Здравей Гост

Дърдорилня 2

• 1966 Отговора
  • 299198 Прегледи
*

123

• *
  • 230
Re:Дърдорилня 2
« Отговор #300 -: Март 01, 2011, 03:55:10 pm »
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ МЕН! ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ НА ВСИЧКИ ....

Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

holanda

« Отговор #301 -: Март 01, 2011, 06:42:32 pm »
Честита Баба Марта !   :yahoo:

*кокиченцата са ми от любимите цветя.Направо съжалявам,че тук не мога да намеря такива..

*

123

• *
  • 230
« Отговор #302 -: Март 01, 2011, 06:51:52 pm »
И на мен - кокиченцата - ... мерси за виртуалния подарък  :wub:
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

holanda

« Отговор #303 -: Март 01, 2011, 07:03:28 pm »
Моля,моля  :wub:

сега гледах във фейсбук,но няма Клуб Астрология,освен този на един друг астросайт  :-\

*

123

• *
  • 230
« Отговор #304 -: Март 01, 2011, 07:12:27 pm »
Моля,моля  :wub:

сега гледах във фейсбук,но няма Клуб Астрология,освен този на един друг астросайт  :-\

Даммм, всичко е много объркано, аз като ви казвам ... направо си е с главата надолу ... И незнам, кога и как ще си дойде по местата  :-\

*

holanda

« Отговор #305 -: Март 01, 2011, 07:18:54 pm »
Даммм, всичко е много объркано, аз като ви казвам ... направо си е с главата надолу ... И незнам, кога и как ще си дойде по местата  :-\

това че форума си няма фейсбук е предназменование за ''лоши дни'' ?  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #306 -: Март 01, 2011, 07:20:17 pm »
Честити Баба Марта! Пролет в душите!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #307 -: Март 01, 2011, 08:04:33 pm »
това че форума си няма фейсбук е предназменование за ''лоши дни'' ?  ;D

Или че не залага кой знае колко на рекламни стратегии.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #308 -: Март 01, 2011, 09:05:58 pm »
Честита Баба Марта!

*

abroad

• 2187
« Отговор #309 -: Март 01, 2011, 11:36:10 pm »
Към бургазлии:
Какви са времето и обстановката там и региона?

*

123

• *
  • 230
« Отговор #310 -: Март 01, 2011, 11:43:17 pm »
 ;D амииии сняг има още ..., ама уж ще се стопява вече. Иначе - студено е.

Към abroad - кой ще ми помогне с разтълкуването намеренията, живота, целите и ... моята мисия свързани с една особа - родена на 28 февруари 1981г в незнам колко си часа и незнам си къде? Утре ще идва да ми трови пак животеца ....  :-X Някой желаещ да ми напише молбата за уволнение/напускане? Дано тя сама се сети да ме уволни  ;), голяяяяямм кефф ще бъде  ;D

Аброуд ти да не си с мерк БЛЗ, че така се смили над мен  ;D Направо се побърквам цял ден тука, няма с кой да си приказвам, а утре - утре ще се побъркам, от това, че имам с кой ...ама този някой направо ще ми изкара душата, ще я смачка и пак може да ми я върне ..., ако иска обаче ..

*

abroad

• 2187
« Отговор #311 -: Март 02, 2011, 12:00:18 am »
;D амииии сняг има още ..., ама уж ще се стопява вече. Иначе - студено е.

Аброуд ти да не си с мерк БЛЗ, че така се смили над мен  ;D Направо се побърквам цял ден тука, няма с кой да си приказвам, а утре - утре ще се побъркам, от това, че имам с кой ...ама този някой направо ще ми изкара душата, ще я смачка и пак може да ми я върне ..., ако иска обаче ..

Ще ми се да бях ;D - бълваш 214 думи/сек и така се поразтоварваш ;D
Абе, душицо златна, ти как смогваш да пишеш толкоз глупости и да работиш, не че е невъзможно, но все пак ми е интересно, та да попитам
Ти бургазлийка ли си? Откак се помня, все ми бяха любимци, сигурно защото най-много от прадедите ми са се заселили там някога...

И как успя да ме накараш да ти изпиша толкова много, без същество

И нищо не ми каза за пътната обстановка?

*

123

• *
  • 230
« Отговор #312 -: Март 02, 2011, 12:01:16 am »
Незнам аз за пътната обстановка, обаче утре направо се чудя дали да идвам на работа - ЧЕСТНО  :-\

Не мога да си чуя и тази песен http://www.vbox7.com/play:ab705461

П.С. Чух я  :rolf: :haha: Тва поколение с Плутон Скорпи направо ... майтап си правят с ... една работа   :rolf:
« Последна редакция: Март 02, 2011, 12:14:07 am от 123 »

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #313 -: Март 02, 2011, 12:05:23 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 06:34:56 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

abroad

• 2187
« Отговор #314 -: Март 02, 2011, 12:13:51 am »
Незнам аз за пътната обстановка, обаче утре направо се чудя дали да идвам на работа - ЧЕСТНО  :-\

Дай да пробваме така: аз ще ти изписвам повече, а ти ще ми поговориш по-конкретно, ясно и открито ;D
Що искаш да напускаш?

*

123

• *
  • 230
« Отговор #315 -: Март 02, 2011, 12:18:18 am »
Ъъъъ това не трябва ли да е на лични  ;D
Ми щото ми е студено, вече втора зима бера адски студ ... щото шефа ми е ... щото "шефката/любофница/съдружничка 28.02.1981" не я слуша главата и постоянно получава някви сигнали  ;D Щото къде и как попаднах при тях и аз незнам  ;D направо си е дива индия ... И щото шефа, ако ме чуе какви ги говоря за него ... ще ми стопи лагерите  ;D ;) А като знам как хич не го слуша главата ... и така. Нещо друго? Иначе е весело, спор няма ... ама, ако разбере, че на едно подмятане от негов подчинен "Не  може и душата в рая, и х... до края" съм отговорила "Аааа незнам, за тая работа питай шефа, той ще ти обясни как става ...." незнам какво ще ме направи  :rolf: Че за това, пусти страх ...
А и заплатата ми се вижда малка ... честно казано ... на тоя стрес  :rolf: Айде, лека вечер ... трябва да си ходя аз вече. Мерси за включването  :wub:
« Последна редакция: Март 02, 2011, 12:24:37 am от 123 »

*

abroad

• 2187
« Отговор #316 -: Март 02, 2011, 12:25:24 am »
Ъъъъ това не трябва ли да е на лични  ;D
Ми щото ми е студено, вече втора зима бера адски студ ... щото шефа ми е ... щото "шефката/любофница/съдружничка 28.02.1981" не я слуша главата и постоянно получава някви сигнали  ;D Щото къде и как попаднах при тях и аз незнам  ;D направо си е дива индия ... И щото шефа, ако ме чуе какви ги говоря за него ... ще ми стопи лагерите  ;D ;) А като знам как хич не го слуша главата ... и така. Нещо друго? Иначе е весело, спор няма ... ама, ако разбере, че на едно подмятане от негов подчинен "Не  може и душата в рая, и х... до края" съм отговорила "Аааа незнам, за тая работа питай шефа, той ще ти обясни как става ...." незнам какво ще ме направи  :rolf: Че за това, пусти страх ...

не, идеята не е на лични ;D
а нещо в твой ущърб да кажеш?
и не ми отговори как успяваш да работиш и да пишеш толкова

*

123

• *
  • 230
« Отговор #317 -: Март 02, 2011, 12:29:16 am »
Отговор - няма работа. Утре може би ще има ...

*

123

• *
  • 230
« Отговор #318 -: Март 02, 2011, 12:30:19 am »
нещо в твой ущърб да кажеш?
В мой ущърб ли? Ами много мога да кажа, но не ми се говори  ;)

*

abroad

• 2187
« Отговор #319 -: Март 02, 2011, 12:34:40 am »
Отговор - няма работа. Утре може би ще има ...

разбирам, и така 10тина дни...