Габърчетата се забиват в кората на дървото, която е създадена да пази ствола, тоест кората се наранява по всевъзможни начини и по естествен път. На дървото нищо му няма от две габърчета или пиронче!!!
Колективните души са наясно с принципите в този свят и са въплътени с напълно ясно съзнание какво да очакват! Стига сте ревали за глупости! Било то за марули, животни или прочее. Тая планета е жив организъм и се управлява от колективни духове на животни и растения, респективно Планетарен дух, който е наясно със себе си за разлика от човешките Души!
Животните са наясно, че човек се храни с тях, както и марулите също! Нашите ВА са дошли тук за да изпитат определени емоции и преживявания и ако решим да живеем под похлупак - да не настъпваме тревичка или да не припикаваме водичка, то ВА така ще ни изплющи на задна прашка, че свят ще ни се завие! Ако не сме искали да преживяваме, което означава да ЖИВЕЕМ НА ТАЗИ ПЛАНЕТА, то е нямало да се родим тук!
Цялата Вселена живее в хармония и преживяването на груповите души е част от нашето преживяване! Стига промивки на мозъци и щуротии! Като искам да ям пиле - ще ям пиле - за това съм тук - да преживявам опитности и емоции! И след като имам камина ще горя дърва - определено е по-незамърсяващо от нафтова печка!
Заформили сте цял спор заради две пикливи габърчета, за които на това дърво ама изобщо не му пука! Да не би да искате да ми кажете, че ако беше залепено с ПВЦ лепило щеше да е по-добре за дървото!
Аман от превземки вече...