Здравей Гост

Звездна карта на зачатието

• 35 Отговора
  • 4701 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:Звездна карта на зачатието
« Отговор #20 -: Февруари 16, 2011, 10:52:34 pm »
Ето я моята карта на зачатието.
Много е красноречива и дава много инфо за наталната ми карта.
Може да ги сравните , тази втората е наталната ми карта.

Двете карти са абсолютно еднакви.... :rolleyes:

Грешката е вярна
Голяма съм шматка  ;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Февруари 16, 2011, 10:54:04 pm »
Везните на Хермес е ориентировъчен метод и може да се използва за определяне знака на АС при неизвестен час на раждане, но не и на точния градус на АС.
От майка ми знам, че съм осмаче, ето и моята евентуална карта на зачатието.  :thinking:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #22 -: Февруари 16, 2011, 10:57:32 pm »
Проблемът по този метод е, че при мен излиза Асц в Овен, а майка ми е сигурна за деня поне, в който се предполага зачеването, а тук излиза с шест дни по-късно да е станало и по тази логика часа ми на раждане съвсем отиде у ряката, а се съмнявам да е така. Така, че незнам, нека да обобщим въобще точен ли е поне на 90 на сто, че да му се доверим, споделете наблюдения тези, които са го пробвали върху повече карти.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Февруари 16, 2011, 10:59:59 pm »
Така, че незнам, нека да обобщим въобще точен ли е поне на 90 на сто, че да му се доверим, споделете наблюдения тези, които са го пробвали върху повече карти.  

Еми аз навремето като се докопах до тази карта, звънях в един през нощта на майка ми да я питам дали е правила секс на тази дата, но тя отвърна, че не се сеща.  ;D :confuse3:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #24 -: Февруари 16, 2011, 11:02:31 pm »
Проблемът по този метод е, че при мен излиза Асц в Овен, а майка ми е сигурна за деня поне, в който се предполага зачеването, а тук излиза с шест дни по-късно да е станало и по тази логика часа ми на раждане съвсем отиде у ряката, а се съмнявам да е така. Така, че незнам, нека да обобщим въобще точен ли е поне на 90 на сто, че да му се доверим, споделете наблюдения тези, които са го пробвали върху повече карти.  
Съни,като се има предвид,че сперматозоидите могат да не оплодят веднага яйцеклетката,може да се е случило оплождането няколко дни след пооловия акт.Имено от тук идва неточността на метода-не знаем кога малките палавници са свършили работата

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Февруари 16, 2011, 11:05:09 pm »
Съни,като се има предвид,че сперматозоидите могат да не оплодят веднага яйцеклетката,може да се е случило оплождането няколко дни след пооловия акт.Имено от тук идва неточността на метода-не знаем кога малките палавници са свършили работата

Точно така!  :blink:
И тази карта не показва момента на оплождане на яйцеклетката, а един друг момент.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #26 -: Февруари 16, 2011, 11:06:10 pm »
Помня всяко зачатие на децата си.... ;D
не се получава ..... ;D, не работи метода при мен...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #27 -: Февруари 16, 2011, 11:43:29 pm »
Имено от тук идва неточността на метода-не знаем кога малките палавници са свършили работата

Това ми е ясно. Но метода се основава на картата на раждането, по него се изчислява зачатието, какво все го уточняваме това за спермата и яйцата. Въпросът е, че наистина дори майката да е сигурна, може да не е момента на самото зачатие, но все пак момента не е за подценяване си мисля, от този секс се ражда живот. Мисълта ми по-точно е за метода, счита се, че бил толкова полезен за сверяване на известен час с малки колебания. Аз нещо не му вярвам.  
« Последна редакция: Февруари 17, 2011, 12:24:54 am от sunrain »

*

tanina80

« Отговор #28 -: Февруари 16, 2011, 11:49:35 pm »
То хубаво, ама като нямам време от работа, да погледна всичко, което пишете и да прочета, и да го осмисля ... и... абе какво се обяснявам и аз.
Поздрав с една хубава песен - всеки каквато си реши.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #29 -: Февруари 17, 2011, 12:21:06 am »
И още нещо, пиша накъсано, но работя - въпросните палавници оцеляват до 3 дни, не повече, а самата яйцеклетка обикновено е годна за оплождане до 48 часа след узряването, така че давам пример със себе си отклонение от 6 дни в зачеването е невъзможно да бъде реално.  
« Последна редакция: Февруари 17, 2011, 12:25:26 am от sunrain »

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Февруари 17, 2011, 01:14:31 am »
Предполагам , че ще бъда обвинена в писане на нова астрология , но ми се струва , че следва да се търси и Сатурн в часа на зачатието...Спойката е по него....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Февруари 17, 2011, 01:43:14 am »
Слънце и Венера.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Февруари 17, 2011, 01:45:14 am »
Слънце и Венера.

Бих приела сперматозоида по Плутон... :rolleyes:,  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #33 -: Февруари 17, 2011, 01:45:25 am »
Чехският гинеколог и астролог д-р Еужен Йонас години наред е прилагал в своята клинична практика метода, съгласно който най-подходящото време за заБременяване е това, при което разстоянието между Луната и Слънцето е същото като това в наталната карта на майката. И до днес този метод е известен като метод на д-р Йонас.

Някои твърдят, че бил подходящ само при естествено забременяване, но аз не смятам така, понеже съществуват хормонални методи за предизвикване на овулация, така че космическият и физиологичният цикъл да се доближат максимално.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sunrain

• 6710
« Отговор #34 -: Февруари 17, 2011, 01:51:35 am »
Слънце и Венера.

Има и по-нагледни...видео-примери, но часа е малко ранен, хехех. А Сатурн къв ли го играе там мръсника. :P

*

tanina80

« Отговор #35 -: Февруари 17, 2011, 02:09:45 am »
Аз не мога да забременея, така че спирам да чета тази тема.

Но ми е интересно за тази карта ... Марая какво ще ми каже.... Да приемем примерно, че това е картатата на земята ... или на каквото и да е там ... Ако искаш Марая коментирай ..., за мен е важно.
« Последна редакция: Февруари 17, 2011, 02:43:42 pm от tanina80 »