Здравей Гост

Дърдорилня 2

• 1966 Отговора
  • 299711 Прегледи
*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
Re:Дърдорилня 2
« Отговор #360 -: Март 08, 2011, 10:47:16 pm »
някой да има опит с дипломи..? Ласт Кис?

моята диплома я изгубих и когато се наложи да вадя копие и да легализирам с апостил,супер много време ми отне.Сега се оказва,че ми искат и оригинала на дипломата.Пък аз такъв нямам  :91: Какво да им казвам на шантавите администраторки от даскалото,че да ми вадят оригинал  :lol: и те едни пачи (изобщо не се извинявам за израза),на копието ме писали,че съм учила 4 год,а аз съм учила 5 !  :91:

май и тая година ще изпусна шанса
и само ме объркват с идеи за това,за онова...какво да уча,какво да не уча...и аз всичко искам и направо незнам  :'(

Ми отиваш при секретарката и искаш да ти извади.. Изобщо не чакай и не изпускай шанса.. по-добре да учиш отколкото да работиш, колкото повече време минава, толкова повече се отдалечаваш от тази идея и среда, не отлагай.. за да можеш да кандидатстваш някъде..
Бих те посъветвала да учиш това, което те влече и да можеш след време от него да си вадиш хляба..
Студентски живот, ах сладък живот.. не го пропускай! Пожелавам ти го!  :wub:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

123

• *
  • 230
« Отговор #361 -: Март 08, 2011, 11:52:14 pm »
Айде,чао и приятно изкарване на празника !  :wub:
.
Приятно и на теб   :wub:
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

« Отговор #362 -: Март 09, 2011, 01:33:59 am »
някой да има опит с дипломи..? Ласт Кис?

моята диплома я изгубих и когато се наложи да вадя копие и да легализирам с апостил,супер много време ми отне.Сега се оказва,че ми искат и оригинала на дипломата.Пък аз такъв нямам  :91: Какво да им казвам на шантавите администраторки от даскалото,че да ми вадят оригинал  :lol: и те едни пачи (изобщо не се извинявам за израза),на копието ме писали,че съм учила 4 год,а аз съм учила 5 !  :91:

май и тая година ще изпусна шанса
и само ме объркват с идеи за това,за онова...какво да уча,какво да не уча...и аз всичко искам и направо незнам  :'(

Аз какво да ти кажа.Имам опит до толкова,доколкото като завърших 10ти клас,след една година ми пристигна дипломата,още даже не съм се и подписа плюс една тетрадка където ми пише оценките от годините,в които съм учила там.Сега още си чакам дипломата за 12ти клас,та не знам....Трябвало е да видиш,че са сгрешили годините тогава и да ти го оправят,но и сега може да се разправяш  :-\  :( Много кофти са тия административни разправии.В Б-я ли ти искат оригинала или там,щото мен ме приеха само с едни листи какви са ми били оценките,подпечатени,а дипломата още не е пристигнала.

*

holanda

« Отговор #363 -: Март 09, 2011, 03:43:42 pm »
Бих те посъветвала да учиш това, което те влече и да можеш след време от него да си вадиш хляба..

малкото неудобство идва оттам,че еднакво силно ме влекат различни неща.Пък от тях хляба пак не ми е мн сигурен  ;D

* за дипломата..аз ще им цъфна на канцеларките,няма спор.Но ме е яд,че и копие да правят,пак ще объркат нещо,и то ще се окаже съществено.Сега като им ''оправя'' деня и като ми извадят дубликат без грешки,после пък аз ще се чудя как да обяснявам противоречието между оригинала (за който ще давам и нова снимка,та и за там трябва да си подготвя отговори) и легализираното копие.

Ласт Кис,мерси.Тук ми искат оригинала..както и да е,все ще измисля някаква схема.Но е ужасно изнервящо как една-две администраторки могат ''съвсем невинно'' да ти усложнят положението.
Предлагам..и тях да очистим  ;D

хайде,лек ден от мен  :wub:

« Отговор #364 -: Март 09, 2011, 09:57:32 pm »

малкото неудобство идва оттам,че еднакво силно ме влекат различни неща.Пък от тях хляба пак не ми е мн сигурен  ;D

А какво те влече?
Няма лошо в ученето! Ако имах възможност пак бих записала нещо. Откакто съм завършила средно все си намирам да се запиша да уча нещо. Може би защото не съм учила, това което ми е по душа?!
А къде изчезна tanina? И тя ли се затри?

*

123

• *
  • 230
« Отговор #365 -: Март 09, 2011, 10:00:42 pm »
 :P тук съм, още не съм се затрила съвсем  :rolf: кретам едвам-едвам под чуждо име  :rolf: :confuse3:
П.С. Под чуждо име, под чужда самоличност, в чужда къща  :88: за да съм съвсем изчерпателна ...
« Последна редакция: Март 09, 2011, 10:05:37 pm от 123 »
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

« Отговор #366 -: Март 09, 2011, 10:11:48 pm »
Важното е, че си тука. :)
Приятен и ползотворен ден!

*

holanda

« Отговор #367 -: Март 09, 2011, 10:52:01 pm »
 :confuse3:
« Последна редакция: Март 09, 2011, 11:38:00 pm от жълтолилава »

« Отговор #368 -: Март 10, 2011, 04:13:38 am »
А и на мен ми бяха сгрешили номера на личната карта тука върху листите с оценките,та добре,че го видях на време и го върнах да ми го оправят,че трябваше да го внасям в унито.
А наистина какво те влече да учиш?

*

holanda

« Отговор #369 -: Март 10, 2011, 04:32:06 am »
А наистина какво те влече да учиш?

вече нищо  ;D

*мода,психология (креативна терапия,както и други производни)...

« Отговор #370 -: Март 10, 2011, 04:49:41 am »
Според мен психологията не е зле и има доста хляб в нея, дори в България вече набира скорост. Като включиш и астрология и ще си много търсена. :) А такива консултации изобщо не са евтини.
Успех ти желая!

« Отговор #371 -: Март 10, 2011, 06:12:48 am »
Аз лично бих си избрала психологията,даже по едно време си мислех що не записах психология,но реално погледнато бих записала психология,някакъв курс по-скоро като хоби,нещо,което лично мен да ме удовлетворява с знания,но аз се нуждая от нещо креативно,смисъл имам нужда да изкарвам идеите от себе си по някакъв творчески начин,така че психологията ще си остане хоби...
Иначе това,че е много търсена,особено пък в Б-я,не съм много съгласна,в чужбина може би,но в Б-я не съм сигурна,но то в крайна сметка никъде няма сигурност и каквото и да избереш,ако нямаш късмета и шанса да го работиш после....то си е Божа работа както се казва  :blink:
Успех в мисленето!  :wub:

*

Vision

• 3523
« Отговор #372 -: Март 10, 2011, 01:32:54 pm »
последни новини:

в град Перник по желание на гражданите ще бъде закрит магазин ''Лидл'', защото не могат да му произнесат името..викат му ''Уидъл''.. :haha: :haha: :haha:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

holanda

« Отговор #373 -: Март 10, 2011, 04:18:08 pm »
Last_Kiss,Lost Angel, :kissd:

*

holanda

« Отговор #374 -: Март 10, 2011, 04:19:20 pm »
Vision,върви ли антардашата?  :P

*

Vision

• 3523
« Отговор #375 -: Март 11, 2011, 01:54:49 pm »
Vision,върви ли антардашата?  :P

с такава пълна сила върви, че нямам сили да гледам..чакам да дойде утре, за да се наспя..
хубавото е, че намалих драстично алкохола, мога да си вися цяла вечер на една бира и не ми пречи да си изкарвам добре..знаех си, че всяко прекаляване води до пренасищане и отказ, но не знаех, че и с алкохола е така..но при него може би има значение и дали е предразположен човек към пристрастяване или не..аз явно не съм..преди тази антардаша ми се случваше сигурно два пъти в годината да пия повече от 50 гр. и знаех, че нося много, макар че не съм се изпробвала до колко мога да стигна..сега като започнаха кръчми и купони през ден, направо е невъзможно и да се пие, и някак се отвратих от алкохола заради онова натравяне в дискотеката, след което повръщах цял ден..по- добре така, и без това мразя пияни хора и изпълнения..никога не съм ги и правила, но не искам да рискувам да стана пияница..затова сега наблягам на разговорите..даже цигарите сигурно ще намаля драстично скоро, защото и с тях злоупотребявам..преди антардашата пушех една кутия за два дни, снощи само на кръчмата вечерта изпуших една кутия почти, сега кашлям и ми е тежко да дишам..така че антардашата ми оказва благотворно влияние за отказване от малкото останали ми пороци..само не знам като ги откажа всичките дали няма да ми пораснат крилца и да отлетя на небето..което хич няма да е лошо.. ;D ;D ;D искам на небето!! :yahoo: :yahoo: :yahoo:

ако очакваше отговор само от две думи, сори..обичам да се обяснявам.. :P
а братчедка ти тръгна ли си??  ;D

работата ме зове, приятен ден.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

holanda

« Отговор #376 -: Март 11, 2011, 03:42:39 pm »
1-искам на небето!!

2-а братчедка ти тръгна ли си??  ;D

1-кротоо,кротко,лейди..да не ти нашамарим прогресивната въздушна Луница,озапти я малко.Като искаш на небето,хвани си чакрите,отвори най-горните,вкарай малко прана и ще имаш за няколко астрални обиколки.
А там въздуха е по-чист,нито има шанс да те хване някой талибан  :P

2-братчедката си тръгна,но обеща пак да дойде  :34:

Приятен ден и от мен  :blink:

« Отговор #377 -: Март 12, 2011, 03:42:53 am »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

123

• *
  • 230
« Отговор #378 -: Март 12, 2011, 09:59:37 pm »
От това филмче ... нямам време да го изгледам до край, ... но явно властите специално в Япония в случай (но май е по целия свят) въобще не ги интересува за живота на хората ... то тва се знае де ..., ама странното е, че където е било земетресението, там е ударило и цунамито  :-\ странно, при това при такъв дълъг интервал от време ... Тъпото е, че властите казали на хората да са спокойни ... и след земетресението те ... спокойни  ... и явно са казали пак да ходят да бачкат "робите", да вадят кинти, а пък за живота им ... никой не се е погрижил ... дефакто.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #379 -: Март 13, 2011, 01:28:35 am »
Какво пише в статистиката на потребителите в момента:
Гост принтира тема "За изкуството да си ближем хороскопа".  :rolf: :rolf: :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.