Здравей Гост

Плутон КАРЕ натална , дирекционна , прогресивна, синастрична Венера

• 109 Отговора
  • 18201 Прегледи
*

Rose

• *
  • 92
Разчиташ на У9 за втори брак? Дано!
Разчитам на себе си за пълноценен и приятен живот ;). А вторият брак, ако евенуално се престраша за такъв се надявам да е без вкопчване и страх от самота.

*

Smarta

• **
  • 575
Разчиташ на У9 за втори брак? Дано!
Разчитам на себе си за пълноценен и приятен живот ;). А вторият брак, ако евенуално се престраша за такъв се надявам да е без вкопчване и страх от самота.
Като те чета какво пишеш, не вярвам да е. Ти можеш и сама да си даваш това, което хората търсят във връзките. Не че трябва да си сама, направени сме да сме по двойки, но ако си за някакъв момент, можеш пак да си си добре и щастлива. Аз вече поне така се чувствам.
Реших, че ми е крайно време да остана сама, съвсем съзнателно ограничих контактите си и толкова свободна и обичаща се не се бях чувствала в никоя връзка до тогава. След този период се промениха и хората, които влизат в живота ми и то към по-добро.
Споделям същото. Особено за хората. Като се промениш, привличаш друг тип хора. Много е приятно.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

Имам известни притеснения...
Транз.Плутон е каре към Наталния
Транз.Венера каре Натална
Съответно...Транз.Плутон квадратира и Наталната Венера
и Транз.Венера квадратира Наталния Плутон

Домовете,коите са засегнати са 1,4,7...Някаква идея какво може да означава това?...Вероятно нова връзка?

Не мога да разбера нещо,което не ми дава мира от няколко дни. Имам венера в 7 дом в телец в опозиция с плутон в 1 дом в скорпион(АСЦ ми). Не мога да разбера в женска карта коя от двете планети описват мъжа и жената в една връзка? Смисъл, след като асцендента ми е в Плутон, Венера ли описва качествата на мъжа и това какъв е в една връзка? Как може да се разбере кой би трябвало да е властващият в връзката и по-манипулативния или и двамата са такива?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар

Домовете,коите са засегнати са 1,4,7...Някаква идея какво може да означава това?...Вероятно нова връзка?

При теб и уран беше в съвпад с венера, доколкото помня. Аспект на бавна планета към венера в женска карта може да не донесе нов мъж и връзка, ако няма едновременно транзити и прогресии към сигнификаторите на мъжа в картата - слънце и марс.
В мъжка карта обаче за мен транзит на бавна планета към венера задължително е свързано със събития с жена, независимо дали стара или нова връзка.

С това отговарям донякъде и на Лолита - качествата на мъжа към който ще си привлечена се описват основно и на първо място от слънцето и марс в картата ти, знак, дом, аспекти. Слънце - при дневно раждане, марс - при нощно раждане. Седми дом описва всякви партньори - бизнес, интимни и може да описва самите връзки, но не и самите мъже, с които имаш интимна връзка.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Наскоро четох, че Лиз Грийн свързва съвпада на пр. венера с плутон с радяла :-\

Да кажа и аз за този аспект как се разви при мен - точен съвпад на прогресивна Венера с нат. Плутон, тр. Плутон съвпад Марс и Луна, каре Венера, не съм се разделяла с никого, защото нямам връзка, но имам известни гинекологични проблеми и тепърва предстои да разбера колко са сериозни (преди време бях споделяла за тези аспекти и ПАПИ ме посъветва да посетя лекар, оказа се абсолютно права).
« Последна редакция: Януари 10, 2014, 09:56:50 am от issidorra »
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

Транзитът е през козия стелиум в 3 дом, а иначе дирекцията и прогресията са в първи.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Yaya

• 2265
Smarta, дали има двжение по твоите аспекти? Може би не си искала да споделиш, но ако решиш, заповядай.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

elodiq

• **
  • 903
Не знам , но и аз като smarta го имам натално този квадрат и наблюдавам при себе си , че като изкарам някакъв период сама  със себе си ситуацията наоколо ми се променя, както и хората които привличам.

При теб и уран беше в съвпад с венера, доколкото помня. Аспект на бавна планета към венера в женска карта може да не донесе нов мъж и връзка, ако няма едновременно транзити и прогресии към сигнификаторите на мъжа в картата - слънце и марс.
В мъжка карта обаче за мен транзит на бавна планета към венера задължително е свързано със събития с жена, независимо дали стара или нова връзка.

Вярно,че се гледат Мъжките сигнификатори-дали са засегнати от тежка планета!
Предстои ми скоро - съвпад на Тр.Юпитер с Нат.Марс/в края на Рак/...Марс е сигнификатор на мъжа-в нощна карта/моята/...Ще поживеем...ще видим...
Тр.Марс  се включва също - съвпад с Нат.Плутон ,с каре към себе си,опозе Нат.Венера...
Много квадрати-много нещо...Тр.Плутон,Марс,Венера са в карета със самите себе си...
Предстоят доста промени...Дано е ЗА ДОБРО...както и при всички др.с кардинални оси...

« Последна редакция: Януари 10, 2014, 10:06:24 pm от venera1978 »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Прогресия имаш ли някаква?

*

Smarta

• **
  • 575
Yaya, може би трябва да мине време. Не съм в състояние да осъзная напълно какво се случва. Единственото, което мога да кажа сега, е че всички, които имат Венера квадрат Плутон, могат да го разрешат, а всъщност целта на аспекта е да се научи човек истински да цени, да обича, да приема себе си. Когато развие това към себе си, връзките с другите стават много по-дълбоки и истински, по-чисти и даже целебни. Нямате друга задача - учете се да обичате себе си.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Uran

• 6041
Проблемът с опозицията Венера/Плутон е подобна, но при ревизия- отчетените щети са по- големи, а застрохвателната полица не ги покрива. Там - някъде в баланса, си изгубил възможността за безпаметна страст, инкасиране на някакви приходи и социални облаги, трамплин- професионален и статусен. Това, дори и чисто хипотетично, на подсъзнатено ниво, да е било житейски план и емоционална стратегия, се е занулило. Даже не се е знулило, а си свети с червени големи букви- дефицит. Като намесим и възлите- израстването ще е доста фениксово.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Проблемът с опозицията Венера/Плутон е подобна, но при ревизия- отчетените щети са по- големи, а застрохвателната полица не ги покрива. Там - някъде в баланса, си изгубил възможността за безпаметна страст, инкасиране на някакви приходи и социални облаги, трамплин- професионален и статусен. Това, дори и чисто хипотетично, на подсъзнатено ниво, да е било житейски план и емоционална стратегия, се е занулило. Даже не се е знулило, а си свети с червени големи букви- дефицит. Като намесим и възлите- израстването ще е доста фениксово.

Това направо е за превод :-[

Прогресия имаш ли някаква?

Това,което виждам е,че Пр.Марс е на 4гр. от Дир.Юпитер, и Пр.Марс ми съвпада със Соларния АЦ в 10 Нат.дом...Друга прогресия не виждам,която да индикира появата на партньор.
Ето картата ми за по нагледно.-Дирекции,Прогресии,Солар 2014г. и Транзити.
« Последна редакция: Януари 11, 2014, 07:40:42 pm от venera1978 »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Аз също не виждам някаква сериозна прогресия за това, още повече, че тр. СЛВ ти е в първи дом и казват, че това е време, когато човек трябва да насочи вниманието към себе си...но юпитер съвпад марс и транзитите към венера показват събития свързани със близки взаимоотношения. Предвид квадратурата на тр. сатурн към луната ти - няма да са по мед и масло нещата.
Дирекционният ти асцедент сменя знак, сигурна ли си в часа на раждане? Смяната на знака му и тригона, който ще направи към слънцето е хубаво.

Дирекционният ти асцедент сменя знак, сигурна ли си в часа на раждане? Смяната на знака му и тригона, който ще направи към слънцето е хубаво.

Благодаря за вклюючването :blink: Сладурче.
Нямам търпение да влезе в Стрелец-Дир.АЦ,че във Скорпи се измъчих-дълбоко емоционално.
Искам ДА ДИШАМ СВОБОДНО... ;D Дано Стрелеца помогне.
Относно часа ми на раждане-майка ми го помни,проверих и го потвърдиха от общината,освен това,когато сключих брах виждам,че Дир.Слънце ми е било в точен съвпад с К7/ДЦ/.

*

Uran

• 6041

Това направо е за превод :-[
Кое не разбра? :blink:
Казвам, че е по-гадна от квадрата- няма неговите "екстри". Балансът винаги е свързан с определени загуби. Някои му казват дипломация, нагаждане, компромис. Точният превод е именно за-гу-ба.

УРАН-май си мн.права...Аз го имам аспекта и все съм на "загуба"...нищо не ми е донесъл...наистина нищо...