Здравей Гост

Дърдорилня 2

• 1966 Отговора
  • 299943 Прегледи
*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Re: Дърдорилня 2
« Отговор #1640 -: Март 18, 2012, 09:03:53 pm »
Тъндър, аз викам отсега да правим ритуали за дъжд, че да успеят да дойдат облаците таман за юли - септември.  ;D

« Отговор #1641 -: Март 18, 2012, 09:37:21 pm »
Вадя Вуду сандъка.  ;D ;D Специално за The_One ще отедлим един самотен плаж с една вила на него, там няма да вали, ще грее слънце, да се радва на морето, и то на нея.  ;D ;D ;D

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #1642 -: Март 18, 2012, 11:27:39 pm »
Тъкмо съобщиха за някаква метеопрогноза за жеги през април и порои през юни.  ;D

« Отговор #1643 -: Март 19, 2012, 09:23:00 am »
Да не си останат само с обещанията ...  ;D ;D Половин обещание най-зле.  ;D ;D ;D

« Отговор #1644 -: Март 19, 2012, 09:39:22 am »
Къде-къде по-лесно би било обаче, ако климатичните промени се забързат и в България стане като в Панама  :yahoo:

току що направи финална ликвидация на Топлофикация,партиите и те хляб ядат,
стоп с мечтите, :mellow:че повторени три пъти се сбъдват :mellow:спомагаш за увеличаване на социално слабите без джакузи и хайвер :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #1645 -: Март 19, 2012, 05:06:18 pm »
Имам един малко странен въпрос. :confuse3:
Как качвате изображенията(примерно за рожден ден) в толкова голям размер? ;D Моите все едни малки...

« Отговор #1646 -: Март 19, 2012, 08:05:13 pm »
 :blink: Използваш сайтове - много лесен и удобен е: www.prikachi.com. После качената там снимка я копваш дава ти линк и когато пишеш съобщението изпълзваш опцията вмъкни изображение и пействаш копнатото  :blink:

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #1647 -: Март 19, 2012, 09:34:41 pm »
Да не си останат само с обещанията ...  ;D ;D Половин обещание най-зле.  ;D ;D ;D

Хих, зависи коя половинка - ако е само дясната половинка, най-добре (негорещ април и дъждовен юни).

« Отговор #1648 -: Март 19, 2012, 10:06:34 pm »
Как качвате изображенията(примерно за рожден ден) в толкова голям размер? ;D Моите все едни малки...

Аз ги намирам в нета, после десен бутон, Copy image location и после Paste и готово, даже няма нужда да ги качвам в други сайтове.  :P

« Отговор #1649 -: Март 20, 2012, 07:08:03 am »
:blink: Използваш сайтове - много лесен и удобен е: www.prikachi.com. После качената там снимка я копваш дава ти линк и когато пишеш съобщението изпълзваш опцията вмъкни изображение и пействаш копнатото  :blink:

Аз ги намирам в нета, после десен бутон, Copy image location и после Paste и готово, даже няма нужда да ги качвам в други сайтове.  :P
Благодаря ви. :wub:

« Отговор #1650 -: Март 20, 2012, 07:31:43 am »

Успях!!!Дейзи,благодаря ти. :kissd:

« Отговор #1651 -: Март 24, 2012, 11:03:34 pm »
От 12 часа през нощта днеска, става 1 часа през нощта, който е забравил, да знае.  ;D ;D

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #1652 -: Март 24, 2012, 11:51:17 pm »
Тази идиотия няма край. Но има страница против нея: http://www.facebook.com/DSTBG

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1653 -: Март 25, 2012, 12:03:20 am »
Тази идиотия няма край. Но има страница против нея: http://www.facebook.com/DSTBG

Абсолютна идиотия. Да вървиш срещу нормалния тайминг на природата...си е меко казано цинично.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1654 -: Март 25, 2012, 02:10:41 am »
Това наистина е идиотия. При това според мен е икономически необоснована и неефективна - идеята едва ли успява да изпълни целта си. Стана ми интересно как е започнала и ето какво намерих в Уикипедия.

Лятното часово време е система, въведена за спестяване на разходи за осветление, чрез увеличаване на използването на дневна светлина. При нея официалното време се измества обикновено с един час по-напред от астрономическото време, като остава така за пролетните и летните месеци. С това се цели подсигуряване на по-добро съвпадане на часовете от светлата част на денонощието и активните часове за работа и училище. Лятното часово време е най-често използвано в районите с умерен климат поради значителните изменения в съотношението светла/тъмна част от денонощието в зависимост от сезона от годината.
Често се твърди, че първият предложил лятното часово време е Бенджамин Франклин със свое писмо до редактор на вестник „Парижки журнал“ през 1784 г. Това предложение обаче било по-скоро с хумористичен нюанс и всъщност предлагало парижани да стават и да си лягат по-рано.

За пръв път сериозно е предложено от Уилям Уилет в „Пилеене на дневна светлина“, публикувана през 1907 г.. Той не успява да убеди британския парламент да го приеме, въпреки наличието на значително лоби.

Идеята за лятно часово време за пръв път се въвежда на практика от германското правителство по време на Първата световна война в периода 30 април - 1 октомври 1916 г. Скоро след това Великобритания последва примера, като в началото въвежда лятно време от 21 май до 1 октомври 1916 г. На 10 март 1918 г. американският Конгрес установява няколко часови зони и прави официално въвеждането на лятното часово време, но законът не намира отзвук и скоро е отменен. Лятното часово време е въведено в България на 1 април 1979 година.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #1655 -: Март 25, 2012, 10:10:10 am »
И за мен е идиотия, понеже всеки човек си има някакъв биологичен часовник и заради някакъв един час дневна светлина, който предплагаемо, едва ли не, спасява света, на всеки 6 месеца установения ми режим трябва да се променя. Иначе за жалост надали ще го махнат, но и на мен много ми бърка в здравето, буквално.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1656 -: Март 25, 2012, 10:59:02 am »
В Русия вече не сменят времето, но са си останали на лятното.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1657 -: Март 25, 2012, 02:17:20 pm »
На мен лятното не ми е естествено. Аз съм сова и буквално ме съсипва.
Искам зимно.

*

abroad

• 2187
« Отговор #1658 -: Март 25, 2012, 02:27:51 pm »
Искам зимно.

допреди няколко години (когато минах в сянка и поех курс против живота ;D) от зимното изпадах в колапс, сега и аз искам зимното, а много ми се иска пак да искам лятното ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1659 -: Март 25, 2012, 02:33:14 pm »
Искам зимно.

И аз съм така, изпадам в колапс всеки път при преминаване към лятно време - ставане с един час по-рано.
Направо ме разсипва това време, докато биологичният ритъм не се нагоди към него.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.