Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116141 Прегледи
Re: Карта на първата среща
« Отговор #580 -: Ноември 05, 2012, 11:08:33 am »
Това е карта на първата ни среща с човек с когото сме разделени вече няколко години по странни обстоятелства,но не сме спрели и за секунда да се обичаме(е поне аз него и ако думите който ми каза са истина,значи и той не е спрял да има чувства към мен) :'( той дойде първи на срещата,може ли да се каже ,че ще има развитие в отношенията по между ни

« Отговор #581 -: Ноември 05, 2012, 04:43:57 pm »
Картата на първата ви среща е от преди няколко седмици, а сте разделени от няколко години? Т.е. имаш предвид първата ви физическа среща?
Той е дошъл първи на срещата и ако е бил и инициаторът на срещата, би трябвало да е по 1-ви дом, в който се намира твоят управител Юпитер (У7). Личи си силният интерес, който изпитваш към него, тъй като Юпитер е в неговия дом и в знак на неговия управител, където обаче е заточен и ретрограден. Не изглежда да имаш възможност да направиш много по въпроса на евентуална връзка помежду ви. Сякаш си оставила решението на него, а той изглежда твърде ангажиран от служебни или други проблеми (Меркурий в 6-тия му дом). Между Меркурий (неговия управител) и Юпитер не предстои аспект в рамките на знаците. Меркурий ще смени знака, навлизайки в знак на твоя управител, така че предполагам, че за известен период от време той ще показва по-силен интерес към теб (а и негов У3 Луната е в 1-вия ти дом - би трябвало да те търси), след което е възможно да се отдръпне, защото на Меркурий му предстои ретроградна фаза.
Луната ще завърши секстил със Слънцето, но пък липсва аспект между Венера и Марс за физическо взаимодействие.
Струва ми се, че тази карта не говори за по-сериозно развитие от това, което имате в момента.

« Отговор #582 -: Ноември 05, 2012, 06:47:24 pm »
Благодаря Мирабелла ,аз бях инициаторът за тази среща тайничко се надявах нещата между нас  да потръгнат,но явно съдбата е решила да ни държи за сега настрана един от друг.Благодаря ти за подробният анализ и обяснението ,признателна съм ти и много благодарна 

« Отговор #583 -: Ноември 10, 2012, 11:16:27 am »
Би трябвало, да. Романтика, страст, кекс. А дано!

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #584 -: Ноември 10, 2012, 10:13:21 pm »
Личи си някаква непредсказуемост в тези отношния, ако се съди по късните градуси в които попада оста АСЦ/ДСЦ, както и твоите планети Purple .
Гледайки неговите ми се струва, че той е по-авантюристично настроеният, докато през това време за теб може да е приключвал някакъв етап в емоционален план, съдейки по квинконса Луна/Венера може да си била объркана в чувствата си . Възможно е в последствие отношенията ви да са били много интересни и динамични, ако часът на срещата е по-късен, но в случаят е просто хипотеза .
Честно казано ми е трудно да си представя какъв е бил развоят, но гледайки планетарната обстановка и по мои спомени, по това време се случваха интересни неща .
« Последна редакция: Ноември 11, 2012, 12:22:28 am от г-н Santi »
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #585 -: Януари 06, 2013, 03:35:16 pm »
Мдам....пристрастих се къ астрологията и ...бях на първа среща..а сега този човек не ми излиза от главата...
Момичета...помагайте...ще излезе ли нещо от тези взаимотношения...първата среща беше вчера..05.01.2013,София,той ме чакаше пристигнах към 17часа.... :blink: :blink:

« Отговор #586 -: Януари 06, 2013, 05:49:24 pm »
Ето картата на първата ви среща. Лично аз не бих съдила за потенциала на дадена връзка само по една карта. Опознай човека, пък после, ако си заслужава, направи синастрия, за да провериш дали в синастричната карта е отразено онова, което той провокира у теб и ти у него.
Между У1 Луна и У7 Сатурн няма сходящ аспект, както между Луна и Слънце, Венера и Марс. От тази карта не се вижда отношенията да прераснат в трайна връзка.
Луната във Везни и 4-тия дом може да представлява единия от вас, който е по-заинтересуван от създаване на трайни любовни взаимоотношения, брак и семейство. Другият (Сатурн в Скорпион и 11-тия си дом) търси контакти, общуване, като е възможно да се интересува повече от физическата страна на взаимоотношенията.
Ако вземем Луна и Венера за жената (теб) и Слънце и Марс за мъжа (него), изглежда, че началото на отношенията ви ще бъде приятно и удовлетворяващо за теб, тъй като Луната е в сходящ секстил с Венера. 

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #587 -: Януари 06, 2013, 06:16:22 pm »
Ето картата на първата ви среща. Лично аз не бих съдила за потенциала на дадена връзка само по една карта. Опознай човека, пък после, ако си заслужава, направи синастрия, за да провериш дали в синастричната карта е отразено онова, което той провокира у теб и ти у него.
Между У1 Луна и У7 Сатурн няма сходящ аспект, както между Луна и Слънце, Венера и Марс. От тази карта не се вижда отношенията да прераснат в трайна връзка.
Луната във Везни и 4-тия дом може да представлява единия от вас, който е по-заинтересуван от създаване на трайни любовни взаимоотношения, брак и семейство. Другият (Сатурн в Скорпион и 11-тия си дом) търси контакти, общуване, като е възможно да се интересува повече от физическата страна на взаимоотношенията.
Ако вземем Луна и Венера за жената (теб) и Слънце и Марс за мъжа (него), изглежда, че началото на отношенията ви ще бъде приятно и удовлетворяващо за теб, тъй като Луната е в сходящ секстил с Венера.

Благодаря за отговора и съвета Мирабела...при всички положения трябва да мине време,а трябва и да се опозноем...след което ще направя синастрия

« Отговор #588 -: Януари 20, 2013, 10:44:46 am »
Здравейте,какво бихте казали за тази карта на прва среща,какво значи У5 в 4,и АСЦ ДСЦ отговаеяха първия за по възрастния и втория за по младия,така ли

« Отговор #589 -: Януари 20, 2013, 07:03:32 pm »
Здравейте,какво бихте казали за тази карта на прва среща,какво значи У5 в 4,и АСЦ ДСЦ отговаеяха първия за по възрастния и втория за по младия,така ли
Ехоуу :))) Има ли някой представа за У5 в 4 :)

« Отговор #590 -: Януари 20, 2013, 07:34:36 pm »
Ето и карта на нашата първа среща..Имаме Слънце, Меркурий и Венера в 5ти дом, Юпитер в 7ми дом.Чакам с нетърпение коментарите ви.. ;D

« Отговор #591 -: Януари 20, 2013, 07:58:24 pm »
Eто картата на една среща, която ме сбърка тотално. И съм почти сигурна, че е кармична.

« Отговор #592 -: Февруари 10, 2013, 02:50:02 am »
Здравейте :blink:  Ето картата и на нашата първа среща.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #593 -: Февруари 11, 2013, 09:57:15 am »
Уточнете кой е асц и кой - дсц.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #594 -: Март 05, 2013, 03:21:36 pm »
картата ми на последната ми среща с мъжа който не може да ми излезне от главата ... и ме накара да забравя тотално предишният с който излзиах ;)
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #595 -: Март 05, 2013, 05:08:55 pm »
картата ми на последната ми среща с мъжа който не може да ми излезне от главата ... и ме накара да забравя тотално предишният с който излзиах ;)

Не се вижда... :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #596 -: Март 07, 2013, 02:20:43 pm »

Не се вижда... :-\
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #597 -: Март 28, 2013, 04:34:34 pm »
Моля,някой който разбира от картите на първа среща да подскаже нещо за тази  :blink:

« Отговор #598 -: Март 28, 2013, 05:04:52 pm »
Инициаторът на срещата, по-активната страна би трябвало да е по АС и се управлява от Меркурий. Другата страна е по DC и се управлява от Юпитер. Мутабелни знаци на оста AC/DC могат да говорят за чести промени, но и за липса на стабилност и продължителност. Юпитер се намира в знак на Меркурий, където е заточен, ретрограден е и е в 12-тия дом на меркуриевата личност. Меркурий се намира в Козирог (знак на падение на Юпитер), в 3-тия дом на юпитеровата личност, изгорен е от Слънцето. Струва ми се, че не човекът, инициирал контакта, а другият (юпитеровата личност) проявява по-сериозен интерес, но го прикрива (Юпитер в 12-ти дом) и по-скоро е разколебан по въпроса за тези отношения, не действа директо и уверено. Меркуриевата личност изглежда е инициарала контакта от желание за комуникация, опознаване, по-скоро импулсивно, може би чувствайки се пренебрегната от пасивността на юпитеровата личност.

Луната в 11-ти дом, идваща от секстил с Марс, може да показва, че първоначалното привличане би могло да породи приятелски чувства между двамата. Може би имат обща компания, среда, интереси. Луната ще квадратира Слънцето и Меркурий. Луната и Слънцето в такива карти могат да се разглеждат като сигнификатори съответно на жената и мъжа (ако става дума за среща между двама души от различен пол). При квадрат Луна/Слънце може да се очаква несъвместимост между двамата, породена от дълбоки, вътрешни, личностни различия. Слънцето в Козирог може да описва мъж, който търси нещо сериозно, но е прекалено самовглъбен, сериозен, за да се отвори лесно още при първия контакт. Може да е твърде взискателен към евентуалната си бъдеща партньорка. Съвпадът с Меркурий може да го описва като интелектуалец, концентриран върху работата и задълженията си. Луната в Овен показва жена-огън, търсеща вълнения, напориста, борбена. Такава жена няма лесно да се подчини на мъж, но и няма да се откаже бързо пред ледената му стена, докато не я пробие и не получи потвърждение, че е харесвана. Така че квадратът Луна/Слънце може да акцентира върху предстояща борба между двамата за един вид надмощие в отношенията. Луната и Слънцето са кардинални, така че никой не е склонен да се предаде първи. Квадратът между Луна и Меркурий може да говори за проблеми в комуникацията, а също и че меркуриевата личност (инициаторът на контакта) може да се почувства разочарован от развитието на отношенията. Между Венера и Марс няма аспект - общуването във физически план също ме се струва затруднено.

Не взимай твърде насериозно картата на първата среща. Синастрията е много по-определяща. Толкова много, че трябваше да го напиша с големи букви. 

« Отговор #599 -: Март 28, 2013, 05:12:37 pm »
Благодаря ти много,отново в десетката!