Здравей Гост

Дърдорилня 2

• 1966 Отговора
  • 300310 Прегледи
Re:Дърдорилня 2
« Отговор #260 -: Февруари 28, 2011, 04:00:42 am »
.
« Последна редакция: Февруари 28, 2011, 07:05:37 pm от Last_Kiss »

*

123

• *
  • 230
« Отговор #261 -: Февруари 28, 2011, 04:04:33 am »
Аз лично (ако те интересува де) не съм си купувала вестник с години ... години ... години ....
Интернет - това е новото. Засега. То даже не е вече и ново де  :scorpios: Като можеш, прави си там ... само незнам какво смяташ да пишеш вътре ... то за това трябва някой да ти снася информация  :blink:
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

123

• *
  • 230
« Отговор #262 -: Февруари 28, 2011, 04:05:50 am »
Гледахте ли Христо Мутафчиев при Цветанка Ризова - на 4 очи ... Аз гледах като облещена  :blink: Ся мисля да си купувам и книгата му, и още една книга ...
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

« Отговор #263 -: Февруари 28, 2011, 04:15:22 am »
.
« Последна редакция: Февруари 28, 2011, 07:05:48 pm от Last_Kiss »

*

123

• *
  • 230
« Отговор #264 -: Февруари 28, 2011, 04:22:18 am »
...Но не смятам,че книжния формат ще залезе напълно,макар да върви на долу.
Ако смяташ книжен формат - по-добре да е книга.

« Отговор #265 -: Февруари 28, 2011, 04:25:23 am »
.
« Последна редакция: Февруари 28, 2011, 07:06:02 pm от Last_Kiss »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #266 -: Февруари 28, 2011, 04:33:46 am »
Ако става въпрос за книги, предпочитам на хартиен носител.
Но не стои така въпросът с медиите, тук електронният формат постепенно измества хартиения. Има значение и тематичната насоченост. Забелязах, че вестници си купуват предимно хора от третата възраст, списанията са за по-младите докъм средна възраст.
Аз лично предпочитам в електронен формат, ако изобщо тръгна да чета такова нещо. Модни и развлекателни списания не си купувам по принцип, не са ми интересни, вестници също.
Но както казах, всичко зависи от тематиката, на която ще пишеш. Предполагам, че изданието ще е адресирано към по-млада аудитория като основна целева група. Вниманието на по-зрелите хора по-трудно се спечелва, освен ако не намериш "писачи" на съответната тематика.  :blink:

Да ви споделя, преди около две седмици се чудех и аз дали да не си пратя СV-то по една обява за контент райтъри в електронно дамско списание, но се отказах. Не ме бива много да пиша за повърхностни неща - мода, лайф стайл, сладникави сценарии и сълзливи истории, колкото да запълня интернет пространството и свободното време на скучаещите хора.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #267 -: Февруари 28, 2011, 04:43:26 am »
Обичам миризмата на хартия..... :blink:Брой ме за клиент! ;) ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #268 -: Февруари 28, 2011, 04:44:17 am »
.

Иначе,аз обичам да пиша,но наистина за нещо значимо,не затова какво червило е на мода днеска  ;D не следя такива тенденции,те са по-скоро за отмора.По-скоро те поздравявам,че не си си подала СВ-то за такова списание,макар че когато има нужда от финанси,това да напишеш някоя статия за някое списание,не е лоша идея,винаги и когато го правиш с желание и пишеш добре.Аз мисля,че пишеш добре.  :blink:
« Последна редакция: Февруари 28, 2011, 07:06:23 pm от Last_Kiss »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #269 -: Февруари 28, 2011, 05:05:18 am »
Иначе,аз обичам да пиша,но наистина за нещо значимо,не затова какво червило е на мода днеска  ;D не следя такива тенденции,те са по-скоро за отмора.

И аз те поздравявам, че те интересуват къде по-задълбочени въпроси и теми. Обади се съвпадът на Венера със Сатурн тук.  :P Навярно друга песен щеше да пееш, ако беше с везнишка или лъвска Венера при този Асцендент.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #270 -: Февруари 28, 2011, 05:10:55 am »
.
« Последна редакция: Февруари 28, 2011, 07:06:45 pm от Last_Kiss »

*

123

• *
  • 230
« Отговор #271 -: Февруари 28, 2011, 05:12:16 am »
Ами идеята ми беше относно историческите случки,историята как е повлияла на България,това,което е сега и разсъждение относно историята и как тя се отразява и в наши дни.Знам,че може би звучи скучно за повечето,а и не знам до колко младите хора биха се интересували от това,но сега ми хрумва,че това може да се направи и чрез видео материал,в смисъл на късометражни филми,монтажи,историята и реалноста в Б-я.
Може и да е скучна тема за днешното общество,но вчера не знам по каква случайност стигнах до стиховете на Ботев,Вазов,мислех си за Левски и ми стана болно,че може би в днешно време вече не се отценява по достойнство това,което са направили за Б-я от младите хора и че културата,която придобиват не им помага в разбирането на днешното общество,няма кой да надигне глас,всички мрънкат,а никой не се вдига на протест или манифестация,та затова си мислех.

Темата не е скучна, то зависи и как ще се направи за да не е скучно ... Но тези теми за Левски и Ботев ..., незнам до колко е уместно да се нищят ... понеже са доста свързани с Турците ... и Турското робство ....Ако искаш - гледай по често ТВ СКАТ - там редовно ги обсъждат тези теми, има и репортажи, ако направиш нещо ще го излъчат сигурно ... Но моето лично мнение/чувство/усещане към момента е, че някак не трябва да се рови точно сега в тази тема ... НЕЗНАМ.

На мен лично в момента би ми била интересна някаква тема свързана със СВОБОДАТА - какво означава тя за теб, за нас, и като цяло ... Свобода, без война ... възможно ли е или не?
« Последна редакция: Февруари 28, 2011, 05:21:37 am от 123 »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #272 -: Февруари 28, 2011, 05:18:50 am »
Идеята ти е хубава, Целувке, въпросът е да намериш пазарна ниша, за да се продава вестникът. Тематиката ще е по-специфична, съответно и аудиторията ще е по-ограничена. Това повече ми прилича на специализирано издание, не всеки би си купил исторически вестник да чете, особено младите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #273 -: Февруари 28, 2011, 05:18:56 am »
.
« Последна редакция: Февруари 28, 2011, 07:07:28 pm от Last_Kiss »

« Отговор #274 -: Февруари 28, 2011, 05:22:48 am »
Идеята ти е хубава, Целувке, въпросът е да намериш пазарна ниша, за да се продава вестникът. Тематиката ще е по-специфична, съответно и аудиторията ще е по-ограничена. Това повече ми прилича на специализирано издание, не всеки би си купил исторически вестник да чете, особено младите.

Да,права си,че сигурно ще е нещо по-специализирано,но аз не целя да ме четат само историците,те разбират в дълбочина повече от всеки друг тези процеси и неща,а обикновенните хора,за които би било от полза,освен да си спомнят знаини и незнаини герои,да видят връзката между историята и случващото се днес и също да им послужи за стимул,че могат да се борят,както някога са го правили хората,за да живеят по-добре,като например да манифестират.На запад всички си пазят правата и протестират,когато трябва,но също и спазват законите,нещо,което в Б-я не ни се нрави много.

*

123

• *
  • 230
« Отговор #275 -: Февруари 28, 2011, 05:30:32 am »
Редактирах си поста, може да се върнеш да прочетеш ...

Не чувствам, че е уместна в момента, по няколко причини ... Първо: Не ми се иска да става война и да се насажда допълнително агресия между Турция и България ... То и без това, положението е зле, ... Второ: Те така са си оплели мрежите вече ... особено с тия училища дето днес ги даваха по СКАТ, и където учат българи-помаци-мохамедани ... Трето: Имаме голям сблъсък основно на верска основа - Коран - Библия, Мохамед - Исус и т.н. Четвърто: Те са само върха на айсберга на Мюсюлманите, които са се разпростряли из цяла Азия и, които в момента се бунтуват ... Пето: Ние сме на някакъв кръстопът - от едната страна Те, от другата - Евросъюза, от третата - Гърция (протести, кризи ...) и от четвърта - Русия (и там гоним някакви интереси ...)
Така, че в тоя ред на мисли, по логично ми се струва, ако решиш да правиш нещо .. то е по някакъв начин да накараш голяма част от българите да гласуват на изборите, но ... няма за кого ... те така са се ..., че май нямаме избор.

*

123

• *
  • 230
« Отговор #276 -: Февруари 28, 2011, 05:32:12 am »
Да,права си,че сигурно ще е нещо по-специализирано,но аз не целя да ме четат само историците,те разбират в дълбочина повече от всеки друг тези процеси и неща,а обикновенните хора,за които би било от полза,освен да си спомнят знаини и незнаини герои,да видят връзката между историята и случващото се днес и също да им послужи за стимул,че могат да се борят,както някога са го правили хората,за да живеят по-добре,като например да манифестират.На запад всички си пазят правата и протестират,когато трябва,но също и спазват законите,нещо,което в Б-я не ни се нрави много.
Това може да стане на 3-ти март примерно, но ... незнам пак казвам до колко ще е уместно, и как ще се възприеме ...

« Отговор #277 -: Февруари 28, 2011, 05:37:37 am »
.
« Последна редакция: Февруари 28, 2011, 07:07:53 pm от Last_Kiss »

*

123

• *
  • 230
« Отговор #278 -: Февруари 28, 2011, 05:44:03 am »
И не,по-скоро бих агитирала хората да НЕ гласуват,за да дойде следващия,който иска да се усвини с власт и пари и хората да продължат да мизерстват.Толкова е отвратителна цялата политическа ситуация в Б-я,че направо ми се драйфа.За момента всичко са идеи,не знам как ще ги осъществя,но е добре първо да ги размишлявам.
Ей там ти е грешката ..., където съм ти го болднала. Ти и без да ги агитираш, те хората са настроени да НЕ гласуват, днес го дадоха по ТВ това ... Но и няма за кой да гласуват ... И на мен лично вече ми е все тая - почти ... И не вярвам, че с протести, манифестации, говорене по телевизията, по медиите нещо ще се промени. Ако си осмислиш идеите ... обаждай се, но от личен опит (на мен лично ми е по-лесно, ако има мъж който да осмисли какво аз мисля ... мъжете ми се струват малко по реалисти и по-умни от нас жените ..., а и Левски и Ботев ... мъже ...)

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #279 -: Февруари 28, 2011, 05:44:40 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 06:27:45 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!