Здравей Гост

Дърдорилня 2

• 1966 Отговора
  • 299234 Прегледи
*

holanda

Re:Дърдорилня 2
« Отговор #100 -: Февруари 18, 2011, 10:21:51 pm »
Фашташ ти,хеликоптери като мен  ;D
Дръж се за разсъдъка и няма да сгрешиш,аз така правя.Нещо като ми се случи,ама по-необяснимо така...бутвам му логическото обяснение и повече не може да ми се опре  ;)

много възможно да е бил самолет или хеликоптер.При нас понякога си цъкат разни,защото все пак доста марихуана се култивира по къщите и та тея хеликоптери измерват някак електроразхода (защото за да си отглеждаш марихуана ти трябва много енерджи).И така ги хващат лошите  ;D

не вярвай на всичко,което виждаш,и обяснимото и необяснимото...всичко е илюзия,ние сме малки земляни,пионки в ръцете на космоса  ;D

*

tanina80

« Отговор #101 -: Февруари 18, 2011, 10:27:08 pm »
не вярвай на всичко,което виждаш,и обяснимото и необяснимото...всичко е илюзия,ние сме малки земляни,пионки в ръцете на космоса  ;D
Ейй почваш и ти като мъжа ми значи .. като сме на Земята къде сме да му се не види не сме ли пак в космоса? Къде е тоя КОСМОС  ;D, някой ако иска да се пробва да ми обясни ... ми той е навсякъде май, всичко е космос, и ние сме космос, и това дето е вътре в нас ... Май викаш да си гледам моя Космос, вътре в мен, пък другите да се оправят  ;)

*

tanina80

« Отговор #102 -: Февруари 18, 2011, 11:17:50 pm »
ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ ЖЕНИ ВЪВ ФОРУМА

http://www.vbox7.com/play:a2de5056

ОТ МЕН  :wub:

И това последното, то по-добре, че не си знаем цената - че иначе сигурно нямаше да се омъжа ... каквато съм идеална  ;)
« Последна редакция: Февруари 19, 2011, 12:05:42 am от tanina80 »

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #103 -: Февруари 19, 2011, 02:09:13 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 06:16:24 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

« Отговор #104 -: Февруари 19, 2011, 02:17:57 am »
Този път окончателно: Тази седмица Фалира Ален Мак, един от символите на България  :'(

Цитат
Всъщност най-старата козметична марка в Европа не е Nivea. Тя има по-голям брат – българската паста за зъби "Поморин", която е на 54 години.

http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2010/01/22/846550_alen_mak_uviahva/

ЗА съжаление е много трудно за всички БГ традиционни производетели. Държавата още преди години трябваше да си запази 1001 стоки като верига и да продава БГ марки по примера на дискаунтърите. Ноооооо....всичко трябваше да се разпродаде. След 10 години ще има три производителя за масови стоки - Проктър, Крафт и Кока Кола. Айде и Нестле от мене да мине. :-[ В Чехия има една верига Кооп, която остана полу-държавна и е с най-силни позиции там все още. ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #105 -: Февруари 19, 2011, 02:32:44 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 06:16:37 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #106 -: Февруари 19, 2011, 02:45:55 am »
Както и ЧЕЗ е полу-държавна... :72:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #107 -: Февруари 19, 2011, 03:04:29 am »
Офф,след днешната обида,дето понесох,почнах да се чудя какво става.
Аз ли нещо не съм наред или Света не е добре?Няма никакви ценности,всеки прави каквото му скимне,нещо не намираме общ език с тоя Свят  :( какво не ми е наред? И любов няма,това са измислици за перфектни неща,които никога няма да ги има в тоя сив и гаден Свят,само фантазии и илюзии.

*

Stella

• 7765
« Отговор #108 -: Февруари 19, 2011, 04:14:48 am »
Гостите на Иван и Андрей са Митю Пищова и още двама други, дето са фанатизирани на тема секс. Боже, боооожжееее!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
« Отговор #109 -: Февруари 19, 2011, 04:48:34 am »
Аз ли нещо не съм наред или Света не е добре?Няма никакви ценности,всеки прави каквото му скимне,нещо не намираме общ език с тоя Свят 

мдам :thinking:, явно с теб сме имали сходни транзити ;D

« Отговор #110 -: Февруари 19, 2011, 04:50:08 am »
Аз ли нещо не съм наред или Света не е добре?Няма никакви ценности,всеки прави каквото му скимне,нещо не намираме общ език с тоя Свят 

мдам :thinking:, явно с теб сме имали сходни транзити ;D

:'( и ти как си реши емоционалното състояние,щото аз не знам вече какво да правя?!

*

abroad

• 2187
« Отговор #111 -: Февруари 19, 2011, 04:56:43 am »
:'( и ти как си реши емоционалното състояние,щото аз не знам вече какво да правя?!

в съответствие с моята си транзитна решетка ;D (нали така му се викаше)
смирение, смирение и за разнообразие...примирение :confuse3: :confuse3: :confuse3:

« Отговор #112 -: Февруари 19, 2011, 04:57:50 am »

в съответствие с моята си транзитна решетка ;D (нали така му се викаше)
смирение, смирение и за разнообразие...примирение :confuse3: :confuse3: :confuse3:

Това ми е малко трудно,аз се смирявам и само тъжа,но не виждам начин да излезна от тая тъга,писва ми вече.

*

abroad

• 2187
« Отговор #113 -: Февруари 19, 2011, 05:03:13 am »
Това ми е малко трудно,аз се смирявам и само тъжа,но не виждам начин да излезна от тая тъга,писва ми вече.

само да уточня, че току виж пак съм останала неразбрана :P
смирението няма нищо общо с тъгата :rolleyes:

« Отговор #114 -: Февруари 19, 2011, 05:04:20 am »

:blink: Добре,но все още не го виждам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #115 -: Февруари 19, 2011, 05:10:23 am »

Дааа...,точно така Аброд! :wub:
Ти как си? :rolleyes: Много ме натъжи... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
« Отговор #116 -: Февруари 19, 2011, 05:22:25 am »

:blink: нали това ти разправям, не тъжа
но се чудя къде е лилавата да ме посипе и мен със златния си прашец, най-сетне  :thinking: :confuse3:

*

Марая

• 28287
« Отговор #117 -: Февруари 19, 2011, 05:33:08 am »

но се чудя къде е лилавата да ме посипе и мен със златния си прашец, най-сетне  :thinking: :confuse3:

Но мен ме натъжи и питах в  предишната Дърдорилня къде си? :rolleyes:
Сега обаче се радвам , че си тук.... :wub:
Кой я знае къде се е запиляла Лилавката....,ще се появи..,нали е с нова прическа... :rolleyes: ;D и цвят...Някъде се фука-подозирам....

*

holanda

« Отговор #118 -: Февруари 19, 2011, 05:53:58 am »
но се чудя къде е лилавата да ме посипе и мен със златния си прашец, най-сетне  :thinking: :confuse3:

ох,извинявам се,

какво да бъде за вас,млада,къдра кАрсавице ?  :25:

Пожелавам ви го и поръсвам със златен прашец !  :88:  :P
« Последна редакция: Февруари 19, 2011, 08:50:02 am от жълтолилава »

*

Марая

• 28287
« Отговор #119 -: Февруари 19, 2011, 06:54:28 am »
Лилавка ....посипи ме със златен прашец...плиЙЗ.... :wub:

Отивам да си лягам..., че ми е едно сънено.... :rolleyes: :wub: