Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116231 Прегледи
*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
Re: Карта на първата среща
« Отговор #320 -: Септември 29, 2011, 03:53:04 pm »
Toва интернет любов ли е?
Мдаа....но от виртуална, става реална. Това е часът на срещата в реала.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

sunrain

• 6710
« Отговор #321 -: Септември 29, 2011, 05:19:54 pm »
Как мислите, че ще се развият отношенията след тази първа среща?

Струва ми се, че пълнота в завършения смисъл на думата не може да се очаква съвсем. Ще ги свързва повече духовно разбирателство и общи виждания, както и ще си поставят някакви съвместни цели с неясен във времето резултат, може би и невъзможен поради различни обстоятелства. Ще се допълват интелектуално и в очакванията си, но сякаш има вероятност едната страна понякога да влага повече емоция, другата по-от дистанция и така да се разминават в отношенията. За жената възможно срещата да е много интригуваща и завладяваща, а и да остави значим отпечатък в живота й, при всички случаи и за двамата ще е нов начин на себеизразяване и до известна степен взаимно израстване.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #322 -: Септември 29, 2011, 05:46:09 pm »
sunrain, да знаеш само колко си права..! всяка една дума е на място. много точно си уловила отношенията.  :blink:
...а аз много не вярвах на тези карти ...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #323 -: Септември 29, 2011, 06:52:38 pm »
Да, вярно че Венера е по-бързата планета :rakeattack:

Упр. на Асц в 12 дом мисля се спомена да се свързва с тайна връзка.

Ако е така е видно от картата на Мирабела, че човека си е имал друга.

Моля ви, кажете в моята карта на първа среща / ще я кача пак, да не я търся/ какво трябва да говори съвпада на Плутон със Слънцето?

Обречена връзка...

Toва интернет любов ли е?
Мдаа....но от виртуална, става реална. Това е часът на срещата в реала.

Ако е в 04 сутринта както е дадена... ;D , все едно е правена от астролог...с оглед емоционалната независимост...Прилича на бизнес връзка... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #324 -: Септември 29, 2011, 11:00:14 pm »
Ако е в 04 сутринта както е дадена... ;D , все едно е правена от астролог...с оглед емоционалната независимост...Прилича на бизнес връзка... :rolleyes:
Ми не..не е бизнес среща и не беше планирана. Часът е верен  ;D Спонтанно решихме да се срещнем в парка до нас...след като си чатихме за пореден път до посред нощите. Беше сладка, романтична среща. После имахме още няколко.
Просто исках да изпреваря времето, да разбера какво ще спечеля и какво ще изгубя след всичко това :blink:

Mного мило звучи...И красиво...Но няма време...,времето въобще не съществува... ;D В този случай не губиш нищо...и не печелиш нищо...,защото печелиш ВЕЧНОСТТА на една емоция....Пожелавам ти късмет...и парченца любов...,чрез който да сглобиш пъзела...Любовта е навсякъде и е в мига...другото е илюзия...Успех! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #325 -: Септември 29, 2011, 11:32:43 pm »
Благодаря, Марая   :blink:
Сега дир. венера ми е в съвпад с натален меркурий /той е по-малък от мен/ и  в опозиция на нат. уран. тотално съм изтрещяла  ;D изпитвам глад за нови емоции, не мога да се контролирам /а имам натален съвпад марс-сатурн, който обикновено ме възпира да действам необмислено/. Като не мога да си контролирам чувствата, започвам да се чувствам безпомощна...:(

Контрол - чувства - любов....романтика...Контрола го забрави...,за да имаш останалите... ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #326 -: Септември 29, 2011, 11:36:56 pm »
Как мислите, че ще се развият отношенията след тази първа среща?

Сексуалност, топлота, приятелство, но и затруднена вербална комуникация и трудно съвместно съжителство. Жената е непредвидима, а мъжът е щедър, практичен, суетен и обича да си угажда. Връзката е романтична, но не е подходяща за брак.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #327 -: Септември 29, 2011, 11:47:39 pm »
Контрол - чувства - любов....романтика...Контрола го забрави...,за да имаш останалите... ;)
Да, точно това ми е проблема цял живот...сега го осъзнах - контролът ....Заради сатурн е:( и слънцето ми е в дома на сатурн ...Почвам да работя върху това...дано после не искам съвети как да се озаптя  ;D
Мноого, много благодаря за просветлението!  :wub:

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #328 -: Септември 29, 2011, 11:52:03 pm »
Сексуалност, топлота, приятелство, но и затруднена вербална комуникация и трудно съвместно съжителство. Жената е непредвидима, а мъжът е щедър, практичен, суетен и обича да си угажда. Връзката е романтична, но не е подходяща за брак.
Всичко е вярно, както го казваш ...само за комуникацията не е така, но на този етап...Не знам за в бъдеще как ще е.
мерси  :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #329 -: Септември 30, 2011, 01:12:11 am »
Да, точно това ми е проблема цял живот...сега го осъзнах - контролът ....Заради сатурн е:( и слънцето ми е в дома на сатурн ...Почвам да работя върху това...дано после не искам съвети как да се озаптя  ;D
Мноого, много благодаря за просветлението!  :wub:

За нищо! Успех.....

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #330 -: Ноември 01, 2011, 01:50:19 pm »
Ето картата на първа среща с едни много грабнал ме човек. Как ви изглежда нашата връзка, ще се развие ли на някъде към по-сериозна или да си налягам парцалите навреме?

Има и транзити, ако пречат да ги махна, ама не съм обърнала внимание.
« Последна редакция: Ноември 01, 2011, 02:00:46 pm от virgo »

« Отговор #331 -: Ноември 01, 2011, 05:21:26 pm »
Опозиция (макар и разходяща) между светилата в мутабелни знаци и то по оста 1-7-ми дом не ми се струва добра предпоставка за изграждане на трайни и стабилни любовни взаимоотношения. Може би сте замесени от различно тесто що се касае за въпросите, свързани с любовта. Той ми изглежда практичен и рационален (Слънце в Дева), докато ти е възможно да си по-романтична и влюбчива (Луна в Риби). Привличането е като между две противоположности - в началото е вълнуващо, но после различията могат да натежат. Въпреки това земният елемент присъства в картата и то под формата на голям трин между Меркурий, Юпитер и Плутон, свързващ 3-ти, 7-ми и 11-ти дом. Резултатът би трябвало да се изразява в добра комуникация, даваща духовно и интелектуално обогатяване и на двете страни, ползотворно (бизнес) съдрудничество, което е възможно да прерастне в дружба, приятелство или поне да се запази под формата на приятно познанство. Елементът на привличане (вкл. физическо) също е приятно затъпен - Венера и Марс имат разходящ секстил. Възможно е физическото привличане помежду ви да се засили или да се стигне до физически контакт в работна обстановка (Луната - управител на 6-тия дом има сходящ тригон с Марс в 6-ти дом). За последното не съм сигурна дали ще се случи. Но поради предстоящата опоцизия на Луна и Венера не ми се струва, че физическата (любовната) страна на връзката ви ще просъществува (дълго) или ще бъде удовлетворяваща и за двама ви.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #332 -: Ноември 01, 2011, 06:48:23 pm »
Да, точно така изглежда и логически, знаейки фактите, че нещата могат да се случат:

добра комуникация, даваща духовно и интелектуално обогатяване и на двете страни, ползотворно (бизнес) съдрудничество, което е възможно да прерастне в дружба, приятелство или поне да се запази под формата на приятно познанство.

*

Stella

• 7765
Re:Карта на първата среща
« Отговор #333 -: Ноември 21, 2011, 04:55:55 pm »
Виждате ли развитие на отношенията в тази карта. Не е точно карта на първа среща, но мъжът за пръви път показва симпатия към жената, а тя за първи път се досеща, че интересът му не е само професионален. Симпатията е взаимна, но вие как мислите, дали има шанс да се получи връзка между тях ли ще си остане само симпатия? Да си го кажа направо, че жената съм аз, а мъжът е човек, с който пътищата  ни се пресичат професионално и постоянно се срещаме случайно на улицата. Казусът е за тренировка. Интересно е да се изследва развитието.

Днес срещата беше отново съвсем случайна, но обсъдихме бъдеща среща във връзка с професионален въпрос по негова инициатива, във връзка с което той ми запамети номера в личния си телефон и ми прозвъни. Оттам взех и часа като отправна точка за построяването на картата.

Намерих казуса за мен и момчето от синастрията.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
Re:Карта на първата среща
« Отговор #334 -: Ноември 21, 2011, 04:58:50 pm »
Планетите, които обикновено описват на мъжа (Марс и Слънце), са в знака на една от планетите на жената - Венера. Мъжът е изцяло подвластен на красотата и обаянието на жената. Венера (У1) и Марс (У7) са в апликиращ съвпад в 7-мия дом, който е в тригон с Плутон. Биха могли да се формират любовни взаимоотношения, даже бих казала наситени с доста емоция, страстни. Може би прехвърчат искрички между вас. Има някаква любовна магия вероятно, защото Венера и Марс са в секстил с Нептун в 5-тия дом на картата. Само ме притеснява квадратът на Луната със Сатурн. Това може да се тълкува като спънки, препятствия помежду ви. Тези карти не се гледат точно като хорарните, нали? При това условие тригонът на светилата важи и би бил още едно потвърждение за възможност за формиране на връзка. В случай, че тригонът между Слънце и Луна се счита за недействащ, бих предположила, че е възможно мъжът и жената да продължат да флиртуват и евентуално да станат любовници, но за последното се съмнявам заради квадрата Луна в Козирог със Сатурн и квинкокса на Венера със Сатурн - жената е обвързана и няма да предаде партньора си. Сатурн е екзалтиран в знака на жената - тя цени много сегашната си връзка и сериозните взаимоотношения като цяло. Пиша това понеже си спомням от твои постове, че имаш приятел. Ако това не е вече така, се извинявам много. Извинявай, че така направо говоря. После ще изтрия поста си. Има и квадрат на Луната с Юпитер - може би прекалено много надежди се възлагат на тези новоформиращи се взаимоотношения, но като цяло те са много приятни, особено комуникацията помежду ви. Имате добра интелектуална съвместимост, макар че в момента на преден план да е повече физическото привличане.

Стела, извинявай много, ако съм много далеч от истината.

Може ли да попитам нещо? Това същият мъж ли е от картата със секстила Венера-Уран?

А ето какво е отговорила Мирабела.
Този има Венера и Луна в квадрат с Уран.

*

Asol

• 4140
« Отговор #335 -: Ноември 21, 2011, 06:45:44 pm »
Стела, нищо чудно - при транзитно положение съответстващо на натални позиции да търси ситиации, които да го изразят този аспект. При теб също го има този момент - транзитно каре между Слънце и Нептун.
Предполагам знаеш и допускаш, че един мъж може да бъде галантен и заради и поради постигането на нещо, а нещата с  галантността иначе може и да не са съвсем така по дефолт.

*

Stella

• 7765
« Отговор #336 -: Ноември 21, 2011, 07:34:49 pm »
Стела, нищо чудно - при транзитно положение съответстващо на натални позиции да търси ситиации, които да го изразят този аспект. При теб също го има този момент - транзитно каре между Слънце и Нептун.
Предполагам знаеш и допускаш, че един мъж може да бъде галантен и заради и поради постигането на нещо, а нещата с  галантността иначе може и да не са съвсем така по дефолт.

А, това което ми казваш за повтарянето на наталните аспекти в мунданен план е доста интересно. Да не би да твърдиш, че когато се повтори този аспект, той ни тласка към проработка на рождения? Ако е така, това е много интересно умозаключение, на което си струва да се обърне внимание. Макар, да знам, че аспектите са 2 пъти по-силни, когато се повтарят в мунданен план, аз не съм се сещала досега да ги разглеждам, по начина, по който ти ми обърна внимание.

Аз се интересувам НЕ от мъжа, а от астрологичните изводи, които мога да си направя. Момчето не ме привлича. Просто анализирам ситуациите.

« Отговор #337 -: Ноември 22, 2011, 07:27:53 am »
   Първата среща реално се осъществи вчера, но се познаваме от виртуала от лятото - нямам спомен, не е било важно за мен и не съм запомнила. В случая какво ви подсказва тази 1 среща...Какво мога да очаквам. Нито съм готова, нито искам да се впускам в авантюри....щото неговата цел е ясна. Вижте картата  :P

« Отговор #338 -: Ноември 24, 2011, 12:51:04 pm »
Мисля, че имате добри предпоставки поне за един приятен флирт - Луна в 5-ти дом, в знака на взаимоотношенията, предстоят й секстили с Меркурий/Венера в закачливия Стрелец. Земен тригон Марс/Юпитер/Плутон във водни домове - мисля, че и страстен и задоволяващ секс би могъл да се получи. Само съвпадът на Луна и Сатурн ми е трудно да изтълкувам. Струва ми се, че някой от двама ви ще пожелае нещо по-сериозно на по-късен етап и това би могло да бъде проблематично за иначе леките и приятни взаимоотношения.

« Отговор #339 -: Ноември 24, 2011, 02:57:45 pm »
  Благодаря ти много Мирабела, то неговата цел е това - връзка ама без обвързване. А аз се опъвам като девицаааа. Не знам дали ще мога да се втурна. А той Скорпион, напорист, няма да се откаже лесно. "Постигната цел не е цел"  ;D. Та ще видим.