Здравей Гост

Дърдорилня 2

• 1966 Отговора
  • 300566 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re:Дърдорилня 2
« Отговор #840 -: Май 21, 2011, 06:54:39 pm »
ето, копирах и разпространих :P

Тази година месец юли има 5 петъка, 5 съботи и 5 недели. Това се случва веднъж на 823 години и се нарича ''торбичките за пари''. По тази причина копирайте това съобщение, разпространете го и до 4 дни парите ще пристигнат при вас. Това е според философията на ФЪН ШУЙ. Който го прочете и не го копира ще загуби пари... Нека си опитаме късмета!

« Отговор #841 -: Май 21, 2011, 07:50:58 pm »
Тази година месец юли има 5 петъка, 5 съботи и 5 недели. Това се случва веднъж на 823 години и се нарича ''торбичките за пари''. По тази причина копирайте това съобщение, разпространете го и до 4 дни парите ще пристигнат при вас. Това е според философията на ФЪН ШУЙ. Който го прочете и не го копира ще загуби пари... Нека си опитаме късмета!

:rolf:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #842 -: Май 21, 2011, 08:09:34 pm »

:rolf:

Миналата година такъв беше октомври....Това трябва да се разпрати на 12 човека.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #843 -: Май 21, 2011, 08:33:01 pm »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #844 -: Май 21, 2011, 09:36:25 pm »

:57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #845 -: Май 21, 2011, 10:44:31 pm »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kaya

• 2893
« Отговор #846 -: Май 22, 2011, 12:30:38 am »
ако го прочета 5 пъти върви ли? ;D
честит имен ден на всички красиви елени и Константиновци
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #847 -: Май 22, 2011, 01:19:14 am »

и сега каквоооо?  :rolleyes: Спамчета

« Отговор #848 -: Май 22, 2011, 04:29:24 am »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #849 -: Май 22, 2011, 04:54:42 am »
=
« Последна редакция: Февруари 25, 2013, 08:49:35 pm от romantica »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #850 -: Май 22, 2011, 05:05:35 am »
Пуууу, а тъкмо се запритеснявах, че ще ме споходят загуби, задето съм го прочела без да го копирам.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #851 -: Май 22, 2011, 05:15:22 am »

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=893386  ;D

това не съм го прочела ;D, а и не ми е важно ;D
търся си заклинания, макар и по други аналогии на 5цата и се появи подходящо;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #852 -: Май 22, 2011, 11:40:14 pm »
хайде на изпит ;D

http://www.skyscript.co.uk/quizdig.html

*от хубавия сайт, дето Asol е публикувала в Обзорни теми

« Отговор #853 -: Май 23, 2011, 04:36:08 pm »
това е класика
"... малки момичета си намират възрастни богати мъже и ги обичат до смърт..." :o :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #854 -: Май 23, 2011, 05:04:43 pm »
5 петъка, 5 съботи и 5 недели през юли - веднъж на 823 г.?

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=893386  ;D

може би същото е валидно и за останалите месеци с по 31 дни..... ама пусто мЪтематика  ;D

« Отговор #855 -: Май 23, 2011, 09:15:10 pm »
Навън каква буря се извивиаааа....гърми, трещи, вали накриво  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #856 -: Май 23, 2011, 09:24:59 pm »
В момента ли? При нас е топло и слънчево засега... Вече тръгнахме по къс ръкав и сандали.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #857 -: Май 23, 2011, 09:31:13 pm »
Сандали? Супер  :blink: Ми май и тука вече става за сандали, ама аз съм зиморничева  :lol: Тези дни беше ок. 25 градуса, но небето все се мръщеше.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #858 -: Май 24, 2011, 01:37:35 am »
лелее преди една седмица докато си пиех кафето с една комшийка на терасата рано сутринта, видях над нас чемтрелове ама яко обгазяваха. небето беше като решетка  :angry:   тогава и казах, че максимум до два дни ще се натръшкат един куп хора от някакво подобие на грип  :(

два дни след това като ме тръшна една температура 37,7* и ни надолу, ни нагоре. 4 дни не можехме с лекарката да я мръднем на никъде. накрая се принудих да пия антибиотик /а такова нещо не съм си вкарвала в устата от поне 15 години/. ебаси кошмара... и една гадна кашлица - възпаление на трахеята.... пффф отврат. от миналата сряда вечерта, едва днес следобед успях да се изправя и да повървя по улицата без да се бутурясам от виене на свят... ама че свинщина  :angry: :angry: :angry:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #859 -: Май 24, 2011, 01:45:19 am »
лелее преди една седмица докато си пиех кафето с една комшийка на терасата рано сутринта, видях над нас чемтрелове ама яко обгазяваха. небето беше като решетка  :angry:   тогава и казах, че максимум до два дни ще се натръшкат един куп хора от някакво подобие на грип  :(

два дни след това като ме тръшна една температура 37,7* и ни надолу, ни нагоре. 4 дни не можехме с лекарката да я мръднем на никъде. накрая се принудих да пия антибиотик /а такова нещо не съм си вкарвала в устата от поне 15 години/. ебаси кошмара... и една гадна кашлица - възпаление на трахеята.... пффф отврат. от миналата сряда вечерта, едва днес следобед успях да се изправя и да повървя по улицата без да се бутурясам от виене на свят... ама че свинщина  :angry: :angry: :angry:

Лелееее, гадост и зараза, майка им мръсна и на мен тези дни нещо не ми е в ред гърлото и езика ми се схваща към глътката, а има хора с диария по Софето, но небето скоро не съм забелязала да му има нещо освен облаци!
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.