Какво правите, когато не можете да простите на някого? (въпросът ми не е за тук, но не успявам да открия подходяща тема, в която да го публикувам)Днес случайно видях една много неприятна личност за мен (учителката ми по АЕ, от подготвителния клас, беше ми и класна същевременно). Вървеше на отсрещната страна на булеварда, същата - горда походка, нахален поглед, едно огромно самочувствие, една високапност,все едно е всемогъща....
....9 години по-късно вече не си спомням фамилията й, само малкото име - Антоанета. Държеше се с мен и още няколко съученици изключително отвратилно. Непрекъснато се натякваше, че англ. език не е за селяни, забравяше ни постоянно имената, наричаше ни само с букви, непрекъснато крещеше, непрекъснато ни сменяше местата, какви ли не идиотщини. Имаше си две любими групи, едната правеща й непрекъснато комплименти, колко е красива, прекрасна, а на другата даваща частни уроци.
От нейната уста се чуваха само цинизми, мръснишки вицове и как, кога и по колко правят секс със съпруга й.
Това, че я видях провокира изключителни отрицателни емоции в мен, силно сърцебиене и агресия, бях на косъм да пресека пешеходната пътека, да я настигна да взема един камък и да я фрасна по "умната й англ. глава".
Когато завърших 8 клас, се преместих в друго у-ще. Но си обещах нещо пред себе си, че аз на тази ще й го върна

....
От погледа на сега, малко по-умна и по-улегнала (надявам се

, аз не мога да й простя и имам огромното желание да я посетя в училището, където преподава, когато е в час пред учениците да й кажа 10 изречения й да си излезна. Само тогава бих си отдъхнала.
Но нали трябва да сме добри и да прощаваме :unsure: !??
Извинявайте, за липсата на смисъл на поста