Здравей Гост

Подарък за Мирабела

• 44 Отговора
  • 4633 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Подарък за Мирабела
« -: Февруари 14, 2011, 02:15:53 am »
За мен е удоволствие да отворя темата и мисля , че в рамките на 3 дни ще намеря няколко думи , както и съфорумките ;D...От теб картата Мирабела , останалото от нас :wub:....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re:Подарък за Мирабела
« Отговор #1 -: Февруари 14, 2011, 02:27:08 am »
Благодаря ти много, Марая! :wub:
Аз само за солора исках да питам (нали съм си скромничка ;D). Ще си сложа солара тук тогава. Добавих и прог.+дир.+транзити.
« Последна редакция: Февруари 19, 2011, 01:48:36 pm от Mirabella »

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Февруари 14, 2011, 02:28:34 am »
Благодаря ти много, Марая! :wub:
Аз само за солора исках да питам (нали съм си скромничка ;D). Ще си сложа солара тук тогава.

Аз имам неаспектиран МАЖОРНО ЮПИТЕР....А той е иска всичко....,и прогресии и дирекции и мидпоинти... :P..
За мен е удоволствие! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Февруари 14, 2011, 02:34:16 am »
Ах тази красива Венера в Козирог...,като девиза на столицата е! Расте , но не старее...и това слънце на тригон от моя юпитер....
Има събития в картата...,ще има движение... :P ;D
Чакам картите!

*

Vision

• 3523
« Отговор #4 -: Февруари 15, 2011, 02:46:34 am »

Аз само за солора исках да питам

ти си ги знаеш нещата- много силна година за изява / с този първи дом няма как да е иначе/, ще мачкаш наред, даже състраданието и съчувствието е интерсептирано /риби/- сигурно имаш нужда от такъв период, за да израстеш в някаква област, едва ли е само самочувствие- първи дом ще рефлектира в седми, където са сол. вертекс и фортуна- късмет, помощ от други хора, от партньори..луната в шести може да те направи по- емоционална в работата, но също /за това не съм много сигурна вече/ за всеки случай си провери гърдите, ако не на мамолог, поне сама, сигурна съм, че знаеш как..след половин година сатурново завръщане, след това да мине сатурн и нат. плутон и пей сърце..
виж как нептун е в първи, а девата е интерсептирана..и нептун съвпад слънце..дано да не се опитваш да се правиш на някаква, каквато не си, защото ще имаш възможност да изпъкнеш, но ако я използваш за някаква илюзия, шанса ще отмине..каква може да е илюзията- например, че не притежаваш нищо рибешко, или че не харесваш нищо девешко..това ми хрумва, свободни съчинения, надявам се че не те обиждам с тях..
плутон в 11-ти ще разчисти фалшивите приятелства, но понеже венера върви пред него, може първо да пламне някаква любов с приятел, после той ще я пречисти и накрая слв ще се намести..здрави основи, всичко в козирог..

ами това е..голямо стълпотворение в първи- ще имаш дар слово, енергия, блясък, щастие и късмет, новаторски устрем и идеи, ще си изкусителка, но и нептун..той все пак натално ти управлява втори дом, а сега е в първи- освен с новото си излъчване да успееш да привлечеш и някакви материални придобивки...няма да е лошо.. :umnik:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #5 -: Февруари 15, 2011, 04:20:16 pm »
Много ти благодаря, Vision!!! :wub: :wub: :wub:

*

Uran

• 6041
« Отговор #6 -: Февруари 15, 2011, 04:32:54 pm »
Ще се наложи да бъдеш активна. Възможна внезапна промяна в статуса (не знам омъжена ли си или напротив). Обърни внимание на здравето си, че по прогресии и дирекции има индикации свързани с мед. заведения. но може и да е за добро ;). Не знам имаш ли деца, мислиш ли да имаш... Договори или нещо свързано с образование/пътуване, а може би и двете.
Май това е твоята година. :blink: :blink:
« Последна редакция: Февруари 16, 2012, 11:53:12 am от Uran »

*

Asol

• 4140
« Отговор #7 -: Февруари 15, 2011, 05:15:17 pm »
Нещо ново за теб, предоставена ти възможност или пък развиване на личните ти качества в професионален план, градене на нов опит в тази насока, или изобщо нещо свързано с обществения статут, което ще промени и начина по който се възприемаш ти самата, а вероятността това да стане по-осезаемо е към края на лятото. Това нещо може да има и силен емоционален оттенък. Тенденцията като цяло вероятно не касае само тази година - имаш соларно новолуние на К10 в следващия ти солар. Това разбира се, при условие че часът на раждане е точен.
« Последна редакция: Февруари 15, 2011, 05:46:00 pm от Asol »

*

Divna

• 2478
« Отговор #8 -: Февруари 15, 2011, 09:35:23 pm »
Мирабела, като цяло акцентът през следващата соларна година ще е върху партньорските контакти /като включваме служебни такива/и твоето личностно израстване.
И понеже не знам почти нищо за теб, бих желала да те попитам дали преди две-три години си срещнала някого, който е влязал в живота ти и когото си обичала изключително много? Също бих желала да знам дали имаш родители и конкретно как стои въпросът със здравословното състояние на майка ти? Налага ли се тя да приема системно медикаменти?
Можеш да ми пишеш на лични ако желаеш.

« Отговор #9 -: Февруари 15, 2011, 11:30:30 pm »
Благодаря ви много, Уран и Асол!!! :wub: :wub: :wub:

Благодаря и на теб, Дивна!!! :wub: Преди 5г. в живота ми влезе човек, когото тогава много обичах. Но не съм имала връзка с него. Може да се каже, че е вън от живота ми, въпреки че често се засичаме на работа. Майка ми е здрава, Слава Богу.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #10 -: Февруари 16, 2011, 12:13:42 am »
Мирабела, предстоят ти отговорности и ангажименти.. ще си чувствителна на тема как те приемат другите.
Следващата година ще е лична за теб, ще се занимаваш с лични въпроси /толкова много планети в 1ви дом/, предполагам ще си по-борбена, по-уверена, трябва да обърнеш внимание на здравето си, можеш да постигнеш успех в обществото или някакво партньорство, предстоят ти важни пътувания..
Периода ще е подходящ за взимане на важни решения относно твоето бъдеще, ти сама ще поемаш инициативата.. Време за действие, за изява, ще обереш плодовете, които си посяла от изминалите години. Акцента е върху личните нужди, желания, за това прави каквото на тебе ти е кеф  ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #11 -: Февруари 16, 2011, 12:34:39 am »
Благодаря ти много, XTZ! :wub: С тази Луна на МС в натала винаги съм била чувствителна на тема как ме приемат другите. ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #12 -: Февруари 16, 2011, 01:06:50 am »
С тази Луна на МС в натала винаги съм била чувствителна на тема как ме приемат другите. ;D

Нептун ти транзитира през 1ви дом, с което желае да ти каже, че е необходимо да преодолееш несигурността си в налагане на същността си в околната среда. Не бива да се страхуваш да искаш от другите това, което желаеш.

Що се отнася до любовта, за която те попитах и до налагане на приемане на медикаменти се обосновах на дирекциите и транзитите, не на солара.
Преди около 2 години Венера е била силно аспектирана. Нямам данните ти и не ми е възможно да разгледам картата ти с моята програма.
Тази година Нептун започва да квадратира наталната ти Луна. Засегнати са 1 и 10 дом. И тъй като Нептун транзитира през активен дом, вероятността да има събитие е много голяма, но пък , за да има събитие трябва първо дирекциите да ни го покажат.

*

Stella

• 7765
« Отговор #13 -: Февруари 16, 2011, 01:45:20 am »
Мирабела, може Нептун да ти се върти около соларния и дирекционния Асц. и с това да те направи по-обаятелна и мечтателна в очите на околните, обаче най-сетне се маха от наталното ти Слънце, което управлява домът на брака. В този смисъл очаквам да свалиш розовите очила по отношение на партньорите. Имаш и Сатурнов възврат, който ще те накара да поемеш важни отговорности.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #14 -: Февруари 16, 2011, 01:55:15 am »
Права си, Стела! :wub: И аз го чакам да ми се махне от Слънцето, защото ми изпива жизнените сили и ме прави нерешителна. Е, сега с квадрата към Луна пък ще ме направи ранима и емоционална. Ко да се прави - няма пълно щастие. ;D

Благодаря ви, Стела, Дивна! :wub: :wub: :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #15 -: Февруари 16, 2011, 02:22:31 am »
Права си, Стела! :wub: И аз го чакам да ми се махне от Слънцето, защото ми изпива жизнените сили и ме прави нерешителна.

Квадратът с Луната ще ти се отрази на кариерата и на работата. Луната управлява 6-ти дом и се намира в 10-ти. Не се претоварвай и обърни внимание на здравето си. Пази се от вода и от водни процедури.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

missKapriz

« Отговор #16 -: Февруари 16, 2011, 09:02:49 pm »
Мирабела,може даповторя вече казаното от някога,но да дам и своята  прогноза по твоя солар.
   Годината ще е  предимно в работа върху самата теб-ще развиеш някои свои качества,ще започнеш да "напомняш" за себе си,ще се засили индивидуалността ти .Ще станеш повече от всякога господар на съдбата си.Може да се замислиш да печелиш от някакъв свой талант,който притежаваш,да се отдадеш на нещо,което може да е било твое хоби до сега,а сега да се замислиш то да стане и източник на доходи за теб.Но внимавай-има опасност да бъдеш прекомерно интусиазирана и да се надцениш.Може да усещаш през годината желание да харчиш повече от обикновено,да се забавляваш и глезиш със скъпи екскурзии и покупки.Няма лошо,но пак да кажа,че можеш лесно да изгубиш мярката,ако не внимаваш./Сол.У1 е във 2 натален,в съвпад с щедрия Юпитер(в различни домове,но все пак),там е и Лилит :mellow: :blink:А У2соларен е в съвпад със слънцето ти в 1 дом и У2натален/.Всичко това мислкя,че ще доведе до концентриране върху правенето и харченето на пари
  Ако имаш някакви финансови проблеми настъпъл е благоприятен момент да ги решиш,което макар,че няма да стане без трудности,ще бъде с траен резултат.
Годината ще е активна и от към пътувания или интелектуални занимания.
Не знам с какво се занимаваш нито дали се семейна,за това част от следните ми прогнози може хич да не са на място ;Dно да кажа.В картата ти има индикации за трудности в любовен план,предполагам не си семейна значи.Но тази година може да започне някаква връзка,която да стане важна част от биографията ти ,образно казано.
Относно професионалната ти реализация,мисля че работиш нещо свързано с хуманитарност,не изключвам и медицина,даже много си мисля,че е медицина или нещо,с което помагаш на хората.Като ти гледам силния Меркурий,може и психологическа помощ да е.Много вълнения ще имаш тази соларна година около работата си.Възможно е даже рязко да я смениш и да започнеш да се занимаваш с нещо друго,особено ако сегашната ти работа не те удовлетворява.Друго,което ми идва наум е,че може изведнъж да се издигнеш професионално-в лучай,че работата ти си я харесваш и си решила това да е твоето призвание.В този случай определено ще постигнеш голям професионален успех и уважение.
В картата си имаш Венера 90 Сатурн,аспект ,който се повтаря в солара ти,и имайки предвид домофикацията възможна е бременност,която в най-добрия случай ще е доста трудна или нежелана и ще я прекъснеш.
Може да се каже още много разбира се,но най-важното според мен мисля,че го написах.
Изобщо чака те една година,в която ще имаш възможност сама да взимаш решенбия и да ръководиш живота си-твоя личен избор няма да бъде затрудняван от външна намеса или чуждо влияние.Каквото си решиш-това ще правиш,без много да ти се налага да се съобразяваш с чуждо мнение или сложни обстоятелства.
Късмет!
« Последна редакция: Февруари 16, 2011, 09:14:21 pm от Solar »

« Отговор #17 -: Февруари 16, 2011, 11:42:00 pm »
Много ги благодаря, Солар! Страхотна си!!! :wub: :wub: :wub:

« Отговор #18 -: Февруари 17, 2011, 03:43:02 am »
Мирабела,рядко се вкючвам по тълкуването на нечий хороскоп,но твоят определено ме заинтригува.Според мен ти си един от малкото хора,които са успели да обработят негативните аспекти в хороскопа си (поне такива са впечетленията ми от постовете ти тук)и да ги разшират и обогатят.Вероятно ти сама знаеш,колко усилия ти косва това,но пък все си мисля,че от време на време  имаш нужда от уединение и усамотяване по ЮЛВ и най-вероятно го правиш с книга в ръка и след такива периоди излизаш пречистена така,че няма връщане назад,а и след такива периоди кариерата ти,навиците ти и ежедневието ти се променят.
Сега ще се опитам да се включа към подаръка ти!Мисля,че интереса ти към астрологията се засили имено чрез съвпада на транзитен Нептун със Слънцето.Нептун управлява втори дом в картата ти тоите ценности,материалните,умствени и духовни способности.Интуицията ти  сега по отношение на близките ти е силно развита и много тайни са излезли наяве,макар отдавна да си ги усещала и подтискала-повтаря се аспект от радикса при този транзит.Транзитният Нептун ще направи квадрат с натална Луна,което ще доведе до промени в работната среда,но внимавай обмисляй добре решенията си,за да не пострада семейния бюджет!Според мен е редно да се внимава и с употребата на медикаменти и лекарства по време на транзита два пъти прочети един път пий! :-) Транзитният Юпитер ще направи опозиция с наталния точно при стационарната си фаза и твърде вероятно е да бъдеш разочарована от приятелския си кръг или провал с някакъ групов проект.Незанам,но все си мисля,че ще преувеличаваш леко нещата по отношение на здравето,ще си правиш сама неизлечими диагнози или точно обратното на моменти да не обръщаш внимание на здравето си.Прогресивната Луна ще направи аспект със натален Нептун,след което ще направи квадрат с прогресивното Слънце отново се повтаря аспект от радикса!Прогресивната Луна към края на 2011 ще направи съвпад с дирекционната Луна, дирекционен Плутон квадрат с натално Слънце,което мисляче ще доведе до обрат на работното място,смяна на работата или издигане.Здравето ти-дошло е времето да си обърнеш внимание,а и мисля,че е добре да посетиш генеколог за основен преглед.Всичко ще е в твои ръце през тази година и промените,които предстоят ще са добре обмислени.Възврата на Сатурн и предстоящия престой на прогресивна Луна в 12-ти натален дом ще задълбочат интереса и желанието да получаваш нови знания в дебрите на астрологията.Бъди щастлива!
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #19 -: Февруари 17, 2011, 05:41:23 pm »
Mary, много ти благодаря за прогнозата и отделеното време!  :wub:
Благодаря на всички! Оценявам жеста ви.