Либра, да, смятам, че картата дава добри шансове да превърнете познанството си във връзка.
Освен това Слънце в съвпад с Юпитер в Телец може да показва, че единият от вас твърде много желае да му бъде угаждано, което може да не се хареса на другия (Луна в квадрат със Слънце/Юпитер).
Любовта ви може да е по-скоро интелектуална, отколкото безумно страстна.

Благодаря, Мирабела! Това с угаждането предполагам съм аз :Д , заради квадрата ми Слънце-Юпитер, и наистина си е така. А той доста ме поглези, докато бях при него, хах, масажираше ми краката, обясняваше ми къде какви точки има

, подари ми огромен шоколад Милка, направи ми вечеря, и заставаше постоянно тихо зад мен и ме сграбчваше, ахх... :>>> Щастлива съм на каквато и да е любов, стига да е споделена!

...той Слънце/Марс в земни/ може да се опитва да те приземи/ . В крайна сметка, не е толкова важно какво има "в картата", а какво чувства човек, че иска да направи .
Може би наистина има нещо такова, заради преимуществото му с 15 години пред мен

, постоянно ми обяснява кое как трябва да бъде, как трябва да се възприемам, да не се потискам, че тялото ми е Ок, че не бива да отблъсквам хората и т.н. И когато го упрекна, че прекалено ме наставлява и поучава, той отвръща, че ми "обяснява" и ме "информира" . Във всеки случай съм сигурна, че мога да науча много от него. :>
този квадрат между светилата касае него, а не отношенията ви- рак на К7, целия лъв в 7д...
според една стара школа, когато луната е сигнификатор на единия от двамата, то под внимание се вземат за питащия последен аспект на луната, а за който се пита предстоящия, в случая за тебе слънце, за него юпитер, които са в съвпад- т.е. пасвате си идеално
венера е в твоя 5д., луната(той) в твоя 1д. - момчето заедно с любовта е твое, а последен хармоничен аспект на луната, преди да смени знака, дава категорично Да за отговор
Благодаря, akruks!

Не искаше да си тръгвам, искаше да остана още, то и аз не ми се тръгваше, но цял ден с него бездействахме, налитахме си постоянно, и сякаш бях извън времето и пространството, нищо смислено не свърших, а имам лекции, чакат ме изпити...Така че трябваше да се "приземя" обратно в Търново.

Относно Рак на К7 + АСЦ Козирог в картата на срещата, опитвам се да ги сравня с неговия натал - и наистина той има 3 планети в Рак (визуално много прилича на такъв - със сключени вежди), а и АСЦ му е Козирог. Та, нещата си съвпадат. :Р
Благодаря много... Щастлива съм... :88: