Опозиция (макар и разходяща) между светилата в мутабелни знаци и то по оста 1-7-ми дом не ми се струва добра предпоставка за изграждане на трайни и стабилни любовни взаимоотношения. Може би сте замесени от различно тесто що се касае за въпросите, свързани с любовта. Той ми изглежда практичен и рационален (Слънце в Дева), докато ти е възможно да си по-романтична и влюбчива (Луна в Риби). Привличането е като между две противоположности - в началото е вълнуващо, но после различията могат да натежат. Въпреки това земният елемент присъства в картата и то под формата на голям трин между Меркурий, Юпитер и Плутон, свързващ 3-ти, 7-ми и 11-ти дом. Резултатът би трябвало да се изразява в добра комуникация, даваща духовно и интелектуално обогатяване и на двете страни, ползотворно (бизнес) съдрудничество, което е възможно да прерастне в дружба, приятелство или поне да се запази под формата на приятно познанство. Елементът на привличане (вкл. физическо) също е приятно затъпен - Венера и Марс имат разходящ секстил. Възможно е физическото привличане помежду ви да се засили или да се стигне до физически контакт в работна обстановка (Луната - управител на 6-тия дом има сходящ тригон с Марс в 6-ти дом). За последното не съм сигурна дали ще се случи. Но поради предстоящата опоцизия на Луна и Венера не ми се струва, че физическата (любовната) страна на връзката ви ще просъществува (дълго) или ще бъде удовлетворяваща и за двама ви.