Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116191 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Карта на първата среща
« Отговор #200 -: Май 21, 2011, 02:45:54 am »
Виждате ли развитие на отношенията в тази карта. Не е точно карта на първа среща, но мъжът за пръви път показва симпатия към жената, а тя за първи път се досеща, че интересът му не е само професионален. Симпатията е взаимна, но вие как мислите, дали има шанс да се получи връзка между тях ли ще си остане само симпатия? Да си го кажа направо, че жената съм аз, а мъжът е човек, с който пътищата  ни се пресичат професионално и постоянно се срещаме случайно на улицата. Казусът е за тренировка. Интересно е да се изследва развитието.

Днес срещата беше отново съвсем случайна, но обсъдихме бъдеща среща във връзка с професионален въпрос по негова инициатива, във връзка с което той ми запамети номера в личния си телефон и ми прозвъни. Оттам взех и часа като отправна точка за построяването на картата.

« Последна редакция: Май 21, 2011, 02:52:58 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #201 -: Май 21, 2011, 03:23:32 am »
Планетите, които обикновено описват на мъжа (Марс и Слънце), са в знака на една от планетите на жената - Венера. Мъжът е изцяло подвластен на красотата и обаянието на жената. Венера (У1) и Марс (У7) са в апликиращ съвпад в 7-мия дом, който е в тригон с Плутон. Биха могли да се формират любовни взаимоотношения, даже бих казала наситени с доста емоция, страстни. Може би прехвърчат искрички между вас. Има някаква любовна магия вероятно, защото Венера и Марс са в секстил с Нептун в 5-тия дом на картата. Само ме притеснява квадратът на Луната със Сатурн. Това може да се тълкува като спънки, препятствия помежду ви. Тези карти не се гледат точно като хорарните, нали? При това условие тригонът на светилата важи и би бил още едно потвърждение за възможност за формиране на връзка. В случай, че тригонът между Слънце и Луна се счита за недействащ, бих предположила, че е възможно мъжът и жената да продължат да флиртуват и евентуално да станат любовници, но за последното се съмнявам заради квадрата Луна в Козирог със Сатурн и квинкокса на Венера със Сатурн - жената е обвързана и няма да предаде партньора си. Сатурн е екзалтиран в знака на жената - тя цени много сегашната си връзка и сериозните взаимоотношения като цяло. Пиша това понеже си спомням от твои постове, че имаш приятел. Ако това не е вече така, се извинявам много. Извинявай, че така направо говоря. После ще изтрия поста си. Има и квадрат на Луната с Юпитер - може би прекалено много надежди се възлагат на тези новоформиращи се взаимоотношения, но като цяло те са много приятни, особено комуникацията помежду ви. Имате добра интелектуална съвместимост, макар че в момента на преден план да е повече физическото привличане.

Стела, извинявай много, ако съм много далеч от истината.

Може ли да попитам нещо? Това същият мъж ли е от картата със секстила Венера-Уран?

*

Stella

• 7765
« Отговор #202 -: Май 21, 2011, 04:05:45 am »
Благодаря за включването, Мирабела! Няма защо да изтриваш поста. Сложила съм го за упражнение. Твоите предположения са само хипотези и не ме "компрометират" по никакъв начин, не се притеснявай. Аз чувствам кога е написано добронамерено и кога има подтекст. Ти си била изключително тактична с всички и по всяко време, за което ти благодаря.  Да, имам приятел и много държа на него. С това момче се познавам отпреди да се запозна с моя приятел, но сега установих, че той ме харесва, целува ми ръка, целият пламва на моменти и сега е решил да идва на работата ми, за да решаваме един професионален въпрос, което не е толкова наложително, понеже каза, че бил в отпуска и би могъл да изчака да му свърши отпуската. Той е още по-млад от мен, наистина има привличане, но ме привлича по-скоро галантността му, отколкото нещо друго. Все пак една такава галантност не е случайна и ми стана интересно дали евентуално би прерастнала в нещо повече. Интересно ми е да наблюдавам човешките взаимоотношения. Ние винаги срещаме точните хора в точния момент. В момента са актуални кардиналните знаци и аз си проработвам кардиналните планети.

Имам кардинална квадратура - Юпитер 27 Рак - Марс 29 Везни
Той има Марс на 28 Рак, Плутон/Сатурн на 28 Везни

Освен това с учудване забелязвам, че точно в този момент неговите възли са в съзпад с транзитните 24 Близнаци-Стрелец, само че обърнати и попадат върху оста ми 1-7 дом.

За протокола: в картата, която съм поставила, тригонът на Луната със Слънце е много хубав аспект, когато става дума за взаимоотношения, но за съжаление се разпада преди да стане точен, а последният аспект на Луната е квадрат с Юпитер.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #203 -: Май 21, 2011, 04:15:57 am »
Много красиво! И аз имам Марс във Везни и харесвам галантните мъже. Дано се случи каквото е най-добро за теб и те прави най-щастлива! :wub:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #204 -: Май 28, 2011, 03:32:24 am »
Запознанството в интернет ли е започнало?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #205 -: Май 28, 2011, 03:37:17 am »
  Защото  са акцентирани въздушните знаци и домове ли, Дияна, за това ли мислиш да е така. На пръв поглед на мен картата ми изглежда многообещаваща - фиксираният кръст е застъпен, с хубави тригони - между Слънце, Луна и Сатурн - изглежда нещата ще се развият бавно, но стабилно.

« Отговор #206 -: Май 28, 2011, 03:43:54 am »
Тригонът между светилата е разходящ, но презполагам се счита за действащ. Интересно, картата е построена за почивен ден, но светилата сочет към работна среща. Класическите управители на АС и DC са на в тригон, Венера и Марс са в съвпад. На мен ми се струва, че ще има развитие в това запознанство. Може да започне като приятелство на базата на общи интереси, но заради съвпада Венера-Марс си мисля, че няма да остане само такова. Луната във Водолей изисква да си давате повече свобода. Луната квадратира Венера-Марс-Меркурий в Телец, така че баласът между свободата и вкопчването един в друг може да е дилема в тези взаимоотношения. Но хубавият въздушен трин ви дава възможност да се разбирате и да поставите основите на дълго приятелство поне.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #207 -: Май 28, 2011, 03:47:24 am »
И аз си мислех за работна среща, но може и просто да вземем домовото разположение на сигнификаторите като аксидентален белег на известна несигурност и плахост.  Дейзи, поради сигнификаторите в трети и Близнаци. Хрумна ми. 
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #208 -: Май 28, 2011, 03:47:49 am »
+/- 15 мин. са много...Срещата е кармична с усещане за близост и познанство...Трудна среща в началото , контакта и комуникацията са доста интересни , защото е имало барири...Някой е трябвало да наруши правилата.... :blink:
Има развитие и бъдеще в тази първа среща...Тук ще има любов на 1000%... :blink:

ОСТА Е В 5/11-ТИ.... :72:
« Последна редакция: Май 28, 2011, 04:04:14 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #209 -: Май 28, 2011, 04:17:11 am »
Благодаря за вниманието ,срещата не е работна  :blink:хареса ми интерпретацията ,обещавам да кажа резултата :P

оЧАКВАМ ГО СКОРО...ОКОЛО 15 ЮНИ.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #210 -: Май 28, 2011, 06:11:09 am »
Защо 15.05 ...заради пълнолунието в 24 градуса Стрелец? :P

Защото знам...и така ми каза вселената :kissd: и картата... :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #211 -: Май 28, 2011, 06:30:16 am »
Ето току-що си отговори на въпроса за "необикновените " способности на Стрелеца-пророчеството...не се шегувам.Все пак говорим за Юпитер ;)...само нагоре,само напред и винаги в бъдещето...познато ми е  :P
:kissd:

Да бъде!

« Отговор #212 -: Май 29, 2011, 01:41:16 am »
Качвам една карта от момента на запознанството.Как ви се струва в перспектива?

*

Марая

• 28287
« Отговор #213 -: Май 29, 2011, 01:44:14 am »
Та не е ли реализирана тая перспектива... :rolleyes:

« Отговор #214 -: Май 29, 2011, 01:49:05 am »
Не съвсем  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #215 -: Май 29, 2011, 01:55:23 am »
Не съвсем  :rolleyes:

Какво и липсва? :rolleyes: :-\...
Смелост...-нали?
Връзката е с потенциал.... ;)

« Отговор #216 -: Май 29, 2011, 02:00:11 am »
Да  :blink:
Мерси  :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #217 -: Май 29, 2011, 03:25:03 am »
Да  :blink:
Мерси  :wub:

За нищо...удоволствието е изцяло за мен... :wub: ;D

« Отговор #218 -: Юни 18, 2011, 01:57:22 am »
Хубав тригон на светилата, макар и разходящ вече. На Луната й предстои квадрат с нодалната ос по оста 3-9 дом. Как е комуникацията в тази двойка? Затруднена? На светилата им предстои само аспект с Нептун. Има някакво очарование между двамата, но също е възможна и заблуда, объкване. Слънцето и Меркурий са най-силно поставени. Заради силното положение на Слънцето мисля, че мъжът в тази връзка е в по-силната позиция, той има последната дума. А заради позицията на Меркурий мисля, че е възможно да има добро приятелство между двамата и че би трябвало да са интелектуално съмвестими, добри предпоставки за приятно общуване. Управителите на АС-DC са в падение - сякаш и двамата нямат възможност да действат свободно.

« Отговор #219 -: Юни 18, 2011, 02:32:39 am »
Аха, ясно. А не си романтична. Извинявай, но ми изглеждаш много нежна и фина душа, а от нежното до романтичното е само една крачка. :wub:
Ако жената е предствавена от Луната и Венера, а мъжът - от Слънцето и Марс, и двамата имат по един сигнификатор в падение и по един в огнен знак. На една вълна сте - основните ви сигнификатори, Луна и Слънце, са в една и съща стихия - огън - любовта ви е като страстно фламенко (извинявай за лиричното отклонение). Слънцето на трон приема много добре Луната в Овен. Марс е в знака на Венера. Би трябвало мъжът да е очарован от жената. Но това Слънце на трон - от една страна той е силен и мъжествен, щедър, благороден, от друга - той е този, който ще решава - Слънцето в Лъв е по-силно от Луна в Овен. Не мисля, че между Венера и Марс има съвпад - в различни знаци са и орбисът е 8 гр. По-скоро няма съвпад. Но Марс е в точен съвпад със Сатурн. Може би Сатурн в тази карта показва препятствията помежду ви - Сатурн е екзалтиран във Везни, а Марс е в падение - някакси ми изглежда, че Сатурн връзва ръцете на Марс и му пречи да действа свободно. Ако часът е точен, Сатурн управлява 9-тия ти дом. Знаеш, че 9-тият дом се свързва с чужбина, разстоянията... Как се чувства жената? Ами, Луната в Овен се чувства ентусиазирана, пълна с енергия, нетърпелива, не я свърта на едно място. Венера в Дева иска всичко да е точно такова, каквото тя си го представя, но много земна и реална в любовта, надежден партньор. Общо взето това виждам за жената в тази връзка.