Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116277 Прегледи
*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
Re: Карта на първата среща
« Отговор #700 -: Август 12, 2013, 12:06:56 pm »
Може ли и аз мен едно кратко коментарче,първата карта е на запознанството ни, а втората, когато излязохме на първа среща, разликата между двете събития е около 2 години
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #701 -: Август 12, 2013, 12:25:06 pm »
По на Зара картата ми е по-трудно, понеже е правена картата на зет. Хубаво е, че осите са неподвижни.

По-късно ще я сменя с астрокомска. Или ако искаш си виж там, то данните се виждат на моята. Объркала съм малко часът, оказа се, че е 13-13:30, което не променя скорпионският асц, но Сатурн е баш на него. Да очаквам ли дълготрайна и сериозна връзка?

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #702 -: Август 12, 2013, 01:50:36 pm »
Ако на някой му се занимава, какво ще кажете за тази :)

I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #703 -: Август 20, 2013, 10:00:59 am »
какво ще кажете за тази карта на първата среща

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #704 -: Август 21, 2013, 01:51:39 pm »
Ако на някой му се занимава, какво ще кажете за тази :)

Върви ми на работна среща, при това успешна. Човека чужденец ли, по някакъв начин има ли връзки с чужбина?

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #705 -: Август 21, 2013, 03:09:09 pm »
Какво ще кажете за тази карта на първата среща някъде вижда ли се че няма да ги бъде нещата

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #706 -: Август 23, 2013, 08:36:18 pm »
какво ще кажете за тази първа среща?
мъжът е представен от АЦ.
« Последна редакция: Август 27, 2013, 03:36:18 pm от Kler »

« Отговор #707 -: Август 25, 2013, 08:02:47 pm »
Привет на всички! Определено винаги ми е интересно да ви чета, и винаги научавам нови неща от вас, за което ви благодаря! Чудесни сте!
Моля, при възможност за кратък коментар на тази карта. Определено беше запомняща се среща, но ще се радвам на вашите тълкувания. :)
"Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда"
Фридрих Ницше

*

Yaya

• 2265
« Отговор #708 -: Септември 12, 2013, 12:24:18 pm »

Как се тълкува карта на пръва среща?  :rolleyes:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #709 -: Септември 12, 2013, 12:42:58 pm »
Това да не е карта на срещата ти с бюрото по труда?
Шегувам се, но ме изуми с "онази" синастрия ))) Пък нали чета всичко, което постнеш и така.

Подвижни оси показват изменчивост, непостоянство, завои, иди ми, дойди ми. Какво си срещнала? Ако е любовта, ще гледаш съответни домове и т.н. Но подвижните оси при любов показват бърза и кратка връзка или поне на мен така са ми демонстрирали. Двата сигнификатора по пъртньорство от всеки тип, 1-7 са в 12 ти дом, нещо да не останахте с подвеждащи впечатления един от друг, прикритие, тайни, неясноти, пълен 12, ти си знаеш. Помисли. Който е първи на срещата или е инициатора й, е по асц. Който отива втори, дори да закъснее е по дсц. Ако е поканен, пак там. Ако случайно е попаднал на обичайната територия на срещнатия, отново. В този дух. Гледай 5-8 ))) или 3, ако ще сте си дружки.

Целувки,

*

Yaya

• 2265
« Отговор #710 -: Септември 12, 2013, 12:50:46 pm »
Gracias!

Става дума за бизнес среща. Пак подвижни оси. Инициирана от тях, но аз отидох първа - аз на АСЦ, те, закъснелите на 7 дом?
Като гледам 12 дом, и двете страни са останали излъгани  ;D Но Сатурн тригонира мен, а не тях.

И анализа на "онази" синастрия си е съвсем на място, моля-моля!  :P
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #711 -: Септември 12, 2013, 01:30:48 pm »
Що, ще те уволняват ли.

Нали искаше да ги напускаш, майтап, бе Уили.

Не се халосвай!

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #712 -: Октомври 19, 2013, 09:51:58 pm »
Дали лунации и транзити биха могли да се гледат към картата на първа среща?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #713 -: Октомври 26, 2013, 03:49:47 pm »
Здравейте,
вчера ходих на среща с генералния директор,по личен въпрос и по-скоро идеалистичен.Срещата продължи не повече от 10 минути.

Чувствах се дискомфортно,притеснено и емоционално нестабилна.

Днес пак мислих за тази среща и ми хрумна да сложа карта.

Какво виждате на нея? Моля кажете. Как ме е възприел той? Може ли да се каже?

Благодаря!!!

« Отговор #714 -: Октомври 26, 2013, 10:27:25 pm »
Милки, мисля, че сте си допаднали взаимно.
Ти си отишла при него, затова за теб взимам АС и неговия класически управител Сатурн. Той е представен от Слънцето като У7. Двете планети са в един знак, не са настроени враждебно една към друга. Луната е пренесла светлина помежду им. Луната е У5 и У6 - общи работни творчески занимания ви свързват. Предстои съвпад между Слънцето и Сатурн, от което би могло да се заключи, че ви предстоят нови срещи (съвместна работа).
По сидерал Луната току-що е навлязла в благоприятна накшатра - Пунарвасу, управлявана от Юпитер. Казват, че е добра за възстановяване на отношения, така че защо да не подходяща и за първи разговор. Накшатрата е подвижна, т.е. не се очаква започнатото през нея да бъде продължително, трайно. Подходяща е за инициативи, от които се очаква бързо развитие.

Споделям една страничка за накшатрите (на руски) - http://lagna.ru/int/nakshatra/.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #715 -: Октомври 27, 2013, 07:00:25 am »
Благодаря, Мирабела за този линк, странно моята Луна е в накшатра Висакха-пише за нея Арка за брак???
Ще приложа една карта на първа среща, как ви се струва? Имаме ли шанс?
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #716 -: Октомври 27, 2013, 07:30:59 am »
Самоела, линкчето за накшатрите е по-скоро за мухурта (елективна астрология) - за какви дейности са подходящи накшатрите. За  характеристики на личността с натална Луна в отделните накшатри има по-подходящи линкове. За Висакха примерно:

http://www.astrogle.com/astrology/visakha-nakshatra-born-characteristics-and-features.html

http://www.prokerala.com/astrology/nakshatra/vishaka-nakshatra.php

http://www.astrologykrs.com/Vishaka-Nakshatra.html.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #717 -: Октомври 27, 2013, 07:41:34 am »
Милки, мисля, че сте си допаднали взаимно.
Ти си отишла при него, затова за теб взимам АС и неговия класически управител Сатурн. Той е представен от Слънцето като У7. Двете планети са в един знак, не са настроени враждебно една към друга. Луната е пренесла светлина помежду им. Луната е У5 и У6 - общи работни творчески занимания ви свързват. Предстои съвпад между Слънцето и Сатурн, от което би могло да се заключи, че ви предстоят нови срещи (съвместна работа).
По сидерал Луната току-що е навлязла в благоприятна накшатра - Пунарвасу, управлявана от Юпитер. Казват, че е добра за възстановяване на отношения, така че защо да не подходяща и за първи разговор. Накшатрата е подвижна, т.е. не се очаква започнатото през нея да бъде продължително, трайно. Подходяща е за инициативи, от които се очаква бързо развитие.

Споделям една страничка за накшатрите (на руски) - http://lagna.ru/int/nakshatra/.

БЛагодаря ти Мирабела!
Той беше много студен и сдържан,което ми повлия психически.Да ,може би ще има още една среща,за да се разреши въпросъ,т за който бях отишла при него.
Само ще вметна нещо,просто ей така.
Той е алкохолик/т.е много пие/.А е на този пост от май месец.
ПРеди една седмица мой колега го е засякал на асансьорите жестоко пиян,едвам се е държал.
Само вижте ,какъв човек ни ръководи.......

*

Lillie

• 30532
« Отговор #718 -: Октомври 27, 2013, 08:00:17 am »
ПРеди една седмица мой колега го е засякал на асансьорите жестоко пиян,едвам се е държал.

Не се учудвам, такива ги назначават по шуробаджанашка линия. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #719 -: Октомври 27, 2013, 08:06:27 am »

Не се учудвам, такива ги назначават по шуробаджанашка линия. :)
Да,колко тъжно :(