Здравей Гост

Дърдорилня 2

• 1966 Отговора
  • 299309 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Дърдорилня 2
« Отговор #340 -: Март 04, 2011, 08:53:29 pm »
Най-тъпата участничка на всички времена в Стани богат : http://vbox7.com/play:856605e1#commentTop

АУУУУУ.... :rolf: :rolleyes: :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #341 -: Март 05, 2011, 01:44:56 am »
:unsure: Какъв съвпадък само - въртя си една песен в ютюб на рипийт. Спрях я за малко, да си пусна интернет радио ... и там върви същата песен. ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #342 -: Март 05, 2011, 01:55:17 am »
:unsure: Какъв съвпадък само - въртя си една песен в ютюб на рипийт. Спрях я за малко, да си пусна интернет радио ... и там върви същата песен. ;D

после викаш не ни се появяват подходящи хора и ситуации :umnik: :thinking:

*

Asol

• 4140
« Отговор #343 -: Март 05, 2011, 02:01:10 am »
Какво му е подходящото ?  :-\ Преди известно време пък се сетих за Минчо Празников, че никъде не го дават по тв от доста време и хоп в следващия момент го нацелвам при щракане из тв каналите да казва прогнозата по някоя от телевизиите. ;D

Ама тези емотиконки как Ви тичат Ваше Козерогатие. :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #344 -: Март 05, 2011, 02:13:11 am »
Най-тъпата участничка на всички времена в Стани богат : http://vbox7.com/play:856605e1#commentTop

Уникално тъпаааа! Леле, тая ако се набута в политиката, ще ни управляват нечифтокопитни бозайници.  ;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #345 -: Март 05, 2011, 02:14:30 am »
Какво му е подходящото ?  :-\ Преди известно време пък се сетих за Минчо Празников, че никъде не го дават по тв от доста време и хоп в следващия момент го нацелвам при щракане из тв каналите да казва прогнозата по някоя от телевизиите. ;D

продължавай упорито да си тренираш Юпитера, току виж сработил ;)

*

holanda

« Отговор #346 -: Март 05, 2011, 08:45:32 am »
много рано започнахте да си лягате  :blink:

Лека нощ,и моето време за сън дойде  :blink:
« Последна редакция: Март 05, 2011, 08:51:59 am от жълтолилава »

*

123

• *
  • 230
« Отговор #347 -: Март 05, 2011, 05:30:46 pm »

Уникално тъпаааа! Леле, тая ако се набута в политиката, ще ни управляват нечифтокопитни бозайници.  ;D ;D ;D

Еееее, може и да не е тъпа, просто не слуша Никито какво и говори ...., а това в Политиката може и да е добре  ;)
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #348 -: Март 05, 2011, 07:23:29 pm »

Уникално тъпаааа! Леле, тая ако се набута в политиката, ще ни управляват нечифтокопитни бозайници.  ;D ;D ;D
;D ;D , като нищо
Колкото по проЗ ...толкова по-удобен! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #349 -: Март 05, 2011, 07:31:29 pm »
Клубът на пешеходците поздравява Клуба на шофъорите с песента "Минаваш през мен"...!!! ;D ;D ;D ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

holanda

« Отговор #350 -: Март 05, 2011, 07:42:49 pm »
някой ако може да ме упъти за рецепта ''пилешка мусака''..

преди много време забърсах една от нета и много вкусно ми се получаваше,но сега не мога да я намеря,а искам пак да си го сготвя.

за тази рецепта се сваряват картофи,пиле,гъби,грах,слагат се в тава ,+ се царевица ...после се правеше заливка от крем фреш+ няколко жълтъка и топени сирена...но вече незнам как беше начина,кое с колко се смесва,, :lol:
ако някой има идеи,да обажда.До довечера съм на линия.

*

Stella

• 7765
« Отговор #351 -: Март 05, 2011, 07:44:48 pm »
някой ако може да ме упъти за рецепта ''пилешка мусака''..

преди много време забърсах една от нета и много вкусно ми се получаваше,но сега не мога да я намеря,а искам пак да си го сготвя.

за тази рецепта се сваряват картофи,пиле,гъби,грах,слагат се в тава ,+ се царевица ...после се правеше заливка от крем фреш+ няколко жълтъка и топени сирена...но вече незнам как беше начина,кое с колко се смесва,, :lol:
ако някой има идеи,да обажда.До довечера съм на линия.

ми също като свинската...

Ето с картофи: http://did-ka.blogspot.com/2010/09/blog-post_14.html

Ето с тиквички: http://vkusnotiiki.net/recipe.php?rec=1116
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

holanda

« Отговор #352 -: Март 05, 2011, 08:00:24 pm »
Ето с картофи: http://did-ka.blogspot.com/2010/09/blog-post_14.html

Ето с тиквички: http://vkusnotiiki.net/recipe.php?rec=1116

мерси,минах през тези рецепти преди малко,но аз се чудя как беше точно онзи начин,по който искам да я направя-с крем фреш и топените сирена за заливка-без мляко.
Изглежда се слагат около 3 яйца,освен да си смеся с 1 кутийка крем фреш и да сложа няколко триъгълничета топено сирене...
отгоре се слагаха крутони/натрошен хляб..и се пускаха пак да се пекат.

*

holanda

« Отговор #353 -: Март 06, 2011, 11:41:13 pm »
ахххахаххаха  :haha:

« Отговор #354 -: Март 07, 2011, 04:05:59 am »
Романтика,хубав аватар!Прилича ми на актриса,греша ли?  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #355 -: Март 08, 2011, 03:00:31 am »
Извинявайте за просташката реклама, но не намерих по-подходящо място да споделя картинката.  :-[

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #356 -: Март 08, 2011, 03:08:48 am »
Ужас...,дори е брутална....Отблъсква ме...,не бих хапнала от този салам.... ;D

*

holanda

« Отговор #357 -: Март 08, 2011, 08:47:29 pm »
някой да има опит с дипломи..? Ласт Кис?

моята диплома я изгубих и когато се наложи да вадя копие и да легализирам с апостил,супер много време ми отне.Сега се оказва,че ми искат и оригинала на дипломата.Пък аз такъв нямам  :91: Какво да им казвам на шантавите администраторки от даскалото,че да ми вадят оригинал  :lol: и те едни пачи (изобщо не се извинявам за израза),на копието ме писали,че съм учила 4 год,а аз съм учила 5 !  :91:

май и тая година ще изпусна шанса
и само ме объркват с идеи за това,за онова...какво да уча,какво да не уча...и аз всичко искам и направо незнам  :'(

*

123

• *
  • 230
« Отговор #358 -: Март 08, 2011, 10:27:58 pm »
...
и само ме объркват с идеи за това,за онова...какво да уча,какво да не уча...и аз всичко искам и направо незнам  :'(

Стига с тва учене, от учене ... полза няма ...или ходи работи, или раждай и гледай деца или се отдай на разврат  ;), но поне да е нещо полезно ...
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

holanda

« Отговор #359 -: Март 08, 2011, 10:40:07 pm »
...или ходи работи, или раждай и гледай деца или се отдай на разврат ...

мързи ме да работя,бебетата са ми най-големия страх,а разврата не ми е интересен  ;D

Дай да учим ,викам...'се опитаме поне   :mellow:

Айде,чао и приятно изкарване на празника !  :wub:

« Последна редакция: Март 08, 2011, 10:56:51 pm от жълтолилава »