Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116313 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re: Карта на първата среща
« Отговор #400 -: Май 12, 2012, 02:48:47 pm »
Той има ли развод зад гърба си в последните 3,4 години ?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #401 -: Май 12, 2012, 03:10:17 pm »
Той има ли развод зад гърба си в последните 3,4 години ?
Никога не се е женил.
Как ти се вижда предстоящата първа среща?? :-[

*

Asol

• 4140
« Отговор #402 -: Май 12, 2012, 03:28:42 pm »
Вижда ми се с подчертано романтични очаквания с неочаквана развръзка, която може да те накара да направиш нещо или да промениш някаква своя изградена досегашна позиция.

Имало ли е намерения от негова страна да се срещнете и преди ?
« Последна редакция: Май 12, 2012, 03:34:09 pm от Asol »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #403 -: Май 13, 2012, 07:27:20 am »
Мерси Мирабела и Рони,всъщност тази важна,съдбовна среща ще бъде днес.Може би бързам,напрегната съм и за това направих картата преди още да сме се срещнали :-[
Това е човекът, с който си пиша от 5 години,той снощи се върна от САЩ,за да води някакви имотни дела.Още днес сутринта ми се обади и се разбрахме за тази вечер в 18ч.

Толкова ми е напрегнато ,че едвам чакам.
Ето картата на предстоящата среща+втората карта е неговата натална със предстоящата среща/вътрешен кръг негов/.
Срещата се състоя.Точно в уреченото време,в18ч.Бяхме много точни ;DАз бях пред инфаркт от вълнение и напрежение. ;D
Прекарахме добре,но явно съществува някакво леко разочарование и от двете страни.И то от външната страна на нещата,или по-точно от външният вид.Тази среща,не е била с цел любовна среща или като запознанство от интернет сайт.А беше приятелска и топла и беше логично най-накрая да се видим след 5 годишно комуникиране по интернет.Аз бях споменала преди,че той е приятел на баща ми.Това приятелство сигурно ще продължи във времето,сигурна съм че и от двете страни ще е така.Но той има един живот ,аз друг и така.Той ме е виждал на снимки където съм слаба,а сега аз не съм дебела,но съм по-закръглена и явно това го изненада.Аз също не мисля,че е мой тип,като го видях на живо :-[Но приятелското ми чувство към него е прекалено силно,за да ме смути външният му вид.
Кажете ми,какво друго виждате в тази карта на първата среща? :-[Тя е напълно ректифицирана и точна.
Ние много разговаряхме по най-различни житейски теми,както и за изкуство и музика,защото и двамата сме музиканти.
« Последна редакция: Май 13, 2012, 07:31:32 am от Milkyway »

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #404 -: Май 13, 2012, 05:08:20 pm »
Значи за минутите не съм 100 % сигурна, понеже той ми каза, че ще чака пред автогарата, а аз още от автобуса го видях, минутки преди да се дотътря до колата му и застанем 1 срещу друг. В този миг той се приближи и ме поздрави, а аз се отдалечих, та в началото бях доста резервирана, но тази среща прерасна в цяла нощ и цял ден неспирни целувки, нежности, прегръдки. Досега не съм се чувствала така желана. Има ли индикации да се превърне това в сериозна връзка?
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #405 -: Май 13, 2012, 05:30:52 pm »
Либра, да, смятам, че картата дава добри шансове да превърнете познанството си във връзка. Единственият аргумент против е квадратът между светилата, който може да е индикатор за принципни различия помежду ви. Квадратът е действащ в момента на срещата ви, т.е. той би трябвало да се проявява още от самото начало на живото ви познанство. Но тъй като е вече разходящ, не би трябвало да оказва по-сериозно влияние на развитието на взаимоотношенията ви в по-дългосрочен план. Естествено, ако квадратът не успее да провали взаимоотношенията ви, докато е все още действащ. С Луна във Водолей единият може да се откаже да се бори с твърдоглавието на другия (Слънце в Телец) и да продължи напред без него. Също така единият от вас може да желае повече свобода, простор, нестандартност, изненади, докато другият да държи на традиционното разпределение на ролите в една връзка и да не е лесно готов да изпробва нови неща. Освен това Слънце в съвпад с Юпитер в Телец може да показва, че единият от вас твърде много желае да му бъде угаждано, което може да не се хареса на другия (Луна в квадрат със Слънце/Юпитер).
Управителите на оста АC/DC са в сходящ тригон. Преди това Луната ще завърши тригон с Венера, т.е. формира се един хубав голям въздушен трин. Можете много да си говорите за любов. В основата на взаимоотношенията ви би трябвало да бъде общуването, обменът на мисли и идеи. Любовта ви може да е по-скоро интелектуална, отколкото безумно страстна.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #406 -: Май 13, 2012, 06:00:32 pm »
Забелязвам и друго - Луна/Венера нейните сигнификатори показват че има желание да завърже сериозни отношения, макар позицията на Луната и Венера да са в по-неангажиращи се и свободолюбиви знаци . Страстта наистина малко убягва - м/у Венера и Марс няма аспект, като вземем впредвид и спецификата на самите знаци, според мен връзката ще е по-лека като отношения, ще се развива по интелектуално с разговори, с приятни занимания заедно . Квадратът Слънце-Луна може да се окаже проблемен - както отбеляза Мирабела "единият от вас може да желае повече свобода, простор, нестандартност, изненади, докато другият да държи на традиционното разпределение на ролите в една връзка и да не е лесно готов да изпробва нови неща", което с времето да обособи определени личностни различия, които може да са пречка помежду им - Libra "искам свобода, разнообразие" /Луна/Венера във въздушни знаци/, той Слънце/Марс в земни/ може да се опитва да те приземи/ . В крайна сметка, не е толкова важно какво има "в картата", а какво чувства човек, че иска да направи .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #407 -: Май 13, 2012, 07:05:18 pm »
Момичета , качвам 2 карти- съпоставка на началото на една връзка  с мойта натална карти и  втората - пак съпоставака между началото и  неговата натална карта. Ще ми е итересно да  чуя какво ви е мнението и по- късно ,  ако искате ще поразкажа.Съпоставака  всеки как е възприел връзката... Благодаря на отзовалите се.
« Последна редакция: Май 13, 2012, 10:02:44 pm от Херлок Шолмс »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #408 -: Май 13, 2012, 07:28:53 pm »
Забелязвам и друго - Луна/Венера нейните сигнификатори показват че има желание да завърже сериозни отношения, макар позицията на Луната и Венера да са в по-неангажиращи се и свободолюбиви знаци . Страстта наистина малко убягва - м/у Венера и Марс няма аспект, като вземем впредвид и спецификата на самите знаци, според мен връзката ще е по-лека като отношения, ще се развива по интелектуално с разговори, с приятни занимания заедно . Квадратът Слънце-Луна може да се окаже проблемен - както отбеляза Мирабела "единият от вас може да желае повече свобода, простор, нестандартност, изненади, докато другият да държи на традиционното разпределение на ролите в една връзка и да не е лесно готов да изпробва нови неща", което с времето да обособи определени личностни различия, които може да са пречка помежду им - Libra "искам свобода, разнообразие" /Луна/Венера във въздушни знаци/, той Слънце/Марс в земни/ може да се опитва да те приземи/ . В крайна сметка, не е толкова важно какво има "в картата", а какво чувства човек, че иска да направи .

Същото май важи и за моята карта-първа среща ,която се случи вчера :-[ И която видяхте.

*

Papy

• 4343
« Отговор #409 -: Май 13, 2012, 08:49:01 pm »
Милки, този твоя човек... умее да се изразява доста хармонично, по принцип е сдържан в емоциите си, мил, любезен, често е съпричастен със събеседника си, проявява емпатия-това отгоре. Отдолу има силни страсти, противоречия, последователен и упорит при преследване на житейските си цели. Би трябвало да пътува доста в чужбина (или той май живееше там?), би трябвало и да е наследил музикалните си склонности от някой от семейството. Като цяло е доста приятен, хармоничен и умерен човек. Предполагам и че е голям работохолик, както и че има сестра (брат), който има някакво влияние в/у живота му
Относно любовта-предполагам, че повече би обичал поетичния образ на любимата, отколкото реалния човек, обича идеали и въображаеми личности, не знам дали това би те удовлетворило.

« Отговор #410 -: Май 13, 2012, 10:16:00 pm »
Външният кръг съм аз. Когато въвеждах данните, бях почти сигурна за часа, но този съвпад на осите ме разколеба. Макар че, дори срещата да се е случила няколко минутки по-рано, пак ще съвпадат. Какво ще кажете?  :o

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #411 -: Май 14, 2012, 06:08:03 am »
Благодаря Аркукс И папи,
да той е по-голям от мен с 4 години.Но това не е огромна разлика.
Той наистина живее в чужбина ,няма брат или сестра.Но има проблем със жените,който се е проявил в натала му от квадрата луна-венера.Той ми разказа за това.Майка му е била -е-властна жена.И той каза,че бяга от такива жени.Била го е до 14 годишна възраст.Трудно детство и младини е имал.Майката е водила в жилището им различни мъже,защото рано се е развела с баща му.

Ще видим как ще се развие бъдещето на това приятелство.

Много благодаря,че се включихте :-[

*

Papy

• 4343
« Отговор #412 -: Май 14, 2012, 10:30:15 am »

Но има проблем със жените,който се е проявил в натала му от квадрата луна-венера.Той ми разказа за това.

Проблемът според мен не идва от квадрат луна-венера, от квадратите/опозициите им с уран и плутон. И проблемите с майка му там си личат-луна квадрат плутон-класика за властната майка, която стъпква детето си.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #413 -: Май 15, 2012, 09:11:27 am »
Либра, да, смятам, че картата дава добри шансове да превърнете познанството си във връзка.

Освен това Слънце в съвпад с Юпитер в Телец може да показва, че единият от вас твърде много желае да му бъде угаждано, което може да не се хареса на другия (Луна в квадрат със Слънце/Юпитер).

Любовта ви може да е по-скоро интелектуална, отколкото безумно страстна.
:-[ Благодаря, Мирабела! Това с угаждането предполагам съм аз :Д , заради квадрата ми Слънце-Юпитер, и наистина си е така. А той доста ме поглези, докато бях при него, хах, масажираше ми краката, обясняваше ми къде какви точки има  ;D, подари ми огромен шоколад Милка, направи ми вечеря, и заставаше постоянно тихо зад мен и ме сграбчваше, ахх... :>>> Щастлива съм на каквато и да е любов, стига да е споделена!  :-[

...той Слънце/Марс в земни/ може да се опитва да те приземи/ . В крайна сметка, не е толкова важно какво има "в картата", а какво чувства човек, че иска да направи .

Може би наистина има нещо такова, заради преимуществото му с 15 години пред мен  ;D, постоянно ми обяснява кое как трябва да бъде, как трябва да се възприемам, да не се потискам, че тялото ми е Ок, че не бива да отблъсквам хората и т.н. И когато го упрекна, че прекалено ме наставлява и поучава, той отвръща, че ми "обяснява" и ме "информира" . Във всеки случай съм сигурна, че мога да науча много от него. :>

този квадрат между светилата касае него, а не отношенията ви- рак на К7, целия лъв в 7д...
според една стара школа, когато луната е сигнификатор на единия от двамата, то под внимание се вземат за питащия последен аспект на луната, а за който се пита предстоящия, в случая за тебе слънце, за него юпитер, които са в съвпад- т.е. пасвате си идеално
венера е в твоя 5д., луната(той) в твоя 1д. - момчето заедно с любовта е твое, а последен хармоничен аспект на луната, преди да смени знака, дава категорично Да за отговор

Благодаря, akruks!  :-[ Не искаше да си тръгвам, искаше да остана още, то и аз не ми се тръгваше, но цял ден с него бездействахме, налитахме си постоянно, и сякаш бях извън времето и пространството, нищо смислено не свърших, а имам лекции, чакат ме изпити...Така че трябваше да се "приземя" обратно в Търново.  :-[ Относно Рак на К7 + АСЦ Козирог в картата на срещата, опитвам се да ги сравня с неговия натал - и наистина той има 3 планети в Рак (визуално много прилича на такъв - със сключени вежди), а и АСЦ му е Козирог. Та, нещата си съвпадат. :Р

Благодаря много... Щастлива съм...  :88:
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #414 -: Май 16, 2012, 09:22:37 am »
Добро утро  :blink: Не знам доколко уместно и има ли такава възможност... но по картата на "първата виртуална среща" (запознах се във "виртуалното пространство" с един чужденец), да се разтълкува какво може случи между нас, има ли намерения към мен, чувства и т.н.? Прикачвам две карти на "срещата", тъй като мъжът живее в чужбина и има часова разлика - едната е за него, другата е за мен.. Благодаря на всички с пожелания за усмихнат ден

« Отговор #415 -: Май 16, 2012, 06:22:00 pm »
Тази виртуална среща се е случила преди повече от половин година. Ти най-добре знаеш какво развитие има. Шест-седем месеца са достатъчно дълъг период, за да се разбере дали имате common ground или не. Според мен тази карта не говори за благоприятно развитие. Но аз не съм експерт, така че не ми вярвай. Само ще изложа аргументите си по-долу, поправяйте ме.

AC управлява инициатора на контакта, DC - приемащата страна. В тази карта (гледам първата) У1 е Уран, У7 е Слънце. Уран в Овен говори за напорист, буен човек, който няма проблеми в установяването на първи контакт (поне в интернет, защото Уран управлява глобалната мрежа). Слънце в Дева е резервирано, обмислящо нещата до най-малкия детайл. Двата знака са квинкоксни - малък взаимен интерес. Дори и във втората карта нямаме сходящ аспект между У1 и У7.
В карта на първа среща обикновено Слънцето и Марс представят мъжа, Луната и Венера - жената. Да видим. Луна в Овен, Венера току-що навлязла във Везни говори за жена, която търси връзка, партньорство (Овен/Везни е оста на партньорствата), има силна нужда от романтични взаимоотношения (Венера във Везни), но не е склонна да стои и чака рицаря на белия кон, а предпочита сама да го потърси, доста инициативна е (Луна в Овен). Слънце в Дева в комплект с рачешки Марс ми изглежда по-скоро като мъж, който предпочита да стои и чака, може би, да бъде ухажван, но не си пада много по активни действия, камъкът си тежи на мястото. Не ми изглежда като смелчагата, който ще направи първата крачка (лесно). Слънце и Луна са в квинкоксни знаци - отново не изглежда да има силен взаимен интерес между тях. Венера и Марс са в знаков квадрат, което мисля, че е достатъчно да запали страст помежду им. Но тъй като това е събитийна карта, ни интересуват фактическите аспекти, а квадратът между Венера и Марс не беше завършен в тези знаци. Имало е пламъче, което не е успяло да запали пожар. На Венера в 8-ми дом й е предстояло да завърши опозиция с Уран - различното може да е толкова възбуждащо, колкото е неудовлетворяващо и квадратура с Плутон -  ревност, какво прави той, докато е толкова далеч от мен. Струва ми се, че жената е копняла да по-голяма близост, интимност  и ако не ги е получила, това страшно много я е изнервило. Луната има два аспекта до напускането на знака - квадрат с Марс - ах, този безинициативен мъж, защо оставя всичко на мен и секстил с Нептун - тук мечтите надделяват, въпреки пречките продължаваме да блянуваме за деня, в който представите ни за връзката ще се сбъднат. Слънцето не е успяло да завърши секстила си с Марс - господинът така и така не се е осмелил да направи крачката.

Това е. Не ми се сърди. ;)

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #416 -: Май 16, 2012, 06:56:46 pm »
Благодаря, Мирабела за обстойното тълкуване, както винаги си много отзивчива и внимателна. Няма за какво да се сърдя.   :wub:
Ако знаех, само какво ще стане.... Допреди 3 месеца всичко вървеше добре, в момента контактите са много ограничени, даже почти липсват..

Някой неща обаче не са точно така...
Да, мъжът е буен и няма проблем в комуникацията. Той първи осъществи контакт с мен, т.е. той ме е намери. От началото беше доста активен, нетърпелив... от типа "искам всичко сега и на момента". Мога да кажа, че няма смелост да изрази това, което изпитва....
Аз в никакъв случай не съм инициативна, както и не съм искала и търсила нещо... всичко стана случайно. Да, надявам се да има по-голяма близост и съм наранена, а не изнервена. Все още мечтая, че може виртуалността да премине в реалност, само че нещо стана........
Не знам защо се получи това разминаване :-\
Според теб всичко приключило ли е?
« Последна редакция: Май 16, 2012, 07:08:50 pm от dess7 »

« Отговор #417 -: Май 16, 2012, 08:36:51 pm »
Извинявай, подлъгах се по овненската Луна, че ти си бурната и инициативната. Луната описва и развитието на събитията, така че положението й в Овен може да говори за бързо и бурно развитие още в самото начало.
А това за нараняването го видях в съвпада, който Венера е завършила със Сатурн, но го изтрих.

Не мисля, че една карта може да каже дали нещо е приключило или не. Животът ще покаже.

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #418 -: Май 16, 2012, 08:57:56 pm »
Извинявай, подлъгах се по овненската Луна, че ти си бурната и инициативната. Луната описва и развитието на събитията, така че положението й в Овен може да говори за бързо и бурно развитие още в самото начало.
А това за нараняването го видях в съвпада, който Венера е завършила със Сатурн, но го изтрих.

Не мисля, че една карта може да каже дали нещо е приключило или не. Животът ще покаже.

Знаех си, че има нещо недоизкано  ;) Вярно е, че всичко е в ръцете на съдбата, но все пак какво е твоето мнение за крайния резултат по картата...

« Отговор #419 -: Май 16, 2012, 09:02:59 pm »
Написах в първия абзац, че не ми изглежка като карта на happy end. Само мое мнение. Не го взимай присърце. ;) За справка, наскоро тук беше публикувана карта на първа среща с купища напрегнати аспекти (мисля, че на Сладурка), по която не бих се обзаложила, че ще има връзка. Но връзка има.