Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116158 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Карта на първата среща
« Отговор #120 -: Март 02, 2011, 02:03:02 am »
В работата ми има структурни промени и нов директор, но това не се връзва много-много със Сатурн.

Според мен съвсем се връзва.

Точен ли е часа на тази среща, много интересна, непредсказуеми са планети в последен градус -тр.Венера ти е в квадрат с Марс. Най-ми е любопитно, че погледа ти е се е фиксирал върху него, защото ти се е сторил познат. Усещането какво беше? Марс ти е управител и на ЮЛВ, представи си се разминала с някоя любов от предишен живот. И също неговата реакция не е типична за бг представител, такъв подход настоятелен и как сериозно е казал "да го обсъдим" - хареса ми. Някакъв спомен си пробудила и в него ми се струва. Но как би се развила тази връзка - май по тази карта перспективата не я виждам, но знаеш ли мога да се съглася с Милки за вероятност от нова случайна засечка.    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #121 -: Март 02, 2011, 02:04:40 am »
В работата ми има структурни промени и нов директор, но това не се връзва много-много със Сатурн.

Точен ли е часа на тази среща, много интересна, непредсказуеми са планети в последен градус -тр.Венера ти е в квадрат с Марс. Най-ми е любопитно, че погледа ти е се е фиксирал върху него, защото ти се е сторил познат. Усещането какво беше? Марс ти е управител и на ЮЛВ, представи си се разминала с някоя любов от предишен живот. И също неговата реакция не е типична за бг представител, такъв подход настоятелен и как сериозно е казал "да го обсъдим" - хареса ми. Някакъв спомен си пробудила и в него ми се струва. Но как би се развила тази връзка - май по тази карта перспективата не я виждам, но знаеш ли мога да се съглася с Милки за вероятност от нова случайна засечка.    

всички сте вече в розовата мъгла, пу пу, плюя си в пазвата да не ме стига и мен.. :P :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Stella

• 7765
« Отговор #122 -: Март 02, 2011, 02:06:46 am »
Интересна карта и случка, Стела! Точно по Венера в секстил с Уран. Ако разглеждаме картата като хорар, тогава може да се срещнете отново - Луната и Сатурн имат предстоящ аспект. Луната има и хубав аспект с Юпитер, което отговаря на приятно познанство като цяло. Луна и Венера във 2-ри негов дом може да означа, че е ценител на женската красота.

Благодаря, Мирабела! Заради моите У7 и У5 в трети дом, откакто се помня ме спират мъже на улицата, да ми искат телефона, но не се доверявам на непознати. Връзките ми винаги са започвали като професионален контакт или други хора са ни запознавали. А нищо чудно да го срещна пак...аз живея в този квартал.
« Последна редакция: Март 02, 2011, 03:44:52 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #123 -: Март 02, 2011, 02:07:16 am »
Вижън, аз въобще за съжаление не съм влюбена.  :-[ А как ми се иска да съм.  :rolleyes:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #124 -: Март 02, 2011, 02:08:59 am »
всички сте вече в розовата мъгла, пу пу, плюя си в пазвата да не ме стига и мен.. :P :P

Представи си сцената, планетите. Южен възел също е залепен на Асц на часовата карта. Не ти ли се е случвало нещо такова без да произлезе по същество или да имаш очаквания. Това е много силно усещане, да се разминеш с непознат, независимо от пола и да чувстваш нещо познато във въздуха. А иначе аз още не съм в мъглата, но чакай след време и мен Нептун като ми обхване Венерата. ;D  

*

Stella

• 7765
« Отговор #125 -: Март 02, 2011, 02:09:18 am »

Аз го припознах в човек от настоящия си живот, но той така реагира, че все едно ме е познавал...наистина много странна случка...обаче нямам доверие на анаретните градуси на планетите. Предстоят много промени.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Vision

• 3523
« Отговор #126 -: Март 02, 2011, 02:10:37 am »
Вижън, аз въобще за съжаление не съм влюбена.  :-[ А как ми се иска да съм.  :rolleyes:

има някаква всеобща настройка на романтична розова вълна..като по някакво течение се носят всички и това им определя очакванията и какво виждат избирателно от цялото..не бих се учудила, ако това е някакъв заговор на рептилите, за да изгубят способността си хората да гледат реално на нещата.. ;D :P

не ми се връзвайте, много ми е весело, но горните ми думи не са на майтап, питайте и Вещичка да ви каже.. :blink:

« Отговор #127 -: Март 02, 2011, 02:10:58 am »
Дивна, при теб оста АС-DС е в приказливи и интелектуални знаци, а Луната и Венера са в 9-ти дом, което много добре пасва на написаното от теб. Луна във Водолей е още една преспоствака за разговори на разнообразни теми и обмен на идеи. С Плутон в 8-ми дом в хубав аспект с Марс си мисля, че и физическо привличане може да се е породило помежду ви, а също и че в разговорите ви ще има дълбочина, интуитивно разбиране.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #128 -: Март 02, 2011, 02:12:36 am »
...обаче нямам доверие на анаретните градуси на планетите. Предстоят много промени.

Да. Направо са като гейзер от нищото се пръкват и възникват ситуации съвсем неочаквани като всичко до последно изглежда по един начин, а после следват обрати -понякога приятни, понякога не до там.  

*

Stella

• 7765
« Отговор #129 -: Март 02, 2011, 02:13:41 am »

има някаква всеобща настройка на романтична розова вълна..като по някакво течение се носят всички и това им определя очакванията и какво виждат избирателно от цялото..не бих се учудила, ако това е някакъв заговор на рептилите, за да изгубят способността си хората да гледат реално на нещата.. ;D :P

не ми се връзвайте, много ми е весело, но горните ми думи не са на майтап, питайте и Вещичка да ви каже.. :blink:

Еми, то е заразно, Вижън! Лошо няма...рутината мен много ме мори и ме демотивира, знаеш ли? добре, че си ти да ни приземяваш. Разчитаме на теб.

*

Vision

• 3523
« Отговор #130 -: Март 02, 2011, 02:15:51 am »

Представи си сцената, планетите. Южен възел също е залепен на Асц на часовата карта. Не ти ли се е случвало нещо такова без да произлезе по същество или да имаш очаквания. Това е много силно усещане, да се разминеш с непознат, независимо от пола и да чувстваш нещо познато във въздуха. А иначе аз още не съм в мъглата, но чакай след време и мен Нептун като ми обхване Венерата. ;D  

имам някакви бегли спомени за такива случки, ама не съм сигурна дали не съм ги чела в някой ''арлекин'', на времето имах и такъв период.. :blink:

убедена съм от собствен опит, че човек може да се съпротивлява на розовата мъгла и всеобщия натиск да е пухкав, розов и мек.. ;) така че няма страшно за венерата ти.. :kissd:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #131 -: Март 02, 2011, 02:16:29 am »
има някаква всеобща настройка на романтична розова вълна..

Аз пък не съм забелязала хората да са на тази вълна. Да не бъркаме глупостта с розовото. :P Иначе лошо не би било толкоз да се реят нейде, а е точно наобратно -прекалено са угрижени, проблемни и делнични всички. А моите впечатления са за всеобща лудост, която се носи като вирус. Такива шокиращи прояви, но в същото време може да ти станат сериозна тема за размисъл.  

*

Uran

• 6041
« Отговор #132 -: Март 02, 2011, 02:18:39 am »
Що не ме хващат такива мъгли? ;D Много съм дебелокожа.
Чакай сега да плюя да не чуе дяволът, че кой знае какви мога да ги надробя в такова безсъзнание. ;D ;D ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #133 -: Март 02, 2011, 02:19:46 am »
Дивна, при теб оста АС-DС е в приказливи и интелектуални знаци, а Луната и Венера са в 9-ти дом, което много добре пасва на написаното от теб. Луна във Водолей е още една преспоствака за разговори на разнообразни теми и обмен на идеи. С Плутон в 8-ми дом в хубав аспект с Марс си мисля, че и физическо привличане може да се е породило помежду ви, а също и че в разговорите ви ще има дълбочина, интуитивно разбиране.

Благодаря, Мирабела!
За пръв път си пих кафето с такава наслада. Мъжът се оказа изключителен събеседник. Привличането по-скоро дойде от негова страна. Каза ми, че ме харесва и, че ме е виждал и друг път в кафето. На мен нищо не ми трепна, но с удоволствие бих си пила кафето с него. Има и интересна професия, за която бих слушала с удоволствие. Оказа се, че имаме също доста общи интереси, но пък сме и доста различни.

*

Stella

• 7765
« Отговор #134 -: Март 02, 2011, 02:19:59 am »
има някаква всеобща настройка на романтична розова вълна..

Аз пък не съм забелязала хората да са на тази вълна. Да не бъркаме глупостта с розовото. :P Иначе лошо не би било толкоз да се реят нейде, а е точно наобратно -прекалено са угрижени, проблемни и делнични всички. А моите впечатления са за всеобща лудост, която се носи като вирус. Такива шокиращи прояви, но в същото време може да ти станат сериозна тема за размисъл.  

И на мен хората ми изглеждат угрижени, проблемни и делнични. А розовата вълна се носи, заради запролетяването. А, дано станем по-усмихнати.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #135 -: Март 02, 2011, 02:21:02 am »
така че няма страшно за венерата ти.. :kissd:

Тъй си вярвам и аз, а и съм си я намислила за други изпълнения, но какво трябва, това ще е. По-рано Стелла писа, че наистина към светила или лични планета Нептун носи нови вдъхновения, търсения духовни, аз също не смятам, че непременно трябва да са най-предсказуемите описания и проявления, които обикновено се очакват. Особено за Нептун. А и много зависи от всичко останало в картата ти. Няма общовалидни тълкувания. Особено пък за планети, дето са най-малко изследвани, сред които е Нептун.     

*

Stella

• 7765
« Отговор #136 -: Март 02, 2011, 02:21:34 am »

Благодаря, Мирабела!
За пръв път си пих кафето с такава наслада. Мъжът се оказа изключителен събеседник. Привличането по-скоро дойде от негова страна. Каза ми, че ме харесва и, че ме е виждал и друг път в кафето. На мен нищо не ми трепна, но с удоволствие бих си пила кафето с него. Има и интересна професия, за която бих слушала с удоволствие. Оказа се, че имаме също доста общи интереси, но пък сме и доста различни.

Дивна, все искам да те питам...успя ли да си вземеш картините от бившия си приятел?

*

Divna

• 2478
« Отговор #137 -: Март 07, 2011, 02:19:39 am »
Ще оценя много мнението ви по картата, която поставям.

Напоследък май един скорпион успя да ми завърти главата.  :rolleyes:

« Отговор #138 -: Март 17, 2011, 03:56:41 am »
Имам вИпросче  :-[

Имам среща с един човек утре по работа. Аз днес му се обадих и това ни беше първият разговор.Може ли да се каже, че това е карта на "първата среща" един вид нашите отношения ще се определят от картата, когато съм му се обадила, а не когато ще се видим за пръв път. :lol: Утре, когато трябва да се срещна с него Луната е без курс  :'(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #139 -: Март 17, 2011, 04:03:52 am »
Имам вИпросче  :-[

Имам среща с един човек утре по работа. Аз днес му се обадих и това ни беше първият разговор.Може ли да се каже, че това е карта на "първата среща" един вид нашите отношения ще се определят от картата, когато съм му се обадила, а не когато ще се видим за пръв път. :lol: Утре, когато трябва да се срещна с него Луната е без курс  :'(

Ужас...,добре , че те прочетох....А аз съм бъкана от срещи утре.... :rolleyes: Тцц-тцц....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците