Мирабела,може даповторя вече казаното от някога,но да дам и своята прогноза по твоя солар.
Годината ще е предимно в работа върху самата теб-ще развиеш някои свои качества,ще започнеш да "напомняш" за себе си,ще се засили индивидуалността ти .Ще станеш повече от всякога господар на съдбата си.Може да се замислиш да печелиш от някакъв свой талант,който притежаваш,да се отдадеш на нещо,което може да е било твое хоби до сега,а сега да се замислиш то да стане и източник на доходи за теб.Но внимавай-има опасност да бъдеш прекомерно интусиазирана и да се надцениш.Може да усещаш през годината желание да харчиш повече от обикновено,да се забавляваш и глезиш със скъпи екскурзии и покупки.Няма лошо,но пак да кажа,че можеш лесно да изгубиш мярката,ако не внимаваш./Сол.У1 е във 2 натален,в съвпад с щедрия Юпитер(в различни домове,но все пак),там е и Лилит :mellow: :blink:А У2соларен е в съвпад със слънцето ти в 1 дом и У2натален/.Всичко това мислкя,че ще доведе до концентриране върху правенето и харченето на пари
Ако имаш някакви финансови проблеми настъпъл е благоприятен момент да ги решиш,което макар,че няма да стане без трудности,ще бъде с траен резултат.
Годината ще е активна и от към пътувания или интелектуални занимания.
Не знам с какво се занимаваш нито дали се семейна,за това част от следните ми прогнози може хич да не са на място ;Dно да кажа.В картата ти има индикации за трудности в любовен план,предполагам не си семейна значи.Но тази година може да започне някаква връзка,която да стане важна част от биографията ти ,образно казано.
Относно професионалната ти реализация,мисля че работиш нещо свързано с хуманитарност,не изключвам и медицина,даже много си мисля,че е медицина или нещо,с което помагаш на хората.Като ти гледам силния Меркурий,може и психологическа помощ да е.Много вълнения ще имаш тази соларна година около работата си.Възможно е даже рязко да я смениш и да започнеш да се занимаваш с нещо друго,особено ако сегашната ти работа не те удовлетворява.Друго,което ми идва наум е,че може изведнъж да се издигнеш професионално-в лучай,че работата ти си я харесваш и си решила това да е твоето призвание.В този случай определено ще постигнеш голям професионален успех и уважение.
В картата си имаш Венера 90 Сатурн,аспект ,който се повтаря в солара ти,и имайки предвид домофикацията възможна е бременност,която в най-добрия случай ще е доста трудна или нежелана и ще я прекъснеш.
Може да се каже още много разбира се,но най-важното според мен мисля,че го написах.
Изобщо чака те една година,в която ще имаш възможност сама да взимаш решенбия и да ръководиш живота си-твоя личен избор няма да бъде затрудняван от външна намеса или чуждо влияние.Каквото си решиш-това ще правиш,без много да ти се налага да се съобразяваш с чуждо мнение или сложни обстоятелства.
Късмет!