Здравей Гост

Плутон КАРЕ натална , дирекционна , прогресивна, синастрична Венера

• 109 Отговора
  • 18197 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Плутон в 8 дом /в мъжка карта/ във връзка с Венера /независимо какъв аспект/ - фиксира се в задните части на жената. Остава при тая, която е готова да му предложи анален секс. 

Ще внимавам с осмодомния Плутон значи, не се знае с какво може да те изненада изотзад.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
Плутон в 8 дом /в мъжка карта/ във връзка с Венера /независимо какъв аспект/ - фиксира се в задните части на жената. Остава при тая, която е готова да му предложи анален секс. 

Ще внимавам с осмодомния Плутон значи, не се знае с какво може да те изненада изотзад.  :-[

Ами ако не ти е присърце тая поза, внимавай.  ;) ;D
Последният дето зачезна в чужбина да мисли  ;D, Плутон му се вихри точно в 8ми дом /в квадрат с Венера/. Още в началото си направи човека устата, ама нещо взе, че не го огря /показах се малко консервативна и това определено не му хареса/. ;D

*

holanda

Фиксирането го има при всички аспекти м/у Плутон/Венера.

Плутон във втори дом във връзка с Венера /независимо какъв е аспекта/ - заслужава ме тоя мъж в леглото, който "ухае на пари" и е готов да ги харчи за мен.  ;D 

това не отговаря на моите 2-родомници.
При мен фиксирането е било на сексуална основа,когато съм била заинтригувана от някоi,първата ми реакция е била да го пожелая .Но защото рискувам да бъда погрешно разбрана,не правя нищо по въпроса,приела съм си го за реакция,която нетрудно се подтиска до подходящия момент  :)

А парите ги приемам по мой си начин и не ги мисля,никога не са ми били важни така,както са важни за друг.

Харесвала съм си обаче хора с потекло,да ми разказват за пра-пра дядо си,който бил незнам си какъв,правил незнам си какви подвизи... :-[
много обичам да слушам такива неща..семейни истории...някаква pомантичка hard версия съм ;D

*

Divna

• 2478
Фиксирането го има при всички аспекти м/у Плутон/Венера.

Плутон във втори дом във връзка с Венера /независимо какъв е аспекта/ - заслужава ме тоя мъж в леглото, който "ухае на пари" и е готов да ги харчи за мен.  ;D 

това не отговаря на моите 2-родомници.При мен фиксирането е било на сексуална основа,когато съм била заинтригувана от някоi,първата ми реакция е била да го пожелая .Но защото рискувам да бъда погрешно разбрана,не правя нищо по въпроса,приела съм си го за реакция,която нетрудно се подтиска до подходящия момент  :)

А парите ги приемам по мой си начин и не ги мисля,никога не са ми били важни така,както са важни за друг.

Харесвала съм си обаче хора с потекло,да ми разказват за пра-пра дядо си,който бил незнам си какъв,правил незнам си какви подвизи... :-[
много обичам да слушам такива неща..семейни истории...някаква pомантичка hard версия съм ;D

Чакай де, много бързаш. Има още да растеш.  ;)

*

elfidka

• 3129
Вадя темета защото ми предстои този важен аспект каре между прогресивна Венера и тр. Плутон
Венера е на 9 гр. във Везни , а Плутон ще мине от там за първи път след месец и до края на годината през рето фазата си ще направи още два пъти каре с нея.
Засегнати са 2 , 5 и 12 дом ......
Как ли ще се прояви ?
Някой има ли опит ?
« Последна редакция: Януари 25, 2012, 01:43:13 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

snow

• *
  • 100
Плутон(12 съвпад АЦ)-Венера(9-ти съвпад Юпитер): В търсене на сродната душа и щастието,с чувство, че те никога няма да бъдат намерени и все едно те преследва нещастие в любовта. :unsure:
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

*

elfidka

• 3129
Вадя темета защото ми предстои този важен аспект каре между прогресивна Венера и тр. Плутон
Венера е на 9 гр. във Везни , а Плутон ще мине от там за първи път след месец и до края на годината през рето фазата си ще направи още два пъти каре с нея.
Как ли ще се прояви ?
Някой има ли опит ?

В натала между Венера и Плутон има 39 градуса
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Milkyway

• 3770
8 гр брои ли се при квадрат на прогресивна венера натален плутон?(сходящ)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Как ли ще се прояви ?
Някой има ли опит ?

Нонагон...
Този аспект не бива да се подценява...Това е мощен аспект свързан с разрушаването..за сметка на новото...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
Как ли ще се прояви ?
Някой има ли опит ?

Нонагон...
Този аспект не бива да се подценява...Това е мощен аспект свързан с разрушаването..за сметка на новото...

Ха, ти ме разсмя, че то не останаха неразрушени неща, вярвания, надежди....  ;D
Цял живот е така   :29:
Явно трябва да се науча да живея като циганите / по будистките закони / ден за ден  :rolleyes:
Ми не мога и това е , някой ако ънае как става да свирка  ;)

Аз така съм устроена, че все гледам нещо да градя, да създавам, да помагам, да оставя следа след себе си .....
Не мога иначе, живота ми би бил безсмислен, ако не го правя...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Divna

• 2478
Как ли ще се прояви ?
Някой има ли опит ?

Според мен ще изпиташ силна нужда да бъдеш оби4ана и да оби4аш. Може да запо4неш няколко връзки и накрая да отсееш и да избереш най-обсебващата. Възможно е също да се влюбиш в обвързан ве4е мъж. Или в на4алото на връзката нещата да вървят трудно.
Много са възможностите, но сигурното е, 4е след преминаване на аспекта философията ти за любов и партньорски взаимоотношения ще бъде изцяло обновена. Венера (любовта) никога няма да е както е била преди.
Възможно е да има промяна в сферата на финансиите.

Елфи, от зна4ение е как е поставена самата Венера в радикса, натален Плутон също. Да се видят транзити, дирекции и т.н.

*

Grace

• 2257
съгласна съм с горната интерпретация на аспекта Плутон каре Венера. а как според вас би се проявила разликата, ако аспекта е опозиция? 

*

Divna

• 2478
За мен ли4но, опозицията м/у  Плутон/Венера е много по-лек аспект, отколкото квадратурата.
При квадратурата имаме силно желание (обсебване по Плутон) за любов, създаване на семейство, пари... (вси4ко по Венера). Сама по себе си квадратурата говори за действие (действен аспект - огнен). Докато при опозицията можем винаги да намерим баланс. Опозицията е като теглилка (везни), зависи кое ще натежи пове4е. Ако сме достатъ4но разумни може никога едната везна да не превъзхожда другата и така да установим между 4увства (Венера) и силно желание (Плутон) идеален синхрон.

*

Grace

• 2257
аз също мисля, че опозицията може да бъде по-конструктивна от квадрата. тя предполага човек да има повече власт върху събитията, да бъде активната страна, а не нещата да му се случват, както често може да е при квадрата.

*

Divna

• 2478
Да, при квадратурата сякаш нещата се налагат отвън. 4увстваме, 4е губим контрол, 4е сме обре4ени, 4е любовните ни мъки или пари4ните ни проблеми нямат край.
Визирам конкретно квадрата Венера/Плутон. Но зависи също как са поставени самите планети в радикса (знак, дом, аспекти ...).

*

Lillie

• 30532
Да, при квадратурата сякаш нещата се налагат отвън.

А аз си мислех, че е от опозицията...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
аз също мисля, че опозицията може да бъде по-конструктивна от квадрата. тя предполага човек да има повече власт върху събитията, да бъде активната страна, а не нещата да му се случват, както често може да е при квадрата.

С Плутон никога нямаш власт в съответната област, която управлява аспектираната от Плутон планета. независимо дали аспектът е положителен или отрицателен. Хубавото на позитивните аспекти, обаче е в това, че независещите от тебе фактори са в унисон с твоята настройка и ти действат подкрепящо. Пак има нужда да се осъщесвят типичните плутонови трансформации, но те се осъществяваат по един по-безболезнен и благоприятен начин. Казано на прост език икономическите, социално-икономическите, политическите и др. глобални фактори /по Плутон/ ще съдействат за твоето израстване по един позитивен начин. При негативните аспекти уроците се научават по трудния начин и  трансформациите са болезнени. Решенията, които вземаме при транзит на Плутон са необратими. Няма връщане назад. :)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478

Преживявам само квадратурата м/у тр. Плутон и нат. Венера. Още малко остана. На есен има последно връщане на тр. Плутон към нат. Венера и ве4е мога да впиша ли4ните си наблюдения, конкретизирайки факти и събития.
Нека хората, които са преминали опозицията между двете планети да споделят как им се е отразила.

Ако трябва да направя аналог с някакъв вид оръжие бих определила опозицията като прашка (разтягаме ластика и дърпаме, ако не ни уцели хубаво, а ако ни уцели то не е толкова болезнено). Квадратурата ще е като калашников. Натискаме спусъка, гърмим и си пожелаваме да останем живи.  ;D

*

Grace

• 2257

С Плутон никога нямаш власт в съответната област, която управлява аспектираната от Плутон планета. независимо дали аспектът е положителен или отрицателен. При негативните аспекти уроците се научават по трудния начин и  трансформациите са болезнени. Решенията, които вземаме при транзит на Плутон са необратими. Няма връщане назад. :)

аз бих го формулирала малко по-различно. при Плутон винаги има нещо съдбовно, кармично, дълбоко и след него нещата никога не са същите. понякога може да се изрази в една дълга агония, а решения при квадратурата може и да не ни се наложи да вземаме. просто нещо извън нашия контрол се случва и нищо не можем да направим. обстоятелства, които не зависят от нас. и тук според мен е разликата с опозицията. при нея има отсрещна страна, взаимоотношения и ние можем да бъдем активната страна, т.е. да предизвикваме събитията, дори да ги направляваме. с присъщите плутонови характеристики, валидни и за другите аспекти. 

*

abroad

• 2187

мда, от опозицията е :blink: