бе за кво ми говорите бре. дофторицата беше изумена, че съм болна. то никой не е застрахован, но не бях боледувала толкова сериозно от доста години. а това си е сериозно боледуване - 5 дни да поддържам постоянна температура от 37,7, а в същност това е най-гадната температура. и тая кашлица така ми одра гърлото, че като пия вода и ми щипе...
лекарката па се страхува да не ми слезе до дробовете и ме метна с антибиотик. аз па не мога да пия такава гнус, че го драйфам... ама то за 3 дни като съм изяла само 10 солети, та и няма и кво да се връща де

и за капак, вчера вече гърлото ми дере, главата ме цепи жестоко, защото не мога да смъкна температурата, не съм яла от 3-4 дни, защото не ми се яде. всичката вода дето я изпивам дори и не стига до уринарния тракт, защото я изпотявам... и в комшиите има абитуриент. лошо няма, но на мен ми се реве вече от всичко. и когато се разнесе на макс в махлата "излязла е Радка, малка пиратка. да си подруса сливата руса..." е мамка му наистина се разревах от ужас
като е гадно, може да бъде и по-гадно нали...