Аха, ясно. А не си романтична. Извинявай, но ми изглеждаш много нежна и фина душа, а от нежното до романтичното е само една крачка. :wub:
Ако жената е предствавена от Луната и Венера, а мъжът - от Слънцето и Марс, и двамата имат по един сигнификатор в падение и по един в огнен знак. На една вълна сте - основните ви сигнификатори, Луна и Слънце, са в една и съща стихия - огън - любовта ви е като страстно фламенко (извинявай за лиричното отклонение). Слънцето на трон приема много добре Луната в Овен. Марс е в знака на Венера. Би трябвало мъжът да е очарован от жената. Но това Слънце на трон - от една страна той е силен и мъжествен, щедър, благороден, от друга - той е този, който ще решава - Слънцето в Лъв е по-силно от Луна в Овен. Не мисля, че между Венера и Марс има съвпад - в различни знаци са и орбисът е 8 гр. По-скоро няма съвпад. Но Марс е в точен съвпад със Сатурн. Може би Сатурн в тази карта показва препятствията помежду ви - Сатурн е екзалтиран във Везни, а Марс е в падение - някакси ми изглежда, че Сатурн връзва ръцете на Марс и му пречи да действа свободно. Ако часът е точен, Сатурн управлява 9-тия ти дом. Знаеш, че 9-тият дом се свързва с чужбина, разстоянията... Как се чувства жената? Ами, Луната в Овен се чувства ентусиазирана, пълна с енергия, нетърпелива, не я свърта на едно място. Венера в Дева иска всичко да е точно такова, каквото тя си го представя, но много земна и реална в любовта, надежден партньор. Общо взето това виждам за жената в тази връзка.