Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116242 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Карта на първата среща
« Отговор #100 -: Март 01, 2011, 08:36:15 pm »
Днес ми се случи странна случка. Когато минавах през центъра покрай пощата, срещнах погледа на един мъж, който ми се стори познат, но този беше по-млад от човека, когото аз познавам. просто физическата прилика беше голяма. Без да го заглеждам много-много отминах, но усетих, че той, докато разговаряше с мъжа до него, ме фиксира с поглед. Завих в уличката и продължих да си мисля за своите си дела, когато след две преки, той ме настигна. "Извинете, може ли да ви попитам нещо?". Обръщам се, гледам същия. "Аз много искам да имам такава млада и красива приятелка като вас и ако не сте обвързана можем да обсъдим това заедно." При което аз автоматично отговорих, че за съжаление съм обвързана. А той попита: "Защо за съжаление? Аз не бих съжалявал?"....И т.н.

Поставям картата на първата среща и моята рождена карта с транзитите за деня. Какво ви прави впечатление? каква връзка би се оформила евентуално. Давайте смело! Абстрахирайте се от това, че имам приятел. Аз зная, че ме очакват значителни промени в партньорствата, особено когато Нептун влезе в Риби и апликира рождения ми Меркурий (У7,9). Може да съм влюбена сега, но астрологът в мен казва, че предстоят още срещи и изпитания.

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
« Отговор #101 -: Март 01, 2011, 08:42:13 pm »
извън партньорствата аз да попитам как ти се отразява Сатурн на МС

*

Uran

• 6041
« Отговор #102 -: Март 01, 2011, 08:47:04 pm »
През третия ти дом преминават доста планетки, а и тр. Меркурий е в/у нат. Венера- баш подходящо за вербални флиртове.
п.п.Колко възрастен беше господинът?(приблизително +/- 5г)

*

Stella

• 7765
« Отговор #103 -: Март 01, 2011, 08:47:16 pm »
извън партньорствата аз да попитам как ти се отразява Сатурн на МС

Не го усещам зле. Тригонира ми светилата и прави секстил с асцендента.
В работата ми има структурни промени и нов директор, но това не се връзва много-много със Сатурн.
Иначе една част от работата ми преминава в друг отдел - съкращават ми една от функциите (Сатурн поначало се свързва с ограничение и намаляне). Но това не значи, че няма да ме натоварят после с нещо друго.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #104 -: Март 01, 2011, 08:48:07 pm »
През третия ти дом преминават доста планетки, а и тр. Меркурий е в/у нат. Венера- баш подходящо за вербални флиртове.
п.п.Колко възрастен беше господинът?(приблизително +/- 5г)

Мисля, че беше горе-долу моя възраст. В никакъв случай по-млад (рус със сини очи...заради русата коса, не мога да преценя).

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #105 -: Март 01, 2011, 08:58:59 pm »
Браво Стела:) Много интересно преживяване.
Но според мен щом слагаш карти тук,нещо те изкушава да се виждаш пак с този "нов" мъж ;)
Радвам се за това.

Тук при жените над 40 има някакво раздвижване в емоционален план-
Марая сподели,че е влюбена,а Стела на прага на раздвоението :rolleyes:

Смело напред!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #106 -: Март 01, 2011, 09:01:36 pm »
Но според мен щом слагаш карти тук,нещо те изкушава да се виждаш пак с този "нов" мъж ;)
Радвам се за това.

Смело напред!!

Не, Милки! Аз няма да се видя повече с него. Не съм му дала никакви свои координати и нямам негови.
Просто астрологичен казус за забавление. Понеже Марс транзитира върху У7 и си помислих, че този аспект е в основата на случката.
Иначе аз нищо повече не зная за този човек и не зная дали изобщо ще го срещна отново.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #107 -: Март 01, 2011, 09:12:01 pm »
Радвам се за това.

Смело напред!!

Не, Милки! Аз няма да се видя повече с него. Не съм му дала никакви свои координати и нямам негови.
Просто астрологичен казус за забавление. Понеже Марс транзитира върху У7 и си помислих, че този аспект е в основата на случката.
Иначе аз нищо повече не зная за този човек и не зная дали изобщо ще го срещна отново.
Аха,ми незнам.Мен ако не ме интересува някой,няма да направя карта на първата среща.
Аз имах едната такава среща на 9ти февруари и сложих тук картата.Но за жалост не го виждам често човека и така бързо охладнявам.Но ако го видя пак,сигурна съм че пак ще пламне пламъчето ;DРаботим на едно място,пък рядко се засичаме.

Относно твоята нова среща,знае ли човек,може да е съдба и да го срещнеш отново.

Ще ти дам един пример за този който споменах по-горе.Относно съдбата.
Запознахме се, и след 2 дни го срещнах в голям супермаркет до нас.Аз пазарувам там през ден и до сега за 5 години не съм го срещнала нито веднъж там.Но онзи път просто се смаях и много се притесних,обаче запазих самообладание.После се виждахме в работата,просто по коридорите.
Но сега не съм го засичала от три дни и ми е много тъпо.Просто очи които не се виждат се забравят :mellow:

*

Stella

• 7765
« Отговор #108 -: Март 01, 2011, 09:19:35 pm »

Относно твоята нова среща,знае ли човек,може да е съдба и да го срещнеш отново.

Ще ти дам един пример за този който споменах по-горе.Относно съдбата.
Запознахме се, и след 2 дни го срещнах в голям супермаркет до нас.Аз пазарувам там през ден и до сега за 5 години не съм го срещнала нито веднъж там.Но онзи път просто се смаях и много се притесних,обаче запазих самообладание.После се виждахме в работата,просто по коридорите.
Но сега не съм го засичала от три дни и ми е много тъпо.Просто очи които не се виждат се забравят
:mellow:

Така е, Милки, може и да го срещна, не зная. Моята реакция беше категорична, а той беше толкова "запален", че ми хареса енергията, която излъчваше и затова сложих картата. Предчувствам, че Нептун в Риби много ще промени нещата в моя живот..И това че Марс в момента е съвпаднал с У7 е краткотраен аспект-утре ще се е разпаднал. но Нептун ще стои там с години.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #109 -: Март 01, 2011, 09:54:05 pm »
Дано всичко се нареди добре.И всяко събитие да носи само добро.
Чудя се дали изобщо тр нептун в риби ще бъде добър период за рибите?

*

Stella

• 7765
« Отговор #110 -: Март 02, 2011, 01:13:04 am »
Дано всичко се нареди добре.И всяко събитие да носи само добро.
Чудя се дали изобщо тр нептун в риби ще бъде добър период за рибите?

Не само за Рибите, а и за всички които имаме планети в Риби. На мен са ми тук Меркурий и Венера, а те управляват по 2 дома. Ще поживеем, ще видим! Дано, каквото и да става, да става за добро!

Често транзитите на нептун към светилата и квадратът на нептун със собствената позиция се съпровождат от нови духовни търсенея.

*

Vision

• 3523
« Отговор #111 -: Март 02, 2011, 01:28:23 am »
Днес ми се случи странна случка.

Поставям картата на първата среща и моята рождена карта с транзитите за деня. Какво ви прави впечатление? каква връзка би се оформила евентуално. Давайте смело! Абстрахирайте се от това, че имам приятел. Аз зная, че ме очакват значителни промени в партньорствата, особено когато Нептун влезе в Риби и апликира рождения ми Меркурий (У7,9). Може да съм влюбена сега, но астрологът в мен казва, че предстоят още срещи и изпитания.

тук гледаме ли седми дом за него??..защото ако го гледаме по седми, направо е мътна и кървава..плутон ще му е в първи- преживява криза..във втори луна и венера- иска да печели от жени..в трети нептун, хирон и марс- омайва с приказки, говори за секс /не сега, но все някога и то скоро/ и наранява..в четвърти стълпотворение- иска да се задоми и да го хрантути някоя, а неговия управител- сатурн е в 11-тия му дом- всичко, което може да ти предложи е приятелство..ти си луната, във втория му дом си, знае те коя си и какво може да вземе от теб, да не сте се срещали по работа преди, да е от някоя маргинална група..??..с този плутон в първи..рус, със сини очи..колко да е рус на над 40 и няколко години??..сигурно се изрусява, а аз на такива вяра нямам..най- вероятно е мека китка.. ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Stella

• 7765
« Отговор #112 -: Март 02, 2011, 01:38:05 am »
Лелеее, Вижън! Ти ме разби, бе мило!
Не беше изрусен изобщо...естествено рус си беше, но нали знаееш как белите коси се сливат с русото и не може да се прецени възрастта. Висок, слаб и синеок...на мен само такива ми се лепят. Единствено сегашната ми връзка не е със сини очи..него аз си го избрах. Другите все те ме "избираха".

Интересен подход предложи да го търсим него по 7-ми дом като преномерираме домовете. Един вид да го разглеждаме като при хорарните въпроси.

Аз пък намирам други улики. Венера, която отговаря за връзките е в точен аспект с Уран и това е най-точния аспект в мунданната карта, а това означава необвързваща връзка. Затова не вярвам, че човекът би бил, така да се каже, "щастлив" в едни обвързващи отношения. Това е аспекта на любовта от пръв поглед и така си беше - очите ни се срещнаха и след 2 пресечки той вече ме следваше....но това е нетрайно. Още повече, че и на Венера и на Уран им предстои смяна на знак - в критичен градус са.

Отнесено към мойта карта - съвпадът на Марс с У7 не е един от най-добрите аспекти за започване на връзка. не зная, но винаги свързвам Марс, освен с инициативата и с агресията - малефик е, все пак.

*

Stella

• 7765
« Отговор #113 -: Март 02, 2011, 01:44:59 am »
тук гледаме ли седми дом за него??..защото ако го гледаме по седми, направо е мътна и кървава..плутон ще му е в първи- преживява криза..във втори луна и венера- иска да печели от жени..в трети нептун, хирон и марс- омайва с приказки, говори за секс /не сега, но все някога и то скоро/ и наранява..в четвърти стълпотворение- иска да се задоми и да го хрантути някоя, а неговия управител- сатурн е в 11-тия му дом- всичко, което може да ти предложи е приятелство..ти си луната, във втория му дом си, знае те коя си и какво може да вземе от теб, да не сте се срещали по работа преди, да е от някоя маргинална група..??..с този плутон в първи..рус, със сини очи..колко да е рус на над 40 и няколко години??..сигурно се изрусява, а аз на такива вяра нямам..най- вероятно е мека китка.. ;D

Оттук нататък като ми влезе Нептуня у Рибите и направи съвпад с У7, само ти ще ми гледаш...че кой знае по кого ще хлътна - я по алкохолик, я по музикант, я по сектант. От сега си давам заявката да ме превантираш.

*

Stella

• 7765
« Отговор #114 -: Март 02, 2011, 01:55:37 am »
ти си луната, във втория му дом си, знае те коя си и какво може да вземе от теб, да не сте се срещали по работа преди, да е от някоя маргинална група..?? ;D

Никога не сме се виждали преди. Вървях си по улицата, а той разговаряше с друг мъж, вероятно приятел. Прилича на мой познат от Института по океанология и затова може да съм трепнала като ни се срещнаха погледите, но то беше за части от секундата и си отминах. Даже когато ме "подгони" си помислих, че е бил той. Но, не, този е по-млад...Както и да е....подходът ти в тълкуването беше интересен. А аз нямам намерение да се виждам с човека - не си дадох координатите...мнителна съм по отношение на уличните запознанства (но да не се заричам, че човек никога не знае)

*

Vision

• 3523
« Отговор #115 -: Март 02, 2011, 01:58:03 am »

Оттук нататък като ми влезе Нептуня у Рибите и направи съвпад с У7, само ти ще ми гледаш...че кой знае по кого ще хлътна - я по алкохолик, я по музикант, я по сектант. От сега си давам заявката да ме превантираш.

използвай ме бързо, че на мен десц. ми е в риби и като влезе там нептун не знам дали ще мога да ти помогна.. :-[

но в момента съм ужасно цинична, трезвомислеща и в общи линии прагматична реалистка..да не говорим колко често съм права.. ;D

другия път като ти се лепне някой такъв- Гошо Хубавеца- вечния ерген, поне му вземи данните с научна цел.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Divna

• 2478
« Отговор #116 -: Март 02, 2011, 02:00:24 am »
А, Стела и аз днес срещнах един синеок мъж.  ;D Ама те тук синеоките с лопата да ги ринеш.  ;)
Нацелихме се сутринта в едно кафене в квартала, в което често си пия сутрешното кафе.  :blink:

Имаме уговорка пак да си пием заедно кафето.  ;) Оказа се невероятен събеседник.

Поставям картата.

*

Stella

• 7765
« Отговор #117 -: Март 02, 2011, 02:00:48 am »

Цитат
използвай ме бързо, че на мен десц. ми е в риби и като влезе там нептун не знам дали ще мога да ти помогна.. :-[

;D ;D ;D
Цитат
но в момента съм ужасно цинична, трезвомислеща и в общи линии прагматична реалистка..да не говорим колко често съм права.. ;D

на това разчитам
Цитат
другия път като ти се лепне някой такъв- Гошо Хубавеца- вечния ерген, поне му вземи данните с научна цел.. ;)

Ама, че съм патка. можеше поне скайпа да му взема да го проучим.

« Отговор #118 -: Март 02, 2011, 02:01:17 am »
Интересна карта и случка, Стела! Точно по Венера в секстил с Уран. Ако разглеждаме картата като хорар, тогава може да се срещнете отново - Луната и Сатурн имат предстоящ аспект. Луната има и хубав аспект с Юпитер, което отговаря на приятно познанство като цяло. Луна и Венера във 2-ри негов дом може да означа, че е ценител на женската красота.

*

Stella

• 7765
« Отговор #119 -: Март 02, 2011, 02:02:27 am »
А, Стела и аз днес срещнах един синеок мъж.  ;D Ама те тук синеоките с лопата да ги ринеш.  ;)
Нацелихме се сутринта в едно кафене в квартала, в което често си пия сутрешното кафе.  :blink:

Имаме уговорка пак да си пием заедно кафето.  ;) Оказа се невероятен събеседник.

Поставям картата.

Тя Вижън ще го разнищи.
Аз си настоявам на точния аспект на венера с уран.