Здравей Гост

Дърдорилня 2

• 1966 Отговора
  • 299053 Прегледи
*

holanda

Re:Дърдорилня 2
« Отговор #80 -: Февруари 17, 2011, 05:39:53 am »
Какъв цвят ще се правиш?

средно рус- 7
« Последна редакция: Февруари 17, 2011, 11:58:29 pm от жълтолилава »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #81 -: Февруари 17, 2011, 05:47:57 am »
А сега какъв е цвета? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #82 -: Февруари 17, 2011, 05:53:05 am »
ми ей тая,втората снимка де.
Има един стрък коса,copper blond .Такова ми е,много подобно  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #83 -: Февруари 17, 2011, 06:00:54 am »
Хубав цвят.
Аз приключих с боядисването, поне докато не се възстанови и израстне косата малко. А пък и моята боя се оказа изключително трайна - стои и не мърда, а не съм се боядисвала от септември.  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #84 -: Февруари 17, 2011, 06:11:17 am »
А пък и моята боя се оказа изключително трайна - стои и не мърда, а не съм се боядисвала от септември.  :lol:

плътен ли ти е косъма? Някои поемат боите толкова сериозно,че после няма отнемане.Веднъж ми объркаха номера и ми боядисаха корените с един нюанс по-тъмно от желаното..стоеше много наситено и тъмно,после косата ми израстваше,опитвахме да го изсветлим с по-светла боя : никакъв ефект.И си ходех няколко месеца с тая черта по-тъмно,чак като поизрастна и се смъкна по-надолу,направихме кичури и се оправи положението.

Още малко ще се накефя с цветовете,после и аз ще спра да се боядисвам,че.. :-X

*

Марая

• 28287
« Отговор #85 -: Февруари 17, 2011, 06:11:56 am »
Дайте идея за леко филмче , че съм много уморена.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #86 -: Февруари 17, 2011, 06:15:24 am »
плътен ли ти е косъма? Някои поемат боите толкова сериозно,че после няма отнемане.

С фин къдрав косъм съм. Но тая боя няма отмиване - L'Oreal Excell 10.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #87 -: Февруари 17, 2011, 06:19:02 am »

аз сега гледам ''Бързи и яростни''  ;D

но имам идея за един,който би те приспал  ;D

сетих се и за един друг с Том Крус и Никол Кидман,''Широко затворени очи'' май се казваше.

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Февруари 17, 2011, 06:25:26 am »

аз сега гледам ''Бързи и яростни''  ;D

но имам идея за един,който би те приспал  ;D

сетих се и за един друг с Том Крус и Никол Кидман,''Широко затворени очи'' май се казваше.

Мерси! :kissd: :kissd:
Сега им казвам на малките да ми го намират.... ;D ;)

*

holanda

« Отговор #89 -: Февруари 17, 2011, 06:44:40 am »
Но тая боя няма отмиване - L'Oreal Excell 10.

Тези са 10-минутните,нали.. Една приятелка се боядиса с такава,но въобще не беще доволна.

Сега за пръв път ще се боядисвам самичка и с непрофесионална боя,но доста форуми изчетох,приемат си Лореал за най-добрите,особено серията Екселънс и Рецитал.
Лореал Ексел 10 и безамонячните не били много хубави .

п.с. в тея ''Бързи и яростни'' много мъже има.Наситих се  :confuse3:
« Последна редакция: Февруари 17, 2011, 06:50:13 am от жълтолилава »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #90 -: Февруари 17, 2011, 06:50:55 am »
Преди ползвах Екселънс и Рецитал на Лореал, после минах на 10-минутната заради цветовите нюанси, които предлага. При първите две нямаше такъв цвят и затова се спрях на тази, но е много трайна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #91 -: Февруари 17, 2011, 11:26:53 pm »
вчера на каква глупост повярвах .Чета една тема за символите и повтарящите се цифри в часовника,чудех се дали да пиша за 4-ката,защото и на мен ми се случва да я засичам,но го приемам с малко персонално значение,защото светилата ми са в 4-ти градус.

И докато си го мъдря,поглеждам навън и какво да видя-Луната,а покрай нея 4 големи звезди !  :o Цялото цялото небе празно (което аз успявах да обхвана с поглед) ,само 4 звезди !
И като ме хвана една параноя и си викам (мислено  ;D) : ''Баси ! Т'ва шъ е няк'ъф знак ! '',в този момент ''звездите'' се размърдват.Отварям вратата на терасата да се вгледам и какво се оказва-това били хеликоптери  :haha: , за един момент намалили и после вече тръгнали по-очевидно  ;D

Пък аз вече бях стигнала далеч в анализа  ;D
« Последна редакция: Февруари 17, 2011, 11:39:15 pm от жълтолилава »

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Февруари 18, 2011, 12:03:51 am »
вчера на каква глупост повярвах .Чета една тема за символите и повтарящите се цифри в часовника,чудех се дали да пиша за 4-ката,защото и на мен ми се случва да я засичам,но го приемам с малко персонално значение,защото светилата ми са в 4-ти градус.

И докато си го мъдря,поглеждам навън и какво да видя-Луната,а покрай нея 4 големи звезди !  :o Цялото цялото небе празно (което аз успявах да обхвана с поглед) ,само 4 звезди !
И като ме хвана една параноя и си викам (мислено  ;D) : ''Баси ! Т'ва шъ е няк'ъф знак ! '',в този момент ''звездите'' се размърдват.Отварям вратата на терасата да се вгледам и какво се оказва-това били хеликоптери  :haha: , за един момент намалили и после вече тръгнали по-очевидно  ;D

Нещо приказваше за ИБУПРОФЕН.... :rolleyes: ;D ;D , ДА не им казват така вече на тези:

*

holanda

« Отговор #93 -: Февруари 18, 2011, 12:16:11 am »
Нещо приказваше за ИБУПРОФЕН.... :rolleyes: ;D ;D , ДА не им казват така вече на тези:

ааа,тези не са от наш'те  :mellow:  ;D :P

но наистина..пих,че пак ме зацепи главата по едно време (странното е,че последния месец ми се оправи съня,но имам по-често главоболия  :-\) и защото го направих преди да вечерям,може да си е дало отражение  ;D

* беше си за шегата ,естествено,затова изтрих после,ама ти като си навсякъде и по всяко време,няма как да не ме хванеш  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #94 -: Февруари 18, 2011, 12:21:22 am »

ааа,тези не са от наш'те  :mellow:  ;D :P

но наистина..пих,че пак ме зацепи главата по едно време (странното е,че последния месец ми се оправи съня,но имам по-често главоболия  :-\) и защото го направих преди да вечерям,може да си е дало отражение  ;D

* беше си за шегата ,естествено,затова изтрих после,ама ти като си навсякъде и по всяко време,няма как да не ме хванеш  :P

Сега без шега...,чета онези които имат значение за мен и ме интересуват...,затова ти не можеш от мен да се скриеш... :P..
Главоболието е полезно...,празните глави- нищо не ги боли...,значи твоята е пълна.... :P ;D :wub:

*

Vision

• 3523
« Отговор #95 -: Февруари 18, 2011, 01:09:29 am »
вече знам как ще свърши света лично за мен..ще ме умори фазата на венера..съвсем скоро..помнете ме и мен с добро.. :P

отивам да дремна два часа, че после цяла нощ съм на някакво ретро парти, утре на работа, утре вечер пак купон, в нас, с много хора, племенницата има чрд, в събота планирам да спя цял ден и ако оцелея, ще се видим после.. :blink:

правете купон, а не война.. ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #96 -: Февруари 18, 2011, 06:33:16 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 01:50:37 am от Синухе »

*

holanda

« Отговор #97 -: Февруари 18, 2011, 10:01:56 pm »
Днес ли ? ООоо...точно днес ми се отвори небето,имах важна среща,казах си всичко,което ми е на душата,какво искам от живота..с нещата ,които знам ,че искам и онези,които не знам точно,ама пак ги искам..и хората се впечатлиха от това,аз чак не очаквах,.Просто какво ми стана незнам,обаче добре се получи и съм доволна от деня,наистина ,добре ми е,обичам много всичко и всички,и добрите хора идват при мен,мисля че и аз съм добра,всичко е 6 :blink:

*

tanina80

« Отговор #98 -: Февруари 18, 2011, 10:08:19 pm »
А на мен ми е много тежък ден  :-\ Поне глава не ме боли, ама тя от години не ме е боляла (да не казвам голяма дума ...). Иначе от сутринта първо по доктори обикалях, после детето измрънка да не ходи на градина (уреди се дядо му да го гледа), после на работа ... един след друг хиляда човека ... оферти, глупости ..., после форум ..., после ..., абе дано се намери някой да ми го "сложи" довечера, че вече ме мързи ... като всеки друг ден ...напоследък  :bedtime2: А за филми - може да си пусна пак психо филмчето за 2012г и маите  ;), кой кво казал, кво не казал ..., че поне да сънувам нещо, че напоследък нищо не сънувам.

*

tanina80

« Отговор #99 -: Февруари 18, 2011, 10:13:57 pm »
Ти сега бъзикаш ли се нещо или ....? Само недей да ме лъжеш, че сън няма да мога да спя... Какви са тия четири хеликоптера посред нощите дето ще обикалят точно около луната, че точно когато ти си погледнала ... Това ми звучи като моя "филм" дето станах посред нощ и взех да говоря, че "звездите са много малко, по малко отколкото друг път  :o" и хукнах да търся да видя Луната дали поне си е на мястото. Или пък като съм стресната нещо (= тъкмо съм се събудила от безпаметен сън) и ми се вижда някаква светлина в небето като космически кораб (на два пъти ми се случи, единият път бяла, другия път червена и докато погледна и удрят мръсна газ и изчезват) Незнам дали е истина, ама май и не искам да знам  :-\. Оставям си с обяснението на мъжо ми ... че просто прихващам с периферното си зрение някакви светлини ...