Здравей Гост

Дърдорилня 2

• 1966 Отговора
  • 300507 Прегледи
*

kris

• 2298
  • (:
Re:Дърдорилня 2
« Отговор #1220 -: Юли 29, 2011, 01:07:15 am »
Да ти кажа .. мина ми през акъла..  ;D
Даже си мисля, че тя просто си е била решила предварително да ги даде на някой. (remedies)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1221 -: Юли 29, 2011, 01:26:56 am »
Крис, тая госпожа да не е решила да си прави remedies и случайно да й се е сторило, че ти си подходящият за това обект?  ;D

Какво е това?

Да не е решила да прави магия и да предаде болестите и проблемите си на някой човек?

*

holanda

« Отговор #1222 -: Юли 29, 2011, 03:59:26 am »
Тя каза:
- "Така ми дойде от вътре, вземи ги, почерпи се нещо с тях"

може би е в труден период или има нещо определено,което я притиска в момента,
молела се и се е надявала проблема/ите да се оправят .
Надеждата те отваря към вселенските шансове (на пръв поглед нелогични) да поправиш ситуацията,в която се намираш .

Усетила те е като добър човек и всъщност може би си се явил като този вселенски шанс,който ако хване (даването на парите),ще може да повлияе на съдбата си за момента .

*просто предположение  :)

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1223 -: Юли 29, 2011, 02:56:44 pm »
Крис, да не те е помислила за просяк  ;D
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #1224 -: Август 01, 2011, 02:55:24 am »
Eee, нда бе да, хахаха.. и това мина през главата(да не би да изглеждам толкова западнал), но .. НЕ ;D
Стига глупости, това са филми вече, замислих се за момент и за тоя сюжет, но бързо отпадна.
 .. вярно бях изморен връщах се с катерачен инвентар в раницата, но.. бях толкова добре облечен с една синьо-зелена блуза и бежаво-оранжеви гащи.

Пък и просяк в маршрутка??  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1225 -: Август 01, 2011, 03:00:34 am »
Пък и просяк в маршрутка??  ;D

Мчи то да не е лимузина бе?  :P
Във Варна и роми се возят по маршрутки, оползотворяват си социалните помощи.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #1226 -: Август 01, 2011, 04:03:04 pm »
Приятел се е преобърнал с колата, без последици слава богу, но се е изплашил.
Много моля, ако някой знае координати на някой надежден в София, дето лее куршум да сподели :25:

*

Asol

• 4140
« Отговор #1227 -: Август 01, 2011, 04:42:40 pm »
Тя каза:
- "Така ми дойде от вътре, вземи ги, почерпи се нещо с тях"

Това с даването или помагането на някой не отваря нещата.

Иначе може просто да е била щастлива и радостна от нещо и е хрумнало да го направи така на прима виста и ти си й се сторил най-подходящ (когато човек е щастлив понякога му идва отвътре да спомогне за радостта на някой друг и просто да сподели своята по някакъв начин).  ;)

*

abroad

• 2187
« Отговор #1228 -: Август 02, 2011, 12:16:22 am »
Приятел се е преобърнал с колата, без последици слава богу, но се е изплашил.
Много моля, ако някой знае координати на някой надежден в София, дето лее куршум да сподели :25:

в София и аз не съм чувала, но поне в околността някой да знае?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1229 -: Август 02, 2011, 04:21:23 am »
Да ти пиша и тук, Abroad, за всеки случай

Цитат
Село Голяновци, малко след площада.
Нямам идея как се стига с градски транспорт, защото то всъщност си е извън София, а и аз с градския транспорт хич не съм в час. Иначе, ако идваш от Обеля, да речем, излизаш на Околовръстното,  минаваш през с. Мрамор, след това през с. Житен и след това е с. Голяновци.
Пътят е само един, никъде не се отклоняваш, няма как да се загубиш.

П.С. Сега, като се замисля, може би от Метростанция Обеля тръгва някакъв рейс за Голяновци, защото знам, че има доста рейсчета за селата от там, но не съм сигурна.

Утре ще питам и други колеги от околните села...
« Последна редакция: Август 02, 2011, 04:30:21 am от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Uran

• 6041
« Отговор #1230 -: Август 02, 2011, 04:42:09 am »
Крис, как се почувства след това?
Тук някой по някакъв повод беше споменал за 1 лев, който дошъл от някакъв старец и т.н. и влял лоша енергия..
п.п.Пусни ги в кутията за дарения на някоя църква.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #1231 -: Август 02, 2011, 04:50:39 am »
Дори да не се почувстваш добре след вземане на нещо от някого, това не значи непременно, че в то е причината. :)

*

abroad

• 2187
« Отговор #1232 -: Август 02, 2011, 01:28:38 pm »
Да ти пиша и тук, Abroad, за всеки случай

Цитат
Село Голяновци, малко след площада.
Нямам идея как се стига с градски транспорт, защото то всъщност си е извън София, а и аз с градския транспорт хич не съм в час. Иначе, ако идваш от Обеля, да речем, излизаш на Околовръстното,  минаваш през с. Мрамор, след това през с. Житен и след това е с. Голяновци.
Пътят е само един, никъде не се отклоняваш, няма как да се загубиш.

П.С. Сега, като се замисля, може би от Метростанция Обеля тръгва някакъв рейс за Голяновци, защото знам, че има доста рейсчета за селата от там, но не съм сигурна.

Утре ще питам и други колеги от околните села...

много мерси :wub:

*

жика

• 9
  • http://www.metacafe.com/watch/2311822/usura_open_y
« Отговор #1233 -: Август 03, 2011, 04:02:33 am »
Аааа,аз празнувам Трифон ЗарЯзан  ;D

Пък понеже Валентинчо не го тача,искам ей такъв подарък,може и без сърцето отзад  :P :-[

Божествените сили, които са ни създали тачат по нашите земи точно Свети Трифон Зарезан, който е значим и богопомазан не само зарад виното, ами и за ред други благини човешки

« Отговор #1234 -: Август 03, 2011, 05:09:12 am »

Пък понеже Валентинчо не го тача,искам ей такъв подарък,може и без сърцето отзад  :P :-[

Божествените сили, които са ни създали тачат по нашите земи точно Свети Трифон Зарезан, който е значим и богопомазан не само зарад виното, ами и за ред други благини човешки

Не разбрах какво точно искаше да кажеш относно коментара ми,а и той беше закачка за 14ти февруари,който мина доста отдавна....  :blink:

*

жика

• 9
  • http://www.metacafe.com/watch/2311822/usura_open_y
« Отговор #1235 -: Август 03, 2011, 05:34:01 am »

Не разбрах какво точно искаше да кажеш относно коментара ми,а и той беше закачка за 14ти февруари,който мина доста отдавна....  :blink:
Нищо особено, само това, че и аз като тебе считам Свети Трифон за български закрилник, докато Свети Валентин е нововъведен и закриля предимно чужди народи, не мога да разбера с какво свети Трифон е по-лош от небългарския Свети Валентин?

« Отговор #1236 -: Август 03, 2011, 05:40:09 am »

Нищо особено, само това, че и аз като тебе считам Свети Трифон за български закрилник, докато Свети Валентин е нововъведен и закриля предимно чужди народи, не мога да разбера с какво свети Трифон е по-лош от небългарския Свети Валентин?

Свети Валентин е почитан от католиците, но както всичко в този Свят е превърнат в търговски повод за сърчица и други комерсиални идеи за печелене на пари.
А Трифон си е по-нашенски,а виното се продава целогодишно,така че не е чак толкоз комерсиализиран или поне аз не съм забелязала чак такъв напън за комерсиализирането му.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #1237 -: Август 03, 2011, 07:11:46 am »
За да има мир, правете като мен - празнувайте Трифон Валентин. Е, може и Свети Зарезан.  :93:

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #1238 -: Август 03, 2011, 07:12:34 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 02:46:26 am от kris »

*

Silence

• **
  • 956