Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116183 Прегледи
Re: Карта на първата среща
« Отговор #540 -: Септември 14, 2012, 11:36:52 am »
Здравейте  !!

Много ми е интересна темата, но не разбирам много от тези карти на първите срещи.
Искам да попитам как така между двама души се взима само часът на първата среща, без да се разглеждат и тяхните натални карти с техните предпоставки?

Извинявам се предварително, че поставям снимка на картата от сайт, не от програма,но нямам.
 Ако можете да ми кажете нещо. На тази дата се видяхме за първи път. Харесахме се. Говорим ли за любов изобщо тук?

« Отговор #541 -: Септември 23, 2012, 02:59:27 am »
Срещата със Скорпиончото, при него съм сега, ще хапваме китайско. Като гледам... Хм, не виждам нещо специално...Той е Марс в Скорпион в 1-я си дом, значи е вглъбен от себе си? А аз ( Венера) в неговия 10-ти дом... А Луната е наникъде.  Ха ;), някакво развитие тук?

Либра, прочетох десетина страници назад в темата и ми направи впечатление, че все гостуваш на някой и то непознат. Единия го беше насилвала да те прегръща, втория да те приспива, третия незнамсикаквооще...
Странни метаморфози са претърпели отношенията между мъжете и жените. Аз се чувствам като изкопаемо - някъде от неолита.

П.П. Да, да - знам, че си е нейна работа. Знам, че съм консервативна и ограничена, и лошава, и си позволявам да се бъркам на хората.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #542 -: Септември 23, 2012, 08:24:03 am »
Какво мислите? Учудват ме възлите по оста АЦ-ДЦ, но нека някой, който разбира повече да обясни. Аз виждам само, че У5 е в 5 дом, ама в скопената Дева  :unsure:

П.П. Часът е точен

като продължение от миналото юлв на асц, с две възможности за биене на дузпи
пропускаш вратата, загуба или вкарваш гол,победа
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #543 -: Септември 23, 2012, 11:59:51 am »
Срещата със Скорпиончото, при него съм сега, ще хапваме китайско. Като гледам... Хм, не виждам нещо специално...Той е Марс в Скорпион в 1-я си дом, значи е вглъбен от себе си? А аз ( Венера) в неговия 10-ти дом... А Луната е наникъде.  Ха ;), някакво развитие тук?

Либра, прочетох десетина страници назад в темата и ми направи впечатление, че все гостуваш на някой и то непознат. Единия го беше насилвала да те прегръща, втория да те приспива, третия незнамсикаквооще...
Странни метаморфози са претърпели отношенията между мъжете и жените. Аз се чувствам като изкопаемо - някъде от неолита.

П.П. Да, да - знам, че си е нейна работа. Знам, че съм консервативна и ограничена, и лошава, и си позволявам да се бъркам на хората.

Единствена, ти си от рогатия отбор, къде се слагаш при Везните? :P Ние сме на светлинни години от тях в това отношение. Различни хора - различни потребности.  ;)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #544 -: Септември 23, 2012, 01:53:33 pm »
Правилно се изрази Лили - различни потребности . Всеки се идентифицира по различен начин - някои с връзките, други с успехите си и т.н, при всеки удовлетворението идва по различен начин .

По картата на Единствената - струва ми се че на човекът с Венерата много много му се иска/диспозитор каре Юпитер/, но дали ще изтърпи достатъчно дълго мудността на почти неаспектираният макар и тронов Марс е съвсем отделен въпрос . Дали ще се развият отношенията зависи от Марс, но пасивността му е възможно да вбеси Венера и тя да го прати в аут .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #545 -: Септември 23, 2012, 07:09:50 pm »
Здравейте, тук слагам карта от първата ни официална среща с един мъж. Да видим какво ще излезе... Как мислите :blink:
« Последна редакция: Септември 24, 2012, 04:00:07 pm от vezni »

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #546 -: Септември 24, 2012, 04:22:48 pm »
Хах ;), насилвала съм ги... Дълго време въобще не се срещах с хора, аз и сега не излизам от нас без повод, но преди бях много по-затворена. Едва тази година започнах да се запознавам с хора реално,но и повечето са такива, с които съм си писала дълго време, а преди не съм имала смелост да се видим. Мъча се да симулирам някакъв социален живот, който всъщност нямам, чувствам се все така сама.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #547 -: Септември 24, 2012, 04:50:45 pm »
Мъча се да симулирам някакъв социален живот, който всъщност нямам, чувствам се все така сама.

Нямаш ли си приятел/к/и? Да излизаш с приятели от време на време също е социален живот, всеки по различен начин разбира ролята си в социума.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #548 -: Септември 24, 2012, 04:56:42 pm »
Нямам в нашия град. 2 момичета, с които излизах, докато бях в Търново, останаха там, а другото момиче е в София. Ако се преместя там, ще се виждаме по-често. Иначе тук с никого не излизам.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #549 -: Септември 24, 2012, 07:28:01 pm »
Здравейте,какво в тази карта говори за огромното разочарование :(

« Отговор #550 -: Септември 24, 2012, 07:47:14 pm »
Светилата са в сходящи напрегнати аспекти с "тежки" планети - Луната е в квадратура с Нептун (У7), а и с Меркурий (У1), а Слънцето - в опозиция със Сатурн. Ако Слънце и Марс отговарят за мъжа, а Луна и Венера за жената, на физическо ниво отношенията би трябвало да са вървели добре (секстил Венера/Марс), но жената може да е идеализирала прекалено много партньора и/или връзката (той самият да й давал големи надежди и обещания, които в последствие не е могъл на изпълни). Мъжът да не е избягал от годеж или обещание за брак? Заради опозицията Слънце/Сатурн питам.

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #551 -: Септември 24, 2012, 08:05:58 pm »
Обещание за брак или годеж не,но след хубавото начало и сваляне на звезди нещо се промени и стана"ама ние нямаме точно връзка"

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #552 -: Септември 24, 2012, 08:11:18 pm »
Благодаря за отговора,право в целта е май :blink:

« Отговор #553 -: Септември 24, 2012, 08:12:40 pm »
Като изключим обещанията за брак. Напрегнат аспект със Сатурн може да означава просто бягане от отговорност, обвързване, а аз чак на годеж/брак скочих. ;D

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #554 -: Септември 24, 2012, 08:14:58 pm »
А може ли, ако имате желание, да се упражните и по моята първа среща или синастрия :-[ Объркана съм за себе си, а пък мъжът на думи е голям, но не мога да преценя какви ги върти - има ли нещо в действителност, или си прави проветрение :rolleyes:

« Отговор #555 -: Септември 24, 2012, 08:38:44 pm »
Здравейте, тук слагам карта от първата ни официална среща с един мъж. Да видим какво ще излезе... Как мислите :blink:

Ще се спра само на картата на първата среща, че за подробен анализ на наталните ви карти и синастричната нямам време. Сходяща квадратура между У1 и У7, които са Марс и Венера, би трябвало да говори за пламенно начало, силно физическо привличане, но също и за напрежение, липса на разбирателство, различия помежду ви. И двамата сте горди и никой не изглежда склонен да отстъпи. Между светилата липсва сходящ аспект, в разходяща квадратура са. Не изглежда развитието на отношенията ви да е хармонично.
В синастрията обаче имате хармочни връзки Слънце/Слънце и Луна/Луна, което създава интерес помежду ви, основаващ се на сътрудничество и разбирателство, взаимно разбиране, поддръжка (което противоречи на картата на първата среща), а и на добра комуникация (заради тригона Меркурий/Меркурий). Опозициите Слънце/Венера също свидетелстват за привличане, но е възможно и двамата да не отговаряте на идеала на другия за подходящ партньор. Той може да ти идва твърде наставнически, властен, на моменти притискащ заради Сатурн и Плутон върху твои Слънце и Марс. Би могъл да те направлява и да ти помага за осъществянане на целите ти.
Както беше писала Анабел, квадратурите си търсят квадратури (визирам наталните ви аспекти между светилата).

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #556 -: Септември 24, 2012, 08:45:29 pm »
Mirabella,може ли още един въпрос?Това е карта на първото виждане,запознанството беше няколко месеца по-рано в интернет,та мисълта ми е коя би трябвало да е картата на първата среща в този случай?Благодаря

« Отговор #557 -: Септември 24, 2012, 08:50:44 pm »
Честно да ти кажа, нямам никаква идея. Моето лично мнение е, че личната среща е по-значима, но може би съм твърде старомодна. ;D Огледай наталните ви карти и транзити, прогресии, дирекции, а след това и синастрията ви.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #558 -: Септември 24, 2012, 08:52:05 pm »
Mirabella, голямо благодаря! Началото наистина беше пламенно, привлече вниманието ми по някакъв начин, но прекалено бързо утихна. Именно затова се чудих дали ще пламне нещо пак. Иначе да, той определено не отговаря на идеала ми за мъж, но е много умел с думите, затова се замислих дали наистина ме харесва, защото, Бога ми, такива обяснения не съм получавала от никого, което пък говори за лекомислие от негова страна, имайки предвид, че се познаваме от много скоро! Надявам се да се откаже бързо и тази връзка да няма развитие, благодаря ти още веднъж :wub:

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #559 -: Септември 24, 2012, 08:58:40 pm »
Аз ги разглеждам по следният начин - първа виртуална среща според мен е определяща дали ще се стигне до реална такава . Срещал съм случаи в които първа виртуална среща е доста показателна за бъдещи интимни и съпружески отношения даже, но се стремя да се разграничавам от подобен род тези .

Дали една среща е съдбовна - ами погледнете транзитите, пр. Луна дали е в партньорски активен дом, дали е в градус на планета от натала на другия/често срещано явление/ . Също така дали някоя измежду пр. Слънце, Меркурий, Венера, Марс също не е в такъв градус и не напоследно място Вертекса - наталния и прогресивния често е замесен .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен