Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116221 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Карта на първата среща
« -: Февруари 17, 2011, 05:51:06 am »
Предлагам в тази тема да се поставят само такива карти...Да разгледаме потенциала на всяка такава карта , както нейното развитие...
Смятам , че това са много важни карти! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re:Карта на първата среща
« Отговор #1 -: Февруари 17, 2011, 06:18:05 am »
Темата е интересна за мен, но аз лично все още не съм достигнала до Елективната астрология, качвам карта на първа среща, по-късно ще се включа за подробности и евентуална развръзка  ;)
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Февруари 17, 2011, 06:30:59 am »
Темата е интересна за мен, но аз лично все още не съм достигнала до Елективната астрология, качвам карта на първа среща, по-късно ще се включа за подробности и евентуална развръзка  ;)

Това е събитийна карта , а не елективна- картата на първата среща... :blink:
СЕга ще погледна твоята....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Февруари 17, 2011, 06:39:11 am »
Осите са подвижни в картата...Управителя на 5-ти е в 12-ти и в съвпад с Венера...Дали не си говорим за тайна връзка...

« Отговор #4 -: Февруари 17, 2011, 04:34:41 pm »
Осите са подвижни в картата...Управителя на 5-ти е в 12-ти и в съвпад с Венера...Дали не си говорим за тайна връзка...

Не, Марая, връзката не беше тайна, даже напротив, развиваше се на работното място и всички колеги бяха наясно с това, беше голяма любов, поне за мен, но...както често се случва в живота се разделихме, след около 2 години пак подновихме контакта си за няколко месеца, отново работехме на едно място и тогава в действителност никой не знаеше, това лято отново ще сме на едно и също работно място, на мен ми предстои ретро Сатурн да съвпадне с Венера (упр на АЦ) и може пак да се заформи нещо, макар че колкото и да ми се иска, знам, че не трябва, защото не е здравословно за нервната ми система.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #5 -: Февруари 17, 2011, 04:51:54 pm »
Марая, а според теб възможно ли е този Уран в 7 дом, че и в съвпад с ДЦ, да е причината за нашите събирания и раздели?

*

luna

• *
  • 106
« Отговор #6 -: Февруари 17, 2011, 06:03:16 pm »
Какви сигнификатори използвате за карта на първа среща: 5, 7, 8 дом, Марс, Венера, отношенията между управителите на 1 и 7 дом ..... много сигнификатори стават  :thinking:

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Февруари 17, 2011, 06:07:23 pm »
Какви сигнификатори използвате за карта на първа среща: 5, 7, 8 дом, Марс, Венера, отношенията между управителите на 1 и 7 дом ..... много сигнификатори стават  :thinking:

Кардиналните оси и управителите на 5-ти , 7-ми , 8-ми , не пропускам и естествените сигнификатори Венера/Марс ,Слънце/Луна...когато говорим за любовни отношения....

При бизнес срещи търся други неща и имам по-различен подход... :blink:

*

luna

• *
  • 106
« Отговор #8 -: Февруари 17, 2011, 06:31:28 pm »
Благодаря Марая  :88:
Много интересни неща наблюдавам в една такава карта на първа среща с неясно за сега бъдеще  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Февруари 17, 2011, 08:20:45 pm »
Благодаря Марая  :88:
Много интересни неща наблюдавам в една такава карта на първа среща с неясно за сега бъдеще  :blink:

Правя експеримент и прогресирам една такава карта от преди 12г.
За съжаление нямам много спомени за други дати...,за да направя съпоставка...

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Февруари 17, 2011, 08:44:04 pm »
Ето и от мен една карта.... ;D

« Отговор #11 -: Февруари 17, 2011, 09:07:47 pm »
Много емоционално и любовно е било (или все още е) тука. Комуникацията как е между двойката? Венерата може да се проявява много ревниво тук, а Луната да е прекалено свободолюбива. Сатурн прави хубав аспект към У5 - дава основа за прерастване на увлечението в продължителни взаимоотношения (също и осите помогат). Ежедневието и битовизмите може да подложат връзката им на изпитание.

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Февруари 17, 2011, 09:15:15 pm »
Много емоционално и любовно е било (или все още е) тука. Комуникацията как е между двойката? Венерата може да се проявява много ревниво тук, а Луната да е прекалено свободолюбива. Сатурн прави хубав аспект към У5 - дава основа за прерастване на увлечението в продължителни взаимоотношения (също и осите помогат). Ежедневието и битовизмите може да подложат връзката им на изпитание.

За поснатата от мен карта ли става дума? ;D

« Отговор #13 -: Февруари 17, 2011, 09:16:53 pm »
Да, да, извинявай, Марая. :blink: Просто предположения. Упражнявам се.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #14 -: Февруари 17, 2011, 09:19:15 pm »
Може ли да попитам нещо?
Тази карта се построява на датата и часът, в който двама са се срещнали така ли?

Може ли и аз да сложа една? :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Февруари 17, 2011, 09:22:32 pm »
Да, да, извинявай, Марая. :blink: Просто предположения. Упражнявам се.

То е точно така Мирабела... ;D , много точно е описано....

Да , стана и любовно.... :-[ ;D :rolleyes:
За ежедневие и битовизми изобщо не говорим.... ;D Но в интерес на истината срещата и началото на взаимоотношенията ми , надхвърлиха очакванията....,при това изглежда двупосочно.... ;D
Благодаря за коментара... :wub:

Мирабела.... , начина ти на мислене , интерпретациите на картите , както и разсъжденията ти по различни казуси ми дават основание да смятам , че астрологията ти е призвание.... :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Февруари 17, 2011, 09:23:50 pm »
Може ли да попитам нещо?
Тази карта се построява на датата и часът, в който двама са се срещнали така ли?

Може ли и аз да сложа една? :rolleyes:

Да Милки...,като тази карта е рожденна карта на връзката.... :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #17 -: Февруари 17, 2011, 09:24:06 pm »
Кажете какво ви се набива на очи моля :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Февруари 17, 2011, 09:29:14 pm »
И в тази карта има силна емоция , още повече упр. на 5-ти е в 8-ми...Сексуални флуиди и намерения намирисвам... ;D
Така ли е Милки? :rolleyes:

*

luna

• *
  • 106
« Отговор #19 -: Февруари 17, 2011, 09:29:31 pm »
Ако става въпрос за интимна връзка - уау, много експлозивна и страстна. Управителя на 5дом е в 8, упр.8дом в съвпад с Уран, упр.7дом в 8дом, Венера в Скорпион, а Марс в 8дом и ще направи съвпад с Плутон.
Луната като сигнификатор на събитието: квадрат с Венера, тригон Сатурн, секстил Слънце и накрая съвпад с Нептун. Май не е много обещаващо в дългосрочен план  :thinking:
Трябва и другите сигнификатори да се проследят: Слънцето последно ще направи секстил с Нептун (пак Нептун), Марс секстил с Уран, а Венера квадрат с Нептун (пак Нептун). Внезапно прекратяване следствие на отпадане на илюзиите?

Марая, кажи какво е положението?

За картата на Марая е написаното.