните списъка.

Дивна бих те допълнила,но наблюденията ми са главно от гледна точка на синастрия:
1.Ревност и странно чувство за собственост и притежание спрямо партьора.
2.Много силни страсти,чувства и секс,но какъв.....направо изтръпваш всеки път!
3.Има едно особенно усещане,че си недостатъчно нежелан и любовта ти е отхвърлена и то по-някакъв необичаен начин.
Най-трудна е раздлята може би поради всичко,което изброих и поради усещането,че си изживял най-силната любов,на която си способен!
Докато дишаш...надявай се!

*

Divna

• 2478
Благодаря, Маригадже!

Всичките тези точки, които си изброила ми напомнят за квадратурата на дир. Венера с нат. Марс. При нея всичко това се чувства точно както си го описала.
Конкретизирам само натала. Синастрията е друга бира.  ;D Там партньорските домове и връзката между техните управители е много важна.

*

Moonlady

• **
  • 1112
За Натална Венера каре Плутон бих добавила
и меркантилна в интимните отношения, но зависи
от знака и дома все пак един аспект не решава....
Естествени минерали и амулети

*

missKapriz

Венера 90 Плутон обича силно и безрезервно,но ако се разочарова -край,няма връщане назад.И са ревниви.

*

Divna

• 2478
За Натална Венера каре Плутон бих добавила
и меркантилна в интимните отношения, но зависи
от знака и дома все пак един аспект не решава....

Благодаря, че сподели Moonlady!

Връзката Плутон/Венера в натала дава фиксиране в определен тип партньори. Типът вече може да се разбере от домовото разположение на планетите и от останалите аспекти, които те получават.

*

Divna

• 2478
Венера 90 Плутон обича силно и безрезервно,но ако се разочарова -край,няма връщане назад.И са ревниви.

Благодаря, Солар!

И аз съм чувала, че са ревниви.  ;D

Но мен ме интересува не толкова наталната квадратура, колкото квадрата на транзитен Плутон с натална Венера, както и на транзитен Плутон с дирекц. Венера. Имаш ли впечатления за тези аспекти?

*

holanda

Връзката Плутон/Венера в натала дава фиксиране в определен тип партньори. Типът вече може да се разбере от домовото разположение на планетите и от останалите аспекти, които те получават.

при мен като са в Скорпион и получават тригон от Юпитер и секстил Нептун по ос 3-9 дом,какво се очаква-че се фиксирам в тайнствени,властни и манипулативни хора,с широкоспектърно мислене,до известна степен фантазьори ?

*в действителност съм си падала по такива,но не напълно.Харесвала съм ги само за някои сфери,будят ми любопитството и инстинктите,но по-нататък..като им свикна.. ''няма никой вкъщи''
Юпитерското ми действа по-привличащо,изпитвала съм едновременно доверие и сексуален интерес към такива.

какво ще кажеш ,Дивна ? :)
« Последна редакция: Февруари 13, 2011, 04:01:15 am от жълтолилава »

*

Lillie

• 30532
Не подценявайте и "плавните" аспекти, особено тригона.
При тригон Венера-Плутон съм виждала много по-силно фиксиране и драматизиране, отколкото при квадрата, а моята широ-о-о-ка опозиция просто бледнее пред него.  :rolleyes:
Обяснявам си го с това, че квадратът (също, предполагам, и опозицията) носи осъзнаване чрез челен сблъсък с проблема, чрез поредица от раздели и връзки, носещи неудовлетвореност, докато не се научи човек да разграничава истинското, трайното, ценното от фалшивото, преходното, евтиното... Докато един тригон е като наркотик - проблемът може да е налице, но ти не искаш да признаеш съществуването му, отдаваш се на болката и в един момент се пристрастяваш, започваш сам да я търсиш и не желаеш да сложиш край на ситуацията, която ти носи това усещане за "сладка болка". В картите на жени, които в продължение на години остават в капана на една изтощаваща и неудовлетворяваща ги връзка, по-често съм срещала тригон между Венера и Плутон, не квадрат или опозиция.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
Фиксирането го има при всички аспекти м/у Плутон/Венера.
Имам наблюдения за Плутон във втори дом в секстил с 12 домна Венера. Жената започва връзка само ако чувства, че партньора е добре финансово подсигурен. Не си ляга с мъж, който да не е в състояние да задоволи нейните финансови капризи. Ако пък се заблуди в началото, то ако той я разочарова, т.е. не се бръкне в последствие дълбоко в джоба, за да я направи щастлива, то тя бързо го зарязва и търси нов сексуален обект.
Плутон във втори дом във връзка с Венера /независимо какъв е аспекта/ - заслужава ме тоя мъж в леглото, който "ухае на пари" и е готов да ги харчи за мен.  ;D
Плутон в 8 дом /в мъжка карта/ във връзка с Венера /независимо какъв аспект/ - фиксира се в задните части на жената. Остава при тая, която е готова да му предложи анален секс.