Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116191 Прегледи
Re: Карта на първата среща
« Отговор #460 -: Юли 01, 2012, 07:58:11 pm »
Не бих казала, че няма. Но е вероятно да имате неразбирателства, партньорството ви да не върви гладко. Изобщо не ме слушай какво говоря! ;D

Благодаря ти за обратната връзка, Самоела. 3 години е дълго време. Не знаех, че преносът на светлина от Луната може да работи за толкова дълго време. Беше ми много полезно. Пак ти благодаря!

« Отговор #461 -: Юли 01, 2012, 11:05:56 pm »
Ще постна една карта на виртуална първа среща, ставало е дума един за друг, преди няколко месеца, но задочно, без да сме се виждали...Сега се запознахме в нета....Директно задавам въпроса, ще се стигне ли до бракуване  :blink:

« Отговор #462 -: Юли 02, 2012, 06:07:16 pm »
Изтрито.
Управителите на оста АС/DC са в сходяща квадратура. Между Слънце и Луна няма сходяща връзка, в квинкоксни знаци са. Мисля, че сте много различни като личности и това ще си проличи. Оста AC/DC е във фиксирани знаци, което би трябвала да ви даде възможност да комуникирате за по-дълъг период от време, не само за едва-две вечери. Мисля, че е възможно дори да се видите наживо или да продължите контакта си до степен, в която ще разберете, че не се харесвате особено много взаимно или не се разбирате. Извинявай, дано греша. Написах честно каквото виждам в картата. Не че съм експерт. :blink:
« Последна редакция: Юли 02, 2012, 06:37:24 pm от Mirabella »

« Отговор #463 -: Юли 02, 2012, 06:35:19 pm »
Мира,  :wub: - въпроса е сериозен...Доста от нещата са верни, които си писала.  Надявам се да не грешиш, хиляди благодарности :kissd:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #464 -: Юли 02, 2012, 07:05:50 pm »
Не бих казала, че няма. Но е вероятно да имате неразбирателства, партньорството ви да не върви гладко. Изобщо не ме слушай какво говоря! ;D

Благодаря ти за обратната връзка, Самоела. 3 години е дълго време. Не знаех, че преносът на светлина от Луната може да работи за толкова дълго време. Беше ми много полезно. Пак ти благодаря!
Да Мирабела продължи 3 години .
« Последна редакция: Март 24, 2013, 12:31:50 pm от samoella »
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #465 -: Юли 06, 2012, 10:16:43 am »
Момичета, мнение? :-\

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #466 -: Юли 06, 2012, 06:33:06 pm »
Акрукс, мисля, че започвам да те обиквам ;D Значи да действам смело  :-[ :wub:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #467 -: Юли 07, 2012, 01:16:39 pm »
Моля ви, хвърлете един поглед и кажете какво мислите. Това е карта на първи контакт, аз направих първата крачка, днес, не е любовен, но е много важен за мен и е свързан с кауза, която ми е много близка. Изключително би било благодатно, ако този човек се съгласи да сем в контакт и да помага... Изобщо, как го виждате настроен, ще приеме ли подадената ръка, ще се свърже ли с мен, какъв ще е изходът от моята първа крачка.  :-\

« Отговор #468 -: Юли 08, 2012, 01:17:13 pm »
Светилата са в сходящ тригон, но засега липсва сходящ аспект между управителите на оста AC/DC. Такъв (секстил) ще има по-късно, когато Меркурий стане ретрограден. Луната ще завърши квадратури с Венера и Юпитер близо до МС. Струва ми, че партньорството ви може да се отложи във времето или резултатите от него да дойдат със закъснение.

Ти си направила първата крачка, би трябвало ти да си представена от Меркурий, а другата страна - от Юпитер. Тъй като Меркурий е на около 2 градуса от стационарната си точка (от която ще започне ретроградната си фаза), може би ще ти се наложи на премислиш или промениш първоначалните си идеи и намерения, за проработи съвместната ви дейност (Меркурий управлява и МС - успеха на начинанието).

Мисля, че той е настроен добре към теб и идеиите ти - Юпитер е в знак на Меркурий, Меркурий е в 5-тия му дом. Но Юпитер е заточен - възможно е да не може да помогне с много в момента. Разчиташ на финансиране ли от него? Неговия У2 (Марс) е в 1-вия ти дом, но е заточен. Може да ти предложи финасова подкрепа, но недостатъчна.

Пожелавам успех на начинанието ти!

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #469 -: Юли 08, 2012, 01:53:38 pm »
Mirabella, благодаря ти! Не, не искам пари, а помощ, подкрепа. Вероятно 2ри дом е по-скоро показател, че това е нещо ценно за мен. Днес сутринта намерих смс, който е нищо незначещ, просто пожелава успех... Много се надявам да има по-нататъшно развитие!

Ти като хорар ли го гледаш? Аз гледах мен си като Венера, него като Марс, но там няма да завършат тригона. После гледах мен като Луна, него като Слънце, но тайминга хич не ми е силната страна.  :-\

« Отговор #470 -: Юли 08, 2012, 04:12:54 pm »
Мисля, че Венера и Марс подхождат повече за главни действащи лица в любовни карти.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #471 -: Юли 10, 2012, 11:34:30 pm »
Може ли мнение за тази карта? Часът е +/- 15мин
Много ми е интересен този човек.. малко странни обстоятелства и история, ама май доста си паднах по него... Много искам да го видя пак, а не знам дали ще стане... Аз го заговорих първа

« Отговор #472 -: Юли 13, 2012, 10:10:45 am »
Ти си Луна (в съвпад с Нептун в Риби и в 5-ти дом) и Венера в Близнаци (в 9-ти дом). Търсиш много романтика, дълбочина в чувствата, но и тръпка, еднообразието бързо ти омръзва. Може би ти липсва търпение да останеш на едно място достатъчно дълго, за да дочакаш развитието на запознанстното.
Той е Слънце в Рак и Марс във Везни. Изглежда, че умее да съблазнява. Като прибавим Уран на DC, вероятно изглежда като мъжа-мечта за теб в момента - интересен и непредсказуем, винаги в движение.
Между Луна и Слънце предстои тригон, между Венера и Марс няма да бъде завършен точен аспект в рамките на знаците, а Луната ще завърши квадратури с нодалната ос, Юпитер и Венера. Мисля, че тази среща има потенциал да се развие във връзка, но ако не излезе нищо от нея, ще бъде защото ти не си пожелала или защото не знаеш какво точно искаш в любовен план. Двата ти управителя са в квадратура, което често говори за вътрешен конфликт между разум и чувства. Със Сатурн в 1-вия си дом търсиш отдаденост и стабилност, но изглежда, че бързо ти доскучава. Венера ще завърши тригон със Сатурн, така че този път може би ще се позадържиш за по-дълго време около този обект.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #473 -: Юли 13, 2012, 02:12:54 pm »
Хм, много интересно,... аз си мислех, че Луна в съвпад с Нептун ще означава, че съм хлътнала/влюбила..  :blink:
Благодаря Мирабела :)
Когато постнах тази карта изобщо не знаех дали ще се върне... той е чужденец и ми беше клиент..  :rolleyes: Даже зададох хорарен въпрос дали ще се срещнем отново.. видяхме се, защото той се върна при мен.  Права си Мирабела, за мен той е доста екзотичен и интересен. Той е от Израел и почти не говори английски..

Наистина ми е интересно дали може да се превърне във връзка това... но мисля, че зависи повече от него. Много си паднахме един по друг и двамата... но той си замина.  Каза, че ще се върне, но не знам какво да си мисля  :blink: Шантава работа..  :rolleyes:
Дали по картата може да се каже той как ме възприема мен? Повтаряше ми че ме обича, но те така си говорят тия хора..  ;D От там може би съм скептично настроена.. а и съвсем логично разума ми казва, че той е много далеч и няма как да има отношения между нас..

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #474 -: Юли 13, 2012, 02:38:37 pm »
Поствам картата на първата среща с мъжа, с който живея .....иска ми се да чуя мнението ви ...... ;)
« Последна редакция: Септември 12, 2012, 06:26:53 pm от ger4o »

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #475 -: Юли 21, 2012, 04:03:59 pm »
Момичета моля Ви за помощ, дано не е много нахално от моя страна, но познанията ми недостигат. Опитвам се да разгадая рибешкото мълчание на едно момче, с което искам да се обвържа сериозно. :(
24.09.2011  , 15:45h (+/- 15 min)  - първа среща
28.06.2012 ,  15:25h (+/- 10 min) - последна среща
Изобщо не ми е безразличен, не искам всичко да е приключило. Може поне да ме насочите какво да гледам в двете карти, благодаря Ви предварително!

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #476 -: Юли 21, 2012, 04:31:06 pm »
Забравих да уточня, Варна е мястото и на двете срещи!

« Отговор #477 -: Юли 21, 2012, 08:05:03 pm »
Прикачвам картите на първата и последната среща.

В един подход за разглеждане на карти на първи срещи АС съответства на човека, който е бил активната страна, който е направил първата крачка, а DC - на приемащата страна.

Изглежда като приятно начало без съществено развитие. Оста АС/DC попада в кардинални знаци - каквото и да се е случило помежду ви, е станало бързо. Управителите на AC и DC, съответно Сатурн и Луна, са в хармоничен аспект - секстил, но разходящ. Тук действително Сатурн е по-активната страна - намира се в 3-тия дом на лунната личност. Луната се намира в 1-вия дом от DC, т.е. в собствения си дом - тя изчаква другия да прояви инициатива.
В картата Луната се отделя от Сатурн и се отправя да завърши последния си аспект в рамките на знака - опозиция с Нептун. Лунната личност може да е била твърде заета със себе си, да е изпуснала момента, в който сатурновата личност я е търсила активно, и след това да се е разочаровала от липсата на по-нататъшно внимание.

Има и друг подход към тези карти. Луна и Венера съответстват на жената, Слънце и Марс - на мъжа. Слънце във Везни и Марс в Лъв би трябвало да го описват като обаятелен джентълмен, настървен да докаже мъжествеността си. Венера на трон по знак в съвпад със Сатурн би трябвало да се тълкува, че към момента жената не желае нищо по-силно от стабилно обвързване. Слънцето е в опозиция с Уран, Марс в квадратура с Юпитер - изглежда ми, че господинът търси предимно приключения и силни изживявания. В крайна сметка между Слънце и Марс има секстил, Слънце завършва съвпад със Сатурн, Марс - секстил. Би трябвало известно време след запознаството мъжът да се е поукротил и да сте започнали връзка.

Но липсва аспект между Слънце и Луна, както и между Венера и Марс. Изглежда, че не сте на една вълна относно разбиранията ви за връзка.

В картата на последната среща Луната е без курс. За събитийни карти с Луна без курс казват същото, както за хорарите с такава Луна - вероятно липса на по-нататъчно развитие. Луната в 12-тия дом (или в съвпад с АС в зависимост от точния час) се отделя от съвпад със Сатурн - реалността е разочаровала някого, но той/тя е предпочел/а да скрие истинските си чувства. Но независимо от точния час на събитието, оста АС/DC се управлява от двойката Венера/Марс, между които липсва сходящ аспект. Светилата са били в кавдратура, Венера и Марс също. Изглежда, че сте се опитвали да поправите отношенията си, може би сте се събрали или сближили отново по време на ретроградието на Венера (между средата на май и края на юни), но когато Венера е тръгнала директна, сте разбрали, че не сте особено доволни от връзката си.

Забравих да допълня нещо много важно - не взимай интепретациите ми насериозно. ;)
« Последна редакция: Юли 21, 2012, 08:23:24 pm от Mirabella »

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #478 -: Юли 21, 2012, 08:23:15 pm »
Благодаря Mirabella! Много съм отчаяна, ще разкажа накратко....срещнахме се на моята работа, той дойде като клиент, аз започнах разговора с това, че ми е познат от интернет. След известно време започнахме да си пишем, обясни ми, че е бил запленен от мене при първата ни среща, омайвайки ме постепенно ми събуди интереса и станахме любовници, като се разбрахме да не започваме връзка. Така ни устройваше и двамата, докато аз не се влюбих толкова силно, че вече искам да се обвържем сериозно. Когато се видяхме за последно аз казах нещо, от което после усетих, че той много се обиди! От тогава не ми говори!  :'( Вече знае за моите сериозни намерения и нищо! Сега съм между това дали да спра да се надявам или да продължа. Отчаяно търся отговори в астрология.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #479 -: Август 04, 2012, 04:39:44 am »
Видях се с момчето, при което смятам да живея в София (като съквартиранти), ще ни се получи ли? Пътувах с влак, той ме чакаше на перона. Сега спинка на дивана, а аз хапвам сладолед.  :-[

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)