Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116237 Прегледи
Re:Карта на първата среща
« Отговор #60 -: Февруари 21, 2011, 01:38:55 am »
Така, той има венерино-нептунов квадрат в натала, Дейзи
Да, Асол, големииии емоции....
Солар, беше тайна връзка, но после стана явна....
Какъв заряд има според вас?!

Според мен ще е малко трудно създаването на дом и семейство. Стурн е в 4-и дом в Риби, Луната от своя страна е в опозиция с Уран, от тук според мен идва една непредсказуемост в отношенията и в действията съответно и във връзката, динамична връзка. Уран квадратира Слънцето, което от своя страна е в съвпад с Плутон и Меркурий. Не съм много сигурна доколко се разбирате вербално, но има нещо дълбоко което ви свързва, нещо дълбоко емоционално. Възможно ли е да се разбирате чрез чувствата си, и това което ви държи заедно е начина на изразяване на тези чувства, котио според мен никак не са малко заради тригона на Юпитер с Нептун и секстилите им към Слънцето. Страстите и емоциите са силни и напрегнати според мен, заради Марс и Венера в съвпад в седми дом в Стрелец.

До сега не съм се сблъсквала с такова тълкуване  на срещите, въпреки че съм се опитвала да правя, за мен Синастрията говори много повече.
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

« Отговор #61 -: Февруари 21, 2011, 01:45:32 am »
   Сексуалната енергия протича на високи нива, има вероятност да си останат вечно влюбени, но да не достигнат до удовлетворение. Поне единия ще е винаги повече ощетен /усещане за емоционална недостатъчност/.

« Отговор #62 -: Февруари 21, 2011, 01:55:42 am »
 BlackBetty - при твоята карта - силно засегнати са кардиналните оси - един от двамата вероятно има зодия по тези знаци или се аспектира от тях...Вероятно е силна връзка /има нещо като борба за надмощие на подсъзнателно ниво/, може да остане и за цял живот, да си се обичате от разстояние без да се стига до бракуване или единия винаги ще играе втора цигулка.
  БТВ - и аз не съм се опитвала да анализирам само картата на първата среща, по-точни отговори дава тази карта в синастрия с единия от нативите....Защото това е транзитна карта, момент в който някой влиза в нашия живот и оставя следи. Изхождайки от тук - считам че тежките планети са показателни, както и такива фиктивни точки като Вертекса. 

« Отговор #63 -: Февруари 21, 2011, 03:28:39 am »
Качвам и аз една карта на моя приятелка. Какво мислите  :rolleyes:
« Последна редакция: Февруари 21, 2011, 07:23:50 am от romantica »

*

Stella

• 7765
« Отговор #64 -: Февруари 21, 2011, 03:37:15 am »
Много интересна карта със сходящ тригон между Луна и Слънце. Тригонът между господарите на 1-ви и 7-ми дом е разходящ, но Луната пренася светлина между тях, така че е още действащ. Мисля, че в тази връзка има потенциал да прерастне в семейство и брак, но отношенията ще бъдат по-скоро необвързващи - водолей  на десцендента, а Уран е в големия воден тригон със светилата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #65 -: Февруари 21, 2011, 04:30:15 am »
Мисля, че от тази среща би могло да излезе нещо дълбоко, духовна връзка - голям трин между планети във водни знаци и домове, подкрепен от секстили с Юпитер, Сатурн и Уран. Нептун обаче не е искал да допринесе с нещо положително. Не изключвам на даден етап някой от двамата да се е разочаровал от другия и неизпълнените му обещания. Има и още едно "но". Венера се намира в 5-тия дом, но на практика няма мажорни аспекти, увисва някакси. За любовна връзка ли говорим?... Допълвам, че осите са фиксирани, което дава стабилност и продължителност на познанство, за добро или за лошо. При толкова тригони и секстили, по-скоро за добро.
« Последна редакция: Февруари 21, 2011, 05:03:40 am от Mirabella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #66 -: Февруари 21, 2011, 04:32:27 am »
Мисля, че от тази среща би могло да излезе нещо дълбоко, духовна връзка - голям трин между планети във водни знаци и домове, подкрепен от секстили с Юпитер, Сатурн и Уран. Нептун обаче не е искал да допринесе с нещо положително. Не изключвам на даден етап някой от двамата да се е разочаровал от другия и неизпълнените му обещания. Има и още едно "но". Венера се намира в 5-тия дом, но на практика няма мажорни аспекти, увисва някакси. За любовна връзка ли говорим?

Хич не увисва Венерата, ами прави сходящ тригон със Сатурн и съвпад с Юпитер.
В събитийната карта орбисите нямат значение. Гледат се аспектите докато по-бързата планета не напусне знака.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #67 -: Февруари 21, 2011, 04:36:24 am »
Преди това ще направи секстил с Уран и ще има "влюбих се от пръв поглед". И после съм съгласна с приземяването, което имаш предвид.

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #68 -: Февруари 21, 2011, 04:45:51 am »
Да помоля за мнение по тази карта
http://www.prikachi.com/images.php?images/1/3009001k.gif

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #69 -: Февруари 21, 2011, 04:47:03 am »
Мисля, че от тази среща би могло да излезе нещо дълбоко, духовна връзка - голям трин между планети във водни знаци и домове, подкрепен от секстили с Юпитер, Сатурн и Уран. Нептун обаче не е искал да допринесе с нещо положително. Не изключвам на даден етап някой от двамата да се е разочаровал от другия и неизпълнените му обещания. Има и още едно "но". Венера се намира в 5-тия дом, но на практика няма мажорни аспекти, увисва някакси. За любовна връзка ли говорим?

Когато една връзка , започне от духовността- любовта е неизбежна....,а е всичко! ТОВА Е ЕДНА ДРУГА ЛЮБОВ....пожелавам ви я!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #70 -: Февруари 21, 2011, 04:47:11 am »

Какъв е въпроса?

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #71 -: Февруари 21, 2011, 04:48:41 am »
може ли да излезне връзка тук

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #72 -: Февруари 21, 2011, 05:02:54 am »
   Сексуалната енергия протича на високи нива, има вероятност да си останат вечно влюбени, но да не достигнат до удовлетворение. Поне единия ще е винаги повече ощетен /усещане за емоционална недостатъчност/.

Благодаря на всички, бяхте много точни, Блекбети, това е особено точно, а след толкова време все още  не намирам кое , но е така-но има нещо дълбоко което ви свързва, нещо дълбоко емоционално.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #73 -: Февруари 21, 2011, 06:07:11 am »

Да...,може с цената на компромиси...-всичко е възможно! ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #74 -: Февруари 21, 2011, 07:43:51 am »
Stella, Mirabella, Марая - благодаря за отговорите!
И двамата са много свободолюбиви, разделят се, събират се, карат се, понякога си разменят и шамарчета :o Но наистина има нещо силно, което ги държи и не могат един без друг. Според приятелката ми са сродни души :rolleyes:

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #75 -: Февруари 21, 2011, 01:41:20 pm »

Да...,може с цената на компромиси...-всичко е възможно! ;) :blink:
Благодаря Марая, срещата с този човек промени много неща и дори само това не е малко. Но той е изключително странна личност. Засега нещата седят на приятелско ниво. Мисля, че и двамата имаме колебания дали трябва да преминат на друго ниво.

*

Stella

• 7765
« Отговор #76 -: Февруари 21, 2011, 03:07:03 pm »

От това може да излезе една платонична и приятелска връзка (Венера в тригон с Уран)
Слънцето е в точен тригон с Нептун. Луната пренася светлина между Слънце и Нептун - а там където имаме замесен Нептун би трябвало да очакваме една духовно-ориентирана и платонична връзка. Притеснява ме квадратът на Слънцето със Сатурн - този мъж може да има тежки отговорности или проблеми с бащата.
« Последна редакция: Февруари 21, 2011, 04:19:47 pm от Stella »

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #77 -: Февруари 21, 2011, 03:59:21 pm »

От това може да излезе една платонична и приятелска връзка (Венера в тригон с Уран)
Слънцето е в точмен тригон с Нептун. Луната пренася светлина между Слънце и Нептун - а там където имаме замесен Нептун би трябвало да очакваме една духовно-ориентирана и платонична връзка. Притеснява ме квадратът на Слънцето със Сатурн - този мъж може да има тежки отговорности или проблеми с бащата.
Стела баща му е починал преди 12 г., и той е поел един вид грижата за майка си, тя не се е женила повече въпреки че е била млада а и сега все още е хубава.

*

Stella

• 7765
« Отговор #78 -: Февруари 21, 2011, 04:20:47 pm »

Слънцето е в точмен тригон с Нептун. Луната пренася светлина между Слънце и Нептун - а там където имаме замесен Нептун би трябвало да очакваме една духовно-ориентирана и платонична връзка. Притеснява ме квадратът на Слънцето със Сатурн - този мъж може да има тежки отговорности или проблеми с бащата.
Стела баща му е починал преди 12 г., и той е поел един вид грижата за майка си, тя не се е женила повече въпреки че е била млада а и сега все още е хубава.

Благодаря, Енджи! Очаквах да получа обратна връзка.

« Отговор #79 -: Февруари 21, 2011, 06:47:55 pm »
BlackBetty - при твоята карта - силно засегнати са кардиналните оси - един от двамата вероятно има зодия по тези знаци или се аспектира от тях...Вероятно е силна връзка /има нещо като борба за надмощие на подсъзнателно ниво/, може да остане и за цял живот, да си се обичате от разстояние без да се стига до бракуване или единия винаги ще играе втора цигулка.
  БТВ - и аз не съм се опитвала да анализирам само картата на първата среща, по-точни отговори дава тази карта в синастрия с единия от нативите....Защото това е транзитна карта, момент в който някой влиза в нашия живот и оставя следи. Изхождайки от тук - считам че тежките планети са показателни, както и такива фиктивни точки като Вертекса. 

Кардиналните оси са силно засегнати, защото моят слънчев знак е кардинален. Да, има някаква борба за надмощие, но тя е на чисто интелектуално и духовно ниво, не става въпрос единия да властва над другия. Обичане от разстояние е малко вероятно, но без брак е многого вероятно :) просто защото не съм "ФЕН".
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.