Здравей Гост

Дърдорилня 2

• 1966 Отговора
  • 300168 Прегледи
Re:Дърдорилня 2
« Отговор #560 -: Април 13, 2011, 05:01:41 am »
супер :blink:
ама да не се покриеш

не, как?!!...заминаваме в новата кола на Аврора..аз съм от дясно, до шофьора, с подадена ръка от прозореца и припявам на всички песни от тук до морето.. ;D

Хахахахааааа  :72:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #561 -: Април 13, 2011, 05:02:50 am »
Имайте предвид, че аз се губя много лесно  :confuse3:  Не е сигурно на кое точно море ще ви закарам. :haha:

*

Vision

• 3523
« Отговор #562 -: Април 13, 2011, 05:04:16 am »

Девойки готвещи Везни и аз не познавам, но като станат жени си плюят на ръцете. ;) То друг може ли да им угоди?! ;D

гледайте тогава до септември да станете жени.. :P ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #563 -: Април 13, 2011, 05:05:19 am »
 :P :P :P

*

Vision

• 3523
« Отговор #564 -: Април 13, 2011, 05:07:56 am »
Имайте предвид, че аз се губя много лесно  :confuse3:  Не е сигурно на кое точно море ще ви закарам. :haha:

те до тогава ще направят магистралата да стига до Бургас, няма страшно.. ;)
а ние сме  до там и после на юг, няма как да се объркаме.. ;D

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #565 -: Април 13, 2011, 05:14:52 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 06:47:49 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

« Отговор #566 -: Април 13, 2011, 05:25:29 am »
Е ми да - щото са суеверия. Страх лозе пази.  :blink:

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #567 -: Април 13, 2011, 05:33:52 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 06:48:03 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

holanda

« Отговор #568 -: Април 13, 2011, 06:19:05 am »
но май не познавам везна- девойка, която да може да готви..

Девойки готвещи Везни и аз не познавам, но като станат жени си плюят на ръцете. ;) То друг може ли да им угоди?! ;D

подкрепям
идея си нямам дали все още съм девойка ,но шанса ми е само в мъж-готвач  :thinking:

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #569 -: Април 13, 2011, 11:01:07 am »
Преди да родя можех да готвя само пържени картофи и бъркани яйца и много обичах суха храна, особено докато бях студентка  :72:
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #570 -: Април 13, 2011, 02:51:52 pm »
но май не познавам везна- девойка, която да може да готви..обаче винаги ме омайвате с приказки..знам си аз..хем си знам и пак..ето.. :-[
Ей ме, на, бе. Мога също така и да не готвя :P. И да си мълча като пукъл с блажения вид на задрямала оБирена скумрия, докато някой ентусиазирано харпунира вечерята. И паля барбекюто, без да се налага да идва пожарна после.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #571 -: Април 13, 2011, 03:54:23 pm »
А бе май Лили я няма.  :unsure: :-\
« Последна редакция: Април 13, 2011, 03:59:34 pm от Aurora Borealis »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #572 -: Април 13, 2011, 04:08:03 pm »
7000 души в света имат не червена, а синя на цвят кръв, съобщи Ройтерс като цитира списание “Ню Сайънтист”.

Англичанката Поли Нетин (12 г.) е обикновено момиченце, само дето кръвта й е като патладжан. Още при раждането й в хематологичния център уверили родителите, че детето ще се развива нормално.
Защо кръвта е синя, в буквалния смисъл? Отговорът бил неочакван: за всичко е виновна противозачатъчната медна спирала, която майката на момиченцето носила няколко години, преди да забременее.
Лекуващият лекар на Поли, професорът от Лондонския център по хематология Робърт Ефреси, пояснява:
"В света има около 7000 души, чиято кръв е със син нюанс. Наричат ги цианетици от cyanea (на латински - син). Желязото в кръвта им е заменено от медта, без това да променя функциите й. Само цветът й е синьо-виолетов, получен от мед с железни примеси", казва той.
Учените обясняват появата на цианетиците със законите на еволюцията. Природата обикновено се застрахова, като съхранява необичайните неща.
В случай на стихийно бедствие или промяна на околната среда или климата, при епидемии. Когато “нормалните” загинат, “отклоненията” ще оживеят и ще създадат нова популация.
Цианетиците не страдат от обичайните болести на кръвта - микробите не успяват да атакуват медните клетки. Синята кръв много по-бързо се съсирва и дори сериозни травми не предизвикват кръвотечение.
Според проф. Робърт Ефреси бумът на цианетици обаче не е презастраховка на еволюцията, а се дължи на механичните контрацептиви: вътрешноматочни спирали и диафрагми, които съдържат мед.
Оказва се, че изразът “синя кръв” - като знак за благороден произход - не е случаен. Някои от благородните рицари, поставили началото на древни благороднически родове, действително са имали синя кръв. Тя се е дължала на медните им ризници.

Източник: dnes.bg

да вземат да им подарят по един камък та да си съскат около него  :57:

някъде четох /най-вероятно в Хнета/, че рептилианите - чистокръвните линии са със синя кръв  :tongue2:

а ето го бе  ;D

Кръвта на рептилиите е синя, защото е на медна основа. И тъй като техните гени както знаеш се предават чрез кръвни линии, които са 50 на 50 хибридни между човек и гущер - така се формира аристокрацията, която управлява света от древни времена. Оттам и израза "той е със синя кръв". Т.е. - той е аристократ. Т.е. той е от кръвните линии. Разбира се днес това се е размило и термина се ползва в по-широк смисъл.

и тук вече се сетих за смърфовете   :rolf: :rolf: :rolf:

тоя пък друг луд: http://www.dnes.bg/health/2007/06/08/zelena-kryv-shashardisa-kanadski-hirurzi.37345   :57:
« Последна редакция: Април 13, 2011, 04:12:29 pm от Вещичка »

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Asol

• 4140
« Отговор #573 -: Април 13, 2011, 06:36:00 pm »

... по изгряващи планети в солара :-\

*

abroad

• 2187
« Отговор #574 -: Април 13, 2011, 06:39:11 pm »

може да е заработил Уран, дай боже на хубаво :blink:
аз само дебна някоя кардиналка да се пофали ;D

*

holanda

« Отговор #575 -: Април 13, 2011, 07:42:38 pm »
аз само дебна някоя кардиналка да се пофали ;D

трябва много кафе да пиеш  ;D

* пък аз от вчера само ръся положителен негативизъм  ;D

« Отговор #576 -: Април 13, 2011, 08:15:11 pm »
7000 души в света имат не червена, а синя на цвят кръв, съобщи Ройтерс като цитира списание “Ню Сайънтист”.

Англичанката Поли Нетин (12 г.) е обикновено момиченце, само дето кръвта й е като патладжан. Още при раждането й в хематологичния център уверили родителите, че детето ще се развива нормално.
Защо кръвта е синя, в буквалния смисъл? Отговорът бил неочакван: за всичко е виновна противозачатъчната медна спирала, която майката на момиченцето носила няколко години, преди да забременее.
Лекуващият лекар на Поли, професорът от Лондонския център по хематология Робърт Ефреси, пояснява:
"В света има около 7000 души, чиято кръв е със син нюанс. Наричат ги цианетици от cyanea (на латински - син). Желязото в кръвта им е заменено от медта, без това да променя функциите й. Само цветът й е синьо-виолетов, получен от мед с железни примеси", казва той.
Учените обясняват появата на цианетиците със законите на еволюцията. Природата обикновено се застрахова, като съхранява необичайните неща.
В случай на стихийно бедствие или промяна на околната среда или климата, при епидемии. Когато “нормалните” загинат, “отклоненията” ще оживеят и ще създадат нова популация.
Цианетиците не страдат от обичайните болести на кръвта - микробите не успяват да атакуват медните клетки. Синята кръв много по-бързо се съсирва и дори сериозни травми не предизвикват кръвотечение.
Според проф. Робърт Ефреси бумът на цианетици обаче не е презастраховка на еволюцията, а се дължи на механичните контрацептиви: вътрешноматочни спирали и диафрагми, които съдържат мед.
Оказва се, че изразът “синя кръв” - като знак за благороден произход - не е случаен. Някои от благородните рицари, поставили началото на древни благороднически родове, действително са имали синя кръв. Тя се е дължала на медните им ризници.

Източник: dnes.bg

да вземат да им подарят по един камък та да си съскат около него  :57:

някъде четох /най-вероятно в Хнета/, че рептилианите - чистокръвните линии са със синя кръв  :tongue2:

а ето го бе  ;D

Кръвта на рептилиите е синя, защото е на медна основа. И тъй като техните гени както знаеш се предават чрез кръвни линии, които са 50 на 50 хибридни между човек и гущер - така се формира аристокрацията, която управлява света от древни времена. Оттам и израза "той е със синя кръв". Т.е. - той е аристократ. Т.е. той е от кръвните линии. Разбира се днес това се е размило и термина се ползва в по-широк смисъл.

и тук вече се сетих за смърфовете   :rolf: :rolf: :rolf:

тоя пък друг луд: http://www.dnes.bg/health/2007/06/08/zelena-kryv-shashardisa-kanadski-hirurzi.37345   :57:

Тия пък хора! Правят си цветни реакции с кръвта  :haha:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Vision

• 3523
« Отговор #577 -: Април 14, 2011, 12:35:43 am »

Ей ме, на, бе. Мога също така и да не готвя :P. И да си мълча като пукъл с блажения вид на задрямала оБирена скумрия, докато някой ентусиазирано харпунира вечерята. И паля барбекюто, без да се налага да идва пожарна после.

ти си изключение..повече приличаш на скорпионка.. :blink:

днес си мислех колко ще ми е интересно да отида с Аврора и Кая на море и по едно време се сетих, че след рождения ден ще правя каквото си искам и няма да доказвам нищо на никого, защото въобще няма да се изнересувам какво предрича солара..и както си мисля, изведнъж се святкам, че това означава, че може да отида и с някой младеж и Аврора и Кая да отекат.. :57:

*

abroad

• 2187
« Отговор #578 -: Април 14, 2011, 12:48:32 am »
..и както си мисля, изведнъж се святкам, че това означава, че може да отида и с някой младеж и Аврора и Кая да отекат.. :57:

;D ;D
а тъкмо смятах да се присъединя

« Отговор #579 -: Април 14, 2011, 12:51:00 am »
Дърпаш се, а? :angry: