Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116227 Прегледи
*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
Re: Карта на първата среща
« Отговор #300 -: Септември 09, 2011, 04:33:31 pm »
А какво ще кажете за момента, в който осъзнаваме, че човекът е важен за нас или моменета, в който осъзнаваме, че сме се влюбили, примерно. Защото с този човек може да се познаваме от деца, но моментът, в който го забелязваме по другия начин е решаващ за бъдещите отношения според мен.

Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #301 -: Септември 09, 2011, 04:48:49 pm »
Цитат
А какво ще кажете за момента, в който осъзнаваме, че човекът е важен за нас или моменета, в който осъзнаваме, че сме се влюбили, примерно. Защото с този човек може да се познаваме от деца, но моментът, в който го забелязваме по другия начин е решаващ за бъдещите отношения според мен.
Аз мисля че това е друг въпрос, сега някой друг ще каже "ами моментът в който е започнала връзката?", после пък ще има и карта на сватбата ехеее...  :P В случая става въпрос за "СРЕЩАТА"  :blink:
Добре де хайде някой да постне карта за която е сигурно поне кой е инициаторът. Не може ли по обстоятелствата да стигнем до извода по кое се определя той..  :blink:

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #302 -: Септември 09, 2011, 04:54:32 pm »
Аз имах предвид, че осъзнаването може да е по-важно от първата среща. Защото може да сте били за първи път заедно в родилния дом - това може да е първата среща.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #303 -: Септември 09, 2011, 04:55:31 pm »
С бившия, понеже се познаваме повече от 10 години и не си спомням нито датата и месеца, нито годината на запознанството, за "първа среща" вземам датата на първия секс.  ;D
Поне това си го спомням със сигурност, а и именно тогава отношенията ни от чисто приятелски преминават в интимни (връзка).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #304 -: Септември 09, 2011, 05:24:10 pm »
Имам въпрос с повишена трудност..
Аз съм посетила профила му(той е пуснал стръвта), не съм му писала, просто съм му лайк-нала снимка(което ме прави инициатор защото аз пускам стръвта?) Тогава той ми е писал пръв. Кой е инициатора в действителност и кой във картата се пита в загадката?  ;D
Пускам карта на моята онлайн "среща"
http://imageshack.us/f/838/astrowq.gif/
Не съм наясно, но предполагам, че аз съм асцендента(инициатора) в случая и съм представлявана от Уран? а той десцендент и представляван от Слънце, или може би Венер/Марс?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #305 -: Септември 09, 2011, 05:50:44 pm »
Ти може да си го лайкнала, но той ти е писал пръв.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #306 -: Септември 09, 2011, 06:12:16 pm »
Мдааа, но нали аз съм тази, която е посетила профила му и съм го провокирала. Ако не бях, той нямаше да ми пише и нямаше да се стигне до тук.
От една страна аз съм се хванала на неговата стръв(профил), пускайки му стръв на него.. и той е захапал   ;D  Но някакси аз съм първопричината за случилото се... следователно инициатор, но пък от друга страна ако той не беше писал, нямаше да се случи нищо. дилема
« Последна редакция: Септември 09, 2011, 06:21:41 pm от Freya »

Re:Карта на първата среща
« Отговор #307 -: Септември 09, 2011, 08:53:11 pm »
Да сложа и аз карта на една първа среща за упражнение. Мисля, че картата е много показателна. У мен се заформиха силни чувства към обекта, както се пее в една песен "no es amor, es un obsesion...". Първо лятах в небесата, той подклаждаше чувствата ми. После паднах от високо - момчето си имало вече друга и не е бил сметнал за необходимо да ми го каже. До последно мълчеше по въпроса.

Пробвах метода на Мона Ригер с моята карта. Той дойде при мен, ерго той е Марс в Риби - вярно, непостоянно момче се оказа, на настроения беше, т.е. доста мутабелен. Аз съм Венера в Стрелец, която отива на квадрат с него - вярно, пренебрегнах го, изобщо не му обърнах внимание първия пък като се видяхме. Забелязвате ли как Луната е в неговия 1-ви дом, а Слънцето - в моя. При него женска планета в екзалтация, при мен - мъжка в знака на страстта, а и Венера отива на съвпад с Плутон. И това показва верни факти - в нашите взаимоотношения той започна да играе женската роля - лигавеше се, често беше уклончив, пасивен, докато аз бях по-дейната. Луната отива на опозиция със Слънцето - ами, да, нищо не излезе - твърде различни бяхме. Марс има сходящ тригон със Сатурн - той се обвърза трайно (не е женен) след това.

*

Stella

• 7765
« Отговор #308 -: Септември 09, 2011, 10:35:01 pm »
Добре де хайде някой да постне карта за която е сигурно поне кой е инициаторът. Не може ли по обстоятелствата да стигнем до извода по кое се определя той..  :blink:

Ето ви карта на  първата среща на мен и моя приятел. Забелязахме се на едно обучение, на което аз отидох първа, а той дойде на другия ден. Инициативата за началото на връзката беше негова, макар аз да му дадох да разбере, че ми е приятно в неговата компания. Всичко беше в неговите ръце и той направи първата крачка.

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #309 -: Септември 09, 2011, 11:27:47 pm »
Mirabella, a кое в картата ти може да подсказва, че е имал друга връзка? :(

Дали е по-удачно да се вземат планетите до Септенера? Гледам картата на Стела с този разходящ съвпад на Марс/ Венера и си мисля, че на Асц Скорпион пò би подхождал Марс като упр., не толкова Плутон. :unsure:
« Последна редакция: Септември 10, 2011, 12:09:24 am от Shreya »

*

Stella

• 7765
« Отговор #310 -: Септември 09, 2011, 11:38:44 pm »
Mirabella, a кое в картата ти може да посказва, че е имал друга връзка? :(

Дали е по-удачно да се вземат планетите до Септенера? Гледам картата на Стела с този сходящ съвпад на Марс/ Венера и си мисля, че на Асц Скорпион пò би подхождал Марс, не толкова Плутон.

той съвпадът на Марс с Венера е вече разходащ, защото венера е по-бързата планета, но е все още действащ. Приятелят ми има обаче асцендент Скорпион и в картата на първата среща изгрява неговият асцендент.

На твоят въпрос: Според мен не може да се каже със сигурност дали човекът  е имал друга връзка или дори, че в момента е обвързан....може само да се предполага и да се търсят доказателства в действителността.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #311 -: Септември 10, 2011, 12:07:47 am »
Да, вярно че Венера е по-бързата планета :rakeattack:

Цитат
може само да се предполага и да се търсят доказателства в действителността
Разбира се, това имах предвид. Упр. на Асц в 12 дом мисля се спомена да се свързва с тайна връзка.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #312 -: Септември 10, 2011, 08:43:54 am »

Упр. на Асц в 12 дом мисля се спомена да се свързва с тайна връзка.

Ако е така е видно от картата на Мирабела, че човека си е имал друга.

Моля ви, кажете в моята карта на първа среща / ще я кача пак, да не я търся/ какво трябва да говори съвпада на Плутон със Слънцето?

*

Asol

• 4140
« Отговор #313 -: Септември 10, 2011, 05:31:50 pm »

Ето ви карта на  първата среща на мен и моя приятел ...

Стела, попаднах на един твой коментар, след като отворих тема, която четеше някои от гостите и се замислих ти не беше ли споменала, че приятелят ти е със слънчев знак Овен ? Ако е така, значи теорията на Ръшман си действа при теб.

*

Stella

• 7765
« Отговор #314 -: Септември 10, 2011, 10:07:51 pm »

Ето ви карта на  първата среща на мен и моя приятел ...

Стела, попаднах на един твой коментар, след като отворих тема, която четеше някои от гостите и се замислих ти не беше ли споменала, че приятелят ти е със слънчев знак Овен ? Ако е така, значи теорията на Ръшман си действа при теб.

Асол, благодаря ти, че изрови темата.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #315 -: Септември 20, 2011, 03:41:23 pm »
Здравейте :) Много ще съм ви благодарна да ми кажете какво мислите за тази карта :)
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #316 -: Септември 24, 2011, 06:48:11 pm »
Mirabella, a кое в картата ти може да подсказва, че е имал друга връзка? :(

Дали е по-удачно да се вземат планетите до Септенера? Гледам картата на Стела с този разходящ съвпад на Марс/ Венера и си мисля, че на Асц Скорпион пò би подхождал Марс като упр., не толкова Плутон. :unsure:

Съжалявам, че чак сега отговарям. Не видях изобщо въпроса (къде са ми очите?). Той е Марс в 12-тия ми дом - крие нещо от мен или аз не го забелязвам. Марс има сепариращ секстил с Луната (в негов 1-ви дом) - може да е завързал връзка с друга жена вече. Марс ще направи тригон със Сатурн в знака на Луната - мисля, че това може да се тълкува като предстоящо сериозно обвързване с въпросната жена.

Упр. на Асц в 12 дом мисля се спомена да се свързва с тайна връзка.

Ако е така е видно от картата на Мирабела, че човека си е имал друга.

Моля ви, кажете в моята карта на първа среща / ще я кача пак, да не я търся/ какво трябва да говори съвпада на Плутон със Слънцето?

Плутон в съвпад със Слънцето може да говори за цялостно обновяване чрез връзката. Ако Слънцето е сигнификатор на мъжа, съвпадът му с Плутон може да показва, че той притежава качествата на тази планета - силна воля, издържливост, способност да се преобразява напълно след всяко поражение, да излиза по-силен от всяка битка, да се бори докрай, да въздейства върху хората и т.н. Типичните скорпионски качества.

« Отговор #317 -: Септември 24, 2011, 07:04:59 pm »
Здравейте :) Много ще съм ви благодарна да ми кажете какво мислите за тази карта :)

Мисля, че с тази огнена Луна (У1), която идва от опозиция със Сатурн (У7), познанството ви не е започнало особено леко - може да сте се сдърпали още в самото начало или веднага да сте разбрали, че имате основни различия помежду си. А може би се преструвате, че не се понасяте, за да не се резкриете един друг, че се харесвате. Единият от вас пали бързо, а другият има нужда от повече време, за да се настрои на същата вълна. На Луната й предстои квадратура с диспозитора й Марс. Изглежда ми, че нещата между вас може да преминат в дълги дискусии и спорове. Сексуалното привличане е налице (Венера и Марс имат разходящ секстил) и може да е било бързо изконсумирано, но по тази карта ми изглежда, че липсва ви обща съвместивост. За по-добра оценка на положението виж синастрията и композита ви.
« Последна редакция: Септември 24, 2011, 07:23:18 pm от Mirabella »

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #318 -: Септември 29, 2011, 10:28:57 am »
Как мислите, че ще се развият отношенията след тази първа среща?

*

Uran

• 6041
« Отговор #319 -: Септември 29, 2011, 03:17:24 pm »
Toва интернет любов ли е?
Единият от двамата е захапал т.е. има харесване/влюбване, другият ми се струва по-материално ориентиран. :blink: