Здравей Гост

Дърдорилня 2

• 1966 Отговора
  • 300611 Прегледи
Re:Дърдорилня 2
« Отговор #200 -: Февруари 25, 2011, 04:40:10 am »
Да де,това си мислех и аз,ама си правя пас  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #201 -: Февруари 25, 2011, 04:47:49 am »

Пас....не винаги е удачно.... ;D ;)
Лас Кис...,как си? :rolleyes:Мина ли напрежението от онези дни.... ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #202 -: Февруари 25, 2011, 04:55:26 am »

Благодаря,че попита!  :kissd: Добре съм,както казват пловдивчани/макар че не съм от там/ ''айлак съм" в душевен смисъл,иначе си имам достатъчно работи за правене,но като цяло ме е ударило спокойствието,лятно ми е,незнайно защо,даже ми се ходи на море,ама няма да е скоро ... с това време  :P
Ти как си,последно време хич те няма из форума,загуби се нещо?! :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #203 -: Февруари 25, 2011, 05:07:01 am »

Благодаря,че попита!  :kissd: Добре съм,както казват пловдивчани/макар че не съм от там/ ''айлак съм" в душевен смисъл,иначе си имам достатъчно работи за правене,но като цяло ме е ударило спокойствието,лятно ми е,незнайно защо,даже ми се ходи на море,ама няма да е скоро ... с това време  :P
Ти как си,последно време хич те няма из форума,загуби се нещо?! :-\

Радвай се на свободата си.... ;D и на спокойствието....
Аз ли/...В общи линии добре...уморена от работа....
Тук съм, влизам....няма как- форума ми е една друга тръпка.... :wub: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #204 -: Февруари 25, 2011, 05:11:06 am »
Радвам й се,даже твърде много,че чак почвам да се чудя защо толкоз съм се забързала за лИбов  ;D я,к'во ми е хубаво и така  ;D до следващия път като ме удари някоя меланхолия де,ама дотогава кротко го карам  :rolleyes:

Радвам се,че си добре.Питах,щото последно време не те срещам из темите толкова често,като преди и затова  :blink: :wub:

*

123

• *
  • 230
« Отговор #205 -: Февруари 25, 2011, 04:05:09 pm »
Въпрос на гледна точка..... ;D....
има стара клиширана поговорка....за вълчо ;D
Може пък козината да му е пречела  :mellow:, всъщност да не е ...., а да е ....
За днес толкова  :wub:, смятам и аз да побачкам малко, а после евентуално може да пробвам с последната тема, която пуснах, и после я затрих ... наново.
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #206 -: Февруари 25, 2011, 06:50:07 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 06:29:59 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Марая

• 28287
« Отговор #207 -: Февруари 25, 2011, 06:55:58 pm »
Доходите на тъста и тъщата на Цветанов

http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/videos/video/1931828202-Dohodite_na_tasta_i_tashtata_na_Tsvetanov.html

Ще падна! :33: :41:

Жалко и тъжно!
Станете Вие за да седнем ние!

*

Марая

• 28287
« Отговор #208 -: Февруари 25, 2011, 07:15:25 pm »
ПуткаКъв стрес и напрежение работи вътрешния....леле-леле-леле..... :haha: :haha: :rolf:
« Последна редакция: Февруари 25, 2011, 07:20:02 pm от Марая »

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #209 -: Февруари 26, 2011, 05:28:35 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 06:30:35 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

« Отговор #210 -: Февруари 26, 2011, 03:04:52 pm »
какви са тези глупости,който излизат преди Гугъл
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Vision

• 3523
« Отговор #211 -: Февруари 26, 2011, 04:06:52 pm »

как така преди гугъл?? като дам гугъл ми излиза той, на http://www.google.bg/ ..обаче го избирам от адресите на които вече съм била, там какво имаше нещо с кукита ли, с какво..ужас, още спя....ти от къде го избра и какво излезе??  :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

123

• *
  • 230
« Отговор #212 -: Февруари 26, 2011, 04:32:22 pm »
На мен тука от около 2 седмици ми излиза babylon.com и после гугъл  :-\
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

123

• *
  • 230
« Отговор #213 -: Февруари 26, 2011, 04:36:12 pm »
Доходите на тъста и тъщата на Цветанов

http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/videos/video/1931828202-Dohodite_na_tasta_i_tashtata_na_Tsvetanov.html

Ще падна! :33: :41:

Жалко и тъжно!
Станете Вие за да седнем ние!

Ни Ви схващам за какво точно си говорите, но аз тия новини вече въобще не ги гледам. Има една истина и тя е, че - България отдавна е Турция, или както те ни казват Булгаристан, и който и каквото и да работи, а за каквото и да се бори ... смисъла на мен лично ми се губи ... пък за вас незнам. Те се плюят едни други, топят се един друг, .... правят си един голям театър ..., а нещата съвсем не са такива каквито изглеждат ... Но и пък мен слабо ме интересуват, нит съм няква риба, още по-малкото "голяма риба", че да му мисля ... Да се оправят както могат и тва е  :P.

*

123

• *
  • 230
« Отговор #214 -: Февруари 26, 2011, 07:11:08 pm »
Танина, в кой градус ти е мерка :)
28,10, но ти предполагам знаеш това ..., както и много други неща, които ние - или поне аз не знам.

*

123

• *
  • 230
« Отговор #215 -: Февруари 26, 2011, 07:12:32 pm »
Какво ви е мнението за фейсбук?  :-\

Явно имате някакво мнение, но не го споделяте ... има си "Клуб астрология" и във фейса, че и набира доста почитатели ...

*

holanda

« Отговор #216 -: Февруари 26, 2011, 07:39:28 pm »
Явно имате някакво мнение, но не го споделяте ... има си "Клуб астрология" и във фейса, че и набира доста почитатели ...

аз ти отгових,Танче..''Клуб астрология'' не го знам,чак толкова не навлизам в дебрите на фейсбука... :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #217 -: Февруари 26, 2011, 08:22:41 pm »
Еми някои и така си правят реклама, Фейсбук предлага доста възможности.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

123

• *
  • 230
« Отговор #218 -: Февруари 26, 2011, 08:42:33 pm »
Еми някои и така си правят реклама, Фейсбук предлага доста възможности.
Кои са тия някои и за какво им е тая реклама  ;D. Че предлага възможности - предлага, ама то да почне да се чуди човек от кои възможности да се възползва и от кои - не. Всеки има право на избор, а в днешно време - такъв голям избор, че току виж някъде се объркал  ;) Аз май се отказвам от фейсбук-мейсбук ... и каквото е всичко там ..., че такъв глад ни чака близко време, че дупце да ни е яко  :-[ С тия реформи, и тоя европейски съюз ... хората без пари останахме и гладни ще си умрем сигурно, няма да се наложи някой да ни избива ... Ще го караме май само на поговорки от рода ... "Светът е оцелял, защото се е смял ..."  :blink: ;)

Май най-добре е поговорката - "Колкото по-малко знаеш, толкова по-добре" Млъквам и спирам да се ровя  :lol:
« Последна редакция: Февруари 26, 2011, 08:52:07 pm от 123 »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #219 -: Февруари 26, 2011, 09:04:34 pm »
Не знам, аз съм от малкото, дето нямат профил във фейсбука. Нямам време за такива неща.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.