Лилавка ....посипи ме със златен прашец...плиЙЗ.... :wub:Отивам да си лягам..., че ми е едно сънено.... :rolleyes: :wub:
Цитат на: Марая в Февруари 19, 2011, 06:54:28 amЛилавка ....посипи ме със златен прашец...плиЙЗ.... :wub:Отивам да си лягам..., че ми е едно сънено.... :rolleyes: :wub:Посипвам те,мила ! За теб излиза и от прокъсаната дупка на торбата пак много ще вземеш :kissd: Лека нощ ! Пожелавам ти сладки,марципанени сънища ! :25:
Лилавке,дай и на мен малко,че от Коледата прашеца нещо не свърши работа :unsure:
Цитат на: Last_Kiss в Февруари 19, 2011, 07:14:25 amЛилавке,дай и на мен малко,че от Коледата прашеца нещо не свърши работа :unsure:Ти не ми обвинявавай прашеца ! Аз какво да направя,че желанията ти са били покварени ! Този път ти давам двойна доза и подпечатвам с мои искрени намерения,явно твоите не действат :confuse3: ...Спи спокойно,освободи се от фикс малки очаквания,и се остави по течението,със затворени очи ! :kissd:
Аз чак на сутринта видях за този златен прашец ..., ако не е късно нещо и за мен ... :wub:
Цитат на: tanina80 в Февруари 21, 2011, 07:51:49 pmтой с мерк Дева (дървен философ ) неговия 28Дева. а той горкия във всичко търси смисъл и му се претоварва мозъчето хаха,с твоя мъж имаме съвпад на Мерковете,моя е на 29 градуса.Нищо чудно ако те затискам между темите с разни условия и опит да те бутна в *смислени* психоанализи или просто..смислени..мисли сигурно ти е карма да имаш умни хора покрай себе си :mellow: вслушвай се ,няма да сгрешиш
той с мерк Дева (дървен философ ) неговия 28Дева. а той горкия във всичко търси смисъл и му се претоварва мозъчето
имай милост- задавих се с бира и замалко да умра!!
Аз да се извиня малко за това "Дървен философ" ....
това пък да се задавиш и да се свършиш от бира си е бахти излагацията :haha:твоя Мерк е в разходящ съвпад с Луната ми,на 4 градуса е.Та оттам ме разчувстваш понякога ,явно :blink:
чакай че търся какво да ти пусна в аудиото..
надявам се да те хвана,защото се оправям набързо и зачезвам, Юпитер ли е,друго ли е,незнам,но ме дърпа към социализация :blink:
Кои АСта обичат да ходят брадясали? :rolleyes: Стрелец? Телец? - първият, защото показва изобилието, вторият, защото го мързи да се бръсне. :rolf: