Здравей Гост

Дърдорилня 2

• 1966 Отговора
  • 299836 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Дърдорилня 2
« Отговор #540 -: Април 12, 2011, 04:55:40 am »
няма такъв мързелив ден.. :blink:..искам да попадна в някакво изкривяване на времето, в което няма време, да си седя на шезлонг на плажа, под чадъра..цял един безкраен следобяд и някой да ми носи различни коктейли..но моето лично време да тече..и така да си седя в обективното безвремие, остарявайки учудващо за всички околни, докато се превърна в прах и вятъра ме отвее към морето.. :blink: дотогава ще успея да пресуша няколко стотици хиляди екзотични коктейла с чадърчета и други екстри.. ;D

хора, време е да се случва нещо.. :rolleyes:

:-[

:P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #541 -: Април 12, 2011, 05:04:21 am »
казват, че когато се появят някакви такива животинки ексклузивно около нас  имаме подкрепата на духовете ;) така че почвай да го хрантутиш :P

това е нейният Хачи..малко е старичък, обаче..

Просто е много мръсен  :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #542 -: Април 12, 2011, 01:21:45 pm »

Просто е много мръсен  :-[

отнелу му е много време /и нерви/ докато те намери.. ;)

« Отговор #543 -: Април 12, 2011, 07:15:46 pm »
Честит ви ден на космонавтиката!  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #544 -: Април 12, 2011, 08:51:07 pm »
Честит ви ден на космонавтиката!  :blink:

Астронавти правили секс в космоса през 1991 год.

http://www.blitz.bg/news/article/105349
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #545 -: Април 13, 2011, 02:01:58 am »
Прия,  ;D :P

Вижън бива ли така,едва вторник е да пускаш такива провокации - нептунски ;) ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #546 -: Април 13, 2011, 03:36:11 am »
7000 души в света имат не червена, а синя на цвят кръв, съобщи Ройтерс като цитира списание “Ню Сайънтист”.

Англичанката Поли Нетин (12 г.) е обикновено момиченце, само дето кръвта й е като патладжан. Още при раждането й в хематологичния център уверили родителите, че детето ще се развива нормално.
Защо кръвта е синя, в буквалния смисъл? Отговорът бил неочакван: за всичко е виновна противозачатъчната медна спирала, която майката на момиченцето носила няколко години, преди да забременее.
Лекуващият лекар на Поли, професорът от Лондонския център по хематология Робърт Ефреси, пояснява:
"В света има около 7000 души, чиято кръв е със син нюанс. Наричат ги цианетици от cyanea (на латински - син). Желязото в кръвта им е заменено от медта, без това да променя функциите й. Само цветът й е синьо-виолетов, получен от мед с железни примеси", казва той.
Учените обясняват появата на цианетиците със законите на еволюцията. Природата обикновено се застрахова, като съхранява необичайните неща.
В случай на стихийно бедствие или промяна на околната среда или климата, при епидемии. Когато “нормалните” загинат, “отклоненията” ще оживеят и ще създадат нова популация.
Цианетиците не страдат от обичайните болести на кръвта - микробите не успяват да атакуват медните клетки. Синята кръв много по-бързо се съсирва и дори сериозни травми не предизвикват кръвотечение.
Според проф. Робърт Ефреси бумът на цианетици обаче не е презастраховка на еволюцията, а се дължи на механичните контрацептиви: вътрешноматочни спирали и диафрагми, които съдържат мед.
Оказва се, че изразът “синя кръв” - като знак за благороден произход - не е случаен. Някои от благородните рицари, поставили началото на древни благороднически родове, действително са имали синя кръв. Тя се е дължала на медните им ризници.

Източник: dnes.bg
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #547 -: Април 13, 2011, 03:47:30 am »
7000 души в света имат не червена, а синя на цвят кръв, съобщи Ройтерс като цитира списание “Ню Сайънтист”.

Англичанката Поли Нетин (12 г.) е обикновено момиченце, само дето кръвта й е като патладжан. Още при раждането й в хематологичния център уверили родителите, че детето ще се развива нормално.
Защо кръвта е синя, в буквалния смисъл? Отговорът бил неочакван: за всичко е виновна противозачатъчната медна спирала, която майката на момиченцето носила няколко години, преди да забременее.
Лекуващият лекар на Поли, професорът от Лондонския център по хематология Робърт Ефреси, пояснява:
"В света има около 7000 души, чиято кръв е със син нюанс. Наричат ги цианетици от cyanea (на латински - син). Желязото в кръвта им е заменено от медта, без това да променя функциите й. Само цветът й е синьо-виолетов, получен от мед с железни примеси", казва той.
Учените обясняват появата на цианетиците със законите на еволюцията. Природата обикновено се застрахова, като съхранява необичайните неща.
В случай на стихийно бедствие или промяна на околната среда или климата, при епидемии. Когато “нормалните” загинат, “отклоненията” ще оживеят и ще създадат нова популация.
Цианетиците не страдат от обичайните болести на кръвта - микробите не успяват да атакуват медните клетки. Синята кръв много по-бързо се съсирва и дори сериозни травми не предизвикват кръвотечение.
Според проф. Робърт Ефреси бумът на цианетици обаче не е презастраховка на еволюцията, а се дължи на механичните контрацептиви: вътрешноматочни спирали и диафрагми, които съдържат мед.
Оказва се, че изразът “синя кръв” - като знак за благороден произход - не е случаен. Някои от благородните рицари, поставили началото на древни благороднически родове, действително са имали синя кръв. Тя се е дължала на медните им ризници.

Източник: dnes.bg

да вземат да им подарят по един камък та да си съскат около него  :57:

някъде четох /най-вероятно в Хнета/, че рептилианите - чистокръвните линии са със синя кръв  :tongue2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Vision

• 3523
« Отговор #548 -: Април 13, 2011, 04:02:50 am »
Прия,  ;D :P

Вижън бива ли така,едва вторник е да пускаш такива провокации - нептунски ;) ;D

много ме е срам, но имам осигурен апартамент на морето /подарък, не казвам къде, но казвам от кого- от брат ми и снахата/ за целия м. септември, а времето се точи толкова бавнооо... :(

...отвратително... :angry:..или свирка без топче ще се падне, или глуха акула..ще съм жива ли до септември.. :-\
септември ще бъде май, а дали май ще е септември??..това трябва да се провери, нали??.. ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #549 -: Април 13, 2011, 04:19:54 am »
oохоооооооооооооо  има база, има база ;D ;D
самопоканих се :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Vision

• 3523
« Отговор #550 -: Април 13, 2011, 04:24:03 am »
oохоооооооооооооо  има база, има база ;D ;D
самопоканих се :P

а ти заяви ли своята отпуска в законовия срок?!!  :96:

защото аз моята я заявих още преди да разбера за тази работа.. ;)
планирам да отида сама с един харпун и да ловя риба.. :P
да, бих могла да те взема смен- ти не ядеш риба.. ;D...а салати можеш ли да правиш??...както и пържени картофи и да охлаждаш бирата почти до замръзване?!!...ако отговориш с ДА на поне два от трите въпроса- зех та, Ленче, зех та.. ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #551 -: Април 13, 2011, 04:34:35 am »
хахах
отговарям положително за отпуската ;D-брои се
като домакиня съм  :-X , но пък съм компания за бирата и за висенето във водата :blink:

« Отговор #552 -: Април 13, 2011, 04:37:57 am »
Добре деееее...от мене да мине. Аз ще правя салатите!  :P :P :P  ;D ;D ;D ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #553 -: Април 13, 2011, 04:43:21 am »
ето на отговорните какички ще се грижат за меееееееееен ;D
сега остава да стане ясно мястото на явката ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #554 -: Април 13, 2011, 04:46:01 am »
хахах
отговарям положително за отпуската ;D-брои се
като домакиня съм  :-X , но пък съм компания за бирата и за висенето във водата :blink:

всички така казвате и накрая пак телешката луна тича между скарата и мивката с щастлива усмивка на лицето.. :(

добре, ако оживея до 40-тото чрд, и малко след него, за по- сигурно, заминаваме.. ;D

Добре деееее...от мене да мине. Аз ще правя салатите!  :P :P :P  ;D ;D ;D ;D

чудесно!!..боже!!...с две везни...ще съм като в рая, ще ме глезите..но май не познавам везна- девойка, която да може да готви..обаче винаги ме омайвате с приказки..знам си аз..хем си знам и пак..ето.. :-[

*

Kaya

• 2893
« Отговор #555 -: Април 13, 2011, 04:48:22 am »
не се празнува нали знаеш?

*

Vision

• 3523
« Отговор #556 -: Април 13, 2011, 04:49:53 am »

знам, заявила съм и третата седмица на август и ще се крия при мама..с племениците..ще ги уча тайно как да ловят риба с голи ръце в близката рекичка..имаме планове.. ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #557 -: Април 13, 2011, 04:57:12 am »
супер :blink:
ама да не се покриеш

*

Vision

• 3523
« Отговор #558 -: Април 13, 2011, 05:00:55 am »
супер :blink:
ама да не се покриеш

не, как?!!...заминаваме в новата кола на Аврора..аз съм от дясно, до шофьора, с подадена ръка от прозореца и припявам на всички песни от тук до морето.. ;D

а ти си на задната седалка, до хладилната чанта и подаваш заледени бири.. :P

« Отговор #559 -: Април 13, 2011, 05:01:10 am »

Аз пък тази година го научих  :unsure:

но май не познавам везна- девойка, която да може да готви..

Девойки готвещи Везни и аз не познавам, но като станат жени си плюят на ръцете. ;) То друг може ли да им угоди?! ;D