Здравей Гост

Дърдорилня 2

• 1966 Отговора
  • 299952 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re:Дърдорилня 2
« Отговор #320 -: Март 02, 2011, 12:36:08 am »
нещо в твой ущърб да кажеш?
В мой ущърб ли? Ами много мога да кажа, но не ми се говори  ;)

бягаш ми от упражнението :96:

*

123

• *
  • 230
« Отговор #321 -: Март 02, 2011, 12:41:28 am »
бягаш ми от упражнението :96:
Добре дееее, ся заради тебе ли да закъснявам, не стига, че почти всеки ден се намира за какво или заради кого да закъснея ... ама айде.

В мой ущърб - несериозна съм (или поне не обичам сериозните неща), мързи ме (ама много ме мързи, но поне като ми се работи - много ми се работи (тука малко тръгнах да се защитавам ама си е така  :-[), друго ....  :-\ ... абе айде после ще ти пиша, че детето и мъжа чакат вкъщи да им готвя и да ги храня и да ги глезондря  :wub:
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

123

• *
  • 230
« Отговор #322 -: Март 02, 2011, 12:44:17 am »
Още не съм си тръгнала да знаеш  ;D

Може ли госпожо/госпожице вече да си тръгвам  :rolf: или ще ми пишете неизвинено отсъствие?
Честно казано - не ме интересува какво ще ми пишете, защото мъжа и децата - гладни  :P
Айде, лека вечер от мен  ;)
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

holanda

« Отговор #323 -: Март 02, 2011, 02:03:33 am »
Тук ли си още  ;D
ей,ни съ запря ,начи  ;D

*

123

• *
  • 230
« Отговор #324 -: Март 02, 2011, 02:08:41 am »
Тук ли си още  ;D
ей,ни съ запря ,начи  ;D

Найн, така като гледам и вие не сте се ... запряли.

*

holanda

« Отговор #325 -: Март 02, 2011, 02:48:26 am »
Найн, така като гледам и вие не сте се ... запряли.

много погрешно мъ разбираш,душата,наистина ще да е от квадрата на Меркове :P

аз се шегувам !  :blink:

обичам объркани хора  :P

« Последна редакция: Март 02, 2011, 02:53:19 am от жълтолилава »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #326 -: Март 03, 2011, 04:49:30 pm »
3 МАРТ
ЧЕСТИТО
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

123

• *
  • 230
« Отговор #327 -: Март 03, 2011, 05:57:04 pm »
Мерси ... :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #328 -: Март 03, 2011, 06:52:16 pm »
ЧеститНационаленПразник!

*

123

• *
  • 230
« Отговор #329 -: Март 03, 2011, 07:49:17 pm »
Сутринта хванах пак по БТВ едно интервю с ... не му помня името, ама беше до скоро Министър на културата май ... и едновременно с това археолог .. нещо от рода на .... Божков (може и да бъркам). И че пича разказа, как ходил в Сърбия май беше, и някаква жена му обяснявала, как били когато били под Българско робство  :o, без да се усети, че по този начин го обиждала, понеже той е Българин ...

А че човека каза - не сме били под турско робство, а под турско величие  :-\ Странно изказване, за български историк, археолог и каквото и да е там ...  И другото, което каза е, че Левски бил някакъв обикновен .... "идиот" (на мен така ми прозвуча), който просто правил размирици в някаква провинция на Великата Османска Империя ..., докато тя се биела с Руснаци, Германци и не ги знам още какви там ...

Предполагам половината от това, което написах, не е точно така, пиша по спомен, а и от история не разбирам много .... Ама тоя човек, дето не му знам името ... как въобще може да говори такива неща??? На 3-ти март, че и по националната телевизия??? Явно вече, не живея в България ..., а само така си мисля ...

« Отговор #330 -: Март 03, 2011, 10:14:10 pm »
Сутринта хванах пак по БТВ едно интервю с ... не му помня името, ама беше до скоро Министър на културата май ... и едновременно с това археолог .. нещо от рода на .... Божков (може и да бъркам). И че пича разказа, как ходил в Сърбия май беше, и някаква жена му обяснявала, как били когато били под Българско робство  :o, без да се усети, че по този начин го обиждала, понеже той е Българин ...

А че човека каза - не сме били под турско робство, а под турско величие  :-\ Странно изказване, за български историк, археолог и каквото и да е там ...  И другото, което каза е, че Левски бил някакъв обикновен .... "идиот" (на мен така ми прозвуча), който просто правил размирици в някаква провинция на Великата Османска Империя ..., докато тя се биела с Руснаци, Германци и не ги знам още какви там ...

Предполагам половината от това, което написах, не е точно така, пиша по спомен, а и от история не разбирам много .... Ама тоя човек, дето не му знам името ... как въобще може да говори такива неща??? На 3-ти март, че и по националната телевизия??? Явно вече, не живея в България ..., а само така си мисля ...

;D Казва се Божидар Димитров.

Честит 3ти Март!

*

123

• *
  • 230
« Отговор #331 -: Март 03, 2011, 10:22:53 pm »
;D Казва се Божидар Димитров.
Жалко (езък незнам как се пише с бг букви  ;D) за хубавото българско име, което носи този Божидар, че и Димитров  ;).

*

sunrain

• 6710
« Отговор #332 -: Март 04, 2011, 01:56:00 am »
Честит национален празник!    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #333 -: Март 04, 2011, 01:59:55 am »
 :blink:
въпросче  към разбиращите pc
лаптопчето ми е 64 bit и програмките не тръгват
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #334 -: Март 04, 2011, 02:03:09 am »
С какъв Уиндоус си? Трябвало ми казват да е 7. А някои програми не са съвместими с него, но може да се уреди като се настроят да работят все едно под друга версия.    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #335 -: Март 04, 2011, 06:36:33 am »
По НВО дават някаква българска циганска сватба от Столипиново /на това прилича/ с всичките боклуци и мизерии на квартала  :o :o :o

ПП

Това било Ямбол кв Райна Кнагия.  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-X :-X :-X :-X :-X

ТОва ли намериха да дават за България на 3-ти март?!
« Последна редакция: Март 04, 2011, 06:43:35 am от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

123

• *
  • 230
« Отговор #336 -: Март 04, 2011, 04:39:55 pm »
Това било Ямбол кв Райна Кнагия.  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-X :-X :-X :-X :-X
ТОва ли намериха да дават за България на 3-ти март?!

Аз пък гледах по МСАТ май беше, в някво БГ село си правеха "театър" и честваха празника. Също четох и че колко там човека ходили на Шипка, в сняг, студ и минус колко градуса ....

НВО това нещо го дават по света за нас ли? Не ме учудва, защо ли?  :-\
« Последна редакция: Март 04, 2011, 04:47:18 pm от 123 »

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #337 -: Март 04, 2011, 05:12:17 pm »
:blink:
въпросче  към разбиращите pc
лаптопчето ми е 64 bit и програмките не тръгват

Някои програми за 32 битови процесори е възможно да не тръгнат или да не вървят като хората на 64 битов процесор.
Решението е да си намериш съответната версия на програмата за 64 битов процесор.

*

Santi

« Отговор #338 -: Март 04, 2011, 06:46:39 pm »
При 64 bit OS трябва да се инсталират приложения съвместими с нея и обратно  ;) . Те също трябва и да се поддържат от съответната OS .

*

Stella

• 7765
« Отговор #339 -: Март 04, 2011, 08:31:18 pm »
Най-тъпата участничка на всички времена в Стани богат : http://vbox7.com/play:856605e1#commentTop
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥