Лелеее, Вижън! Ти ме разби, бе мило!
Не беше изрусен изобщо...естествено рус си беше, но нали знаееш как белите коси се сливат с русото и не може да се прецени възрастта. Висок, слаб и синеок...на мен само такива ми се лепят. Единствено сегашната ми връзка не е със сини очи..него аз си го избрах. Другите все те ме "избираха".
Интересен подход предложи да го търсим него по 7-ми дом като преномерираме домовете. Един вид да го разглеждаме като при хорарните въпроси.
Аз пък намирам други улики. Венера, която отговаря за връзките е в точен аспект с Уран и това е най-точния аспект в мунданната карта, а това означава необвързваща връзка. Затова не вярвам, че човекът би бил, така да се каже, "щастлив" в едни обвързващи отношения. Това е аспекта на любовта от пръв поглед и така си беше - очите ни се срещнаха и след 2 пресечки той вече ме следваше....но това е нетрайно. Още повече, че и на Венера и на Уран им предстои смяна на знак - в критичен градус са.
Отнесено към мойта карта - съвпадът на Марс с У7 не е един от най-добрите аспекти за започване на връзка. не зная, но винаги свързвам Марс, освен с инициативата и с агресията - малефик е, все пак.