Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116164 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: Карта на първата среща
« Отговор #340 -: Ноември 24, 2011, 03:01:05 pm »
Дейзи, пак тайни връзки.
Не учиш уроци момиче.  ;D Ама и ти си обичаш сумрака. ;) :blink:

« Отговор #341 -: Ноември 24, 2011, 04:03:54 pm »
  Явно той така ще иска. Той е млад 29 годишен.....ама защо тайна връзка.  Аз още се мисля....

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #342 -: Ноември 25, 2011, 11:45:40 am »
А какво ще кажете за съвпад на слънце и луна в 5-ти дом - Стрелец/Скорпион?
« Последна редакция: Ноември 25, 2011, 11:55:48 am от Рая »

« Отговор #343 -: Ноември 25, 2011, 11:58:25 am »
А какво ще кажете за съвпад на слънце и луна в 5-ти дом - Стрелец?

Звучи обещаващо. Тъй като съвпадът на светилата е в Стрелец, предполагам, че една бъдеща връзка би изисквала да намерите баланса между привличането/обичането и даването на достатъчно простор на другия. С тригона към Уран и квадрата към Марс нещата могат да се развият светкавично и страстно.

Всъщност, има ли съвпад на светилата? Не мисля, че съм достатъчно компетентна по този въпрос, но мисля, че е важно на колко градуса от края на знака Скорпион се намира Луната. Тъй като това, което знам е, че и в събитийната астрология, както в хорарната, се проследява движението на Луната (планети) в рамките на знака. Но ако е в самия край на Скорпион (последните 2-3 гр.), това може да означава, че ситуацията предстои да се промени по някакъв начин. Ако съвпадът е твърде широк, Луната може да се счита, че е без курс (по класическата астрология), а по модерната - че й предстои квадрат с Нептун.
« Последна редакция: Ноември 25, 2011, 12:05:02 pm от Mirabella »

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #344 -: Ноември 25, 2011, 12:27:33 pm »
да, има съвпад луната е на 25 градуса в скорпион, слънцето - 2 градуса в стрелец. Слънцето и луната правят тригон с уран и квадрат с нептун!!!
Нептун е в 8 дом, уран в 10-ти.
Марс, Венера, Юпитер и Плутон са в тригон.
толкова ме е страх да не се заблудя....

« Отговор #345 -: Ноември 25, 2011, 04:08:53 pm »
Това положение не съм сигурна дали минава за съвпад. На Луната й предстои квадрат с Нептун преди да смени знака и да стигне до Слънцето. За всеки случай се пази от розови очила. Ако в тези карти разглеждаме Луната като управител на жената, а Слънцето - на мъжа, то е възможно ти да си по-отдадената, тази, която не се плаши от дълбока и всепоглъщата връзка (Луна в Скорпион), докато той може да предпочита да не се обвързва (здраво) и да държи на свободата си (Слънце в Стрелец и в тригон с Уран).

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #346 -: Декември 16, 2011, 02:55:23 pm »
Много ви моля да кажете какво ви е мнението за тази карта,дали ще се получат нещата :)
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #347 -: Декември 16, 2011, 07:44:08 pm »
Венера и Марс току-що са завършили точния аспект, но тригонът им все още е действащ. Освен това Луната ще го допълни до голям земен трин във водни домове (ако приемем часа на срещата за точен). Венера е все още близо до Плутон. Мисля, че помежду ви има доста силно сексуално привличане и възможна добра сексуална съвместимост (за потвърждаването на което е по-добре да разгледаш синастрията и композита ви). За последното нещата могат да се развият доста бързо - кардинални оси AC/DC. Колкото до въпроса за формиране на по-сериозни взаимоотношения, мисля, че с този ретрограден Меркурий в 3-ти дом е възможно първоначално да имате затруднения в комуникацията.

Луната в Телец може да показва, че единият от вас (най-вероятно жената) е по-улегнала, ценяща комфорта, домашния уют и стабилните взаимоотношения, докато Слънце в Стрелец по-скоро говори, че другият (мъжът) ще има нужда от повече свобода, движение и правилното (според него) съчетание между сексуално и интелектуално общуване. Преминаването на тази силна тръпка в нещо по-сериозно може да изисква от вас да се нагласите повече към другия (между светилата предстои квинкокс), което може да не е много лесно за жената (Луната е във фиксиран знак).

« Отговор #348 -: Декември 23, 2011, 08:12:58 pm »
Здравейте. От няколко месеца с интерес следя публикациите във форума. Бих била щастлива, ако разтълкувате моята карта на първата среща. Предварително благодаря! :blink: :blink: :blink:
 Ето я и нея:

« Отговор #349 -: Декември 24, 2011, 12:23:20 pm »
Изсмукано от пръстите и доста кратко.

Светилата са в разходящ тригон - приятно запознанство, съдейки само по тази карта, би трябвало да си подхождате. За по-подробна информация, разгледай натала му, синастрията и композита ви. Грижовността и нежността на жената би трябвало добре да допълват емоционалната дълбочина у мъжа. Луната няма повече мажорни сходящи аспекти в рамките на знака ("без курс" е, ако не броим квинкокса с Нептун), така че е възможно жената да не проявява инициатива и да не показва голям ентусиазъм, или отношенията да започнат многообещаващо, но след това известно време да останат в застой, което може да разочарова леко мъжа (Слънце в сходящ квадрат с Нептун). Големият земен трин Марс/Юпитер/Плутон, свързващ 2-ри, 7-ми и 11-ти дом, би могъл да ви даде възможност да споделяте общи ценности, идеи и интереси, а също да ви помогне да съчетаете по приятен начин сексуалното и интелектуалното общуване. Добра основа и за печелившо бизнес сътрудничество, ако връзката ви е започнала като работна (Луна в 6-ти дом). Съвпад Меркурий/Венера в Стрелец и в 10-ти дом - за вас на първо място е романтиката, приятно общуване, изразяване на любовта чрез думи.

« Отговор #350 -: Декември 24, 2011, 04:24:05 pm »
Много благодаря за изчерпателния отговор.  :blink: :blink: :blink:

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #351 -: Януари 07, 2012, 08:24:50 pm »
Много ви моля да кажете какво ви е мнението за тази карта :) ;D ;D ;D
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #352 -: Февруари 15, 2012, 09:54:09 pm »
Ами днес имах много приятна среща, продължила няколко часа в една малка стаичка - затворени, само двамата, хах. :) Равносметката е - много усмивки, приказки и две гушвания за сбогуване на два пъти.  ;D Но гледайки картата - моят сигнификатор Слънце няма аспект с неговия Уран (нали това е управителят на Водолей?), въпреки че е в знака му, и ... не знам как да го тълкувам това. :) Според вас ще има ли следваща среща?

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #353 -: Февруари 16, 2012, 12:38:41 am »
Аз не рабирам... но сигнификатора му е Сатурн... А между Сатурн и Слънце предстои тригон :)
Но картите за първа среща не са точно като хорарните... така, че някой друг да каже :)
Слънцето в осми, сигурно говори за сексуална връзка, докато Луната в пети.. сигурно за любов и обвързване.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #354 -: Февруари 16, 2012, 10:52:59 am »
Freya, мерси за корекцията.  :-[ Може би Слънцето в 8 дом представя него (сексуално привличане), а Луната - мен (готовност за емоционално обвързване), четох нещо подобно в предните страници  :P. Нямам идея всъщност, ще се радвам някой да се включи и да ми каже какво вижда, защото имаше един момент на края, в който се почувствах много ...странно.  :rolleyes:
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #355 -: Февруари 16, 2012, 03:09:06 pm »
Реално Слънцето в 8-ми показва него/тайнствен,магнетичен/, в тригон със Сатурн/сериозен/.
Асц е в знак на Слънцето, което говори, че срещата е провокирана от него може би.
От друга страна Libra ти си представена от Луната и Венера - положението и в 5 дом предполага, че си идеалист, очакваш да изживееш една голяма любов/ Луната в съвпад с Раху/. Помежду ви съществува привличане - Венера е в знак на Марс . На Луната и предстои секстил със Слънцето, което е много хубаво/има разбиране помежду ви/, но предвид позициите на Венера и Луна е възможно ти да си по-непостоянната, искрата да прегори бързо в теб/Венера в Овен, Луна в Стрелец/ . Фиксираните знаци на остта АСЦ-ДСЦ предполагат, че познанството ви няма да е краткотрайно, но предвид ранният градус на АСЦ е трудно да се каже какво ще е развитието .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #356 -: Февруари 16, 2012, 06:13:28 pm »
 г-н Santi, благодаря ти много! :)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #357 -: Март 01, 2012, 10:05:13 pm »
Сега четох една стара тема за любовта от пръв поглед и се сетих, че на мен за първи път в живота ми един поглед успя да ми подкоси краката съвсем неотдавна. Любов не е имало (все още), но какво виждате в тази карта на първата среща? Наистина беше поглед, разменен, двустранен, но като че ли светът се преобърна, такова нещо мислех, че само в книгите има.  :-[ Гледах за аспекти на Уран, но не виждам нищо съществено... Плутон може би?

*

Grace

• 2257
« Отговор #358 -: Март 01, 2012, 10:18:05 pm »
съвпад Венера/Марс ...

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #359 -: Март 01, 2012, 11:17:27 pm »
Това го имам и в други карти на първи срещи, които съм гледала. Но не са сравними с това усещане. На мен ми приличаше на Ураново дело, но не виждам Уран в действие тук, поне не в този смисъл... Или Плутон заради магнетизма на ситуацията... Венера/Марс е привличането или? Женско/мъжко, ясно че се харесват, има го и сексуалното, но това беше твърде бързо, за да има секс в него. Просто поглед между двама разминаващи се човека, много нагнетяващо и обсебващо присъствие. Гледах и възли, но са ми малко неясни.

Всъщност сега я гледам картата и квадрата и тя си изглежда напрегната, хич човек да не мисли за астрология.  :o И трин голям има за разкош. Плутон/Слънце/Меркурий, Венера/Марс/Нептун... И понеже не бях 100% сигурна за часа, вторият вариант слага и Луната на Дсц.