Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116255 Прегледи
Re: Карта на първата среща
« Отговор #720 -: Октомври 27, 2013, 08:23:13 am »
Добре, че е ползвал асансьора, докато е бил пиян, че ако беше тръгнал по стълбите, е можел да се пребие. Това в кръга на шегата (знам, че не е смешно). Милки, съжалявам, че имате такъв шеф. Дано си решиш въпроса с него по-скоро и успешно.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #721 -: Ноември 10, 2013, 08:23:52 pm »
ще кача карта на една моя първа среща. Моля, помагайте. Дали ще има връзка и каква ще бъде тя? Нещата са доста странни, това е първата официална среща, засичали сме се иначе и преди. Всеки ден е възходи и падения ;D Не мога да разбера дали симпатиите са взаимни, откачам. Този ми е мъж-мечта...
« Последна редакция: Ноември 10, 2013, 08:46:28 pm от vezni »

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #722 -: Ноември 12, 2013, 02:11:05 pm »
Izvinyavam se za latinicata, no nyamam drugi bukvichki tuk. Molyq vi, dayte mnenie po gornata karta :(

« Отговор #723 -: Ноември 14, 2013, 04:18:42 pm »
Убедих се,че тази карта на първата среща работи много буквално....като гледам в часа на снощния бъркоч,дето забърках без време се оказва,че тр Луна е съвпадала с У5 и е квадратирала Луната ,отделно у5 е квадратиран от Венера и Плутон, и понеже разговорът ни беше през телефона-има опозиция на тр Слънце и Сатурн към у3....спасява ме тригонът на венера и Плутон към Слънцето в тази карта.....безкрайно  благодаря и се радвам ,че открих този вид карта тук :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #724 -: Ноември 14, 2013, 06:02:29 pm »
Работи :) айде, моля погледнете и моята, имам много надежди, но май са напразни.

« Отговор #725 -: Ноември 16, 2013, 02:52:04 pm »
Здравейте! Това е карта на първата ми среща с една госпожица (не е същата, за която постнах хорар преди време, друга е). Чудя се как биха могли да се развият нещата според вас? Лично за себе си имам разни смесени чувства от цялата работа, но ми се ще да разбера какво мислите по въпроса.
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

« Отговор #726 -: Ноември 16, 2013, 03:21:21 pm »
Торн, има технически проблеми с форума към момента. Прикачените файлове не могат да се разглеждат.

« Отговор #727 -: Ноември 16, 2013, 03:44:22 pm »
Ясно. Ами качих картата на друго място, ето сега трябва да се види в този пост:

« Отговор #728 -: Ноември 16, 2013, 04:00:10 pm »
Оста AC/DC е на границата между два знака. Ако приемем Близнаци и Стрелец за управители, първата среща би трябвало да е протекла приятно, с жива комуникация, шеги, закачки, без засягане на сериозни теми (което си е нормално за първа среща в крайна сметка). Управителите и на двама ви (Меркурий и Юпитер) са били ретроградни в момента на срещата - и двамата сте били колебливи, не съвсем наясно какво точно търсите или какви точно са намеренията ви оттук нататък. Първа среща е, а може би вече и преди сте се засичали някъде без да сте разговаряли? Меркурий е вече директен и предстои да завърши тригон с Юпитер. Това би могло да се интерпретира като индикация, че комуникацията помежду ви ще продължи. Единият вас (Меркурий) сякаш ще бъде по-деен, докато другият (Юпитер) може да остане по-резервиран към отношенията ви.

Луната е без курс, което не е добър показател за значимо развитие.

Ако приемем Луната и Венера за сигнификатори на момичето, тя изглежда свободолюбива дама (Луна във Водолей), която търси дълбоки и силни изживявания (Венера заедно с Плутон в Козирог), но не непременно обвързване (Венера в квадрат с Уран).

Не приемам много насериозно картите на първите срещи. Опознайте се, насинастрете се, пък вижте на хартия (карта) колко си пасвате и в действителност (което е най-важното). Това е само мое лично мнение, което си позволявам да напиша.

Като тегля чертата, мисля, че срещите ви (или поне комуникацията) ще продължат и ще имате приятни теми за приятно прекарване. Интелектуално би трябвало да си подхождате (по тази карта), а освен това в разговорите си можете да засягате и "водни" теми, като творчество, емоции и т.н. Съвместно творчество може да си спретнете, разбира се, ако и дамата има интерес в тази област.

« Отговор #729 -: Ноември 16, 2013, 06:57:16 pm »
Оста AC/DC е на границата между два знака. Ако приемем Близнаци и Стрелец за управители, първата среща би трябвало да е протекла приятно, с жива комуникация, шеги, закачки, без засягане на сериозни теми (което си е нормално за първа среща в крайна сметка). Управителите и на двама ви (Меркурий и Юпитер) са били ретроградни в момента на срещата - и двамата сте били колебливи, не съвсем наясно какво точно търсите или какви точно са намеренията ви оттук нататък. Първа среща е, а може би вече и преди сте се засичали някъде без да сте разговаряли? Меркурий е вече директен и предстои да завърши тригон с Юпитер. Това би могло да се интерпретира като индикация, че комуникацията помежду ви ще продължи. Единият вас (Меркурий) сякаш ще бъде по-деен, докато другият (Юпитер) може да остане по-резервиран към отношенията ви.

Луната е без курс, което не е добър показател за значимо развитие.

Ако приемем Луната и Венера за сигнификатори на момичето, тя изглежда свободолюбива дама (Луна във Водолей), която търси дълбоки и силни изживявания (Венера заедно с Плутон в Козирог), но не непременно обвързване (Венера в квадрат с Уран).

Не приемам много насериозно картите на първите срещи. Опознайте се, насинастрете се, пък вижте на хартия (карта) колко си пасвате и в действителност (което е най-важното). Това е само мое лично мнение, което си позволявам да напиша.

Като тегля чертата, мисля, че срещите ви (или поне комуникацията) ще продължат и ще имате приятни теми за приятно прекарване. Интелектуално би трябвало да си подхождате (по тази карта), а освен това в разговорите си можете да засягате и "водни" теми, като творчество, емоции и т.н. Съвместно творчество може да си спретнете, разбира се, ако и дамата има интерес в тази област.

Мисля, че до тук, което си написала е доста точно като описание на положението. Юпитера май съм аз, така като гледам и то именно защото не съм особено сигурен какво иска девойката (долу горе ми обясни това, което и ти казваш за свободолюбието и какво може би търси. Проблема е, че често си променя мнението и аз като един телец малко трудно се нагаждам, та затова съм малко по-встрани от нещата). Та за водните теми си доста права - и двамата се занимаваме с изкуство, тя най-много, това й е основно занимание в момента.

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #730 -: Декември 02, 2013, 04:33:18 pm »
здравейте,някой мойе ли да арзтълкува накратко тази карта на първаа среща?Мерси

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #731 -: Декември 05, 2013, 07:18:05 pm »
Днес имах среща с едни екземпляр ;D

Как ви се вижда?? :-[Моля!

Аз самата ,нищо не мога да кажа.Ядохме,говорихме си,това е.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #732 -: Декември 05, 2013, 09:11:26 pm »
ще кача карта на една моя първа среща. Моля, помагайте. Дали ще има връзка и каква ще бъде тя? Нещата са доста странни, това е първата официална среща, засичали сме се иначе и преди. Всеки ден е възходи и падения ;D Не мога да разбера дали симпатиите са взаимни, откачам. Този ми е мъж-мечта...
Моля, погледнете и тази. Днес останах разочарована, но предстои още едно виждане. Моля, дайте мнение какво да очаквам...
« Последна редакция: Декември 05, 2013, 09:25:42 pm от vezni »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #733 -: Декември 06, 2013, 10:19:29 am »
Никой ли не разбира от карти на първите срещи? ;D

« Отговор #734 -: Декември 06, 2013, 10:20:38 am »

Не. ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #735 -: Декември 06, 2013, 10:28:42 am »

Не. ;D

жалко!!!

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #736 -: Декември 08, 2013, 03:07:01 pm »
Много моля за коментар по тази карта - видяхме се днес за около 20 минути, трябваше още вчера, но плановете се объркаха на няколко пъти... Той е Близнак и след срещата отпътува за Търново, там учи във Военния.  А аз отново се държах идиотски, мълчах и бях супер притеснена, а той ми задаваше въпроси, изпитваше ме с очи, искаше отговори, бе недоволен, че мълча и съм толкова нервна. Каза ми, че се държа странно, навярно така беше... :( Какво показва картата? Ще се видим ли отново? Той ме чакаше, аз закъснях малко. Часът може да е до 5 минути по-късно, но мисля, че е относително верен. Забелязвам, че Уран, Сатурн, Венера сЪвпадат с линиите на домовете (забравих как се казваха).
« Последна редакция: Декември 08, 2013, 03:25:28 pm от LibrawithTaurus »
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #737 -: Януари 28, 2014, 12:37:43 pm »
кое е най-важното в тези карти? предстоящите аспекти на луната или аспектите между сигнификаторите и дома, в който попадат? знам, че е доста общ въпросът, но се опитвам да си наглася една среща, а все има дости кофти работи, както и да го въртя за тези дни. и се чудя кое е по-малкото зло.
осите подвижни ли е по-добре - дава се възможност за развитие или обратно - неподвижни-предпоставка за сериозни отношения?

« Отговор #738 -: Февруари 16, 2014, 08:07:39 pm »
Здравейте, след хорарните въпроси за въпросния мъж и проведената срещата с него реших да поставя и карта на първата среща, но не съм сигурна точно за часа. От значение ли е ако е 5 минути по-рано? Въпреки, че имам предчувствия, че нищо няма да се случи, ще бъда благодарна, ако си кажете мнението за развитието на тези отношения според картата.

Възможно е един от вас да хлътнал бързичко/човека с Юпитер, при това и Луната е в свп. с АСЦ и У8/, но според мен има вероятност да е нещо мимолетно и краткотрайно/Подвижни оси;колкото за секса - Луната ще направи тригон с Мерк/. Другата особеност е и СЛВ, който и в 12 дом - дискретни отношения, има някаква неяснота около тях. Луната и Слънцето не се намират, което е още един знак за големи различия.
В края на краищатата положението с тези карти е фифти/фифти - някой път са много показателни друг път не и трябва да се взимат под особено внимание.
Колкото до 5-те минути - ми ако АСЦ не минава в предходният знак не са толкова фатални, ако не се търси застъпване в наталните карти и композита по някакъв начин.

Поздравления за Santi. С абсолютна точност описа ситуацията.

« Отговор #739 -: Май 25, 2014, 07:47:44 pm »
zdraveite,izviniavam se za latinicata,no tuk niamam kirilica,niakoi bi li pomognal s tulkuvaneto na tazi sreshta?