Цитат на: Вещичка в Май 15, 2011, 02:45:50 amкъде има такава таблица, че да си проверя Луната Незнам Жълтото къде е намерила табличка, аз ги гледам по градусите в астро.ком, а твоята е на 109 от Слънце, тоест първа четвърт. Ако имаш софтуер, там също ги дават, в повечето.
къде има такава таблица, че да си проверя Луната
и на мен ми е правило впечатление, че често зетките дават отклонение в градусите не само за аспектите
Цитат на: Fairy в Май 15, 2011, 04:01:42 amи на мен ми е правило впечатление, че често зетките дават отклонение в градусите не само за аспектитеТам са вградени и различни системи за афетика и зависи коя от тях ще използваш, всичко се променя.Затова предпочитам да смятам афетиките по "примитивния" начин - на ръка.
"полата трябва да е мини и мозъка също..." :rolf:
Нека има много лъскаво, много камъни, много пайети, брокат, зебра, тигър, змия, леопард, маймуна, кон, охлюв и т.н.
Обезателно трябва да сте в компанията на поне още 5 ваши клонинга, няма да е зле да сте се настанили на ВИП местата! Ако не разполагате с нужната сума, ходете често до ВИП тоалетната току виж ви е излязъл късмета да се запознаете с някои ВИП чичко, та бихте се настанили веднага при него и компанията му (набор 50-те).
Шедьовър!!! Роклите с презрамките и снимки пред умивалниците! :lol: :lol: :lol:
Виж я тази, забравила е да пусне водата в клозета преди да се снима.
помислих,че маймуна без очи свири с уста ..