Здравей Гост

Дърдорилня 2

• 1966 Отговора
  • 299755 Прегледи
Re: Дърдорилня 2
« Отговор #1680 -: Март 28, 2012, 03:09:45 pm »
MoonLight, ползвай този номер 070018700, на мен преди малко ми се наложи да проверя на моя близка статуса и служителката, беше така добра да ми даде необходимото инфо  ;)

Благодаря ти. :blink:Не знам защо се получава така?Преди съм нямала подобни проблеми. :unsure:

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1681 -: Март 28, 2012, 04:10:45 pm »
 Няма проблем :93:
Четох, че нещо са променили и от там е това затруднение, то е нормално при нас, вместо да е по-лесно, да става по-трудно  :P
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1682 -: Март 28, 2012, 06:34:59 pm »
Грешка.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1683 -: Март 31, 2012, 05:12:13 pm »
тест за определяне на личността

http://www.ipersonic.net/bg/
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #1684 -: Март 31, 2012, 05:16:42 pm »
Този тест явно е основан върху вече познатия на Майърс-Бригс, който пък стъпва върху Юнговата типология. :)

*

abroad

• 2187
« Отговор #1685 -: Март 31, 2012, 05:25:12 pm »

благодаря :blink:, но се чудя доколко е обективен, дали няма значение момента, в който се намираш за резултата
как мислиш?
иначе, попълвайки го сега се оказах Амбициозният мислител

« Отговор #1686 -: Март 31, 2012, 06:19:57 pm »

Допадна ми тестът,защото попаднах в графата на  "Аналитичният мислител". ;D

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #1687 -: Март 31, 2012, 06:24:18 pm »
благодаря :blink:, но се чудя доколко е обективен, дали няма значение момента, в който се намираш за резултата
да, има значение. ако човек иска да се промени и полага усилия за това, ако теста се направи след 1 г., резултатът може да е друг /това важи не само за този тест. личността на човек се променя през живота, бавно и постепенно.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1688 -: Март 31, 2012, 06:30:47 pm »
На въпроса за логичен или чувствителен съм 50 на 50  :-\

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #1689 -: Март 31, 2012, 06:35:05 pm »
отбелязваш си срещу всяко изречение да и не и после броиш в коя част има повече да

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #1690 -: Март 31, 2012, 06:54:30 pm »
 :blink:

« Последна редакция: Декември 27, 2013, 09:15:00 pm от kris »

*

Asol

• 4140
« Отговор #1691 -: Март 31, 2012, 06:59:37 pm »
Разликата е един отговор. ;D "Надеждният реалист".

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #1692 -: Март 31, 2012, 07:44:14 pm »
На мен ми се падна "индивидуалистичен нещо-си" (не помня второто какво беше).

Пробвайте и този: http://www.humanmetrics.com/cgi-win/jtypes2.asp

*

Papy

• 4343
« Отговор #1693 -: Април 01, 2012, 11:48:05 am »
Целеустремен реалист-не е далече от истината, но на много от въпросите можех да кажа да и от другата (неизбраната) група

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #1694 -: Април 01, 2012, 01:31:47 pm »
Иновативен мислител ;D

PS: Абсолютно, abroad - резултатите по този вид тестове варират с времето, ситуацията и контекста на тествания.
« Последна редакция: Април 01, 2012, 01:42:51 pm от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1695 -: Април 01, 2012, 01:47:13 pm »
Спонтанният идеалист

Спонтанният идеалист е един креативен, енергичен и открит човек. Той е изпълнен с хумор и притежава заразяваща жизнерадост. Неговата способност да се очарова и бликащата от него енергия вдъхновява другите хора и ги увлича със себе си. Той се наслаждава на това, да бъде заедно с другите и много често има безкраен усет за техните мотивации и потенциали. Спонтанният идеалист е майстор на комуникациите и много занимателен и талантлив събеседник. В неговото обкръжение удоволствието и разнообразието са гарантирани. Понякога при общуване с другите той е малко импулсивен и ги наранява със своя директен и понякога и критичен характер, без да иска това в действителност.

Този тип личност е един остър и бдителен наблюдател; нищо от това, което се случва наоколо, не отбягва от неговото внимание. В екстремни случаи той клони към свръхчувствителност и вътрешно винаги е в готовност. Животът за него е една вълнуваща драма, пълна с емоции. Всъщност бързо му доскучава, когато нещата се повтарят, или се изисква много точност и внимание. Неговата креативност, неговото богатство от идеи и оригиналност се проявяват най-добре в концепции за нови проекти и идеи – предпочита да остави осъществяването им на практика на другите. Като цяло спонтанният идеалист залага много върху своята вътрешна и външна независимост и с нежелание се подчинява на другите. Поради това често има проблеми с йерархията и авторитета.

Спонтанният идеалист спада към екстровертираните идеалисти. Поради това ти обичаш да работиш в пъстра и смесена група от хора, които те интересуват и вдъхновяват. Работата в „тиха стаичка” не е за теб. Твоят усет за мотивацията на другите понякога е почти невероятен. Ти наблюдаваш непрекъснато какво става около теб и нямаш проблеми с това, едновременно да възприемаш всичко възможно и симултанно да комуникираш с много хора.

Твоят ентусиазъм е заразителен за другите, поради това като колега и приятел в рамките на твоя екип ти си със сигурност почти толкова обичан, колкото и даващ тон. За това допринася естествено и твоето красноречие и финния ти слух за междинните тонове в комуникацията с другите. Поради това и екипната работна среда за теб е важна, тъй като се нуждаеш от позитивна обратна връзка и признание така, както другите хора се нуждаят от въздух за дишане – сам от само себе си да извлечеш всичко, което ти е необходимо за запазване на високият ти самоидеал, е невъзможно за теб.

Разнообразие, предизвикателство и удоволствие са важни добавки към твоята идеална работна среда. Ти обичаш да получаваш нови импулси, да се запознаваш с нови хора и непрекъснато да имаш изненадващи преживявания. Поради това многото рутина, многото детайлирана работа и необходимостта да отделяш много време за един и същи проект не са в твоя стил, тъй като ти си един „теоретичен” тип личност. Твоята сила е в креативното разрешаване на проблемите, откриването на нови пътища и възможности, концептуализиране на идеи, а не толкова в тяхното прилагане на практика. В идеалния случай ти имаш един щаб от способни (по скоро „практически” ориентирани) колеги около себе си, които възприемат и прилагат твоите концепции.

Твоята професионална сфера във всеки случай трябва да бъде подбрана така, че в нея да се очакват винаги нови развития, с които ти ще се занимаваш и с които можеш да се мериш. В една професия, която си изучавал, но която по-късно няма да ти предлага професионални и лични, или само малко перспективи за усъвършенстване, ти ще бъдеш вероятно нещастен. Специално за хората от твоя тип си заслужава, отвреме навреме да се замислят за радикална смяна на професията. Със свързаните с това предизвикателства ти ще се справяш без проблеми, дотогава, докато ще бъдат удовлетворени любопитството и стремежа ти към саморазвитие.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1696 -: Април 01, 2012, 06:59:44 pm »
- Какво ти мърда така в панталона? 
- SMS получих.
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #1697 -: Април 03, 2012, 12:18:56 pm »
Уфф, не знам какво става, но за няколко седмици починаха 4 познати мъже - 67г., 65 г., 57г. и днес на 47г.
Голяма част от хората, около мен не се чувстват никак добре... :(

*

Papy

• 4343
« Отговор #1698 -: Април 03, 2012, 12:23:07 pm »
Уфф, не знам какво става, но за няколко седмици починаха 4 познати мъже - 67г., 65 г., 57г. и днес на 47г.
Голяма част от хората, около мен не се чувстват никак добре... :(

и около мен  :-\

« Отговор #1699 -: Април 03, 2012, 03:52:36 pm »