Здравей Гост

Дърдорилня 2

• 1966 Отговора
  • 300143 Прегледи
*

tanina80

Re:Дърдорилня 2
« Отговор #180 -: Февруари 24, 2011, 04:22:03 pm »
Това е за днес http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3637791 - втората новина, която чух. Това щяло да бъде последния полет на совалката ... защо ли? Защо последния? Пак темата за извънземните ми идва на акъла ..., ама те не вярвам да са в тая Международна космическа станция  ;D Там сигурно е доста скучно.

Няма ли някой друг с Мерк Близнаци в тоя форум дето да му се приказва, колкото на мен  :-\? Да обсъдим темата с 20-те процента вероятност сувалката да не излети, или пък да излети и никва да не я свърши? Горивото ли им свърши или парите ..., че този щял да бъде последният 39-ти полет? И защо няма жени на борда, ми само мъже? То верно, че мъжете са повече по техниката, ама то само с техника ... закъде .... Важен е й човека, дето гледа компютъра (астро картата) и може да чете ...

Поприказвах си самичка, то явно само аз съм такова побъркано тука  :rolleyes: Сядам да чета за тълкуване на хороскопа, ама то ... така като гледам, цял живот няма да ми стигне да ви догоня ... толкова много има за четене ...., че .... направо съм на път да се откажа. А уж не се отказвам лесно  :-\
« Последна редакция: Февруари 24, 2011, 04:26:31 pm от tanina80 »

*

holanda

« Отговор #181 -: Февруари 24, 2011, 06:10:58 pm »
спокооойно, ние ще си купим дотогава къщи с големи градини с дървета, трева и цветя и ще пуснем ръселките да си вилнеят на воля.. ;)
И ние си имаме една такава мечта ... вкъщи ... само, че къщата да е в Канада  ;)

като заговорихте за дървета..

http://www.dumpaday.com/index.php/2010/09/dirty-little-plants/?utm_source=wahoha.com&utm_medium=referral&utm_campaign=wahoha

*незнам дали ги е пускал някога,има 2-3 симпатични..като онова с обичката  ;D

*

tanina80

« Отговор #182 -: Февруари 24, 2011, 06:12:46 pm »
като заговорихте за дървета..

http://www.dumpaday.com/index.php/2010/09/dirty-little-plants/?utm_source=wahoha.com&utm_medium=referral&utm_campaign=wahoha

*незнам дали ги е пускал някога,има 2-3 симпатични..като онова с обичката  ;D

Въййййй  :-[, недейте така бе деца :rolleyes:, тука има и стари моми със слаби сърца и нерви :-[
Айде издадох се  :rolf: Любимия цвят на майка е кафяво  :-\, но на мен не ....  :-\
« Последна редакция: Февруари 24, 2011, 06:16:55 pm от tanina80 »

*

holanda

« Отговор #183 -: Февруари 24, 2011, 06:18:47 pm »
Въййййй  :-[, недейте така бе деца :rolleyes:, тука има и стари моми със слаби сърца и нерви

да бе,ама иначе си риеш с лопатата,да прахосваш Слънце/Марс квадрат  ;D

*

tanina80

« Отговор #184 -: Февруари 24, 2011, 06:32:34 pm »
Въййййй  :-[, недейте така бе деца :rolleyes:, тука има и стари моми със слаби сърца и нерви

да бе,ама иначе си риеш с лопатата,да прахосваш Слънце/Марс квадрат  ;D

Еми прахосвам аз, то само с ... не става. Трябва и любов. А любовта - тя е само за един  ;), това го писах вече в темата за Самодостатъчността/Брака ... и какво беше там още ... Още си мисля, че е така ... времето ще покаже, може пък и да се пречупя  :rakeattack:

Пък и тоя квадрат Марс-Слънце дето ми се разпадна, се чудя сега как да го преработвам ...
Май ще пиша книга  ;D (Много бавно ми зарежда този интернет на последък  :-\, аз ли бързам, той ли се бави ...  ;D)
« Последна редакция: Февруари 24, 2011, 06:50:01 pm от tanina80 »

*

holanda

« Отговор #185 -: Февруари 24, 2011, 06:34:27 pm »
А любовта - тя е само за един  ;)

за теб ли ?  :P

чакай,че сега ставам и сутринта ми някак смешна се получи ...

*

tanina80

« Отговор #186 -: Февруари 24, 2011, 06:38:51 pm »
А любовта - тя е само за един  ;)

за теб ли ?  :P

чакай,че сега ставам и сутринта ми някак смешна се получи ...

:lol: мойта пък няква много сериозна, даже не мога се позная  :rolf: :haha: :yahoo: аз ли съм - не съм ли ...
Айде лек ден ти пожелавам ... и повече усмивки, и повече целувки и повече ... от всичко, не само някви дървета да "сънуваш"  :wub:

*

holanda

« Отговор #187 -: Февруари 24, 2011, 06:44:11 pm »
 ... от всичко, не само някви дървета да "сънуваш"

а хха ха  ;D от всичко ''сънувам'' аз,не мъ мисли  :P

готин ден и за теб,не звучиш кой знае колко сериозна,тъй че още имаш време да си го го направиш..деня..хубав ;D

*

tanina80

« Отговор #188 -: Февруари 24, 2011, 08:16:05 pm »
Какво ви е мнението за фейсбук?  :-\

*

holanda

« Отговор #189 -: Февруари 24, 2011, 10:15:47 pm »
Какво ви е мнението за фейсбук?  :-\

много бързо ти изгърмяха бушоните  :P

върни се и ще ти кажа за фейсбук   ;)

*

123

• *
  • 230
« Отговор #190 -: Февруари 24, 2011, 11:54:43 pm »
 ;D :rolf:

Ай върнах се, и ся квоооо  ;D. Намери ли се някой мерк дето да иска да си приказва с мен или .... Покрай тия Юнони тука така се психясах ..., че ... днеска някъв "пич" се свърза с мен и аз веднага го отрязах  :-[ И си изтрих профили, фейсбуци, всичко ...  :rolf:

готин ден и за теб,не звучиш кой знае колко сериозна,тъй че още имаш време да си го го направиш..деня..хубав ;D
Не ми беше много готин  :-\. Пак пълна психария ... кога ли ще се оправят работите при мен най-сетне и аз незнам. Най-много да обърна резбата и тва ще е .....  :rolf:
Майтап бе Уили  ;)
« Последна редакция: Февруари 25, 2011, 12:01:01 am от 123 »
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

holanda

« Отговор #191 -: Февруари 25, 2011, 12:31:31 am »
Ай върнах се, и ся квоооо  

много си бърза,душата  ;D Не моja да изчакаш да  полипсваш малко.. :P

викаш ''и кво''..ми кво-същото,ма онова пък е без смисъл.Аз в тоя фейсбук само се лигавя,трия,пускам песни и се крия ..да не ме намират тея,дето не искам.Даже името в пощата ми не е мое,да съм предпазена ако някоi реши да ме издирва.
Хубавото е,че можеш да си пълниш с музики и е някак забавно ,защото си отворен за случайности.И имаш достъп до далечни твои познати,към които обикновено нямаш интерес и не би писал с тях в скаип примерно.Иначе аз съм си напълнила само с приятелки и съученички и 2-3 мъjки,да ми е по-спокойно.Една приятелка си включваше и старите гаджета,както и тея,с коuто се е закачала,та ставаха едни смешни интриги из началните страници..да не ти разправям.Това му е лошото..не може да си вкараш любовите  ;D.шеgичка.

зацепила ме гравата яростно,влизам само да ти го напиша,за да видиш,че си желана, и сега лягам да умирам  :lol:

Майтап бе Уили 

аз пък как се стреснах да знааааеш  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #192 -: Февруари 25, 2011, 01:05:33 am »
Тъкмо влизам да питам що се е затрила Танина, да не би да съм пропуснала някой високо вдигнат менторски пръст.  ;D А тя се завърнала нашта с нов ник. Между другото, със същия ник дебютира и Аброад навремето, първоначално се облещих като го видях, но не разпознах познатия й вече стил.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #193 -: Февруари 25, 2011, 01:11:02 am »
Тъкмо влизам да питам що се е затрила Танина, да не би да съм пропуснала някой високо вдигнат менторски пръст.  ;D А тя се завърнала нашта с нов ник. Между другото, със същия ник дебютира и Аброад навремето, първоначално се облещих като го видях, но не разпознах познатия й вече стил.  :blink:

;D
ау, какъв синхрон на телепатични мисли
тамън мислех да напиша, че не е добра идея да си затрива ника човек, че стават грешки понякога.... ;D
а и все ми е трън в очите мнението ти, че казимито Слънце/Мерк се изразявало понякога като Меркурий в Близнаци...не ми се щеше да повярвам :lol:
Ужас ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #194 -: Февруари 25, 2011, 01:16:13 am »
Моя не е казими, ама и той близнашки го раздава.  ;D Откакто си смених професионалното поприще, много се отпуши тая ми хвърчаща гад.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #195 -: Февруари 25, 2011, 01:21:11 am »
И кой е новия й ник?  :unsure:

А,да,видях по-горе.Между другото какъв е смисъл да си триеш един профил,за да си правиш друг?Няма да станеш по-различен човек. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #196 -: Февруари 25, 2011, 01:29:04 am »
Между другото какъв е смисъл да си триеш един профил,за да си правиш друг?Няма да станеш по-различен човек. :blink:

Метаморфоза, през която са преминали доста потребители в сайта.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #197 -: Февруари 25, 2011, 01:29:26 am »
Танина, в кой градус ти е мерка :)
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #198 -: Февруари 25, 2011, 01:30:34 am »
Между другото какъв е смисъл да си триеш един профил,за да си правиш друг?Няма да станеш по-различен човек. :blink:

Метаморфоза, през която са преминали доста потребители в сайта.  :blink:

Знам за други потребители,но доколкото виждам Танина бързо я е прекарала метаморфозата  :blink: еми честито на 123  :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #199 -: Февруари 25, 2011, 04:39:04 am »
Въпрос на гледна точка..... ;D....
има стара клиширана поговорка....за вълчо ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците