Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116241 Прегледи
Re:Карта на първата среща
« Отговор #220 -: Юни 18, 2011, 03:10:46 am »
Слънце на трон може ли мине за военно? По-скоро съвпадът на Марс със Сатурн може да мине за военно. Марс е негов сигнификатор, а Сатурн е сигнификатор на задълженията, отговорностите, сериозните неща.

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #221 -: Юни 18, 2011, 03:36:49 am »
Това запознанство има ли потенциал да премине в любовна връзка? Аз все още трудно се наемам да коментирам но виждам такава възможност или се лъжа?
http://prikachi.com/images.php?images/848/3022848G.gif
Преди време писах по темата и да ви кажа как се разви ситуацията. Има някакво харесване между нас, връзка любовна няма засега, но работна да. От скоро работим заедно, дано е за добре.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #222 -: Юни 20, 2011, 09:53:02 pm »
  A за тази карта какво ще кажете? :P ;D :blink:
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #223 -: Юни 21, 2011, 12:05:26 am »
  A за тази карта какво ще кажете? :P ;D :blink:
Аз тука карта не виждам... :unsure:

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #224 -: Юни 21, 2011, 03:09:47 am »
не трябва ли дадата и часа на срещата да се въведат в една натална карта или както винаги нещо не съм разбрала :-[ :-[ ;D
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #225 -: Юни 21, 2011, 04:30:24 am »
Привет, и добра вечер на всички....пускам тук една карта на моя първа среща, отдавна не съм писала тук....вече ми липсва :-[

*

sunrain

• 6710
« Отговор #226 -: Юни 21, 2011, 04:39:08 am »
Сигурно отношенията след тази среща са прераснали в една трудна, вълнуваща любов, с доза драма и въобще много силна спойка между вас е имало, разбиране без думи и въпреки това усещане за фаталност и натиск от обстоятелствата, които ви заобикалят, тоест имало е трудности. Ти всъщност питаш ли нещо или ни я даваш само за упражнение? Свързана ли се чувстваш по някакъв начин още с този човек, дори да не сте заедно?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #227 -: Юни 21, 2011, 04:44:27 am »
Сигурно отношенията след тази среща са прераснали в една трудна, вълнуваща любов, с доза драма и въобще много силна спойка между вас е имало, разбиране без думи и въпреки това усещане за фаталност и натиск от обстоятелствата, които ви заобикалят, тоест имало е трудности. Ти всъщност питаш ли нещо или ни я даваш само за упражнение? Свързана ли се чувстваш по някакъв начин още с този човек, дори да не сте заедно?

Съни, привет! Благодаря за включването ти.....ами просто беше красива любов.....затова може би я давам...а иначе на въпроса ти - винаги ще се чувствам свързана с него... :rolleyes:

*

Divna

• 2478
« Отговор #228 -: Юни 21, 2011, 04:48:07 am »
Герчо, това картата на първата среща с бащата на втората ти дъщеричка ли е?

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #229 -: Юни 21, 2011, 04:53:26 am »

Дивна, привет! Аз имам само една дъщеричка..... :P

*

Divna

• 2478
« Отговор #230 -: Юни 21, 2011, 04:56:19 am »

Дивна, привет! Аз имам само една дъщеричка..... :P

Да ти е жива и здрава!  :blink: Пък може и сестричка да си има скоро.  ;)

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #231 -: Юни 22, 2011, 06:30:57 pm »
Момичета, пускам ви една карта на първа среща на моя близка. Надявам се на включване, защото това е една невероятна любов....Пишете!!! :-[

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #232 -: Юни 22, 2011, 08:04:08 pm »
Марс и Венера в 5-ти...Той по-голям ли е...Ще става дума за любов... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #233 -: Юни 22, 2011, 08:10:06 pm »
Марс и Венера в 5-ти...Той по-голям ли е...Ще става дума за любов... :rolleyes:

не е по-голям :) .Незнам и аз как да тълкувам Луната със Сатурн,много странно .
 :wub:

Неизбежна среща.... ;) И двете планети са свързани с кармата...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #234 -: Юни 23, 2011, 05:01:47 am »
има ли потенциал за продължителна връзка ,каква би била тя ,има ли карма  :rolleyes:

Има, но нещо може все да се разминавате във времето. Кармата -необходимо условие ли е за започване на връзка с теб. ;D
И тук ми се губи сякаш голямата страст, незнам що, като усещане в цялост от картата. Може би повече е на ниво общуване и духовно разбирателство.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

holanda

« Отговор #235 -: Юни 23, 2011, 08:00:47 pm »
Има, но нещо може все да се разминавате във времето. Кармата -необходимо условие ли е за започване на връзка с теб. ;D
И тук ми се губи сякаш голямата страст, незнам що, като усещане в цялост от картата. Може би повече е на ниво общуване и духовно разбирателство.

много улавяш нещата,благодаря Съни  ;) :wub:

*

Divna

• 2478
« Отговор #236 -: Юни 24, 2011, 12:26:27 am »
Лилавка, къде е картата, която си поставила? Да не би да си я изтрила?  :-\

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #237 -: Юни 26, 2011, 06:54:00 pm »
До сега не бях пускала такава карта за първа среща. Ще има ли нова среща? Предвид колко отдавна е било :-\

Какво да гледам? У1 и У7. Има и новолуние.

« Отговор #238 -: Юни 26, 2011, 07:04:25 pm »
Ако гледаме като основен фактор положението на светилата, излиза, че началото е било по-скоро край. Луната е във фаза на новолуние, изгорена от Слънцето в собствения му знак. Слънцето е сигнификатор на мъжа, Луната - на жената. Изглежда, че той решава по въпроса за отношенията. Управилите на АС-DC нямат връзка помежду си, освен че Венера е в знака на падение на Марс. Жената се е влюбила бързо в мъжа (Венера в тригон с Уран), въпреки че от самото начало може да го е виждала в блестяща светлина. Изглежда ми, че има някаква заблуда по отношение на чувствата между двамата - Луната има опозиция с Нептун по оста 5-11 преди да съвпадне със Слънцето. Комуникацията между двамата е също затруднена - Меркурий в съвпад със Сатурн. Съвпадът със Сатурн може и да означава, че посланията, които двамата си изпращат, ще се ясни и недвусмислени, но Меркурий има сходяща опозиция с Нептун. Съществува тенденция заблудите между двамата да стават повече с времето. Извинявам се много, ако греша.

« Отговор #239 -: Юни 26, 2011, 08:47:08 pm »
Не, аз сама се заблудих, взимайки Венера за втори сигнифиатор на жената. Може би Венера описва мъжа в този случай. А може би и не. Извинявай, Шрея!